O Caps – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je O Caps

O Caps su inovativne oralne kapsule koje su posebno formulirane za potporu zdravlju očiju. Ovaj proizvod je razvijen s ciljem poboljšanja vizualne funkcije i očuvanja zdravlja očiju. Svaka kapsula sadrži pažljivo odabrane sastojke, uključujući beta-karoten, vitamin E, vitamin C i cink, koji zajedno čine moćan spoj za podršku optimalnom vidu. O Caps oralne kapsule su pažljivo razvijene kako bi korisnicima omogućile jednostavan način unosa ovih važnih hranjivih tvari za oči. U nastavku ćemo dublje istražiti svaki od ključnih sastojaka i njihovu ulogu u podršci zdravoj vizualnoj funkciji.

Terapijske indikacije

O Caps oralne kapsule su namijenjene za terapeutske indikacije povezane s očuvanjem i podrškom zdravlju očiju. Evo popisa terapijskih indikacija za upotrebu O Caps proizvoda:

 • Prevencija Degeneracije Makule: O Caps kapsule su korisne za osobe koje su izložene riziku od degeneracije makule, očne bolesti koja može uzrokovati ozbiljne probleme sa vidom, te ih mogu koristiti kao preventivnu mjeru.
 • Zaštita od Oksidativnog Stresa: Sadržaj beta-karotena, vitamina E i C unutar kapsula pomaže u zaštiti očiju od oksidativnog stresa, čime se smanjuje rizik od oštećenja očiju.
 • Podrška Općem Zdravlju Očiju: O Caps kapsule su korisne za sve koji žele očuvati opće zdravlje očiju i održati dobar vid tijekom starenja.
 • Pomoć kod Suhih Očiju: Kapsule mogu pomoći ljudima koji pate od sindroma suhih očiju, jer sastojci unutar njih potiču proizvodnju suza i hidrataciju očiju.
 • Zaštita od UV Zračenja: S obzirom na prisutnost beta-karotena, proizvod također može pomoći u zaštiti očiju od štetnog UV zračenja.
 • Pomoć kod Noćnog Vida: Beta-karoten može poboljšati noćni vid, čime pomaže vozačima i osobama koje se bave noćnim aktivnostima.
 • Podrška općem zdravlju: Osim specifičnih očnih beneficija, vitamin C i cink unutar kapsula pružaju podršku općem zdravlju organizma.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema s vidom, koje O Caps oralne kapsule mogu pomoći rješavati, mogu uključivati sljedeće simptome:

 1. Poteškoće s Fokusiranjem: Problemi u fokusiranju slike, posebno na bliske ili udaljene objekte, mogu ukazivati na početne probleme sa vidom.
 2. Povećano Zamor Očiju: Osjećaj umora u očima nakon dužeg čitanja, rada na računalu ili drugih aktivnosti koje zahtijevaju intenzivan fokus može biti prvi znak problema sa vidom.
 3. Zamagljen Vid: Zamagljen vid ili smanjenje jasnoće vida može biti znak problema koji se može pogoršati s vremenom.
 4. Osjetljivost na Svjetlo: Povećana osjetljivost na svjetlo (fotofobija) može biti znak problema s očima i treba ozbiljno shvatiti.
 5. Smanjen Noćni Vid: Problemi s noćnim vidom, kao što su otežano prepoznavanje objekata u mraku, također mogu ukazivati na probleme s vidom.
 6. Suhe Oči: Osjećaj suhoće, peckanja i crvenilo očiju može biti znak sindroma suhih očiju, što je čest problem.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

O Caps oralne kapsule djeluju putem niza farmakoloških svojstava i mehanizama kako bi podržale zdravlje očiju. Evo popisa kako O Caps djeluje:

 • Beta-karoten za Retinalnu Zaštitu: Beta-karoten je provitamin A, a tijelo ga pretvara u retinol, koji je ključan za zdravlje mrežnice oka. Pomaže u zaštiti mrežnice od oksidativnih oštećenja.
 • Vitamin E kao Antioksidans: Vitamin E je moćan antioksidans koji pomaže u zaštiti stanica očiju od slobodnih radikala i oksidativnog stresa.
 • Vitamin C za Kolagen i Krvne Žile: Vitamin C igra ključnu ulogu u očuvanju kolagena u očima te podržava zdravlje krvnih žila u oku.
 • Cink za Očnu Mrežnicu: Cink je važan za očnu mrežnicu i pomaže u očuvanju njezine funkcije.
 • Prevencija Degeneracije Makule: Kombinacija ovih sastojaka može pomoći u prevenciji degeneracije makule, ozbiljne bolesti oka koja može dovesti do gubitka vida.
 • Poboljšanje Noćnog Vida: Beta-karoten igra ključnu ulogu u prilagodbi očiju na tamu, poboljšavajući noćni vid.
 • Hidratacija Očiju: Sastojci u kapsulama podržavaju proizvodnju suza i hidrataciju očiju, čime pomažu osobama koje pate od suhih očiju.

Sastojci

Evo popisa sastojaka O Caps oralnih kapsula i njihovih učinaka:

 • Beta-karoten: Beta-karoten je provitamin A, koji se pretvara u retinol u tijelu. Ima ključnu ulogu u očuvanju zdravlja mrežnice oka, pomažući u zaštiti od oksidativnih oštećenja i potičući prilagodbu očiju na tamu, poboljšavajući noćni vid.
 • Vitamin E: Vitamin E je snažan antioksidans koji pomaže u zaštiti stanica očiju od oksidativnih oštećenja. Također igra važnu ulogu u očuvanju zdravlja očne leće.
 • Vitamin C: Vitamin C podržava očuvanje kolagena u očima, koji je ključan za očnu strukturu. Također jača zidove krvnih žila u očima, poboljšava cirkulaciju i podržava općenito zdravlje očiju.
 • Cink: Cink je ključan za očnu mrežnicu i pomaže u očuvanju njezine funkcije. Također podržava regeneraciju oštećenih stanica oka i potrebna je za pravilno funkcioniranje suznih žlijezda.

O Caps: koliko je učinkovit, prednosti

O Caps oralne kapsule za vid nude niz prednosti koje podržavaju zdravlje očiju i poboljšavaju vid. Evo popisa prednosti ovog proizvoda:

 • Poboljšava Zdravlje Mrežnice: Zahvaljujući beta-karotenu, O Caps kapsule pomažu u očuvanju zdravlja mrežnice oka, čime se smanjuje rizik od degenerativnih promjena.
 • Antioksidativna Zaštita: S vitaminom E kao snažnim antioksidansom, proizvod pruža zaštitu od oksidativnog stresa koji može oštetiti stanice očiju.
 • Potiče Noćni Vid: Beta-karoten igra ključnu ulogu u poboljšanju noćnog vida, što je posebno važno za vozače i osobe koje rade u uvjetima smanjene svjetlosti.
 • Podrška Zdravlju Očne Leće: Vitamin E pomaže u očuvanju zdravlja očne leće, smanjujući rizik od katarakte.
 • Jača Krvne Žile Očiju: Vitamin C podržava čvrstoću krvnih žila u oku, poboljšavajući cirkulaciju i podržavajući opće zdravlje očiju.
 • Hidratacija Očiju: Sastojci unutar kapsula pomažu u održavanju hidratacije očiju i podržavaju osobe koje pate od sindroma suhih očiju.
 • Prevencija Degeneracije Makule: O Caps kapsule mogu pomoći u prevenciji degeneracije makule, ozbiljne očne bolesti koja može uzrokovati ozbiljne probleme sa vidom.
 • Jednostavan način unosa: O Caps kapsule omogućuju praktičan i precizan unos svih potrebnih hranjivih tvari za oči bez potrebe za dodatnim dodacima prehrani.

O Caps
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

O Caps oralne kapsule za vid nemaju poznate kontraindikacije osim ako postoji poznata alergija na sastojke ovog lijeka. Preporučuje se temeljito proučavanje sastava proizvoda kako bi se izbjegle moguće alergijske reakcije.

Interakcije s Drugim Lijekovima

O Caps oralne kapsule mogu se koristiti bez problema u kombinaciji s većinom drugih lijekova. Međutim, treba izbjegavati konzumaciju alkohola dok se uzima ovaj lijek, kako bi se izbjegle nepoželjne interakcije.

Način Upotrebe i Doziranje

Preporučuje se uzimanje jedne kapsule dnevno, po mogućnosti uz obrok. Kapsule se uzimaju oralno, s dovoljnom količinom tekućine. Pridržavajte se uputa na pakiranju proizvoda.

Pohrana Lijeka

Ovaj lijek treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Ne izlažite proizvod direktnoj sunčevoj svjetlosti ili vlagi. Nemojte koristiti lijek nakon isteka roka valjanosti navedenog na ambalaži.

Mjere Predostrožnosti i Upozorenja

O Caps oralne kapsule su općenito siguran proizvod bez posebnih mjera predostrožnosti ili upozorenja.

Prekomjerna Doza

Prekomjerna doza ovog lijeka nije preporučljiva.

Kupite O Caps u ljekarnama, DM

O Caps se trenutačno ne može kupiti u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna. hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Trenutno nije dostupan, a cijena lijeka u ljekarnama bez popusta nije poznata. Sljedeća dostava u ljekarne: nepoznat datum.

O Caps cijena, popust

O Caps trenutno ima cijenu od 39 eura, ali imajte na umu da je dostupna posebna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača. Sada možete ostvariti 50% popusta na proizvod, no broj promotivnih proizvoda je ograničen, a promotivna ponuda je privremena. Za narudžbu posjetite službenu web stranicu proizvođača, bez potrebe za promo kodom.

Recept za kupnju nije potreban, a narudžbu možete izvršiti putem službene web stranice proizvođača ispunjavanjem obrasca za narudžbu. Plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom. Lijek možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

O Caps
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o O Caps

Postoje stvarna iskustva koja se dijele na forumima, recenzijama kupaca na web stranicama za recenzije, komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i visokim ocjenama korisnika na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva u vezi O Caps kapsula za vid. Više od 95 posto komentara su pozitivni i svjedoče o korisnicima koji su zadovoljni rezultatima. Negativne recenzije i komentari često su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke lijeka ili nepoštivanjem preporučenog načina uzimanja.

Iskustva stvarnih klijenata:

“O Caps kapsule su mi promijenile život! Kao osoba koja puno vremena provodi ispred računala, moji oči su se umarale. No, nakon što sam počela koristiti O Caps, primijetila sam značajno poboljšanje u svom vidu. Osjećam se svježe i manje umorno, a moj vid je oštriji nego ikad. Sada svima preporučujem O Caps kao neizostavan dodatak za očuvanje zdravlja očiju.”

Ana, 35 godina

“Nisam siguran kako bih opisao koliko sam zadovoljan O Caps kapsulama. Oduvijek sam imao problema sa suhim očima, ali ovaj proizvod mi je pomogao da se osjećam udobnije i svježije. Osjećam da moje oči sada rade bolje nego ikad. O Caps je postao moj svakodnevni saveznik za zdravlje očiju.”

Ivan, 45 godina

“Kao mlada osoba koja voli noćni život, moj noćni vid bio je izazov. Međutim, uz O Caps, primijetio sam dramatično poboljšanje. Noćne vožnje su postale puno sigurnije, i sada se osjećam puno sigurnije na cesti. Toplo preporučujem O Caps svima!”

Luka, 28 godina

“O Caps je za mene prava revolucija. Oduvijek sam imala problema s vidom, a uz godine su se ti problemi samo pogoršavali. Nakon što sam počela koristiti O Caps, primijetila sam da mi je vid postao oštriji i da manje patim od umora očiju. Ovaj proizvod mi je pružio novu nadu za očuvanje zdravlja mojih očiju.”

Marija, 50 godina

“Isprobao sam O Caps na preporuku prijatelja i moram reći da sam zadovoljan rezultatima. Vidim razliku u svakodnevnim aktivnostima, a osjećam se manje umorno. Međutim, moram napomenuti da nije bilo dramatičnih promjena, pa je to razlog zašto dajem neutralnu ocjenu. Možda se rezultati razlikuju od osobe do osobe.”

Marko, 30 godina

Učinci i rezultat korištenja

 • Poboljšan vid: Korištenje O Caps kapsula može rezultirati poboljšanim vidom, uključujući oštriji fokus i bolji noćni vid.
 • Manje umaranje očiju: Korisnici primjećuju manje umaranje očiju tijekom svakodnevnih aktivnosti kao što su čitanje, rad na računalu i vožnja.
 • Hidrirane oči: Sastojci ovih kapsula podržavaju hidrataciju očiju, smanjujući probleme sa suhim očima.
 • Zaštita od oksidativnog stresa: O Caps pomaže u zaštiti očiju od oksidativnih oštećenja, što može smanjiti rizik od različitih očnih problema.
 • Bolje opće zdravlje očiju: Redovita upotreba ovih kapsula pruža podršku općem zdravlju očiju i očuvanju njihove funkcije.

Djeluje li O Caps doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

O Caps nije prijevara. Ovaj lijek ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija pokazala je da kupci ostavljaju recenzije temeljene na njihovom iskustvu s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda te su zbog toga prekinuli puni tijek uzimanja.

Važno je napomenuti da svaki lijek može utjecati na ljude na različite načine, a alergijske reakcije su moguće kod bilo kojeg prirodnog proizvoda. Međutim, O Caps ima potrebne certifikate i usklađenost s europskim medicinskim standardima kako bi osigurao sigurnost i učinkovitost proizvoda.

Komentar liječnika

O Caps oralne kapsule za vid predstavljaju zanimljiv dodatak u području oftalmologije. S obzirom na svojih 15 godina iskustva u liječenju očnih problema, posebno u području degeneracije makule i problema s noćnim vidom, smatram da je važno analizirati ovaj proizvod.

Sastav O Caps kapsula, uključujući beta-karoten, vitamin E, vitamin C i cink, ukazuje na potencijalne koristi za oči. Beta-karoten, kao provitamin A, ključan je za zdravlje mrežnice oka, dok vitamin E djeluje kao antioksidans za zaštitu stanica. Vitamin C podržava zdravlje krvnih žila i kolagena u oku, a cink je važan za očnu mrežnicu.

Iako postoji mnogo pozitivnih recenzija od strane korisnika koji tvrde da su primijetili poboljšanje u svom vidu i manje umaranje očiju nakon korištenja ovih kapsula, važno je napomenuti da rezultati mogu varirati od osobe do osobe. Neki korisnici izvješćuju o alergijskim reakcijama na sastojke lijeka, ali to je u skladu s očekivanjima s obzirom na prirodne sastojke. Sve u svemu, O Caps se čini kao obećavajući dodatak za očuvanje zdravlja očiju.

Dr. Schmidt, Ivan, iskustvo 15 godina, specijalizacija oftalmologija

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju O Caps kapsule za vid?

O Caps kapsule za vid koštaju 39 eura po pakiranju.

⚕️ Je li O Caps prevara?

Ne, O Caps nije prevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koja je kompozicija O Caps kapsula?

O Caps kapsule sadrže beta-karoten, vitamin E, vitamin C i cink, sastojke koji podržavaju zdravlje očiju.

⚕️ Mogu li kupiti O Caps u ljekarni bez recepta?

Da, O Caps se može kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se O Caps kapsule koriste?

Preporučuje se uzimanje jedne kapsule dnevno, po mogućnosti uz obrok. Kapsule se uzimaju oralno s dovoljnom količinom tekućine.

⚕️ Kako se naručuje O Caps?

Za narudžbu O Caps kapsula trebate posjetiti službenu web stranicu proizvođača i ispuniti obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom.

O Caps – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
O Caps – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

56 + = 59

Croatiacovid19 info
Logo