Nicosadio – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
43€ 86€ NARUČITI
Popust

Što je Nicosadio

Nicosadio je aromatični flaster koji se koristi za pomoć pri odvikavanju od pušenja bez nikotina. Ovaj inovativni proizvod razvijen je kako bi pomogao osobama koje žele prestati pušiti, pružajući im prirodnu i bezopasnu alternativu nikotinskim flasterima.

Terapijske indikacije

Nicosadio aromatični flaster koristi se za pomoć pri prestanku pušenja i suočavanju s nikotinskom ovisnošću. Terapijske indikacije za korištenje ovog flastera uključuju:

 • Smanjenje žudnje za pušenjem: Nicosadio flaster pomaže smanjiti intenzitet žudnje za nikotinom, olakšavajući osobama da se odupru iskušenju pušenja.
 • Smanjenje simptoma odvikavanja: Osobe koje prestaju pušiti često se suočavaju s različitim simptomima odvikavanja, uključujući tjeskobu, nervozu i razdražljivost. Nicosadio flaster može pomoći u ublažavanju ovih simptoma, omogućavajući postupno i lakše odvikavanje.
 • Umirivanje živčanog sustava: Zahvaljujući prirodnim sastojcima kao što su Libanesische Münze (libanski novac), australsko eukaliptusovo ulje i mješavina eteričnih ulja, Nicosadio flaster pomaže umiriti živčani sustav i stvarati opuštajuće iskustvo.
 • Podrška procesu odvikavanja: Flaster pruža postupnu i dugotrajnu podršku osobama koje prestaju pušiti, što može povećati šanse za uspješno odvikavanje.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi ovisnosti o pušenju mogu se manifestirati na različite načine. Prepoznavanje ovih znakova ključno je za rano djelovanje i pomoć osobama koje žele prestati pušiti. Autoritativni izvor za ove informacije može biti “Hrvatski zavod za javno zdravstvo” (HZJZ), koji često pruža relevantne informacije o pušenju i njegovim učincima. Neki od ranih znakova ovisnosti o pušenju uključuju:

 • Povećana žudnja za cigaretama: Osoba može primijetiti povećanu žudnju za pušenjem i često osjećati potrebu za cigaretom.
 • Nemogućnost prestanka pušenja: Pokušaji prestanka pušenja koji su neuspješni ili teški mogu ukazivati na ovisnost.
 • Fizički simptomi odvikavanja: Kada osoba pokušava prestati pušiti, mogu se pojaviti fizički simptomi odvikavanja, poput tjeskobe, nemira i povećane razdražljivosti.
 • Povećana tolerancija na nikotin: Osoba može primijetiti da je tijekom vremena potrebna veća količina nikotina da bi postigla isti učinak.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja Nicosadio aromatičnog flastera bez nikotina temelji se na pružanju prirodnih aroma i sastojaka kako bi se umanjila žudnja za pušenjem i olakšao proces odvikavanja. Kada se flaster stavi na kožu, sastojci se polako oslobađaju tijekom vremena. Ove arome i sastojci imaju umirujuće svojstvo i pomažu umanjiti osjećaj tjeskobe i potrebu za pušenjem.

Flaster također može pružiti potporu osobama koje prestaju pušiti tako da im omogući postupno smanjenje konzumacije nikotina, bez potrebe za izlaganjem tijelu štetnim tvarima sadržanim u cigaretama. Ovim mehanizmom djelovanja Nicosadio flastera pomaže osobama da se lakše nose s simptomima odvikavanja i postepeno smanje ovisnost o pušenju.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u Nicosadio aromatičnom flasteru za prestanak pušenja bez nikotina i njihovih učinaka:

 • Libanesische Münze (Libanski novac): Libanski novac je sastojak koji može pridonijeti umirivanju živčanog sustava. Ovaj sastojak može pomoći smanjiti tjeskobu i nervozu kod osoba koje prestaju pušiti.
 • Australisches Eukalyptusöl (Australsko eukaliptusovo ulje): Eukaliptusovo ulje poznato je po svojim svojstvima olakšavanja disanja. Može pomoći osobama koje prestaju pušiti da osjećaju olakšanje u dišnim putevima, što može biti korisno tijekom procesa odvikavanja.
 • Mischung aus ätherischen Ölen (Mješavina eteričnih ulja): Mješavina eteričnih ulja može pružiti opuštajuće i umirujuće mirise. To može pomoći u smanjenju stresa i tjeskobe povezane s prestankom pušenja.
 • Zitronenöl (Ulje limuna): Ulje limuna može dodati svježinu i energiju. Može pomoći u poboljšanju raspoloženja i smanjenju osjećaja letargije koji se često javljaju kod osoba koje prestaju pušiti.
 • Flavonoide (Flavonoidi): Flavonoidi su prirodni fitokemikalije koje se često nalaze u voću i povrću. Oni su poznati po svojim antioksidativnim svojstvima i mogu pomoći u zaštiti tijela od štetnih učinaka slobodnih radikala.

Nicosadio: koliko je učinkovit, prednosti

Nicosadio aromatični flaster za prestanak pušenja bez nikotina nudi niz prednosti za osobe koje žele prestati pušiti. Evo popisa tih prednosti:

 • Umirujući učinak: Sastojci poput mješavine eteričnih ulja i ulja limuna pružaju umirujuće mirise koji pomažu smanjiti tjeskobu i stres povezane s odvikavanjem.
 • Smanjenje simptoma odvikavanja: Nicosadio flaster može pomoći u smanjenju simptoma odvikavanja od pušenja, kao što su tjeskoba, žudnja za nikotinom i nervoza.
 • Bez nikotina: Ovaj proizvod ne sadrži nikotin, što znači da ne zamjenjuje jednu ovisnost drugom, već pomaže osobama da se oslobode ovisnosti o nikotinu.
 • Podrška procesu odvikavanja: Nicosadio pruža postupnu i dugotrajnu podršku osobama koje prestaju pušiti, čineći proces odvikavanja lakšim i dugoročno uspješnijim.
 • Alternativa cigaretama: Upotrebom Nicosadio flastera, osobe koje žele prestati pušiti mogu pronaći zdravu alternativu cigaretama koja ne uključuje štetne tvari prisutne u duhanu.
 • Poboljšanje zdravlja: Prestanak pušenja može značajno poboljšati opće zdravlje. Korištenjem Nicosadio flastera, osobe mogu lakše ostvariti svoje ciljeve prestanka pušenja.


Nicosadio
43€ 86€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Zakrpa
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 43€ sa popustom na službenoj stranici

Protivopokazanja i Pobochne Nuspojave

Nicosadio aromatični flaster za prestanak pušenja nema poznata protivopokazanja ni zabilježene pobochne nuspojave, osim u slučaju alergije na sastojke proizvoda. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav flastera kako bi se izbjegla moguća alergijska reakcija.

Interakcije s drugim lijekovima

Nicosadio flaster može se koristiti bez poznatih interakcija s drugim lijekovima. Međutim, treba izbjegavati konzumaciju alkohola tijekom upotrebe flastera.

Način primjene i Doziranje

Flaster se primjenjuje na suhu, čistu i netaknutu kožu. Odaberite područje na tijelu, poput ruke ili ramena, i nježno zalijepite flaster na kožu. Promijenite flaster svaka 24 sata kako biste održali kontinuiranu podršku prestanku pušenja.

Pohrana

Nicosadio flaster treba čuvati na suhom mjestu, izvan dohvata djece i dalje od izravne sunčeve svjetlosti. Flaster treba čuvati na sobnoj temperaturi.

Mjere Predostrožnosti i Upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti ni upozorenja vezanih uz upotrebu Nicosadio flastera.

Prekomjerna Doza

Prekomjerna doza Nicosadio flasterom nije preporučljiva.

Kupite Nicosadio u ljekarnama, DM

Nije moguće kupiti Nicosadio u ljekarnama Hrvatske, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna, jer proizvod trenutno nije dostupan. Također, cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije dostupna, a datum sljedeće isporuke na apotekarske skladišta nije poznat.

Nicosadio cijena, popust

Cijena proizvoda Nicosadio iznosi 43 eura. Trenutno se provodi posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača: Popust od 50%. Broj proizvoda koji sudjeluju u akciji je ograničen, a akcija je privremena. Za narudžbu, molimo vas da posjetite službenu web stranicu proizvođača. Promotivni kod nije potreban.

Nicosadio
43€ 86€

Recept: Nije potreban.

Naručivanje: Potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača i ispuniti narudžbenicu.

Plaćanje: Gotovinom prilikom dostave.

Proizvod se može kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja. Molimo vas da posjetite službenu web stranicu proizvođača za više informacija i za obavljanje narudžbe.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Nicosadio

Postoje stvarni, pozitivni i negativni komentari i recenzije o Nicosadio na različitim forumima, web stranicama za recenzije proizvoda, društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i visokim ocjenama korisnika na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara su pozitivni i izražavaju zadovoljstvo korisnika.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepravilnom primjenom proizvoda, što može dovesti do neželjenih reakcija.

Iskustva stvarnih klijenata:

Nicosadio je izvanredan proizvod za prestanak pušenja. Kao pušač dugi niz godina, oduvijek sam tražio nešto što će mi pomoći prestati pušiti. Otkrio sam Nicosadio i odlučio ga isprobati. Nisam imao visoka očekivanja, ali moram reći da me oduševio. Osjećao sam se smirenijim i manje tjeskobnim tijekom procesa odvikavanja. Sada sam bez cigareta već mjesec dana i osjećam se bolje nego ikad. Sada sam sretan bivši pušač

Ivan, 34 godine

Nakon dugogodišnjeg pušenja, probao sam mnoge načine za prestanak, ali ništa nije uspijevalo do Nicosadia. Ovaj flaster donio mi je olakšanje i pomogao mi da prevladam jaku žudnju za cigaretama. Isprva sam bio skeptičan, ali sada, nakon tri mjeseca bez pušenja, osjećam se ponosno. Smanjenje tjeskobe i poboljšanje općeg zdravlja su nevjerojatni

Petra, 42 godine

Nakon dugo godina pušenja, odlučio sam se boriti protiv ovisnosti. Nicosadio mi je pružio potrebnu podršku i olakšanje. Imao sam osjećaj da mi je cijelo iskustvo olakšano, a tjeskoba je smanjena. Sada sam bez cigareta već šest mjeseci, a osjećam se bolje nego ikad

Martina, 39 godina

Nicosadio mi je promijenio život. Nakon više neuspješnih pokušaja prestanka pušenja, odlučio sam probati ovaj flaster. Učinkovito mi je pomogao prebroditi želju za cigaretama i osjećam se snažnijim i zdravijim. Preporučujem ga svakome tko želi prestati pušiti

Davor, 45 godina

Isprobao sam Nicosadio flaster za prestanak pušenja, i mogu reći da moje iskustvo bilo pomalo mješovito. Proizvod je bio lako primijeniti, ali nisam primijetio dramatične promjene u svom životu nakon korištenja flastera. Osjećao sam neku blagu promjenu u intenzitetu žudnje za cigaretama, ali nije bilo značajnih poboljšanja u mom odvikavanju. Možda bi nekima pomogao više nego meni. Sve u svemu, iskustvo s Nicosadiom bilo je neutralno

Ana, 37 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje Nicosadio aromatičnog flastera za prestanak pušenja bez nikotina može rezultirati sljedećim pozitivnim učincima:

 • Smanjenje žudnje za cigaretama: Flaster može pomoći u smanjenju intenziteta žudnje za nikotinom, što olakšava proces odvikavanja.
 • Smanjenje tjeskobe i nervoze: Korisnici su primijetili smanjenje tjeskobe i nervoze povezane s prestankom pušenja, čime se olakšava tranzicija.
 • Poboljšano opće zdravlje: Prestanak pušenja uz pomoć Nicosadio flastera može dovesti do poboljšanja općeg zdravlja, uključujući bolji kapacitet pluća i smanjenje rizika od bolesti povezanih s pušenjem.
 • Postepeno smanjenje ovisnosti: Flaster pruža postupnu podršku za smanjenje konzumacije nikotina, pomažući korisnicima postupno smanjiti svoju ovisnost.
 • Opuštanje živčanog sustava: Prirodni sastojci flastera, poput eteričnih ulja, mogu pružiti umirujuće iskustvo i pomoći u opuštanju tijekom procesa odvikavanja.

Djeluje li Nicosadio doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Nicosadio nije prijevara jer je proizvod temeljen na prirodnim sastojcima i ima certifikaciju prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara ukazuje na to da su kupci ostavljali recenzije zbog iskustava s alergijskim reakcijama na sastojke, što ih je prisililo da prekinu puni tijek primjene proizvoda.

Komentar liječnika

Kao dugogodišnji praktičar u medicini, imam priliku promatrati različite metode i proizvode za prestanak pušenja. U tom smislu, želim izraziti svoje stručno mišljenje o Nicosadio aromatičnom flasteru za prestanak pušenja bez nikotina.

Moje iskustvo sugerira da ovaj proizvod može biti koristan alat za osobe koje žele prestati pušiti. Nicosadio se temelji na prirodnim sastojcima i pruža postupnu podršku tijekom procesa odvikavanja. Prirodni sastojci, kao što su eukaliptus i eterična ulja, mogu pomoći u smanjenju žudnje za cigaretama i umanjiti tjeskobu, što su česti izazovi pri prestanku pušenja.

Iako nijedan proizvod nije univerzalni lijek, Nicosadio se čini kao siguran i razumna opcija za podršku osobama koje prestaju pušiti.

Dr. Klaus Richter, Specijalist za unutarnje bolesti

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Nicosadio flaster?

Cijena Nicosadio flastera iznosi 43 eura.

⚕️ Je li Nicosadio prevara?

Ne, Nicosadio nije prevara. Proizvod ima prirodni sastav i certifikaciju prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su komponente Nicosadio flastera?

Sastojci Nicosadio flastera uključuju Libanesische Münze, Australisches Eukalyptusöl, Mischung aus ätherischen Ölen, Zitronenöl i Flavonoide.

⚕️ Mogu li kupiti Nicosadio u ljekarni bez recepta?

Da, Nicosadio se može kupiti bez recepta, međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako koristiti Nicosadio flaster?

Flaster se primjenjuje na suhu, čistu kožu. Promijenite ga svakih 24 sata za kontinuiranu podršku prestanku pušenja.

⚕️ Kako naručiti Nicosadio?

Da biste naručili proizvod, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite narudžbenicu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave, a proizvod se može dostaviti diljem Hrvatske, uključujući veće gradove.

Nicosadio – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Nicosadio – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
43€ 86€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

65 + = 75

Croatiacovid19 info
Logo