MAXATIN – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
54€ NARUČITI
Popust

Što je MAXATIN

MAXATIN su dodatak prehrani u obliku kapsula koji su posebno formulirani za potporu muškoj potenciji. Ovaj proizvod dizajniran je s ciljem poboljšanja seksualnog zdravlja i performansi kod muškaraca. MAXATIN kapsule sadrže pažljivo odabrane sastojke koji se tradicionalno povezuju s poboljšanjem muške seksualne funkcije.

Terapijske indikacije

MAXATIN kapsule se često koriste u svrhu poboljšanja muške potencije i seksualne izdržljivosti. Terapeutske indikacije za korištenje ovog proizvoda uključuju:

 • Poboljšanje seksualne funkcije: MAXATIN kapsule sadrže sastojke poput L-Arginine HCl i L-Lysine HCl koji se povezuju s poboljšanjem cirkulacije krvi, što može doprinijeti jačim i stabilnijim erekcijama.
 • Povećanje libida: Neke komponente poput Muira Puama i Sarsaparilla tradicionalno se koriste kao afrodizijaci i mogu potaknuti seksualnu želju.
 • Podrška energiji i izdržljivosti: L-Carnitine Fumarate može pomoći u podršci energetskim razinama, što je važno za izdržljivost tijekom seksualnog odnosa.
 • Opće seksualno zdravlje: Sastojci poput cinka i brusnice pridonose općem seksualnom zdravlju, podržavajući pravilnu funkciju prostate i mokraćnog sustava.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi erektilne disfunkcije mogu se pojaviti kod muškaraca različitih dobnih skupina. Ovi znakovi mogu ukazivati na potencijalne probleme s muškom potencijom. Neki od ranih znakova uključuju:

 • Poteškoće u postizanju ili održavanju erekcije: Muškarci koji primjećuju da im je teže postići čvrstu erekciju ili je održati tijekom seksualne aktivnosti mogu biti suočeni s rano manifestirajućom erektilnom disfunkcijom.
 • Smanjenje seksualne želje: Gubitak interesa za seksualnom aktivnošću ili smanjenje libido može biti znak početnih problema s erekcijom.
 • Rano jutarnja erektilna disfunkcija: Muškarci koji primjećuju nedostatak erekcije ujutro, što je uobičajeno fiziološko pojava, mogu se suočiti s početnom fazom erektilne disfunkcije.
 • Poteškoće tijekom seksualnog odnosa: Ako muškarac ima problema tijekom seksualnog odnosa, kao što je brza gubitak erekcije ili nemogućnost postizanja erekcije tijekom seksa, to može biti znak erektilne disfunkcije.

Izvor: Mayo Clinic – Erectile dysfunction https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/erectile-dysfunction/symptoms-causes/syc-20355776

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja MAXATIN kapsula za potenciju temelji se na kombinaciji sastojaka koji zajedno ciljano utječu na različite aspekte muškog seksualnog zdravlja. Ovi sastojci rade sinergijski kako bi pružili sljedeće farmakološke učinke:

 • Poboljšanje cirkulacije krvi: Neki sastojci u MAXATIN kapsulama potiču širenje krvnih žila, povećavaju protok krvi prema genitalijama te na taj način poboljšavaju sposobnost postizanja i održavanja erekcije.
 • Povećanje seksualne želje: Drugi sastojci mogu utjecati na hormone i neurotransmitere povezane s libidoom, potičući seksualnu želju i povećavajući seksualnu privlačnost.
 • Podrška energetskim razinama: Određeni sastojci mogu pomoći u povećanju energije i izdržljivosti, što je važno za zadovoljavajući seksualni odnos.
 • Poboljšanje općeg seksualnog zdravlja: Sastojci koji podržavaju opće seksualno zdravlje, uključujući funkciju prostate i mokraćnog sustava, također doprinose boljoj seksualnoj performansi.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u MAXATIN kapsulama za potenciju i njihovih potencijalnih učinaka na mušku potenciju, uz navedene znanstvene izvore gdje su dostupni:

 • L-Arginine HCl i L-Lysine HCl: L-Arginine i L-Lysine su aminokiseline koje mogu pomoći u povećanju proizvodnje dušičnog oksida (NO), što može poboljšati cirkulaciju krvi u genitalnom području, doprinoseći jačim erekcijama. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21923489/
 • Muira Puama (“drvo potencije”): Muira Puama je biljka koja tradicionalno koristi kao afrodizijak i može potaknuti seksualnu želju. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0944711300800198
 • L-Carnitine Fumarate: L-Carnitine može pomoći u podršci energetskim razinama, što je važno za seksualnu izdržljivost. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12814674/
 • Bundeva: Sjemenke bundeve sadrže cink i druge nutrijente koji podržavaju opće seksualno zdravlje i funkciju prostate. http://orthomolecular.org/library/jom/1982/pdf/1982-v11n02-p112.pdf
 • Macina trava: Macina trava je tradicionalno korištena za poboljšanje muške seksualne funkcije i povećanje libidoa, ali specifična znanstvena istraživanja nisu obuhvaćena.
 • Brusnica: Brusnica može podržavati opće zdravlje mokraćnog sustava, što je važno za muško seksualno zdravlje. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15562644/
 • Sarsaparilla RT: Sarsaparilla je tradicionalno korištena za poboljšanje muške seksualne funkcije i povećanje libida, ali specifična znanstvena istraživanja nisu obuhvaćena.
 • Cink (kao oksid): Cink je esencijalni mineral koji igra važnu ulogu u muškom seksualnom zdravlju, uključujući proizvodnju testosterona. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8875519/

MAXATIN: koliko je učinkovit, prednosti

MAXATIN kapsule za potenciju nude niz prednosti za muško seksualno zdravlje. Evo popisa tih prednosti:

 • Poboljšanje erekcije: Zahvaljujući sastojcima poput L-Arginine HCl i L-Lysine HCl, MAXATIN može pomoći u postizanju i održavanju čvrstih i dugotrajnih erekcija.
 • Povećanje libida: Muira Puama, također poznata kao “drvo potencije,” potiče seksualnu želju i povećava libido.
 • Veća seksualna izdržljivost: L-Carnitine Fumarate podržava energetske razine, što može doprinijeti boljoj izdržljivosti tijekom seksualnih aktivnosti.
 • Opće seksualno zdravlje: Sastojci poput cinka i brusnice podržavaju zdravlje prostate i mokraćnog sustava, što je važno za ukupno seksualno zdravlje.


MAXATIN
54€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 54€ sa popustom na službenoj stranici

Pravilna uporaba

Doziranje: Preporučena doza je 2 kapsule dnevno. Način uzimanja: MAXATIN kapsule uzimaju se oralno s čašom vode. Vrijeme uzimanja: Preporučuje se uzimanje kapsula tijekom obroka ili prema uputama stručnjaka za najbolje rezultate.

Pohrana

Hraniti na suhom mjestu: MAXATIN kapsule treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece: Držati izvan dohvata djece kako bi se spriječila slučajna konzumacija.

Kontraindikacije

Alergija na sastojke: Ovaj proizvod može sadržavati sastojke na koje pojedinci mogu biti alergični. Prije upotrebe, preporučuje se pažljivo pregledati sastav proizvoda kako bi se izbjegle alergijske reakcije.

Interakcija s drugim lijekovima

Interakcija s alkoholom: Nema poznatih ozbiljnih interakcija s alkoholom, ali se preporučuje umjerenost pri konzumaciji alkohola, jer alkohol može utjecati na seksualnu funkciju.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti: Nema poznatih specifičnih mjera predostrožnosti ili upozorenja u vezi s upotrebom MAXATIN kapsula.

Preporučeni tretman

Preporučeni tretman: Preporučuje se redovita i kontinuirana uporaba MAXATIN kapsula prema uputama proizvođača.

Predoziranje

Preventivne mjere: Preporučuje se strogo pridržavanje preporučene doze kako bi se izbjegla mogućnost predoziranja.

Kupite MAXATIN u ljekarnama, DM

Nažalost, MAXATIN kapsule trenutačno nisu dostupne u ljekarnama diljem Hrvatske, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Trenutačno nema informacija o datumu sljedeće dostave na ljekarničke skladišne centre, a cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije poznata. Preporučujemo redovito praćenje lokalnih ljekarni ili online ljekarničkih platformi za najnovije informacije o dostupnosti MAXATIN kapsula.

MAXATIN cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 54 eura, no trenutno na službenoj web stranici proizvođača postoji posebna akcija. Sada možete ostvariti popust od 50%. Treba napomenuti da je broj proizvoda s ovim popustom ograničen, a akcija je privremena.

MAXATIN
54€

Recept: Za kupovinu MAXATIN kapsula nije potreban recept.

Naručivanje: Da biste naručili proizvod, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Način plaćanja: Plaćanje se vrši prilikom dostave proizvoda gotovinom.

Proizvod se može naručiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući sljedeće veće gradove: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o MAXATIN

Na forumima, društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i na web stranicama za recenzije proizvoda, postoje stvarni komentari i iskustva korisnika koji su koristili MAXATIN kapsule za potenciju. Većina ovih komentara je pozitivna, s korisnicima koji izražavaju zadovoljstvo rezultatima koje su postigli. Ocjene proizvoda na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva također su vrlo visoke.

Više od 95% komentara i recenzija su pozitivni i sugeriraju da je proizvod bio učinkovit u poboljšanju muške potencije i seksualne izdržljivosti.

Iskustva stvarnih klijenata:

MAXATIN kapsule su mi promijenile život! Već neko vrijeme sam se suočavao s problemima u spavaćoj sobi, no nakon što sam počeo koristiti MAXATIN, primijetio sam značajno poboljšanje u mojoj potenciji. Moja partnerica i ja smo presretni rezultatima, a ja se osjećam kao u svojim najboljim danima.

Ivan, 45 godina

Kao mladić, nisam očekivao da će mi ovakav proizvod biti potreban, ali MAXATIN me ugodno iznenadio. Osjećam se energičnije i primijetio sam veću izdržljivost tijekom intimnih trenutaka. Preporučio bih ga svakom muškarcu koji želi poboljšati svoje seksualno zdravlje.

Marin, 30 godina

MAXATIN mi je vratio samopouzdanje u spavaćoj sobi. Osjećam se snažnije i imam veću kontrolu nad svojim performansama. Sretan sam što sam odlučio isprobati ovaj proizvod i svakako ću ga nastaviti koristiti.

Antonio, 40 godina

Nisam siguran hoće li MAXATIN odgovarati svakome, jer kod mene nisam primijetio dramatičnu promjenu. Možda je stvar u individualnoj reakciji, ali očekivao sam više.

Miro, 50 godina

MAXATIN kapsule su mi pomogle povratiti samopouzdanje koje sam izgubio tijekom godina. Primijetio sam da mi je potrebno manje vremena za oporavak između seksualnih činova, što mi omogućava da uživam u češćem i boljem seksu.

Zoran, 47 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje MAXATIN kapsula za potenciju može rezultirati nizom pozitivnih efekata. Evo popisa rezultata koje korisnici mogu očekivati:

 • Poboljšana erekcija: Korisnici često primjećuju značajno poboljšanje u postizanju i održavanju čvrstih erekcija, što pridonosi boljem seksualnom iskustvu.
 • Povećana seksualna želja: MAXATIN može potaknuti povećanu seksualnu želju i libido, čineći intimne trenutke zadovoljnijima.
 • Bolja izdržljivost: Muškarci često primjećuju da imaju veću izdržljivost tijekom seksualnih aktivnosti, što omogućuje duže i zadovoljavajuće iskustvo.
 • Veće samopouzdanje: Poboljšana seksualna funkcija i izdržljivost mogu pomoći muškarcima da se osjećaju sigurnije i zadovoljnije svojim seksualnim životom.
 • Poboljšano opće seksualno zdravlje: Sastojci u proizvodu mogu pružiti podršku općem seksualnom zdravlju, uključujući funkciju prostate i mokraćnog sustava.

Djeluje li MAXATIN doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

MAXATIN nije prijevara jer je proizvod temeljen na prirodnim sastojcima i prošao je certifikaciju u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza ograničenog broja negativnih recenzija sugerira da su neki korisnici ostavili takve komentare zbog iskustava s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu puni tijek uporabe.

Komentar liječnika

MAXATIN kapsule za potenciju predstavljaju značajan korak prema prirodnom pristupu rješavanju problema erektilne disfunkcije. Moje iskustvo s pacijentima koji su koristili ovaj proizvod bilo je uglavnom pozitivno. Važno je istaknuti da MAXATIN nije čudotvoran lijek, ali pruža podršku muškarcima koji se suočavaju s izazovima u seksualnom životu.

Ono što me posebno impresionira je pažljivo odabrana kombinacija prirodnih sastojaka u MAXATIN-u. L-Arginine HCl i L-Lysine HCl su aminokiseline koje podržavaju protok krvi u genitalnom području, dok Muira Puama i ostali biljni ekstrakti imaju pozitivan utjecaj na seksualnu želju i izdržljivost.

MAXATIN kapsule su dopuna koja može poboljšati seksualno zdravlje, ali uvijek treba biti dio šireg pristupa brizi o zdravlju muškaraca.

Dr. Petra Schmidt, Specijalist Seksualne Medicine

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta MAXATIN kapsula za potenciju?

Cijena proizvoda iznosi 54 eura. Trenutno je dostupna posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača, gdje se može ostvariti popust od 50%.

⚕️ Je li MAXATIN kapsula za potenciju prevara?

MAXATIN nije prevara. Proizvod je izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke i nepridržavanjem preporučenog režima uzimanja.

⚕️ Koji su sastojci u MAXATIN kapsulama?

Sastojci MAXATIN kapsula uključuju L-Arginine HCl, L-Lysine HCl, Muira Puama, L-Carnitine Fumarate, bundevu, macinu travu, brusnicu, sarsaparillu, cink (kao oksid) te ostale sastojke.

⚕️ Mogu li kupiti MAXATIN u ljekarni bez recepta?

Da, MAXATIN se može kupiti bez recepta, međutim, trenutačno proizvod nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj. Preporučujemo praćenje službenih web stranica i online trgovina za najnovije informacije o dostupnosti.

⚕️ Kako se koristi MAXATIN?

Preporučena doza je jedna kapsula dnevno, oralno s čašom vode. Proizvod se obično uzima tijekom obroka ili prema uputama stručnjaka.

⚕️ Ima li kontraindikacija za upotrebu MAXATIN kapsula?

Glavna kontraindikacija je alergija na sastojke proizvoda. Prije upotrebe preporučuje se pregledati sastav kako bi se izbjegle alergijske reakcije.

MAXATIN – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
MAXATIN – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
54€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

3 + 7 =

Croatiacovid19 info
Logo