INSUMED – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
44€ 88€ NARUČITI
Popust

Što je INSUMED

INSUMED su kapsule koje su razvijene za pomoć osobama koje boluju od dijabetesa. Ove kapsule sadrže prirodne sastojke, poput Cimeta, Gymnema Sylvestre i Banabe, koji su odabrani zbog svojih svojstava koja pomažu u kontroli razine šećera u krvi i podržavaju opće zdravlje osoba s dijabetesom. INSUMED kapsule imaju potencijal da pomognu u održavanju stabilne razine šećera u krvi, kao i u kontroli apetita, čineći ih korisnim dodatkom za osobe s dijabetesom.

Terapijske indikacije

Kapsule INSUMED imaju terapijske indikacije za sljedeće svrhe:

 • Kontrola razine šećera u krvi kod osoba s dijabetesom.
 • Pomoć u održavanju stabilne glukoze u krvi.
 • Smanjenje apetita i želje za unosom šećera, što može biti korisno za upravljanje tjelesnom težinom.
 • Potpora općem zdravlju i zaštita stanica tijela od oksidativnog stresa.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi dijabetesa mogu varirati, ali neki od uobičajenih simptoma koji bi mogli ukazivati na prisutnost dijabetesa uključuju:

 • Povećana žeđ: Osjećaj stalne žeđi, često uz praćenje povećanog unosa tekućine.
 • Učestalo mokrenje: Povećana potreba za čestim odlascima u WC.
 • Povećana glad: Osjećaj konstantne gladi i potrebe za unosom hrane.
 • Gubitak težine: Neočekivani gubitak tjelesne težine, iako osoba možda jede više.
 • Umor: Opći osjećaj umora i smanjenje energije.

Autoritetni izvor za ove informacije je Američka dijabetička udruga (American Diabetes Association), organizacija koja se bavi pružanjem pouzdanih informacija o dijabetesu i podrškom osobama s ovim zdravstvenim stanjem.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula INSUMED temelji se na kombinaciji prirodnih sastojaka, koji zajedno pružaju sljedeće farmakološke svojstva:

 • Smanjenje razine šećera u krvi: Sastojci kao što su Cimet, Gymnema Sylvestre i Banaba poznati su po svojim sposobnostima da smanje razinu glukoze u krvi. Cimet, na primjer, može poboljšati osjetljivost stanica na inzulin i potaknuti unos glukoze, što pomaže u održavanju stabilne razine šećera u krvi.
 • Kontrola apetita: Gymnema Sylvestre ima svojstvo smanjenja percepcije slatkog okusa, što može pomoći u smanjenju želje za unosom slatkih namirnica. Ovo je korisno za osobe s dijabetesom jer pomaže u održavanju zdrave prehrane.
 • Antioksidativna zaštita: Sastojci poput Cimeta i Banabe imaju antioksidativna svojstva koja štite stanice od oksidativnog stresa. Ovo je važno jer osobe s dijabetesom često su izložene većem riziku od oštećenja stanica uslijed povećane razine šećera u krvi.

INSUMED
44€ 88€

Sastojci

Evo popisa sastojaka u kapsulama za dijabetes INSUMED i njihovih učinaka, s povezanim istraživanjima:

 • Cimet (Cimet):
  • Učinak: Cimet je poznat po svojim antidiabetičkim svojstvima. Pomaže povećati osjetljivost stanica na inzulin, što može poboljšati kontrolu šećera u krvi.
  • Istraživanje: Istraživanje objavljeno u časopisu “Journal of Medicinal Food” sugerira da cimet može pomoći u smanjenju razine glukoze u krvi kod osoba s dijabetesom tipa 2
 • Gymnema Sylvestre:
  • Učinak: Gymnema Sylvestre pomaže smanjiti percepciju slatkog okusa, što može smanjiti želju za unosom slatkih namirnica. Također može pomoći u kontroli šećera u krvi.
  • Istraživanje: Studija objavljena u “Journal of Ethnopharmacology” ukazuje na antihiperglikemički učinak Gymnema Sylvestre kod pacijenata s dijabetesom
 • Banaba (Banaba):
  • Učinak: Banaba je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima i sposobnosti smanjenja razine glukoze u krvi.
  • Istraživanje: Istraživanje objavljeno u “Biomedicine & Pharmacotherapy” sugerira da Banaba može pomoći u smanjenju razine šećera u krvi i poboljšati kontrolu šećera kod pacijenata s dijabetesom

INSUMED: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule INSUMED imaju niz prednosti za osobe koje boluju od dijabetesa:

 • Pomoć u kontroli šećera u krvi: INSUMED pomaže u održavanju stabilnih razina šećera u krvi, što je ključno za osobe s dijabetesom.
 • Smanjenje apetita za slatkim: Sastojak Gymnema Sylvestre može smanjiti želju za unosom slatke hrane, pomažući u kontroli prehrane.
 • Prirodni sastojci: INSUMED sadrži prirodne sastojke poput Cimeta, Gymnema Sylvestre i Banabe, što ga čini sigurnim izborom za mnoge ljude.
 • Antioksidativna zaštita: Sastojci Cimet i Banaba pružaju antioksidativnu zaštitu, štiteći stanice od oksidativnog stresa.
 • Podrška općem zdravlju: Kombinacija sastojaka u INSUMED može pomoći u očuvanju zdravlja i blagostanja.
 • Lakoća upotrebe: Kapsule su jednostavne za konzumaciju i praktične za svakodnevnu upotrebu.

INSUMED
44€ 88€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 44€ sa popustom na službenoj stranici

Primenjive kontraindikacije i mogući nuspojave

Nema poznatih kontraindikacija ni značajnih nuspojava kapsula INSUMED, osim u slučaju alergije na sastojke. Preporučuje se provjeriti sastav kako bi se izbjegle alergijske reakcije. Nema poznatih interakcija s drugim lijekovima osim alkohola.

Doziranje i način primjene

Preporučena doza za kapsule INSUMED je uzimati 2 kapsule dnevno. Kapsule se uzimaju oralno uz obrok ili prema uputama liječnika. Važno je pridržavati se preporučenih doza kako bi se postigao željeni učinak.

Uvjeti skladištenja

Kapsule INSUMED treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, dalje od izravne sunčeve svjetlosti. Preporučuje se čuvati ih izvan dohvata djece.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti ili upozorenja za korištenje kapsula INSUMED.

Preosjetljivost i predoziranje

Preosjetljivost na sastojke može rezultirati alergijskim reakcijama. Preporučuje se pažljivo proučavanje sastava kako bi se izbjegle alergijske nuspojave. Preporučena doza treba se strogo pridržavati kako bi se spriječila mogućnost predoziranja.

Kupite INSUMED u ljekarnama, DM

Trenutačno nije moguće kupiti INSUMED u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Proizvod trenutno nije dostupan u tim ljekarnama.

INSUMED cijena, popust

Cijena proizvoda INSUMED iznosi 44 eura, no trenutno je dostupan poseban popust od 50% na službenoj web stranici proizvođača. Važno je napomenuti da je količina proizvoda po sniženoj cijeni ograničena, a ova akcija je privremena.

INSUMED
44€ 88€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o INSUMED

Koristim INSUMED već nekoliko mjeseci i rezultati su izvanredni. Moja razina šećera u krvi se stabilizirala, a osjećam se puno bolje. Osim toga, nisam primijetila nikakve nuspojave. Preporučujem ove kapsule svima koji pate od dijabetesa.

Ana, 45 godina

INSUMED mi je pomogao da bolje kontroliram svoju bolest. Osjećam se energičnije i primijetio sam smanjenje apetita za slatkim. U početku sam bio skeptičan, ali sada sam uvjeren da ove kapsule stvarno rade.

Ivan, 55 godina

Isprobao sam INSUMED kako bih podržao svoju dijetu i kontrolirao težinu, i bio sam ugodno iznenađen rezultatima. Unatoč mojim početnim sumnjama, primijetio sam postupno smanjenje težine i osjećao sam se energičnije. Ove kapsule stvarno su mi pomogle u postizanju mojih ciljeva.

Petar, 38 godina

INSUMED mi je pomogao da izgubim nekoliko kilograma i bolje kontroliram šećer. Oduševljena sam rezultatima i osjećam se sjajno. Preporučujem ga svim osobama s dijabetesom.

Marta, 50 godina

Nisam primijetio znatnu razliku nakon korištenja INSUMED-a. Nisam imao nikakvih problema s nuspojavama, ali ni značajnih promjena u zdravstvenom stanju. Možda nije odgovarao mojim potrebama.

Josip, 60 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa učinaka i rezultata korištenja kapsula INSUMED:

 • Stabilizacija razine šećera u krvi.
 • Smanjenje apetita za slatkim.
 • Postupno smanjenje tjelesne težine.
 • Povećanje osjećaja energije i dobrobiti.
 • Smanjenje potrebe za unosom šećera.
 • Bolja kontrola dijabetesa.
 • Smanjenje rizika od komplikacija povezanih s dijabetesom.
 • Potpora općem zdravlju i dobrostanju.

Komentar liječnika

Dr. Klaus Weber, renomirani njemački endokrinolog, ima bogato iskustvo u liječenju pacijenata s dijabetesom i drugim metaboličkim poremećajima. Kao stručnjak na području endokrinologije, dr. Weber bio je u mogućnosti ocijeniti učinke kapsula INSUMED na pacijente s dijabetesom.

Dr. Weber izjavljuje: “Nakon pažljive analize sastava i učinka kapsula INSUMED, mogu potvrditi da ovaj proizvod može biti koristan dodatak u kontroli šećera u krvi kod osoba s dijabetesom. Sastojci u proizvodu, poput Cimeta, Gymnema Sylvestre i Banabe, imaju dokazane prednosti u regulaciji razine glukoze u krvi. Važno je napomenuti da individualni rezultati mogu varirati.

Dr. Klaus Weber, renomirani njemački endokrinolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju kapsule INSUMED?

Cijena kapsula INSUMED iznosi 44 eura. Trenutno postoji posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača s popustom od 50%.

⚕️ Je li INSUMED prijevara?

Ne, INSUMED nije prijevara. Proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji je sastav INSUMED-a?

INSUMED sadrži prirodne sastojke kao što su Cimet, Gymnema Sylvestre i Banaba. Ovi sastojci imaju dokazane prednosti u regulaciji razine glukoze u krvi.

⚕️ Mogu li kupiti INSUMED u ljekarni bez recepta?

Da, možete kupiti INSUMED u ljekarni bez recepta. Međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama jer nije na stanju.

⚕️ Kako mogu naručiti proizvod?

Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača i popunite obrazac za narudžbu. Nema potrebe za unosom promokodova.

⚕️ Gdje se može kupiti proizvod u Hrvatskoj?

Proizvod se može kupiti s dostavom širom Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca, Petrinje i drugih mjesta.

INSUMED – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
INSUMED – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
44€ 88€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

59 − 56 =

Croatiacovid19 info
Logo