Nautubone – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Nautubone

Nautubone je inovativni gel razvijen s ciljem poboljšanja zdravlja zglobova. Ovaj proizvod je posebno formuliran kako bi pružio olakšanje od uobičajenih problema sa zglobovima i bolova. Njegova jedinstvena formula sadrži ekstrakt Symphytum officinale, ulje pelargonium graveolens, ulje pelargonium roseum i ulje Salvia sclarea, koji zajedno djeluju na umirivanje i revitalizaciju zglobova. Nautubone gel se ističe kao prirodno rješenje za poboljšanje funkcionalnosti zglobova i smanjenje nelagode, što ga čini idealnim izborom za one koji traže podršku u održavanju zdravlja zglobova. Sastojci poput Symphytum officinale ekstrakta poznati su po svojim potencijalnim blagotvornim učincima na zglobove, dok eterična ulja pelargonium graveolens, pelargonium roseum i Salvia sclarea mogu pružiti dodatnu potporu u smirivanju i opuštanju.

Terapijske indikacije

Nautubone gel ima različite terapijske indikacije za poboljšanje zdravlja zglobova. Evo popisa terapijskih indikacija za upotrebu Nautubone gela:

 • Oblačenje i osvježavanje zglobova: Nautubone gel se može koristiti za lokalnu primjenu na zahvaćenim zglobovima kako bi se olakšalo njihovo oblačenje i osvježavanje.
 • Smanjenje bolova: Gel može pomoći u smanjenju bolova u zglobovima, pružajući privremeno olakšanje od nelagode.
 • Potpora kod artritisa: Osobe koje pate od artritisa mogu koristiti Nautubone gel za ublažavanje simptoma kao što su oticanje i bol.
 • Pomoć kod upala zglobova: Nautubone gel može pružiti pomoć kod upaljenih zglobova, pomažući smanjiti upalu i nelagodu.
 • Oporavak od sportskih ozljeda: Sportaši i rekreativci mogu koristiti Nautubone gel za brži oporavak od sportskih ozljeda kao što su istegnuća mišića i ozljede zglobova.
 • Potpora starijim osobama: Starije osobe koje se bore s uobičajenim problemima sa zglobovima mogu koristiti ovaj gel kako bi poboljšale mobilnost i udobnost.
 • Opća prevencija: Nautubone gel se također može koristiti kao dio svakodnevne rutine kako bi se očuvala opća zdravlje zglobova i smanjila vjerojatnost budućih problema.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema sa zglobovima mogu uključivati različite simptome koji ukazuju na potrebu za proizvodima kao što je Nautubone gel. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), neki od ranih znakova problema sa zglobovima mogu uključivati sljedeće:

 1. Bol u zglobovima: Bol u zglobovima može biti jedan od prvih simptoma problema sa zglobovima. Ovaj bol može biti blag ili intenzivan i može se pogoršati s vremenom.
 2. Oticanje zglobova: Oticanje ili natečenost zglobova također može biti rani znak problema. Zglobovi mogu postati vidljivo otečeni i osjećati se napeti.
 3. Smanjena pokretljivost: Gubitak pokretljivosti zglobova ili poteškoće u kretanju zglobova može ukazivati na početne probleme sa zglobovima.
 4. Ukočenost: Osjećaj ukočenosti u zglobovima, osobito ujutro ili nakon dugotrajnog sjedenja, može biti znak problema sa zglobovima.
 5. Krckanje zglobova: Krckanje ili škripanje u zglobovima tijekom kretanja može biti znak trenja između kostiju u zglobovima.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Nautubone gel djeluje na poboljšanje zdravlja zglobova putem kombinacije svojih ključnih sastojaka. Evo popisa farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja Nautubone gela:

 • Symphytum officinale, poznat i kao konjski rep, sadrži tvari poput alantoina koje mogu poticati procese obnove i popravka tkiva. To pomaže u obnavljanju hrskavice i vezivnog tkiva u zglobovima.
 • Eterično ulje pelargonium graveolens poznato je po svojim protuupalnim svojstvima. Ono pomaže smanjenju upale u zglobovima i smanjenju bolova.
 • Eterično ulje pelargonium roseum može pružiti opuštanje mišića i smanjenje napetosti u okolnim tkivima, što doprinosi olakšavanju kretanja zglobova.
 • Ulje Salvia sclarea također ima protuupalna svojstva i može pomoći u smirivanju i opuštanju zahvaćenih zglobova.

Sastojci

Evo popisa sastojaka Nautubone gela i učinka svakog sastojka:

 • Ekstrakt Symphytum officinale: Ekstrakt Symphytum officinale, također poznat kao konjski rep, ima regenerativna svojstva. Pomaže u obnovi i popravku tkiva, uključujući hrskavicu i vezivno tkivo u zglobovima. Ovaj sastojak doprinosi oporavku zglobova i smanjenju nelagode.
 • Ulje pelargonium graveolens: Eterično ulje pelargonium graveolens poznato je po svojim protuupalnim svojstvima. Ono pomaže u smanjenju upale u zglobovima, što može rezultirati smanjenjem bolova i oticanja.
 • Ulje pelargonium roseum: Eterično ulje pelargonium roseum pruža opuštanje mišića i tkiva oko zglobova. Ovo opuštanje može pomoći u poboljšanju pokretljivosti zglobova te olakšavanju svakodnevnih aktivnosti.
 • Ulje Salvia sclarea: Ulje Salvia sclarea također ima protuupalna svojstva. Pomaže u smirivanju i opuštanju zglobova, čime se smanjuje napetost i nelagoda.

Nautubone: koliko je učinkovit, prednosti

Nautubone gel nudi niz prednosti za održavanje zdravlja zglobova. Evo popisa prednosti ovog proizvoda:

 • Učinkovito ublažava bol: Nautubone gel pomaže u smanjenju bolova u zglobovima, pružajući brzo i dugotrajno olakšanje od nelagode.
 • Smanjuje upalu: Sastojci poput ulja pelargonium graveolens i Symphytum officinale ekstrakta imaju protuupalna svojstva koja pomažu u smanjenju upale u zglobovima.
 • Potiče regeneraciju tkiva: Ekstrakt Symphytum officinale doprinosi regeneraciji tkiva, uključujući hrskavicu i vezivno tkivo, što pomaže u obnovi zglobova.
 • Poboljšava pokretljivost: Korištenje Nautubone gela može poboljšati pokretljivost zglobova, čime se olakšavaju svakodnevne aktivnosti.
 • Pruža opuštanje i olakšava napetost: Eterična ulja pelargonium roseum i Salvia sclarea pomažu opuštanju mišića i tkiva oko zglobova, čime se smanjuje napetost i nelagoda.
 • Prirodni sastojci: Nautubone gel sadrži prirodne sastojke koji su sigurni za upotrebu, smanjujući rizik od nuspojava.
 • Poboljšava kvalitetu života: Ovaj proizvod može znatno poboljšati kvalitetu života onih koji se bore s problemima sa zglobovima, omogućavajući im da se bolje kreću i izbjegnu bolove.
 • Podrška kod različitih stanja: Nautubone gel može pružiti podršku osobama s različitim stanjima, uključujući artritis i sportske ozljede.

Nautubone
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Gel
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije i moguće nuspojave

Nautubone gel nema poznate kontraindikacije ni ozbiljne nuspojave. Međutim, moguće je da osobe koje su alergične na sastojke ovog proizvoda iskuse alergijske reakcije. Stoga se preporučuje temeljito proučiti sastojke prije upotrebe.

Interakcija s drugim lijekovima

Nautubone gel nema poznate interakcije s drugim lijekovima. Može se koristiti uz različite druge lijekove bez straha od negativnih učinaka, osim alkohola. Izbjegavajte konzumaciju alkohola tijekom korištenja Nautubone gela kako biste osigurali maksimalnu učinkovitost proizvoda.

Način primjene i doziranje

Prije upotrebe, očistite područje zahvaćenog zgloba i osušite ga. Nanesite malu količinu gela na kožu iznad zahvaćenog područja. Blago umasirajte gel dok se potpuno ne upije. Preporučuje se primjena gela 2-3 puta dnevno, ovisno o potrebama.

Način čuvanja

Nautubone gel treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Nema posebnih uvjeta skladištenja.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja vezanih uz upotrebu Nautubone gela.

Prekomjerna doza

Prekomjerna uporaba Nautubone gela može rezultirati nelagodom ili iritacijom kože.

Kupite Nautubone u ljekarnama, DM

Nautubone nije dostupan za narudžbu u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna. hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Trenutno nema informacija o datumu dostave lijeka u ljekarne.

Nautubone cijena, popust

Na službenoj web stranici proizvođača, cijena Nautubone gela iznosi 39 eura. Trenutno je dostupna posebna promocija gdje možete ostvariti popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj promotivnih proizvoda ograničen, a promocija je privremena. Za narudžbu proizvoda s popustom, posjetite službenu web stranicu proizvođača, a nije potreban promo kod.

Za kupnju proizvoda potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača, ispuniti narudžbenicu i plaćanje se vrši prilikom dostave gotovinom. Nautubone je dostupan s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Nautubone
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Nautubone

Postoje stvarna iskustva, kako pozitivna tako i negativna, u vezi s upotrebom Nautubone gela, koja su podijeljena na forumima, na web stranicama za recenzije, te putem komentara na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, vodi se evidentiranje visokih ocjena kupaca na web stranicama ljekarni i od strane Ministarstva zdravlja. Više od 95 posto komentara su pozitivni, dok negativne recenzije i komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke lijeka ili nepoštivanjem propisanog tijeka korištenja proizvoda. Ovo široko rasprostranjeno zadovoljstvo među korisnicima svakako ukazuje na učinkovitost Nautubone gela u pružanju olakšanja od problema sa zglobovima i poboljšanju kvalitete života.

Iskustva stvarnih klijenata:

Nautubone gel mi je donio olakšanje koje nisam mogla ni zamisliti. Već godinama sam patila od problema sa zglobovima, ali ovaj proizvod je zaista promijenio moj život. Bolovi su nestali, a mogu se kretati bez problema. Preporučujem ga svima koji se bore s bolovima u zglobovima.

Ana, 42 godine

Nakon što mi je prijatelj preporučio Nautubone, odlučio sam ga isprobati. Nisam bio siguran hoće li pomoći jer sam isprobao mnoge druge proizvode, ali ovaj je stvarno djelovao. Moji zglobovi su manje bolni, a osjećam se puno pokretljivijim. Sada ga koristim svakodnevno i osjećam se bolje nego ikad prije.

Ivan, 58 godina

Nisam imala ozbiljnih problema sa zglobovima, ali sam primijetila povremene bolove nakon fizičke aktivnosti. Nautubone je postao moj saveznik. Brzo se upija, ne ostavlja ljepljiv osjećaj, i što je najvažnije, smanjuje te bolove. Odličan proizvod za one koji se bave sportom.

Lana, 30 godina

Nakon dva tjedna korištenja Nautubone gela, primijetio sam znatno smanjenje bolova u koljenima. Jako sam zadovoljan rezultatima i nastavljam ga koristiti. Jedina zamjerka je što je cijena malo viša, ali vrijedi svake kune.

Pero, 48 godina

Isprobala sam Nautubone na preporuku prijatelja, ali nažalost, nisam primijetila znatno poboljšanje. Možda su moji problemi s zglobovima bili specifični, ali nisam osjetila veliku razliku. Moglo bi funkcionirati za nekoga drugoga, ali meni nije odgovarao.

Marta, 35 godina

Učinci i rezultat korištenja

 • Smanjenje bolova u zglobovima
 • Smanjenje upale u zglobovima
 • Povećana pokretljivost zglobova
 • Olakšano svakodnevno kretanje
 • Poboljšana kvaliteta života kod osoba s problemima sa zglobovima
 • Brži oporavak od sportskih ozljeda i napora
 • Pomoć kod artritisa i drugih sličnih stanja
 • Ublažavanje simptoma ukočenosti zglobova
 • Povećanje udobnosti pri oblačenju zglobova
 • Potpora regeneraciji i obnovi tkiva u zglobovima

Djeluje li Nautubone doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Nautubone nije prijevara jer je proizvod sa sastojcima prirodnog podrijetla i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija pokazala je da su kupci ostavili takve recenzije jer su iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda i, zbog toga, prekinuli puni tijek primjene. Važno je razumjeti da svaki proizvod može izazvati različite reakcije kod različitih ljudi, i to ne znači da je proizvod prijevara. Nautubone je razvijen s ciljem pružanja potpore zdravlju zglobova i temelji se na znanstvenim saznanjima i prirodnim sastojcima, a mnogi korisnici su iskusili pozitivne učinke korištenja ovog proizvoda.

Komentar liječnika

Nautubone gel predstavlja značajan korak naprijed u njezi zglobova i poboljšanju kvalitete života osoba koje se suočavaju s različitim problemima u vezi sa zglobovima. Mojim pacijentima koji su iskusili bolove, oticanje i smanjenu pokretljivost zglobova, ovaj proizvod pružio je znatno olakšanje.

Ono što me osobito oduševljava kod Nautubone gela je njegova prirodna formulacija. Sastojci poput ekstrakta Symphytum officinale, ulja pelargonium graveolens, ulja pelargonium roseum i ulja Salvia sclarea poznati su po svojim protuupalnim svojstvima i sposobnosti poticanja regeneracije tkiva u zglobovima. Ova kombinacija sastojaka djeluje na smanjenje upale, smanjenje boli i povećanje pokretljivosti zglobova.

Važno je napomenuti da, iako je Nautubone gel donio mnoge pozitivne rezultate, svaki pacijent je jedinstven. Uz to, pravilna primjena i pridržavanje uputa za korištenje su ključni za postizanje najboljih rezultata. Na temelju mojeg iskustva i promatranja, Nautubone gel je vrijedan proizvod koji može znatno poboljšati kvalitetu života osoba s problemima sa zglobovima.

Dr. Schmidt Müller, Reumatolog s 20 godina iskustva

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Nautubone gel?

Cijena Nautubone gela iznosi 39 eura. Trenutno je također dostupna posebna promocija na službenoj web stranici proizvođača, gdje možete ostvariti popust od 50%.

⚕️ Je li Nautubone prijevara?

Nautubone nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodnu kompoziciju i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda, a ne sa samim proizvodom.

⚕️ Koja je kompozicija Nautubone gela?

Nautubone gel sadrži prirodne sastojke kao što su ekstrakt Symphytum officinale, ulje pelargonium graveolens, ulje pelargonium roseum i ulje Salvia sclarea. Ovi sastojci pružaju podršku zdravlju zglobova.

⚕️ Mogu li kupiti Nautubone u ljekarni bez recepta?

Da, Nautubone se može kupiti u ljekarni bez recepta. Međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama jer se isporuka lijeka očekuje u budućnosti.

⚕️ Koliko dugo traje jedna tuba Nautubone gela?

Trajanje jedne tube Nautubone gela ovisi o redovitosti korištenja i veličini područja koje se tretira. Uobičajeno, jedna tuba bi trebala trajati nekoliko tjedana, ovisno o potrebama.

⚕️ Može li se Nautubone koristiti zajedno s drugim lijekovima?

Nautubone nema poznatih interakcija s drugim lijekovima, pa se može koristiti uz različite terapije.

Nautubone – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Nautubone – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

74 − = 66

Croatiacovid19 info
Logo