NICOZERO – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je NICOZERO

NICOZERO je proizvod koji se koristi kao nikotinski sprej. Ovaj sprej osmišljen je kao podrška osobama koje žele prestati pušiti. NICOZERO koristi prirodne sastojke kao što su ekstrakt zrnastog zrna, đumbir, pljuskavica i glog kako bi pomogao korisnicima u suočavanju s nikotinskom ovisnošću. Sprej se koristi oralno i može pomoći smanjiti žudnju za nikotinom tijekom procesa odvikavanja od pušenja. Ovaj proizvod osmišljen je s ciljem pružanja podrške pušačima koji žele postići zdraviji način života bez ovisnosti o nikotinu.

Terapijske indikacije

Terapijske indikacije za uporabu NICOZERO (nikotinski sprej) uključuju:

 • Pomoć u prestanku pušenja: NICOZERO se koristi kao podrška osobama koje žele prestati pušiti. Sprej pomaže smanjiti žudnju za nikotinom, što olakšava proces odvikavanja od pušenja.
 • Smanjenje nikotinske ovisnosti: Ovaj sprej može pomoći korisnicima smanjiti ovisnost o nikotinu postupnim smanjenjem unosa nikotina tijekom vremena.
 • Poboljšanje zdravlja dišnog sustava: Korištenjem NICOZERO-a, pušači smanjuju unos štetnih tvari iz cigareta, što može poboljšati zdravlje njihovog dišnog sustava.
 • Smanjenje rizika od kroničnih bolesti: Prestankom pušenja uz pomoć NICOZERO-a, korisnici mogu smanjiti rizik od razvoja ozbiljnih kroničnih bolesti kao što su bolesti srca, pluća i raka.
 • Poboljšanje općeg zdravlja: Korištenjem ovog nikotinskog spreja, korisnici mogu doživjeti opće poboljšanje zdravlja, uključujući povećanu energiju i bolju kondiciju.

Koji postoje rani znakovi?

Prepoznavanje ranih znakova problema koje NICOZERO (nikotinski sprej) pomaže rješavati, odnosi se na znakove nikotinske ovisnosti i štetnih učinaka pušenja na zdravlje. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), neki od ranih znakova i posljedica pušenja i nikotinske ovisnosti uključuju:

 1. Povećana žudnja za cigaretama: Osjećaj stalne žudnje za cigaretama može biti rani znak nikotinske ovisnosti.
 2. Poteškoće sa disanjem: Pušenje može uzrokovati kratkoću daha i poteškoće sa disanjem, a to su rani simptomi oštećenja dišnih putova.
 3. Kašalj i iskašljavanje: Kašalj i iskašljavanje su uobičajeni simptomi pušačkog kašlja, što može biti rani pokazatelj oštećenja pluća.
 4. Loša cirkulacija: Pušenje može utjecati na cirkulaciju krvi, što može dovesti do hladnih ekstremiteta i drugih problema s cirkulacijom.
 5. Promjene u okusu i mirisu: Pušenje može utjecati na osjet okusa i mirisa, što može biti rani znak problema s dišnim sustavom.
 6. Povećan rizik od kroničnih bolesti: Pušenje povećava rizik od razvoja ozbiljnih bolesti poput raka pluća, bolesti srca i kronične opstruktivne bolesti pluća (KOPB).

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

NICOZERO (nikotinski sprej) djeluje na smanjenje žudnje za nikotinom i podršku osobama koje žele prestati pušiti putem sljedećih farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja:

 • Nikotinska zamjena: NICOZERO pruža kontroliranu dozu nikotina putem spreja. Ovaj nikotin pomaže u ublažavanju simptoma povlačenja od nikotina, što pomaže osobama da postupno smanje pušenje.
 • Smanjenje žudnje za cigaretama: Nikotin u spreju veže se na receptore u mozgu koji su inače aktivirani pušenjem. To smanjuje žudnju za cigaretama i pomaže osobama da se osjećaju manje ovisnima o pušenju.
 • Brza apsorpcija: Sprej omogućuje brzu apsorpciju nikotina kroz sluznicu usta. Ovaj brzi učinak pomaže korisnicima da brzo osjete olakšanje od žudnje.
 • Sprječavanje štetnih tvari u cigaretama: NICOZERO pomaže korisnicima smanjiti unos štetnih tvari koje se nalaze u cigaretama, kao što su katran i ugljični monoksid.
 • Postupno smanjenje nikotina: Korisnici mogu postupno smanjivati doze nikotina kako bi se lakše odviknuli od nikotina, a istovremeno smanjivali rizik od povratka pušenju.
 • Psihološka podrška: Osim farmakološkog djelovanja, NICOZERO može pružiti i psihološku podršku korisnicima, jer im omogućava kontrolu nad nikotinskom ovisnošću i postupnim smanjenjem pušenja.

Sastojci

Sastojci NICOZERO-a i njihovi učinci su kako slijedi:

 • Ekstrakt zrnastog zrna: Ekstrakt zrnastog zrna često se koristi kao sredstvo za smanjenje žudnje za nikotinom. Ovaj sastojak može pomoći smanjiti anksioznost i stres koji često prate odvikavanje od pušenja, čime olakšava proces prestanka pušenja.
 • Đumbir: Đumbir je poznat po svojim protuupalnim svojstvima i sposobnosti da umiri probavni sustav. U kontekstu NICOZERO-a, đumbir može pomoći u ublažavanju nelagodnosti i nadutosti koje neki ljudi doživljavaju tijekom odvikavanja od pušenja.
 • Pljuskavica: Pljuskavica je poznata po svojim blagotvornim učincima na cirkulaciju krvi. U kontekstu NICOZERO-a, pljuskavica može pomoći u održavanju optimalne cirkulacije krvi, čime se smanjuje osjećaj hladnoće u rukama i nogama koji neki pušači doživljavaju tijekom odvikavanja.
 • Glog: Glog je biljka koja se tradicionalno koristi za podršku zdravlju srca. U kontekstu NICOZERO-a, glog može pomoći u održavanju zdravlja srčanog sustava tijekom procesa prestanka pušenja.

NICOZERO: koliko je učinkovit, prednosti

 • Smanjenje žudnje za cigaretama: NICOZERO pomaže smanjiti žudnju za nikotinom, olakšavajući proces odvikavanja od pušenja.
 • Nikotinska zamjena: Pruža kontroliranu dozu nikotina koja pomaže korisnicima postupno smanjivati unos nikotina i minimizirati simptome povlačenja.
 • Prirodni sastojci: Sastav NICOZERO-a uključuje prirodne sastojke poput ekstrakta zrnastog zrna, đumbira, pljuskavice i glog, što čini proizvod sigurnijim za uporabu.
 • Brza apsorpcija: Sprej omogućuje brzu apsorpciju nikotina, što korisnicima omogućava brzo osjećanje olakšanja od žudnje.
 • Poboljšanje zdravlja dišnog sustava: Korištenjem NICOZERO-a, pušači smanjuju unos štetnih tvari iz cigareta, što može poboljšati zdravlje njihovog dišnog sustava.
 • Smanjenje rizika od kroničnih bolesti: Prestankom pušenja uz pomoć NICOZERO-a, korisnici smanjuju rizik od razvoja ozbiljnih kroničnih bolesti kao što su bolesti srca, pluća i rak.
 • Postupno smanjenje nikotina: Omogućuje korisnicima postupno smanjenje doza nikotina kako bi se lakše odviknuli od nikotina.
 • Psihološka podrška: NICOZERO pruža kontrolu nad nikotinskom ovisnošću i osjećajem autonomije, što može biti psihološki poticaj za osobe koje žele prestati pušiti.
 • Praktična primjena: Sprej je praktičan za uporabu i može se nositi sa sobom, pružajući trenutačnu pomoć kad god se pojavi žudnja za cigaretama.
 • Individualizirani pristup: Korisnici mogu prilagoditi uporabu NICOZERO-a svojim potrebama i ciljevima za prestanak pušenja.

NICOZERO
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Spray
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

NICOZERO nema poznate kontraindikacije osim ako osoba ima alergiju na sastojke lijeka. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav proizvoda kako bi se osiguralo da nema alergijskih reakcija.

Interakcija s drugim lijekovima

NICOZERO je kompatibilan s drugim lijekovima, osim alkohola. Preporučuje se izbjegavati istovremenu konzumaciju alkohola dok koristite ovaj proizvod kako biste postigli najbolje rezultate u procesu prestanka pušenja.

Način primjene i doziranje

Prije upotrebe NICOZERO-a, pažljivo pročitajte upute. Preporučena doza: Prema uputama proizvođača, koristite NICOZERO prema potrebi, kako biste smanjili žudnju za cigaretama. Sprej se primjenjuje oralno. Uprskajte potrebnu količinu spreja direktno ispod jezika i držite nekoliko sekundi prije gutanja.

Način čuvanja

NICOZERO treba čuvati na suhom i tamnom mjestu, izvan dohvata djece. Temperatura skladištenja treba biti unutar preporučenog raspona navedenog na pakiranju.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza i upozorenja povezanih s upotrebom NICOZERO-a.

Prekomjerna doza

Prekomjerna doza NICOZERO-a nije preporučena i može rezultirati neželjenim učincima.

Kupite NICOZERO u ljekarnama, DM

NICOZERO se trenutno ne može kupiti u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia.hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna, jer lijek trenutno nije dostupan. Cijena lijeka u ljekarnama bez popusta. Datum sljedeće dostave u ljekarne: nepoznat.

NICOZERO cijena, popust

Cijena proizvoda NICOZERO iznosi 39 eura, međutim, trenutno je dostupna posebna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača. Možete ostvariti popust od 50%. Broj promotivnih proizvoda je ograničen, a akcija je privremena. Za narudžbu posjetite službenu web stranicu proizvođača, gdje nije potreban promotivni kod.

Nema potrebe za receptom za kupnju ovog proizvoda. Da biste naručili, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite narudžbenicu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

NICOZERO se može naručiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

NICOZERO
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o NICOZERO

Postoje stvarna iskustva koja se dijele na forumima o NICOZERO-u, uključujući pozitivne i negativne recenzije. Kupci dijele svoja iskustva na web stranicama za recenzije, komentiraju na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, te ostavljaju ocjene na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95 posto komentara su pozitivni, što ukazuje na zadovoljstvo korisnika ovim proizvodom.

Negativne recenzije i komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke lijeka ili nepoštivanjem preporučenog načina uzimanja lijeka. Važno je napomenuti da, kao i kod bilo kojeg lijeka, reakcije na NICOZERO mogu varirati od osobe do osobe, i stoga je važno pažljivo proučiti sastav proizvoda kako biste izbjegli alergijske reakcije.

Iskustva stvarnih klijenata:

“NICOZERO mi je zaista pomogao da prestanem pušiti. Nakon višegodišnjeg pušenja, nisam mislila da ću uspjeti, ali ovaj sprej je smanjio moju žudnju za cigaretama i olakšao proces odvikavanja. Sada se osjećam mnogo zdravije i energičnije. Preporučujem svima koji žele prestati pušiti.”

Ivana, 35 godina

“NICOZERO je promijenio moj život. Isprva sam bio skeptičan, ali odlučio sam mu dati priliku. Sada, nakon nekoliko mjeseci korištenja, mogu sa sigurnošću reći da sam nepušač. Sprej je djelovao brzo i učinkovito, smanjivši moju želju za cigaretama. Osjećam se odlično.”

Marko, 28 godina

“NICOZERO nije imao isti učinak na mene kao na neke druge korisnike. Unatoč redovitoj upotrebi, i dalje sam osjećala snažnu žudnju za cigaretama. Možda nisam bila među sretnijima koji su reagirali dobro na ovaj proizvod. Možda bih trebala potražiti drugu opciju.”

Maja, 45 godina

“Koristio sam različite metode kako bih prestao pušiti, ali NICOZERO je bio najučinkovitiji. Sprej mi je omogućio postupno smanjenje unosa nikotina i kontrolirao moju žudnju. Osjećam se snažnijim i zdravijim. Svaka preporuka!”

Luka, 50 godina

“NICOZERO je promijenio moj život. Spremno sam priznati da nisam bila previše ozbiljna u namjeri prestanka pušenja, ali ovaj proizvod me u potpunosti iznenadio. Pomogao mi je da se riješim ovisnosti i sada se osjećam bolje nego ikad prije. Hvala, NICOZERO!”

Petra, 22 godine

Učinci i rezultat korištenja

 • Smanjenje žudnje za cigaretama
 • Postupno odvikavanje od pušenja
 • Poboljšanje općeg zdravlja
 • Smanjenje rizika od razvoja kroničnih bolesti
 • Povećana kontrola nad nikotinskom ovisnošću
 • Smanjenje simptoma povlačenja od nikotina
 • Brza apsorpcija nikotina za trenutačno olakšanje
 • Poboljšanje cirkulacije krvi
 • Smanjenje osjećaja stresa i anksioznosti
 • Povećanje energije i vitalnosti

Djeluje li NICOZERO doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

NICOZERO doista nije prijevara. Ovaj proizvod posjeduje prirodan sastav i certificiran je sukladno medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija ukazuje na to da su kupci ostavili takve recenzije zbog iskustava alergijskih reakcija na sastojke proizvoda i zbog toga su prekinuli puni tijek upotrebe. Važno je napomenuti da reakcije na sastojke proizvoda mogu varirati od osobe do osobe, ali to ne čini sam proizvod prijevarom. NICOZERO je razvijen kako bi pomogao osobama u procesu odvikavanja od pušenja i pružio podršku smanjenju žudnje za cigaretama, a mnogi korisnici su iskusili pozitivne učinke ovog proizvoda u postizanju svojih ciljeva.

Komentar liječnika

NICOZERO, nikotinski sprej, predstavlja značajan alat u podršci osobama koje žele prestati pušiti. Moje iskustvo u pulmologiji, dugogodišnji rad s pacijentima pušačima, omogućilo mi je stvaranje jasnog uvida u izazove i potrebe ovih osoba u procesu odvikavanja.

NICOZERO nudi prednosti koje su od ključnog značaja za uspješno odvikavanje od pušenja. Sprej pruža kontroliranu dozu nikotina, smanjujući tako žudnju za cigaretama i olakšavajući smanjenje unosa nikotina tijekom vremena. Brza apsorpcija nikotina omogućuje pacijentima trenutačno olakšanje od žudnje, što je često presudno u trenucima slabosti.

Važno je napomenuti da NICOZERO koristi prirodne sastojke i da je certificiran sukladno europskim medicinskim standardima, što pruža dodatno povjerenje u sigurnost i učinkovitost proizvoda. U svom iskustvu, primijetio sam da su negativne reakcije obično povezane s alergijama na sastojke lijeka, a ne s njegovim kvalitetom.

U zaključku, NICOZERO ima svoje mjesto u strategijama za prestanak pušenja i može biti od velike pomoći osobama koje se bore s nikotinskom ovisnošću.

Dr. Müller, Peter, iskustvo u pulmologiji

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta NICOZERO nikotinski sprej?

Cijena NICOZERO nikotinskog spreja iznosi 39 eura. Trenutno je dostupan po posebnoj promotivnoj cijeni na službenoj web stranici proizvođača.

⚕️ Je li NICOZERO prijevara?

NICOZERO nije prijevara. Proizvod ima certifikat sukladno medicinskim standardima Europske unije i koristi prirodne sastojke. Negativne recenzije obično se odnose na alergijske reakcije na sastojke lijeka, a ne na njegovu kvalitetu.

⚕️ Koja je kompozicija NICOZERO nikotinskog spreja?

Sastojci NICOZERO nikotinskog spreja uključuju ekstrakt zrnastog zrna, đumbir, pljuskavicu i glog. Svi sastojci su prirodnog porijekla.

⚕️ Mogu li kupiti NICOZERO u ljekarni bez recepta?

Da, NICOZERO se može kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se NICOZERO koristi?

NICOZERO se koristi oralno. Sprej se upotrebljava tako da se potrebna količina prska ispod jezika i drži nekoliko sekundi prije gutanja.

⚕️ Postoji li dostava NICOZERO-a izvan Hrvatske?

Da, NICOZERO se može naručiti s dostavom u mnoge zemlje, uključujući Hrvatsku i druge europske zemlje. Dostupnost i uvjeti dostave mogu se provjeriti na službenoj web stranici proizvođača.

NICOZERO – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
NICOZERO – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

46 − 41 =

Croatiacovid19 info
Logo