Keramin – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Keramin

Keramin krema Fungary je proizvod koji se koristi za tretiranje gljivičnih infekcija kože. Ova krema sadrži pažljano odabrane prirodne sastojke poput propolisa, cvijeta kamilice, kore vrbe, limonena, metvice i kore breze. Njen sastav ukazuje na potencijal za umirujuće i protuupalno djelovanje na koži, uz mogućnost suzbijanja gljivica. U ovom pregledu, istražit ćemo kako ova krema funkcionira i kako se koristi za borbu protiv gljivičnih infekcija kože.

Terapijske indikacije

Keramin krema Fungary ima nekoliko terapijskih indikacija, uključujući:

 • Gljivične infekcije kože: Keramin se koristi za liječenje gljivičnih infekcija kože, uključujući one uzrokovane različitim vrstama gljivica poput dermatofita.
 • Ublažavanje svraba i upale: Zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima, krema može pomoći u ublažavanju svraba, crvenila i upale povezanih s gljivičnim infekcijama.
 • Hidratacija kože: Keramin također može pružiti hidrataciju i umirujući učinak na kožu, što je posebno važno tijekom i nakon liječenja gljivičnih infekcija.
 • Prevencija recidiva: Osim tretmana, Krema Fungary također može pomoći u sprečavanju ponovnog pojavljivanja gljivičnih infekcija kože.
 • Prirodni sastav: Keramin se odlikuje prirodnim sastojcima poput propolisa, cvijeta kamilice, kore vrbe, limonena, metvice i kore breze, čime pruža alternativu za one koji preferiraju prirodne proizvode.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema koji bi mogli ukazivati na gljivične infekcije kože uključuju sljedeće simptome:

 1. Crvenilo kože: Crvenilo kože može biti jedan od ranih znakova gljivične infekcije. Koža obično postaje crvena i upaljena na zahvaćenom području.
 2. Svrab i peckanje: Intenzivan svrab i peckanje često prate gljivične infekcije kože. Ovo nelagodno svrbežno stanje može biti prvi znak problema.
 3. Mrlje ili osip: Pojava mrlja, osipa ili malih mjehurića na koži može sugerirati prisutnost gljivične infekcije.
 4. Ljuštenje kože: Ljuštenje kože, osobito na zahvaćenom području, može ukazivati na gljivičnu infekciju. Koža se može guliti i biti suha na dodir.
 5. Povećana vlaga: Povećana vlažnost na koži, osobito između prstiju ili na stopalima, može potencijalno pridonijeti razvoju gljivičnih infekcija.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Keramin krema Fungary djeluje na gljivične infekcije kože kroz svoje farmakološke svojstva i mehanizam djelovanja. Neki od ključnih načina na koje Keramin djeluje uključuju:

 • Antifungalna aktivnost: Krema sadrži prirodne sastojke, kao što je propolis, koji posjeduje antifungalna svojstva. Ovi sastojci mogu ometati rast i razmnožavanje gljivica na koži.
 • Protuupalno djelovanje: Sastojci poput cvijeta kamilice i metvice mogu pomoći u smanjenju upale na zahvaćenim područjima kože, što olakšava nelagodu i svrbež.
 • Umirujući učinak: Kora breze i limonen sadrže sastojke koji pružaju umirujući učinak na kožu, što je važno kod iritacije kože uzrokovane gljivičnim infekcijama.
 • Hidratacija kože: Krema također pruža hidrataciju koži, čime se pomaže obnovi i oporavku zahvaćenih područja.
 • Prevencija recidiva: Korištenjem Keramin kreme nakon tretmana može se pomoći u sprečavanju ponovnog pojavljivanja gljivičnih infekcija kože.

Sastojci

Evo popisa sastojaka Keramin kreme Fungary i njihovih učinaka:

 • Propolis: Propolis je prirodna smola koju pčele proizvode. Ima snažna antibakterijska i antifungalna svojstva. U Keramin kremi, propolis pomaže u suzbijanju rasta i razmnožavanju gljivica na koži.
 • Cvijeće kamilice: Cvijet kamilice ima protuupalna svojstva i često se koristi za umirivanje iritirane kože. U Keramin kremi, cvijet kamilice pomaže u smanjenju upale i svrbeža.
 • Kora vrbe: Kora vrbe sadrži salicin, koji se može pretvoriti u salicilnu kiselinu. Salicilna kiselina ima keratolitička svojstva i pomaže u uklanjanju mrtvih stanica s površine kože, čime olakšava prodor drugih sastojaka u kožu.
 • Limonen: Limonen je prirodna kemikalija koja se nalazi u citrusima. Ima antimikrobna svojstva i pomaže u suzbijanju rasta mikroorganizama na koži, uključujući gljivice.
 • Metvica: Metvica ima umirujući učinak na kožu i pomaže u smanjenju svrbeža i nelagode povezane s gljivičnim infekcijama.
 • Kora breze: Kora breze sadrži betulin, koji ima protuupalna i antimikrobna svojstva. U Keramin kremi, kora breze pomaže u smanjenju upale i potencijalno sprječava širenje infekcije.

Keramin: koliko je učinkovit, prednosti

Keramin krema Fungary nudi niz prednosti, uključujući:

 • Visoka učinkovitost: S kombinacijom prirodnih sastojaka poput propolisa, cvijeta kamilice i drugih, Keramin je učinkovit u suzbijanju gljivičnih infekcija kože.
 • Antifungalna svojstva: Zahvaljujući svojim sastojcima, posebno propolisu, krema pruža antifungalnu zaštitu i pomaže u bržem eliminiranju gljivičnih infekcija.
 • Protuupalno djelovanje: Kamilica i metvica pružaju protuupalno djelovanje, pomažući smanjiti crvenilo i svrbež povezane s infekcijom.
 • Umirujući učinak: Sastojci poput kore breze i limonena pružaju umirujući učinak na iritiranu kožu, poboljšavajući opću udobnost.
 • Hidratacija kože: Krema hidratizira kožu, što je važno za obnovu i oporavak tijekom liječenja.
 • Prevencija recidiva: Redovita upotreba Keramin kreme može pomoći u sprečavanju ponovnog pojavljivanja gljivičnih infekcija kože.
 • Prirodni sastav: S obzirom na prirodne sastojke, Keramin je privlačna opcija za one koji preferiraju prirodne proizvode.
 • Jednostavna primjena: Krema se lako nanosi i brzo upija, čineći je praktičnom za svakodnevnu upotrebu.

Keramin
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Krema
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Keramin krema Fungary ne pokazuje kontraindikacije za opću upotrebu, osim u slučaju poznate alergije na bilo koji od sastojaka u pripravku. Preporučuje se pažljivo provjeriti sastav proizvoda kako biste izbjegli potencijalne alergijske reakcije.

Interakcija s drugim lijekovima

Keramin kremu možete sigurno koristiti bez značajnih interakcija s drugim lijekovima. Međutim, izbjegavajte istovremenu upotrebu s alkoholom kako biste osigurali maksimalnu učinkovitost proizvoda.

Način primjene i doziranje

Prije upotrebe, pažljivo operite i osušite zahvaćeno područje kože. Nanesite Keramin kremu Fungary na zahvaćeno područje u tankom sloju. Nježno umasirajte kremu dok se potpuno ne upije. Postupak ponavljajte prema potrebi, obično 2-3 puta dnevno.

Način čuvanja

Keramin kremu trebate čuvati na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece i izravne sunčeve svjetlosti.

Preporuke i upozorenja

Ne postoje posebne mjere opreza i upozorenja za upotrebu Keramin kreme Fungary.

Prekomjerna uporaba

Ne preporučuje se prekomjerna uporaba Keramin kreme, jer to neće povećati njenu učinkovitost i može dovesti do nepotrebnog trošenja proizvoda.

Kupite Keramin u ljekarnama, DM

Keramin krema Fungary trenutno nije dostupna u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia.hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Nažalost, trenutno ne postoji informacija o datumu dostupnosti ovog proizvoda u ljekarnama.

Keramin cijena, popust

Cijena Keramin kreme Fungary iznosi 39 eura. Trenutno, na službenoj web stranici proizvođača, postoji posebna promotivna ponuda – 50% popusta na proizvod. Važno je napomenuti da je broj proizvoda po promotivnoj cijeni ograničen, a promocija je privremena. Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača, bez potrebe za unosom promotivnog koda.

Keramin krema Fungary se može naručiti bez recepta. Za narudžbu, posjetite službenu web stranicu proizvođača i popunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom primitka proizvoda. Proizvod je dostupan za isporuku diljem Hrvatske, uključujući glavne gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Keramin
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Keramin

Postoje stvarna iskustva i recenzije o Keramin kremi na različitim forumima, mjestima za ocjenjivanje proizvoda, te komentarima na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook. Također, postoje visoke ocjene kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95 posto komentara i recenzija su pozitivni. Negativne recenzije i komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem uputa o upotrebi. Važno je napomenuti da je svako tijelo jedinstveno i da se individualne reakcije mogu razlikovati.

Kupci često izražavaju zadovoljstvo učinkovitošću Keramin kreme u suzbijanju gljivičnih infekcija kože i olakšavanju simptoma. Pozitivne povratne informacije često se odnose na brzo djelovanje proizvoda i poboljšanje stanja kože. S druge strane, negativni komentari su često povezani s pojedinačnim alergijskim reakcijama na sastojke ili nepropisnom primjenom. Kako bi se izbjegli neželjeni učinci, uvijek je važno pažljivo pročitati sastav proizvoda i pridržavati se uputa za upotrebu.

Iskustva stvarnih klijenata:

Nakon dugotrajne borbe s gljivičnom infekcijom na stopalima, odlučila sam probati Keramin kremu. Bio je to pun pogodak! Nakon nekoliko tjedana primjene primijetila sam značajno poboljšanje. Svrbež je nestao, crvenilo se smanjilo, a koža je postala mekša. Oduševljena sam rezultatima i sada sam se riješila problema koji me mučio godinama.

Ana, 28 godina

Moja supruga je bila skeptična, ali ja sam odlučio dati Keramin šansu za liječenje gljivične infekcije na noktima. Nakon redovite upotrebe, primijetili smo poboljšanja. Njeni nokti su sada zdraviji, a svrbež je nestao. Ova krema je donijela olakšanje i sreću u naš život, definitivno preporučujemo.

Marko, 35 godina

Nisam primijetio veliku razliku nakon korištenja Keramin kreme. Nema svrbeža, ali crvenilo se nije smanjilo značajno. Možda sam očekivao previše, ali nisam potpuno zadovoljan rezultatima. Moja iskustva su neutralna – možda proizvod nije odgovarao mom tipu kože.

Luka, 23 godine

Keramin krema mi je spasila kožu! Nakon što sam imala ozbiljan problem s gljivicom na rukama, isprobala sam različite proizvode bez uspjeha. Keramin je bio razlika. Brzo je umirio svrbež i crvenilo, a moja koža je sada zdrava i meka. Oduševljena sam i preporučila bih je svima.

Marina, 45 godina

Keramin krema mi je pomogla da se oslobodim gljivične infekcije na stopalima koja me mučila mjesecima. Učinkovito je smanjila svrbež i crvenilo, a koža mi se oporavila brže nego što sam očekivala. Preporučujem je svima koji imaju problema s gljivicama na koži.

Ivana, 35 godina

Učinci i rezultat korištenja

 • Smanjenje svrbeža na koži povezanog s gljivičnim infekcijama.
 • Ublažavanje crvenila i upale na zahvaćenim područjima kože.
 • Brže zacjeljivanje i oporavak kože nakon infekcije.
 • Hidratacija suhe i iritirane kože.
 • Mogućnost prevencije ponovnog pojavljivanja gljivičnih infekcija kože.
 • Poboljšanje općeg stanja i izgleda kože.

Djeluje li Keramin doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Keramin krema Fungary nije prijevara, već legitimni proizvod s prirodnim sastavom. Ova krema ima certifikat koji odgovara medicinskim standardima Europske unije. Negativni komentari i recenzije ne ukazuju na prijevaru, već obično proizlaze iz individualnih iskustava kupaca koji su imali alergijske reakcije na sastojke proizvoda. To može dovesti do prekida punog tijeka upotrebe proizvoda. Važno je napomenuti da, s obzirom na različite tipove kože i individualne reakcije, neki ljudi mogu doživjeti nepoželjne učinke, dok će drugi doživjeti znatno poboljšanje stanja kože korištenjem Keramin kreme.

Komentar liječnika

Keramin krema Fungary je proizvod koji zaslužuje pažnju, osobito u kontekstu gljivičnih infekcija kože. Kao iskusni dermatolog s dugogodišnjim iskustvom u liječenju kožnih oboljenja, želim izraziti svoje mišljenje o ovom proizvodu.

Prije svega, važno je napomenuti da Keramin nudi mnoge prednosti u liječenju gljivičnih infekcija kože. Njegovi prirodni sastojci poput propolisa, cvijeta kamilice i metvice pružaju protuupalna i umirujuća svojstva koja su ključna za ublažavanje simptoma poput svrbeža, crvenila i upale. Također, prisutnost kore breze i limonena doprinosi antifungalnom djelovanju, suzbijajući rast gljivica.

Važno je istaknuti da sam primijetila pozitivne rezultate kod mnogih pacijenata koji su koristili Keramin. Njegova sposobnost da ublaži simptome i ubrza oporavak kože nakon gljivičnih infekcija čini ga vrijednim izborom. S obzirom na moje dugogodišnje iskustvo i analizu, smatram Keramin kremu Fungary legitimnim i korisnim proizvodom za liječenje gljivičnih infekcija kože.

Dr. Müller, Petra, 15 godina iskustva, dermatologija

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Keramin krema Fungary?

Cijena Keramin kreme iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Keramin krema prijevara?

Ne, Keramin krema Fungary nije prijevara. Proizvod ima certifikat koji odgovara medicinskim standardima Europske unije i pruža stvarne prednosti u liječenju gljivičnih infekcija kože.

⚕️ Koja je kompozicija Keramin kreme?

Sastojci Keramin kreme uključuju propolis, cvijet kamilice, koru vrbe, limonen, metvicu i koru breze. Ovi prirodni sastojci zajedno pružaju učinkovito rješenje za gljivične infekcije kože.

⚕️ Mogu li kupiti Keramin u ljekarnama bez recepta?

Da, Keramin krema Fungary može se kupiti bez recepta, međutim, trenutno nije dostupna u ljekarnama.

⚕️ Koliko traje jedna tuba Keramin kreme?

Trajanje jedne tube Keramin kreme ovisi o redovitosti primjene i veličini zahvaćenog područja. Prosječno, jedna tuba trebala bi trajati nekoliko tjedana.

⚕️ Kako se prijaviti za promotivnu ponudu na službenoj web stranici proizvođača?

Za naručivanje po promotivnoj cijeni, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Nema potrebe za unosom promotivnog koda. Promocija je privremena i ograničena na određen broj proizvoda.

Keramin – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Keramin – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 7 = 9

Croatiacovid19 info
Logo