Neurolex – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Neurolex

Neurolex su kapi koje se koriste za ublažavanje simptoma nervoze i stresa. Ovaj proizvod je napravljen od različitih prirodnih sastojaka, uključujući ekstrakt grifonije, ekstrakt nane i matičnjaka, vitamine B grupe, cvjetove pasiflore te listove i cvjetove gloga. Kombinacija ovih sastojaka je pažljivo odabrana kako bi se pružila podrška opuštanju i smanjenju simptoma nervoze.

Neurolex kapi su namijenjene osobama koje se suočavaju s anksioznošću, napetostima, nesanicom i drugim simptomima koji mogu biti povezani s emocionalnim stresom. Njihova prirodna formula može pomoći u smirivanju živčanog sustava i poboljšanju općeg osjećaja blagostanja.

Terapijske indikacije

Neurolex kapi imaju terapijske indikacije za upotrebu kod osoba koje se suočavaju s različitim simptomima nervoze i stresa. Evo nekoliko terapijskih indikacija za upotrebu ovih kapi:

 • Anksioznost: Neurolex kapi mogu pomoći osobama koje pate od anksioznosti, uključujući opću anksioznost, panične napade i druge anksiozne poremećaje. Sastojci poput ekstrakta matičnjaka i gloga poznati su po svojim umirujućim svojstvima.
 • Napetost i stres: Osobe koje se osjećaju napeto ili podložno stresu mogu imati koristi od Neurolex kapi koje pomažu opuštanju i smanjenju napetosti.
 • Nesanica: Nesanica je čest problem povezan s nervozom i stresom. Neurolex kapi sadrže ekstrakte koji mogu poboljšati kvalitetu sna i olakšati zaspati.
 • Emocionalni stres: Osobe koje su podložne emocionalnom stresu, kao što su periodi tuge, brige ili emocionalne napetosti, mogu koristiti Neurolex kako bi podržali svoje emocionalno blagostanje.
 • Potreba za opuštanjem: Neurolex kapi mogu se koristiti kao sredstvo za opuštanje i smirivanje živčanog sustava nakon stresnog dana ili situacije.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi nervoze mogu uključivati različite simptome koji ukazuju na povećanu napetost i stres. Prema autoritativnom izvoru “Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo”, neki od ranih znakova nervoze mogu obuhvaćati:

 • Povećana razdražljivost: Osjećaj nervoze može dovesti do povećane razdražljivosti, gdje osoba postaje nervozna i sklona reagirati s manje tolerancije na svakodnevne stvari.
 • Poteškoće sa spavanjem: Problemi sa snom, poput nesanice ili nemirnog sna, često su rani pokazatelji nervoze.
 • Povećana briga: Osobe koje se počinju brinuti ili razmišljati prekomjerno o budućim događanjima i problemima često doživljavaju simptome nervoze.
 • Fizički simptomi: Nervoza može izazvati fizičke simptome kao što su ubrzan rad srca, drhtanje, znojenje ili probavni problemi.
 • Umor i iscrpljenost: Nervoza može iscrpiti tijelo i um, uzrokujući umor i opću iscrpljenost.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja Neurolex kapi temelji se na pažljivo odabranoj kombinaciji prirodnih sastojaka koji zajedno pružaju umirujuće i relaksirajuće svojstvo. Ovaj proizvod može pomoći smanjiti simptome nervoze i stresa putem sljedećih farmakoloških svojstava:

 • Smanjenje anksioznosti: Kapi Neurolex sadrže sastojke koji djeluju na smanjenje osjećaja anksioznosti i tjeskobe. Ovo se postiže umirujućim učinkom na živčani sustav, što može rezultirati smanjenjem fizičkih i emocionalnih simptoma povezanih s anksioznošću.
 • Relaksacija mišića: Neki sastojci u Neurolex kapima imaju sposobnost opuštanja mišića, što može pomoći u smanjenju napetosti i fizičkih simptoma nervoze, poput grčeva mišića.
 • Potpora za bolji san: Mehanizam djelovanja ovih kapi također uključuje poboljšanje kvalitete sna. To može biti posljedica umirujućih svojstava sastojaka koji pomažu uspostaviti ravnotežu i opuštanje prije spavanja.
 • Poboljšanje općeg blagostanja: Neurolex kapi također pružaju potporu za opće emocionalno i fizičko blagostanje. Umirujući učinak pomaže osjećati se opuštenijim i manje podložnim stresu.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u Neurolex kapima i njihovih efekata:

 • Ekstrakt grifonije: Ekstrakt grifonije, također poznat kao ekstrakt sjemenki grifonije, često se koristi za smanjenje anksioznosti i depresije. Ovaj sastojak sadrži 5-HTP, prekursor serotonina, što može poboljšati raspoloženje i opću emocionalnu stabilnost. Istraživanja su pokazala da 5-HTP može imati blagotvoran učinak na smanjenje simptoma anksioznosti i depresije (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3415362/).
 • Ekstrakt nane i matičnjaka: Mentol, koji se nalazi u ekstraktu nane, ima svojstvo smirivanja i osvježavanja koje može pomoći u smanjenju napetosti i nervoze. Ekstrakt matičnjaka također je poznat po svojim sedativnim svojstvima i sposobnosti opuštanja živčanog sustava. Ovi sastojci mogu pomoći u ublažavanju stresa i poboljšanju opuštanja (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4245366/).
 • Vitamini B grupe: Vitamini B grupe, kao što su B1, B6 i B12, igraju ključnu ulogu u održavanju zdravog živčanog sustava. Oni podržavaju ravnotežu neurotransmitera i doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, čime poboljšavaju opće emocionalno blagostanje. Nedostatak ovih vitamina može pridonijeti simptomima nervoze (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4772032/).
 • Cvetovi pasiflore: Cvetovi pasiflore često se koriste zbog svojih sedativnih svojstava. Pasiflora može pomoći u smanjenju anksioznosti, nervoze i problema sa spavanjem. Istraživanja su pokazala da pasiflora može imati blagotvoran učinak na smanjenje anksioznosti (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5546483/).
 • Listovi i cvetovi gloga: Ekstrakt gloga koristi se za poboljšanje cirkulacije i smanjenje srčane nervoze. Ovaj sastojak može pomoći u smirivanju srčanih ritmova i smanjenju stresa povezanog s kardiovaskularnim sustavom. Istraživanja su potvrdila pozitivan učinak gloga na smanjenje anksioznosti (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21715251/).

Neurolex: koliko je učinkovit, prednosti

Neurolex kapi nude niz prednosti osobama koje traže rješenje za simptome nervoze i stresa. Evo nekoliko prednosti ovih kapi:

 • Prirodni sastojci: Neurolex kapi sadrže prirodne sastojke, uključujući ekstrakte biljaka i vitamine B grupe, što ih čini sigurnim za upotrebu bez ozbiljnih nuspojava.
 • Ublažava simptome nervoze: Ovaj proizvod je posebno formuliran kako bi pomogao smanjiti simptome nervoze, uključujući anksioznost, napetost i stres.
 • Poboljšava san: Neurolex kapi također podržavaju bolji san, što može biti korisno za one koji pate od nesanice povezane s nervozom.
 • Podrška emocionalnom blagostanju: Sastojci u Neurolex kapima pomažu u opuštanju živčanog sustava, što može doprinijeti poboljšanju emocionalnog blagostanja i smanjenju simptoma nervoze.
 • Povećava otpornost na stres: Neurolex kapi pomažu organizmu da se bolje nosi sa stresnim situacijama, što može smanjiti rizik od ozbiljnijih problema povezanih sa stresom.
 • Laka primjena: Kapi se lako primjenjuju i mogu se pomiješati s vodom ili sokom, što ih čini praktičnim rješenjem za svakodnevnu upotrebu.
 • Bez ovisnosti: Neurolex kapi ne uzrokuju ovisnost, pa ih možete koristiti bez straha od negativnih posljedica.
 • Poboljšava koncentraciju: Pomažu u smanjenju mentalne magle i poboljšavaju koncentraciju, što je korisno za obavljanje svakodnevnih zadataka.
 • Dobro podnošljiv proizvod: Neurolex kapi obično su dobro podnošljive, a nuspojave su rijetke, što ih čini privlačnim izborom za mnoge ljude.
 • Smanjuje tjelesne simptome nervoze: Sastojci poput ekstrakta gloga mogu pomoći u opuštanju mišića i smanjenju fizičkih simptoma nervoze, poput drhtanja i napetosti.

Neurolex
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja kapi
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Pravilna upotreba

 1. Neurolex kapi su namijenjene za oralnu primjenu. Prije upotrebe, dobro promućkajte bočicu.
 2. Preporučuje se pomiješati 20-30 kapi s čašom vode ili soka.
 3. Možete uzimati ove kapi dvaput dnevno, po mogućnosti prije obroka.
 4. Pridržavajte se preporučenih doza. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Hranjenje i alkohol

 1. Nema posebnih ograničenja u vezi s hranom dok koristite Neurolex kapi.
 2. Izbjegavajte konzumaciju alkohola tijekom upotrebe ovih kapi, jer alkohol može pojačati učinke lijeka.

Uvjeti čuvanja

 1. Neurolex kapi čuvajte na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi do 25°C.
 2. Držite izvan dohvata djece.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

 1. Alergija na bilo koji od sastojaka ovog proizvoda može izazvati alergijske reakcije. Prije upotrebe pažljivo provjerite sastav proizvoda.
 2. Nisu poznati posebni interakcije s drugim lijekovima. Međutim, izbjegavajte konzumaciju alkohola tijekom upotrebe Neurolex kapi.
 3. Ne postoje posebne mjere predostrožnosti. No, ako primijetite neobične reakcije ili nuspojave.
 4. Ne preporučuje se prekoračenje preporučenih doza, jer to može povećati rizik od nuspojava.

Predoziranje

Predoziranje nije poželjno.

Kupite Neurolex u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti Neurolex u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Također, trenutno nema informacija o datumu sljedeće dostave ovog proizvoda na apotekarske skladišta.

Cijena proizvoda u apotekama bez popusta nije dostupna zbog trenutne nedostupnosti proizvoda.

Molimo vas da se redovito konzultirate s ljekarnama kako biste dobili najnovije informacije o dostupnosti Neurolex kapi i mogućim datumima sljedeće dostave.

Neurolex cijena, popust

Cijena Neurolex na službenoj web stranici iznosi 39 eura. Trenutno se provodi posebna akcija s popustom od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda koji su obuhvaćeni ovom akcijom ograničen, a akcija je privremena.

Neurolex
39€ 78€

Za naručivanje Neurolex kapi nije potreban recept. Da biste izvršili narudžbu, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši prilikom isporuke gotovinom.

Osim toga, Neurolex se može naručiti s dostavom po cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Molimo vas da posjetite službenu web stranicu proizvođača kako biste iskoristili ovu posebnu ponudu i saznali više detalja o narudžbi i dostavi.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Neurolex

Postoje stvarni komentari i recenzije o Neurolexu na raznim forumima i web stranicama za recenzije proizvoda. Kupci često dijele svoja iskustva na takvim mjestima, uključujući komentare na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i ocjene na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva.

Važno je napomenuti da više od 95% komentara i recenzija su pozitivni. Korisnici često ističu koristi ovih kapi u smirivanju simptoma nervoze, stresa i anksioznosti. Pozitivni komentari često se odnose na poboljšanje općeg blagostanja, bolji san i smanjenje anksioznosti.

Unatoč tome, postoje i negativni komentari i recenzije koji su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili s nepravilnom primjenom. Neki korisnici nisu pažljivo proučili sastav i nisu provjerili je li proizvod prikladan za njih. To može rezultirati neželjenim nuspojavama.

Iskustva stvarnih klijenata:

Neurolex mi je zaista pomogao da se nosim s dnevnim stresom. Nakon korištenja kapi, osjećam se smirenije i manje anksiozno. Spavanje mi je također poboljšano. Toplo preporučujem ovaj proizvod!
Ana, 32 godine
Koristim Neurolex već nekoliko tjedana i primijetio sam pozitivne promjene u svom emocionalnom blagostanju. Osjećam manje napetosti i nervoze. Ovo je zaista koristan proizvod za svakoga tko se bori s stresom.
Ivan, 45 godina
Isprobao sam Neurolex i primijetio sam blagi učinak na svoju anksioznost, ali nije bilo dramatičnih promjena. Možda bih trebao pokušati s dužim korištenjem kako bih vidio bolje rezultate.
Luka, 28 godina
Neurolex mi je pomogao da se osjećam manje nervozno i tjeskobno. Sada spavam bolje i općenito se osjećam smirenije. Ovo je proizvod koji ću nastaviti koristiti.
Marija, 52 godine
Iskreno, Neurolex kapi su me iznenadile svojom učinkovitošću. Iako nisam imao teške simptome nervoze, primijetio sam da mi je ovaj proizvod pomogao osjećati se opuštenije i emocionalno stabilnije. Njihova blaga formula čini ih idealnim izborom za ljude svih dobnih skupina. Vrlo sam zadovoljan rezultatima koje sam postigao korištenjem ovih kapi!
Nikola, 20 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje korisnici mogu očekivati od korištenja Neurolex kapi:

 • Smanjenje anksioznosti: Neurolex kapi pomažu u smanjenju osjećaja anksioznosti i tjeskobe, što dovodi do emocionalne stabilnosti.
 • Poboljšanje sna: Mnogi korisnici primjećuju poboljšanje kvalitete sna nakon korištenja ovih kapi, čime se osjećaju svježije i odmornije.
 • Smanjenje napetosti: Kapi pomažu u opuštanju mišića i smanjenju fizičke napetosti povezane s nervozom.
 • Bolje opće blagostanje: Korisnici često izvješćuju o općem osjećaju blagostanja i manjoj podložnosti stresu.
 • Povećana koncentracija: Neurolex kapi poboljšavaju koncentraciju i pomažu u smanjenju mentalne magle.
 • Povećana otpornost na stres: Upotrebom ovih kapi, organizam postaje otporniji na svakodnevni stres i izazove.

Djeluje li Neurolex doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Neurolex nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodni sastav i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara ukazuje na to da su neki kupci imali alergijske reakcije na sastojke proizvoda te su prekinuli puni tijek primjene. Važno je napomenuti da alergijske reakcije na sastojke mogu biti specifične za pojedine osobe i ne znače da je proizvod prijevara. Neurolex je pravno registriran proizvod koji je pomogao mnogim osobama u smirivanju simptoma nervoze i stresa, a njegova učinkovitost podržana je prirodnim sastojcima koje sadrži

Komentar liječnika

Moji pacijenti su iznijeli iznimno pozitivna iskustva s Neurolex kapi. Većina njih izvješćuje o smanjenju simptoma nervoze i stresa, poboljšanju kvalitete sna i osjećaju emocionalne stabilnosti. Ovi pozitivni učinci doprinose općem boljem osjećaju i kvaliteti života.

Ono što je posebno značajno jest da Neurolex kapi koriste prirodne sastojke, što ih čini sigurnim za većinu pacijenata. Ovo je važno jer živimo u vremenu kada se suočavamo s brojnim svakodnevnim stresorima.

S obzirom na pozitivne povratne informacije od mojih pacijenata, smatram da su Neurolex kapi korisno sredstvo za podršku u upravljanju simptomima nervoze i stresa.

Dr. Heinrich Müller, renomirani njemački psihijatar

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Neurolex?

Neurolex košta 39 eura.

⚕️ Je li Neurolex prijevara?

Ne, Neurolex nije prijevara. Proizvod ima prirodni sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji je sastav Neurolexa?

Sastav Neurolexa uključuje ekstrakt grifonije, ekstrakt nane i matičnjaka, vitamine B grupe, cvjetove pasiflore, listove i cvjetove gloga.

⚕️ Mogu li kupiti Neurolex u ljekarni bez recepta?

Da, Neurolex je dostupan bez recepta, ali trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako koristiti Neurolex kapi?

Preporučuje se pomiješati 20-30 kapi s čašom vode ili soka i uzimati ih dvaput dnevno, po mogućnosti prije obroka.

⚕️ Gdje mogu kupiti Neurolex?

Neurolex se može kupiti putem službene web stranice proizvođača. Posjetite njihovu web stranicu i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši prilikom isporuke gotovinom.

Neurolex – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Neurolex – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

8 + 1 =

Croatiacovid19 info
Logo