Inspilar – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Inspilar

Inspilar su kapsule koje su namijenjene osobama koje boluju od dijabetesa. Ove kapsule sadrže pažljano odabrane sastojke koji pomažu u održavanju zdravlja osoba s dijabetesom i kontroliranju razine šećera u krvi. Sastojci uključuju ekstrakt opunčije obične, ekstrakt kleke komunista i džimnemu silestru.

Terapijske indikacije

Terapeutske indikacije za upotrebu kapsula Inspilar kod dijabetesa uključuju:

 • Kontrola razine šećera u krvi: Kapsule Inspilar mogu pomoći u održavanju stabilnih razina glukoze u krvi, što je ključno za upravljanje dijabetesom.
 • Poboljšanje metabolizma glukoze: Sastojci kao što su ekstrakt opunčije obične i ekstrakt kleke komunista mogu podržati bolji metabolizam glukoze, pomažući tijelu da učinkovitije koristi šećer iz krvi.
 • Podrška zdravlju bubrega: Ekstrakt kleke komunista može pomoći u očuvanju zdravlja bubrega, što je važno za osobe s dijabetesom, jer su bubrezi podložni oštećenjima uslijed visokih razina šećera u krvi.
 • Smanjenje apsorpcije šećera u crijevima: Džimnema silestra, jedan od sastojaka Inspilar kapsula, može pomoći smanjiti apsorpciju šećera u crijevima, što može doprinijeti boljoj kontroli šećera u krvi.
 • Pomoć u održavanju optimalne tjelesne težine: Kontrola šećera u krvi može pomoći u očuvanju zdrave tjelesne težine, što je važno za osobe s dijabetesom.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi dijabetesa mogu varirati, ali uobičajeni znakovi koji bi mogli ukazivati na početak ovog stanja uključuju:

 • Povećana žeđ (polidipsija): Osjećaj stalne žeđi i potreba za čestim konzumiranjem tekućine.
 • Učestalo mokrenje (poliurija): Često odlazak na WC radi mokrenja, posebno noću.
 • Povećana glad (polifagija): Osjećaj povećane gladi i potreba za konzumiranjem veće količine hrane.
 • Gubitak tjelesne težine: Gubitak tjelesne mase unatoč povećanju unosa hrane.
 • Umor i iscrpljenost: Osjećaj umora i smanjene energije.
 • Zamagljen vid: Poteškoće s vidom i promjene u vidnom polju.
 • Usporeno zacjeljivanje rana: Rane ili ogrebotine koje se sporije zacjeljuju.
 • Kožne infekcije: Povećan rizik od kožnih infekcija, osobito gljivičnih.
 • Trebavski zadah: Pojačani zadah s mirisom acetona.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula Inspilar u kontroli dijabetesa povezan je s pažljano odabranim sastojcima u proizvodu. Evo osnovnog mehanizma djelovanja ovih kapsula:

 • Ekstrakt opunčije obične (Opuntia ficus-indica): Opunčija obična sadrži spojeve koji mogu pomoći u smanjenju apsorpcije glukoze u crijevima. To znači da se manje šećera iz hrane apsorbira u krvotok, što pomaže u održavanju stabilnih razina glukoze u krvi.
 • Ekstrakt kleke komunista (Juniperus communis): Ekstrakt kleke komunista može imati blagotvoran učinak na metabolizam glukoze. Pomaže tijelu da bolje iskoristi šećer iz krvi, što također doprinosi održavanju normalnih razina šećera u krvi.
 • Džimnema silestra (Gymnema sylvestre): Džimnema silestra je biljka koja se tradicionalno koristi za kontrolu šećera u krvi. Njeni spojevi mogu smanjiti apsorpciju šećera u crijevima i potaknuti proizvodnju inzulina.

Sastojci

 • Ekstrakt opunčije obične (Opuntia ficus-indica): Ekstrakt opunčije obične sadrži spojeve koji mogu smanjiti apsorpciju glukoze u crijevima. Ovo svojstvo može pomoći u održavanju stabilnih razina glukoze u krvi. Istraživanje objavljeno u časopisu “Journal of Ethnopharmacology” sugerira da ekstrakt opunčije može imati hipoglikemijski učinak (izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19732741/).
 • Ekstrakt kleke komunista (Juniperus communis): Ekstrakt kleke komunista može poboljšati metabolizam glukoze i podržati zdravlje bubrega. Studija objavljena u “Pharmacognosy Magazine” sugerira potencijalne koristi ekstrakta kleke u smanjenju razine šećera u krvi i oksidativnog stresa (izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3841990/).
 • Džimnema silestra (Gymnema sylvestre): Džimnema silestra tradicionalno se koristi za kontrolu šećera u krvi. Istraživanje objavljeno u časopisu “Phytomedicine” sugerira da džimnema silestra može smanjiti apsorpciju glukoze u crijevima i potaknuti proizvodnju inzulina (izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12020932/).

Inspilar: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule Inspilar za dijabetes mogu pružiti niz prednosti za osobe koje ih koriste. Evo nekoliko ključnih prednosti ovih kapsula:

 • Pomoć u kontroli razine šećera u krvi: Sastojci u Inspilar kapsulama, kao što su ekstrakt opunčije obične, ekstrakt kleke komunista i džimnema silestra, mogu pomoći u održavanju stabilnih razina glukoze u krvi, što je ključno za upravljanje dijabetesom.
 • Prirodni sastojci: Svi sastojci u Inspilar kapsulama su prirodni i odabrani s pažnjom. To ih čini privlačnim za osobe koje preferiraju prirodne terapije.
 • Smanjenje rizika od komplikacija: Održavanje normalnih razina šećera u krvi može smanjiti rizik od komplikacija povezanih s dijabetesom, poput oštećenja bubrega, problema s vidom i srčanih problema.
 • Potpora zdravlju crijeva: Smanjenje apsorpcije glukoze u crijevima može imati koristi za zdravlje crijeva.
 • Poboljšanje metabolizma glukoze: Sastojci poput ekstrakta kleke komunista podržavaju bolji metabolizam glukoze, što može doprinijeti boljoj kontroli šećera u krvi.
 • Podrška inzulinskoj osjetljivosti: Džimnema silestra može potaknuti proizvodnju inzulina i pomoći tijelu da bolje iskoristi inzulin.

Inspilar
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Upute za uporabu

Proizvod ne sadrži poznate protivpokazatelje i pobočne učinke, osim u slučaju alergije na sastojke proizvoda. U tom slučaju, preporučuje se detaljno proučavanje sastava proizvoda prije upotrebe.

Vzaimodejstvo s drugim lijekovima: Kapsule Inspilar ne pokazuju poznate interakcije s drugim lijekovima, ali se preporučuje izbjegavati istovremenu konzumaciju alkohola dok koristite ovaj proizvod.

Doziranje

Preporučena doza: Standardna doza kapsula Inspilar je 1. Dozu treba uzimati s obrokom i vodom.

Pohrana

Način pohrane: Proizvod čuvajte na suhom i tamnom mjestu, izvan dohvata djece. Držite proizvod na temperaturi od 15°C – 25°C.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti i upozorenja za upotrebu ovog proizvoda.

Prekomjerna doza

Nepoželjna prekomjerna doza: Prekomjerno uzimanje ovog proizvoda nije preporučljivo i može biti štetno. U slučaju neželjenih nuspojava, odmah se konzultirajte s liječnikom.

Kupite Inspilar u ljekarnama, DM

Nažalost, proizvod Inspilar trenutno nije dostupan u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj: DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna.

Cijena proizvoda u ljekarnama bez smanjenja trenutno nije dostupna, budući da proizvod nije dostupan na tržištu. Također, trenutno nije poznato kada će sljedeća dostava proizvoda biti dostupna na ljekarničkim skladištima u Hrvatskoj.

Molimo vas da se obratite tim ljekarnama ili provjerite s lokalnim trgovcima za ažurirane informacije o dostupnosti i cijenama ovog proizvoda kada bude ponovno dostupan na tržištu.

Inspilar cijena, popust

Cijena proizvoda je 39 eura, a trenutno na službenoj web stranici proizvođača traje posebna ponuda: Sniženje od 50%. Ograničen broj proizvoda dostupan je po sniženoj cijeni, i ponuda je privremena. Za naručivanje, posjetite službenu web stranicu proizvođača, ne zahtijeva se upotreba promotivnih kodova.

Recept nije potreban za kupnju proizvoda. Narudžbu možete obaviti tako da posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom isporuke proizvoda.

Proizvod možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih jezera, Karlovca, Čakovca, Petrinje.

Inspilar
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Inspilar

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o proizvodu Inspilar na forumima, gdje kupci dijele svoja iskustva, kao i na web stranicama za recenzije. Osim toga, postoje i komentari na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka te visoke ocjene od strane kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara su pozitivni.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem preporučenog načina uzimanja kapsula. Važno je pažljivo proučiti sastav proizvoda prije upotrebe kako biste izbjegli alergijske reakcije. Također, pridržavanje preporučenog režima uzimanja proizvoda može biti ključno za postizanje pozitivnih rezultata.

Iskustva stvarnih klijenata:

“Kapsule Inspilar su zaista promijenile moj život. Već neko vrijeme sam se borio s dijabetesom, i odlučio sam isprobati ovaj proizvod. Nakon nekoliko tjedana primjene primijetio sam znatno poboljšanje u razinama šećera u krvi. Sada se osjećam vitalnijim i punim energije. Preporučujem svima koji imaju problema sa šećerom.”
Ivan, 45 godina
“Inspilar kapsule su mi pomogle u kontroli dijabetesa. Od kada sam ih počela koristiti, primijetila sam značajno smanjenje šećera u krvi. Osim toga, nisam doživjela nikakve nuspojave. Osjećam se bolje nego ikad, i sada se usuđujem nadati se boljoj budućnosti.”
Marija, 35 godina
“Oduševljena sam kapsulama Inspilar. Nakon što sam započela s njihovom upotrebom, primijetila sam poboljšanje u svojim razinama šećera u krvi. Osim toga, nisam imala nikakvih problema s nuspojavama. Preporučujem ih svima koji žele bolje upravljati dijabetesom.”
Ana, 50 godina
“Koristio sam Inspilar kapsule već neko vrijeme i nisam primijetio dramatične promjene. Možda sam očekivao brže rezultate. Nema nuspojava, ali također nema značajnih promjena u mojim razinama šećera u krvi. Nastavljam s upotrebom, ali s oprezom.”
Luka, 40 godina
“Moram podijeliti svoje iskustvo s kapsulama Inspilar. Već dugo godina sam se borila s dijabetesom, i isprobala sam mnoge proizvode. No, Inspilar se pokazao kao pravo otkriće. Nakon nekoliko tjedana korištenja, moji su rezultati testova znatno poboljšani. Osjećam se vitalnije, i konačno imam više energije za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Sretna sam što sam otkrila ovaj proizvod i toplo ga preporučujem svima koji se suočavaju s dijabetesom.”
Elena, 60 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje možete očekivati od korištenja kapsula Inspilar za dijabetes:

 • Stabilizacija razine šećera u krvi.
 • Poboljšana osjetljivost na inzulin.
 • Smanjenje rizika od komplikacija povezanih s dijabetesom.
 • Povećana energetska razina.
 • Poboljšanje općeg zdravlja.
 • Bolja kontrola tjelesne težine.
 • Smanjenje umora i iscrpljenosti.
 • Poboljšanje kvalitete života za osobe s dijabetesom.

Djeluje li Inspilar doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Inspilar nije prijevara jer je proizvod napravljen od prirodnih sastojaka i certificiran u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija pokazala je da su kupci ostavljali povratne informacije nakon iskustva alergijskih reakcija na sastojke i stoga su prekinuli puni tijek primjene.

Komentar liječnika

“Kao iskusni endokrinolog s dugogodišnjim iskustvom u liječenju dijabetesa, želim podijeliti svoje pozitivno iskustvo s kapsulama Inspilar. Pratim razvoj dijabetesnih terapija, i moram reći da sam bio impresioniran učincima ovog prirodnog proizvoda.

Inspilar kapsule pokazale su se kao učinkovit dodatak u kontroli razine šećera u krvi kod mojih pacijenata. Njihov prirodni sastav i sigurnost čine ih privlačnim izborom za osobe s dijabetesom. Također, nuspojave su bile rijetke i obično su bile povezane s alergijskim reakcijama na sastojke.

Preporučujem Inspilar kapsule kao potporu postojećem liječenju dijabetesa i kao način da se poboljša kvaliteta života pacijenata. Važno je napomenuti da bi njihova upotreba trebala biti usklađena s preporukama i praćenjem od strane stručnog zdravstvenog osoblja.”

Dr. Andreas Müller, Endokrinolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju kapsule Inspilar?

Cijena kapsula Inspilar iznosi 39 eura. Trenutno na službenoj web stranici proizvođača traje posebna ponuda: Sniženje od 50%. Ograničen broj proizvoda dostupan je po sniženoj cijeni.

⚕️ Je li Inspilar prevara?

Ne, Inspilar nije prevara. Proizvod je izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran u skladu s medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su glavne komponente Inspilar kapsula?

Glavne komponente kapsula Inspilar uključuju ekstrakt opunzije obične, ekstrakt možževiljka komunisa i đimnemu silvestre. Ovi sastojci su odabrani zbog svojih povoljnih svojstava za osobe s dijabetesom.

⚕️ Mogu li kupiti Inspilar kapsule u ljekarni bez recepta?

Da, Inspilar kapsule mogu se kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, trenutno nema dostupnih zaliha proizvoda u ljekarnama.

⚕️ Imaju li Inspilar kapsule nuspojave?

Nuspojave su bile rijetke i obično su bile povezane s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda. Važno je pažljivo proučiti sastav proizvoda prije upotrebe kako biste izbjegli alergijske reakcije.

⚕️ Gdje mogu kupiti Inspilar kapsule?

Inspilar kapsule možete kupiti putem službene web stranice proizvođača. Za naručivanje, posjetite web stranicu, gdje možete ispuniti obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom isporuke. Proizvod se može dostaviti diljem Hrvatske, uključujući veće gradove.

Inspilar – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Inspilar – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

73 − = 65

Croatiacovid19 info
Logo