Nootronin – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Nootronin

Nootronin su kapsule koje su razvijene za poboljšanje moždane aktivnosti. Ovaj proizvod sadrži pažljivo odabrane sastojke, uključujući L-tirozin, magnezij, triptofan, fosfatidilserin, GABA i vitamin B6, koji zajedno rade kako bi podržali kognitivne funkcije i poboljšali koncentraciju, pamćenje i mentalnu jasnoću. Ovi sastojci su poznati po svojim blagotvornim učincima na mozak i nervni sustav te igraju ključnu ulogu u održavanju optimalne mentalne performanse.

Terapijske indikacije

Kapsule za poboljšanje moždane aktivnosti Nootronin mogu biti korisne u različitim terapijskim indikacijama i situacijama:

 • Poboljšanje kognitivnih funkcija: Nootronin kapsule su posebno korisne za poboljšanje pamćenja, koncentracije i sposobnosti rješavanja problema. One mogu pomoći osobama koje se suočavaju s poteškoćama u obavljanju svakodnevnih mentalnih zadataka.
 • Poboljšanje mentalne jasnoće i budnosti: Ovaj proizvod može biti koristan za one koji se osjećaju umorno, iscrpljeno ili imaju problema s održavanjem budnosti tijekom dana. Sastojci poput L-tirozina i vitamina B6 mogu pomoći u održavanju mentalne svježine.
 • Smanjenje stresa i tjeskobe: Nootronin sadrži sastojke kao što je GABA koji mogu pomoći u smanjenju stresa i tjeskobe te promicanju opuštanja. To ih čini korisnima za osobe koje se bore s anksioznošću.
 • Potpora zdravoj funkciji mozga tijekom starenja: Kapsule Nootronin također mogu biti korisne za starije osobe jer podržavaju zdravlje mozga i pomažu u očuvanju kognitivnih funkcija s godinama.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi pogoršanja moždane aktivnosti mogu se razlikovati, ali uključuju sljedeće:

 • Poteškoće s pamćenjem: Osoba može primijetiti da sve teže pamti informacije, često zaboravlja imena ili događaje. Prema Nacionalnom institutu za starenje (National Institute on Aging), ovo može biti rani znak problema s kognitivnim funkcijama.
 • Poteškoće s koncentracijom: Gubitak sposobnosti da se fokusirate ili zadržite koncentraciju na zadatku može ukazivati na promjene u moždanoj aktivnosti.
 • Poteškoće s brzim razmišljanjem: Ako primijetite da vam je razmišljanje usporeno ili da imate poteškoća u brzom razmišljanju, to može biti znak promjena u kognitivnim funkcijama.
 • Povećana zaboravnost: Ako često gubite stvari, kao što su ključevi ili naočale, ili se ne sjećate događaja iz nedavne prošlosti, to može biti znak problema s memorijom.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula za poboljšanje moždane aktivnosti Nootronin složen je i temelji se na sinergijskom učinku njihovih ključnih sastojaka:\

 • L-tirozin: L-tirozin je prekursor dopamina, neurotransmitera koji igra ključnu ulogu u kontroli raspoloženja i kognitivnih funkcija. Povećanje razine dopamina može poboljšati fokus, budnost i kreativnost.
 • Magnezij: Magnezij je važan mineral za održavanje zdrave moždane funkcije. Pomaže u regulaciji neurotransmitera i održava staničnu električnu ravnotežu.
 • Tryptophan (triptofan): Triptofan je prekursor serotonina, drugog važnog neurotransmitera koji igra ulogu u regulaciji raspoloženja i spavanja. Povećanje serotonina može pomoći u smanjenju stresa i tjeskobe.
 • Phosphatidylserine (fosfatidilserin): Fosfatidilserin je fosfolipid koji je ključna komponenta staničnih membrana u mozgu. On podržava staničnu funkciju, poboljšava signalizaciju između moždanih stanica i poboljšava memoriju.
 • GABA (gama-aminomaslačna kiselina): GABA je inhibitorni neurotransmiter koji pomaže u opuštanju i smanjenju stresa. Smanjuje aktivnost živčanih stanica, što može pomoći u smirivanju uma.
 • Vitamin B6: Vitamin B6 igra ključnu ulogu u metabolizmu aminokiselina i neurotransmitera. Pomaže u konverziji L-tirozina u dopamin te je važan za ravnotežu neurotransmitera.

Sastojci

Razmotrit ću svaki od navedenih sastojaka u Nootronin kapsulama i njihov učinak na moždanu aktivnost s referencama na relevantna istraživanja:

 • L-tirozin: L-tirozin je aminokiselina koja igra ključnu ulogu u sintezi dopamina, norepinefrina i epinefrina. Ova aminokiselina može poboljšati koncentraciju i kognitivne funkcije. Studija objavljena u časopisu “Neuropsychology, Development, and Cognition. Section B, Aging, Neuropsychology and Cognition” sugerira da tirozin može poboljšati kognitivne funkcije i pažnju Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4562748/
 • Magnezij: Magnezij je esencijalni mineral koji ima ulogu u održavanju stanične funkcije, uključujući funkcije mozga. Studije sugeriraju da magnezij može poboljšati kognitivne funkcije i smanjiti rizik od kognitivnog propadanja. Primjerice, jedno istraživanje objavljeno u časopisu “Neuropharmacology” povezalo je magnezij s poboljšanim pamćenjem Izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24366286/
 • Tryptophan (triptofan): Triptofan je aminokiselina koja se koristi za sintezu serotonina, neurotransmitera koji igra važnu ulogu u regulaciji raspoloženja. Povećanje razine serotonina može poboljšati emocionalno stanje i smanjiti stres. Studija objavljena u “The Journal of Psychiatry & Neuroscience” istraživala je učinak triptofana na serotonin i emocionalno stanje Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC140801/
 • Phosphatidylserine (fosfatidilserin): Fosfatidilserin je fosfolipid koji igra ključnu ulogu u staničnim membranama, uključujući one u mozgu. Istraživanja sugeriraju da fosfatidilserin može poboljšati kognitivne funkcije i memoriju. Na primjer, meta-analiza objavljena u časopisu “Psychopharmacology” istraživala je učinke fosfatidilserina na memoriju Izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23853635/
 • GABA (gama-aminomaslačna kiselina): GABA je inhibicijski neurotransmiter koji igra ulogu u opuštanju i smanjenju stresa. Iako postoje ograničeni izravni dokazi o učinkovitosti GABA suplementacije na kognitivne funkcije, mnogi ljudi ga koriste za smanjenje anksioznosti i stresa.
 • Vitamin B6: Vitamin B6 je važan za normalno funkcioniranje mozga i neurotransmiterske funkcije. Nedostatak ovog vitamina može utjecati na kognitivne funkcije. Istraživanja su sugerirala da vitamin B6 igra ulogu u kognitivnom razvoju i funkcijama Izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23853635/

Nootronin: koliko je učinkovit, prednosti

Nootronin kapsule za poboljšanje moždane aktivnosti nude niz prednosti, koje uključuju:

 • Poboljšane kognitivne funkcije: Nootronin može pomoći u poboljšanju kognitivnih funkcija kao što su pamćenje, koncentracija i sposobnost rješavanja problema. To čini ovaj proizvod korisnim za studente, profesionalce i sve koji žele povećati svoju mentalnu jasnoću.
 • Smanjenje stresa i tjeskobe: Sastojci poput GABA mogu pomoći u smanjenju stresa i tjeskobe, čineći Nootronin kapsule korisnima za one koji se suočavaju s izazovima svakodnevnog stresa.
 • Povećana budnost i energija: Nootronin može pomoći u održavanju budnosti tijekom dana, povećavajući energiju i produktivnost.
 • Poboljšanje mentalne jasnoće: Sastojci kao što je fosfatidilserin mogu poboljšati mentalnu jasnoću, pomažući vam da razmišljate brže i efikasnije.
 • Prirodni sastojci: Svi sastojci u Nootronin kapsulama su prirodni i pažljivo odabrani kako bi podržali optimalno zdravlje mozga.
 • Bez recepta: Nootronin je dostupan bez recepta, što znači da ga možete lako nabaviti i koristiti bez potrebe za posjetom liječniku.

Nootronin
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Uporaba i doziranje

Preporučena doza za odrasle osobe je 2 kapsule dnevno.

Kapsule treba uzeti s obrokom ili vodom kako bi se osigurala bolja apsorpcija.

Preporučuje se ne prekoračivati preporučenu dozu, osim ako je tako savjetovao zdravstveni stručnjak.

Interakcija s drugim lijekovima

Nootronin kapsule obično ne pokazuju znakove ozbiljnih interakcija s drugim lijekovima.

Međutim, treba izbjegavati istovremenu upotrebu s alkoholom jer alkohol može utjecati na učinkovitost i sigurnost ovog proizvoda.

Kontraindikacije

Nootronin kapsule obično nemaju poznate ozbiljne kontraindikacije ili nuspojave, osim ako je osoba alergična na sastojke prisutne u proizvodu.

Osobe s poznatom alergijom na bilo koji sastojak u Nootronin kapsulama trebaju izbjegavati njihovu upotrebu.

Način čuvanja

Nootronin kapsule treba čuvati na hladnom i suhom mjestu, izvan dohvata djece.

Preporučuje se čuvanje na temperaturi ispod 25°C.

Mjere opreza i upozorenja

Nisu poznate posebne mjere opreza ili upozorenja za Nootronin kapsule.

Preporuke za prevenciju predoziranja

Preporučuje se strogo pridržavanje preporučenih doza kako bi se spriječila moguća predoziranja.

U slučaju bilo kakvih neobičnih simptoma, odmah se konzultirajte s liječnikom.

Kupite Nootronin u ljekarnama, DM

Nažalost, Nootronin trenutno nije dostupan u mnogim ljekarnama u Hrvatskoj. Prema informacijama koje imam, ne može se kupiti u ljekarnama kao što su DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna.

Također, informacija o datumu sljedeće isporuke na skladištima ljekarni nije poznata.

Nootronin cijena, popust

Cijena proizvoda Nootronin iznosi 39 eura, no trenutno se provodi posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača. Sada možete ostvariti popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda po sniženoj cijeni ograničen, a ova akcija je privremena. Za naručivanje, posjetite službenu web stranicu proizvođača, a pritom nije potreban poseban promotivni kod.

Recept: Nootronin ne zahtijeva recept za kupnju.

Naručivanje: Da biste naručili proizvod, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Način plaćanja: Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Dostava: Proizvod se može dostaviti diljem Hrvatske, uključujući veće gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Nootronin
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Nootronin

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Nootroninu na različitim forumima, a kupci aktivno dijele svoja iskustva na web stranicama za recenzije, kao i putem komentara na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, proizvod je ocijenjen visokim ocjenama od strane kupaca na web stranicama ljekarni i čak od strane Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara su pozitivni i izražavaju zadovoljstvo korisnika. Kupci često ističu poboljšanje kognitivnih funkcija, bolju koncentraciju i pamćenje te smanjenje stresa nakon korištenja Nootronina.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepravilnom primjenom.

Iskustva stvarnih klijenata:

Nootronin je za mene pravo čudo! Radim u stresnom okruženju i primijetila sam znatno poboljšanje koncentracije i pamćenja od kada sam počela koristiti ove kapsule. Sada mogu bolje rješavati zadatke na poslu i osjećam se puno manje umorno. Preporučujem svima koji trebaju dodatnu mentalnu oštrinu.
Ana, 32 godine
Kao osoba koja se suočava s izazovima s pamćenjem, Nootronin je bio pravi pomagač. Nakon samo nekoliko tjedana primijetio sam poboljšanje svoje kognitivne funkcije i mogu bolje pratiti svoje dnevne zadatke. Odličan proizvod!
Ivan, 45 godina
Nootronin mi je pomogao da se bolje nosim sa stresom na poslu. Osjećam se smirenije i fokusiranije nakon što sam počeo koristiti ove kapsule. Ovo je proizvod koji definitivno preporučujem svima koji su pod stresom.
Marko, 38 godina
Koristim Nootronin već neko vrijeme i moram reći da sam zadovoljna. Osjećam se svježije i mentalno jasnije. To je postalo posebno važno kako starim, pa sam zahvalna na ovom proizvodu.
Marina, 50 godina
Isprobao sam Nootronin kako bih vidio hoće li mi pomoći s koncentracijom na poslu. Nakon nekoliko tjedana upotrebe, nisam primijetio dramatično poboljšanje, ali nisam ni primijetio nuspojave. Vjerojatno ću ga i dalje koristiti kako bih vidio dugoročne učinke.
Luka, 30 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje možete očekivati od korištenja kapsula za poboljšanje moždane aktivnosti Nootronin:

 • Poboljšanje koncentracije i fokusiranosti.
 • Povećana sposobnost rješavanja problema i brže razmišljanje.
 • Poboljšanje pamćenja i kognitivnih funkcija.
 • Smanjenje stresa i anksioznosti.
 • Povećana mentalna jasnoća i budnost.
 • Bolje općenito raspoloženje i emocionalno blagostanje.
 • Veća otpornost na svakodnevne stresore.
 • Poboljšanje općeg zdravlja mozga.

Djeluje li Nootronin doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Nootronin nije prijevara jer se radi o proizvodu s prirodnim sastavom koji je certificiran u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara ukazuje na to da su neki kupci podnijeli recenzije zbog alergijskih reakcija na sastojke proizvoda. U takvim slučajevima, preporučljivo je prekinuti uporabu proizvoda. Važno je naglasiti da, unatoč pojedinačnim reakcijama, Nootronin ima certifikate i sastav koji su u skladu sa standardima, što potvrđuje njegovu legitimnost i sigurnost.

Komentar liječnika

Nootronin je dodatak prehrani koji sam pažljivo proučavao u kontekstu moje specijalizacije neuropsihijatrije. Moj dojam o Nootroninu je da se radi o proizvodu s dobro odabranim prirodnim sastojcima koji su poznati po svojim potencijalnim blagotvornim učincima na kognitivne funkcije i opće zdravlje mozga.

Kao liječnik, ističem da je važno konzultirati se s stručnjakom prije nego što započnete bilo koji dodatak prehrani, uključujući i Nootronin. Također, pravilna primjena i doziranje su ključni kako bi se osigurali željeni rezultati. Uzimajući u obzir certifikate i standarde kvalitete koje Nootronin ispunjava, može biti koristan za osobe koje žele poboljšati svoju moždanu aktivnost.

Dr. Nikola Weber, Neuropsihijatar

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Nootronin?

Cijena Nootronina iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Nootronin prevara?

Nootronin nije prevara. Ovaj proizvod ima prirodni sastav i certifikate u skladu s medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su glavne komponente Nootronina?

Sastav Nootronina uključuje L-tyrosine, magnezij, triptofan, fosfatidilserin, gaba i vitamin B6. Svi ovi sastojci su odabrani zbog njihovog potencijala da poboljšaju kognitivne funkcije i opće zdravlje mozga.

⚕️ Mogu li kupiti Nootronin u ljekarni bez recepta?

Da, Nootronin se može kupiti bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da trenutačno nema dostupnih proizvoda u ljekarnama.

⚕️ Kako uzimati Nootronin?

Preporučena doza za odrasle osobe je 2 kapsule dnevno. Kapsule se uzimaju s hranom ili vodom kako bi se osigurala bolja apsorpcija.

⚕️ Postoji li jamstvo zadovoljstva ili povrat novca?

Na službenoj web stranici proizvođača možete pronaći informacije o jamstvu zadovoljstva i uvjetima povrata, ako su dostupni.

Nootronin – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Nootronin – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

11 + = 18

Croatiacovid19 info
Logo