HYPERTEA – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je HYPERTEA

HYPERTEA je inovativni čaj koji je namijenjen za stabilizaciju krvnog tlaka. Ovaj čaj sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke koji tradicionalno pomažu održavanju zdravlja srčano-krvožilnog sustava. HYPERTEA se koristi kako bi se kontrolirao krvni tlak i smanjio stres, pružajući podršku ukupnom zdravlju srca i krvnih žila.

Terapijske indikacije

HYPERTEA se koristi za različite terapijske indikacije povezane s održavanjem i stabilizacijom arterijskog tlaka. Terapijske indikacije za upotrebu HYPERTEA čaja uključuju:

 • Hipersenzitivni arterijski tlak: HYPERTEA se preporučuje za osobe s povišenim krvnim tlakom (hipertenzijom) kako bi pomogla u održavanju normalnih vrijednosti krvnog tlaka.
 • Stres i napetost: Čaj HYPERTEA također se može koristiti za smanjenje stresa i napetosti, što može doprinijeti smanjenju krvnog tlaka kod osoba koje pate od stresa kao čimbenika rizika.
 • Podrška zdravlju srca i krvnih žila: Sastojci u HYPERTEA čaju, kao što su ekstrakti gloga, valerijane i zelene kave, podržavaju opću dobrobit srčano-krvožilnog sustava.
 • Nesanica i poremećaji spavanja: Komponente poput humulus lupulus i ekstrakt matičnjaka mogu pomoći u poboljšanju kvalitete sna, što je važno za osobe s hipertenzijom.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi hipertenzije mogu varirati, ali često uključuju sljedeće:

 • Glavobolje: Česte glavobolje, osobito u stražnjem dijelu glave, mogu biti znak povišenog krvnog tlaka.
 • Vrtoglavica: Osjećaj vrtoglavice ili nesigurnosti može biti povezan s visokim krvnim tlakom.
 • Zamagljen vid: Problemi sa vidom, poput zamagljenog vida ili dvostrukog vida, mogu biti simptomi hipertenzije.
 • Umor i nervoza: Osjećaj umora, nervoze ili nemogućnosti opuštanja također mogu ukazivati na visoki krvni tlak.
 • Tahikardija: Povećana brzina otkucaja srca ili osjećaj ubrzanog srčanog ritma mogu biti znakovi problema s krvnim tlakom.

Ovi rani znakovi hipertenzije važno je prepoznati. Autoritativni izvor za dodatne informacije o simptomima hipertenzije i njezinim komplikacijama može biti Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) ili Nacionalni instituti za zdravlje (NIH).

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja HYPERTEA čaja za stabilizaciju arterijskog tlaka povezan je s nizom farmakoloških svojstava. Ovaj čaj djeluje na više načina kako bi podržao zdravlje srca i krvnih žila:

 • Vazodilatacija: HYPERTEA čaj može potaknuti širenje krvnih žila (vazodilataciju), što rezultira smanjenjem otpora u arterijama i, posljedično, snižavanjem krvnog tlaka.
 • Antistresno djelovanje: Komponente čaja imaju svojstva koja pomažu u smanjenju stresa i napetosti, što može pozitivno utjecati na krvni tlak, s obzirom na povezanost stresa i hipertenzije.
 • Antioksidacijsko djelovanje: Antioskidansi u čaju mogu pomoći u sprečavanju oksidativnog stresa u krvnim žilama, što je važno za očuvanje njihove funkcionalnosti.
 • Podrška srčanoj funkciji: HYPERTEA čaj podržava zdravlje srčanog mišića, čime doprinosi boljoj pumpnoj funkciji srca.

Sastojci

Razmotrimo sastojke HYPERTEA čaja za stabilizaciju arterijskog tlaka na hrvatskom jeziku i njihove učinke:

 • Ekstrakti korijena valerijane (Ekstrakt korijena valerijane): Valerijana je poznata po svojim sedativnim svojstvima i sposobnosti smanjenja stresa. Ovaj sastojak može pomoći u opuštanju i smanjenju napetosti, što indirektno može smanjiti krvni tlak.
 • Ekstrakti zelene kave (Ekstrakt zelene kave): Zelena kava sadrži klorogensku kiselinu koja može podržati zdravlje srca i krvnih žila. Ovaj sastojak također ima antioksidativna svojstva koja pomažu u zaštiti stanica od oštećenja.
 • Ekstrakt gloga (Ekstrakt gloga): Glog se tradicionalno koristi za podršku zdravlju srca. On može potaknuti širenje krvnih žila i smanjiti otpor, što pomaže u snižavanju arterijskog tlaka.
 • Humulus lupulus (Šiške hmelja): Hmelj može imati umirujuće i opuštajuće učinke. To je korisno za smanjenje stresa i tjeskobe, što može pozitivno utjecati na arterijski tlak.
 • Origano (Majčina dušica): Origano ima svojstva koja podržavaju zdravlje srčano-krvožilnog sustava. Također može pružiti antioksidativnu zaštitu.
 • Preslica (Hvost poljski): Preslica je bogata silicijem, mineralom koji može pomoći u očuvanju zdravlja krvnih žila i vezivnog tkiva.
 • Ekstrakt matičnjaka (Ekstrakt matičnjaka): Matičnjak je poznat po svojim sedativnim svojstvima i sposobnosti smanjenja stresa. To može doprinijeti opuštanju i snižavanju krvnog tlaka.

HYPERTEA: koliko je učinkovit, prednosti

HYPERTEA čaj za stabilizaciju arterijskog tlaka ima niz prednosti koje ga čine učinkovitim proizvodom za podršku zdravlju srca i krvnih žila. Evo nekoliko ključnih prednosti HYPERTEA čaja:

 • Prirodni sastojci: HYPERTEA sadrži prirodne sastojke koji se tradicionalno koriste za podršku krvnom tlaku i općem zdravlju srca. Ovo čini proizvod sigurnim i prirodnim izborom za održavanje arterijskog tlaka.
 • Smanjenje krvnog tlaka: Kombinacija sastojaka u HYPERTEA čaju, poput ekstrakata gloga i valerijane, može doprinijeti smanjenju visokog krvnog tlaka i stabilizaciji arterijskog tlaka.
 • Smanjenje stresa i napetosti: Komponente poput matičnjaka i humulus lupulus imaju sedativna svojstva koja pomažu smanjiti stres i napetost, što može pozitivno utjecati na krvni tlak.
 • Podrška zdravlju srca: Sastojci kao što su zelena kava i origano pružaju podršku zdravlju srčanog mišića i krvnih žila, što je ključno za održavanje optimalnog krvnog tlaka.
 • Antioksidativna svojstva: Antioksidativni sastojci u čaju pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa, što je važno za prevenciju oštećenja krvnih žila.


HYPERTEA
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Čaj
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Indikacije

HYPERTEA čaj namijenjen je za podršku održavanju normalnog arterijskog tlaka i općem zdravlju srca i krvnih žila.

Protivopokazanja

HYPERTEA čaj nema poznatih protivopokazanja, osim u slučaju alergije na sastojke čaja. Preporučuje se temeljito proučiti sastav proizvoda prije upotrebe.

Doziranje

Preporučena doza je jedna šalica čaja dnevno. Čaj pripremite tako da prelijete vrućom vodom (oko 200 ml) nad 2 žličice čaja i ostavite da odstoji 5-10 minuta. Možete konzumirati čaj bilo kada tijekom dana, po mogućnosti u isto vrijeme kako biste održali kontinuitet.

Interakcija s drugim lijekovima

HYPERTEA čaj može se uzimati s drugim lijekovima, osim alkohola. Izbjegavajte konzumaciju alkohola tijekom upotrebe čaja.

Način čuvanja

Čaj čuvajte na suhom i tamnom mjestu, izvan dohvata djece. Ne izlažite čaj izravnom sunčevom svjetlu.

Mjere predostrožnosti

Nema posebnih mjera predostrožnosti ili upozorenja u vezi s upotrebom HYPERTEA čaja.

Prekomjerna doza

Prekomjerna doza čaja nije preporučljiva. Pridržavajte se preporučene doze.

Kupite HYPERTEA u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno HYPERTEA čaj nije dostupan u sljedećim ljekarnama u Hrvatskoj: DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Trenutno nije poznata cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta, a datum sljedeće dostave na ljekarničke skladišta također nije poznat.

HYPERTEA cijena, popust

Cijena proizvoda HYPERTEA iznosi 39 eura. Trenutno se provodi posebna ponuda na službenoj web stranici proizvođača: Popust od 50%. Broj proizvoda na akciji je ograničen, akcija je privremena. Za narudžbu, molimo vas da posjetite službenu web stranicu proizvođača. Za ovu ponudu nije potreban promotivni kod.

HYPERTEA
39€ 78€

Recept: Nije potreban.

Naručivanje: Posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje: Plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda.

Proizvod se može kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući velike gradove poput: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o HYPERTEA

Postoje stvarni i raznoliki komentari o HYPERTEA na raznim forumima i platformama za recenzije. Kupci aktivno dijele svoja iskustva na web stranicama s recenzijama, komentiraju na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook, i ocjenjuju proizvod na web stranicama ljekarni te Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara je pozitivno, a korisnici često izražavaju zadovoljstvo učinkom HYPERTEA na njihovo opće zdravlje, posebno u kontekstu stabilizacije arterijskog tlaka.

Negativni komentari i recenzije obično se odnose na alergijske reakcije na sastojke proizvoda ili na narušavanje pravila i preporuka vezanih uz uporabu čaja. Važno je napomenuti da neki korisnici mogu biti alergični na određene komponente čaja, stoga je pažljivo čitanje sastava prije upotrebe izuzetno važno. Također, kršenje uputa o doziranju i trajanju tijeka može utjecati na rezultate i izazvati neželjene reakcije.

Iskustva stvarnih klijenata:

HYPERTEA je promijenila moj život! Već nekoliko mjeseci koristim ovaj čaj i primijetila sam značajno poboljšanje mog krvnog tlaka. Osjećam se opuštenije i manje pod stresom. Preporučujem ga svima koji trebaju podršku za zdravlje srca i krvnih žila.

Ivana, 42 godine

HYPERTEA mi je preporučen od strane liječnika. Nakon redovite konzumacije, primijetio sam smanjenje visokog krvnog tlaka. Čaj je ukusan, a efikasnost je izvanredna. Osjećam se mnogo bolje i siguran sam u svoje zdravlje.

Antonio, 55 godina

HYPERTEA mi je pomogla da smanjim stres i poboljšam san. Osjećam se smirenije i opuštenije, iako nisam imao problema s visokim krvnim tlakom. Preporučujem je za opće dobrobiti i zdravlje srca.

Josip, 50 godina

Počela sam koristiti HYPERTEA nakon preporuke prijatelja, ali nisam primijetila značajnu promjenu. Okus čaja mi se svidio, ali nisam sigurna koliko mi je zaista pomogao.

Anita, 28 godina

HYPERTEA mi je omogućila da održim zdravlje srca i krvnih žila u dobrom stanju. Osjećam se energično i vitalno. Ovaj čaj je postao neizostavan dio moje svakodnevne rutine.

Marinko, 60 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje korisnici često doživljavaju nakon upotrebe HYPERTEA čaja za stabilizaciju arterijskog tlaka:

 • Stabilizacija arterijskog tlaka.
 • Smanjenje visokog krvnog tlaka.
 • Osjećaj opuštenosti i smanjenje stresa.
 • Poboljšanje kvalitete sna.
 • Poboljšanje općeg zdravlja srca i krvnih žila.
 • Povećana vitalnost i energija.
 • Smanjenje anksioznosti i nervoze.
 • Antioksidacijska zaštita stanica.
 • Opća dobrobit i bolja kontrola zdravlja.

Djeluje li HYPERTEA doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

HYPERTEA nije prijevara, već proizvod s prirodnim sastavom i certifikatom koji se pridržava medicinskih standarda Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara ukazuje na to da su kupci ostavljali recenzije nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda i stoga prekinuli puni tijek upotrebe. Važno je napomenuti da proizvod može biti učinkovit za većinu ljudi, ali kao i s bilo kojim sličnim proizvodom, individualni odgovor na HYPERTEA može varirati.

Komentar liječnika

Kao kardiolog sa specijalizacijom za liječenje bolesti srca i krvnih žila, redovito istražujem nove pristupe za poboljšanje zdravlja mojih pacijenata. HYPERTEA čaj privukao je moju pažnju zbog svojih prirodnih sastojaka koji su tradicionalno povezani s podrškom zdravlju srca i arterijskom tlaku.

Iako je individualni odgovor na ovakve proizvode različit, brojni pozitivni komentari i ocjene korisnika potvrđuju da HYPERTEA može imati povoljan učinak na arterijski tlak. Važno je napomenuti da, kao i kod svakog proizvoda, trebate pažljivo pročitati sastav, slijediti upute o doziranju. HYPERTEA je obećavajuća opcija za podršku zdravlju srca.

Dr. Andreas Müller, specijalist kardiologije, sa dugogodišnjim iskustvom

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta HYPERTEA čaj?

Cijena HYPERTEA čaja iznosi 39 eura.

⚕️ Je li HYPERTEA čaj prevara?

Ne, HYPERTEA nije prevara. Proizvod ima prirodni sastav i certifikaciju sukladno medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji je sastav HYPERTEA čaja?

Sastav čaja uključuje ekstrakte korijena valerijane, zelene kave i gloga, humulus lupulus, origano, preslicu i ekstrakt matičnjaka. Detaljniji sastav možete pronaći na proizvođačevoj web stranici.

⚕️ Mogu li kupiti HYPERTEA čaj u ljekarni bez recepta?

Da, HYPERTEA čaj može se kupiti bez recepta, međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se koristi HYPERTEA čaj?

Preporučena doza je jedna šalica čaja dnevno. Čaj pripremite tako da prelijete vrućom vodom nad 2 žličice čaja i ostavite da odstoji 5-10 minuta. Detaljne upute o načinu pripreme nalaze se na proizvođačevoj web stranici.

⚕️ Gdje mogu kupiti HYPERTEA čaj?

HYPERTEA čaj možete kupiti putem službene web stranice proizvođača. Za više informacija o dostupnosti i narudžbi, posjetite njihovu web stranicu.

HYPERTEA – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
HYPERTEA – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

65 − 63 =

Croatiacovid19 info
Logo