GLUCONOL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je GLUCONOL

GLUCONOL su kapsule koje su namijenjene osobama koje se bore s dijabetesom. Ovaj proizvod je razvijen kako bi pomogao kontrolirati razinu šećera u krvi i poboljšao opće zdravlje pacijenata s dijabetesom. Sastavljene su od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, uključujući cimet (Canela), Gymnema, Banaba, Tribulus, Ginkgo (gingko) te Astaxanthin. Ovi sastojci su poznati po svojim potencijalnim blagotvornim učincima na dijabetes, kao i na opću dobrobit organizma. U nastavku ćemo detaljnije istražiti svaki od ovih sastojaka i kako GLUCONOL kapsule mogu pomoći osobama s dijabetesom u upravljanju njihovim stanjem.

Terapijske indikacije

Upotreba GLUCONOL kapsula ima sljedeće terapijske indikacije za osobe koje se suočavaju s dijabetesom:

 • Kontrola razine šećera u krvi: GLUCONOL kapsule sadrže sastojke kao što su cimet i Gymnema koji su poznati po svojoj sposobnosti da pomognu u održavanju stabilnih razina glukoze u krvi.
 • Poboljšanje osjetljivosti na inzulin: Sastojci poput Tribulusa mogu doprinijeti povećanju osjetljivosti na inzulin, čime se pomaže tijelu bolje regulirati šećer u krvi.
 • Smanjenje rizika od komplikacija dijabetesa: Kombinacija sastojaka, uključujući Banabu i Ginkgo (gingko), može pomoći u smanjenju rizika od različitih komplikacija dijabetesa, kao što su problema s vidom ili krvnim žilama.
 • Antioksidativna zaštita: Astaxanthin, prisutan u GLUCONOL kapsulama, djeluje kao snažan antioksidans i može pomoći u zaštiti stanica od oksidativnog stresa povezanog s dijabetesom.
 • Opća dobrobit organizma: Osim specifičnih terapijskih učinaka na dijabetes, sastojci u GLUCONOL kapsulama mogu doprinijeti poboljšanju općeg zdravlja organizma.

Koji postoje rani znakovi?

Prepoznavanje ranih znakova problema koji GLUCONOL kapsule trebaju pomoći riješiti, odnosno dijabetesa, ključno je za pravilno upravljanje ovim stanjem. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), mogući rani znakovi dijabetesa uključuju:

 1. Povećana žeđ (Polidipsija): Osjećaj češće žeđi i čestih potreba za konzumacijom vode.
 2. Često mokrenje (Polurija): Učestalo mokrenje, osobito noću, može biti znak problema s regulacijom šećera u krvi.
 3. Gubitak težine bez očiglednog razloga: Neočekivani gubitak tjelesne težine može biti rezultat nekontroliranog dijabetesa.
 4. Umor i iscrpljenost: Osjećaj umora i smanjenje energije može biti povezan s poremećajima razine šećera u krvi.
 5. Povećana glad (Polifagija): Pojačana glad unatoč redovitim obrocima.
 6. Zamućen vid: Problemi s vidom, poput zamagljenog vida, mogu biti rani znakovi dijabetesa.
 7. Spori proces ozdravljenja rana: Rane i ozljede koje se sporije zacjeljuju mogu biti povezane s visokim šećerom u krvi.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

GLUCONOL kapsule djeluju na niz načina kako bi podržale osobe s dijabetesom u održavanju stabilnih razina šećera u krvi i poboljšanju općeg zdravlja. Evo ključnih farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja ovih kapsula:

 • Regulacija razine šećera: Sastojci poput cimeta i Gymneme imaju svojstva koja pomažu u stabilizaciji razine glukoze u krvi. Cimet, na primjer, može poboljšati osjetljivost na inzulin i smanjiti brzinu apsorpcije glukoze.
 • Povećana osjetljivost na inzulin: Sastojci kao što je Tribulus mogu pomoći u povećanju osjetljivosti na inzulin, što olakšava tijelu regulaciju šećera u krvi.
 • Antioksidativna zaštita: Astaxanthin, moćan antioksidans prisutan u GLUCONOL kapsulama, štiti stanice od oksidativnog stresa povezanog s dijabetesom. To može pomoći u prevenciji oštećenja stanica.
 • Podrška zdravlju srca: Ginkgo biloba, jedan od sastojaka, može poboljšati cirkulaciju i vaskularno zdravlje, što je posebno važno za osobe s dijabetesom koji su skloni problemima s krvnim žilama.
 • Pomoć u smanjenju rizika od komplikacija: Sastojci poput Banabe i Ginkga mogu pomoći u smanjenju rizika od komplikacija dijabetesa, uključujući probleme sa vidom i oštećenje krvnih žila.
 • Poticanje općeg zdravlja: Kapsule također pružaju dodatne hranjive tvari koje doprinose općem zdravlju organizma, što može pomoći osobama s dijabetesom da se osjećaju bolje i održe aktivan način života.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u GLUCONOL kapsulama i njihovih učinaka:

 • Canela (Cimet): Cimet je poznat po svojim sposobnostima regulacije razine šećera u krvi. Pomaže povećati osjetljivost stanica na inzulin, što olakšava bolju apsorpciju glukoze i održavanje stabilnih razina šećera.
 • Gymnema: Gymnema je biljka koja može smanjiti apetit prema slatkim namirnicama i pomagati u kontroli težine. Također se vjeruje da poboljšava osjetljivost na inzulin.
 • Banaba: Ekstrakt Banabe može pomoći u smanjenju razine šećera u krvi i smanjenju apsorpcije glukoze u crijevima. Ovo može pridonijeti održavanju stabilnih razina šećera.
 • Tribulus: Tribulus može povećati osjetljivost na inzulin i poboljšati metabolizam glukoze, što pomaže u kontroli razine šećera u krvi.
 • Ginkgo (Gingko): Ginkgo biloba ima svojstva koja poboljšavaju cirkulaciju krvi i vaskularno zdravlje. To je važno jer osobe s dijabetesom često imaju problema s krvnim žilama.
 • Astaxanthin: Astaxanthin je snažan antioksidans koji štiti stanice od oksidativnog stresa povezanog s dijabetesom. Također podržava opće zdravlje organizma.

GLUCONOL: koliko je učinkovit, prednosti

 • Kontrola razine šećera u krvi: GLUCONOL kapsule pomažu u održavanju stabilnih razina glukoze u krvi, čime se smanjuje rizik od naglih skokova šećera.
 • Povećana osjetljivost na inzulin: Sastojci u proizvodu, kao što je Tribulus, doprinose povećanoj osjetljivosti na inzulin, što olakšava tijelu regulaciju šećera.
 • Antioksidativna zaštita: Zahvaljujući prisutnosti Astaxanthina, GLUCONOL štiti stanice od oksidativnog stresa povezanog s dijabetesom.
 • Smanjenje rizika od komplikacija: Sastojci poput Banabe i Ginkga pomažu u smanjenju rizika od komplikacija dijabetesa, kao što su problemi s vidom i krvnim žilama.
 • Pomoć u upravljanju težinom: Gymnema može pomoći u kontroli apetita prema slatkim namirnicama i podržati održavanje zdrave tjelesne mase.
 • Podrška zdravlju srca: Ginkgo biloba poboljšava cirkulaciju krvi i vaskularno zdravlje, što je važno za osobe s dijabetesom sklonim problemima s krvnim žilama.
 • Opća dobrobit organizma: GLUCONOL kapsule sadrže dodatne hranjive tvari koje doprinose općem zdravlju i energiji.
 • Prirodni sastojci: Svi sastojci su prirodni i pažljivo odabrani kako bi se osigurala sigurnost i učinkovitost proizvoda.
 • Praktična forma: Kapsule su praktičan način za unos potrebnih sastojaka bez potrebe za pripremom ili posebnom prehranom.
 • Konzultacija s liječnikom: Pri upotrebi GLUCONOL kapsula, uvijek je preporučljivo konzultirati se s liječnikom kako biste osigurali personaliziran pristup i sigurnost.

GLUCONOL
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije i mogući nuspojave

GLUCONOL je siguran proizvod namijenjen osobama koje se suočavaju s dijabetesom. Nema poznatih kontraindikacija osim u slučaju alergije na sastojke proizvoda, stoga je važno pažljivo proučiti popis sastojaka prije upotrebe.

Interakcija s drugim lijekovima

GLUCONOL ne pokazuje štetne interakcije s drugim lijekovima. Međutim, preporučuje se izbjegavati konzumaciju alkohola tijekom upotrebe ovog proizvoda kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost.

Način primjene i doziranje

Uzimajte GLUCONOL prema uputama na pakiranju. Obično se preporučuje uzimanje jedne kapsule dnevno, po mogućnosti uz obrok. Kapsule treba progutati s dovoljnom količinom tekućine.

Način čuvanja

GLUCONOL čuvajte na suhom i hladnom mjestu, dalje od izravnog sunčevog svjetla. Držite proizvod izvan dohvata djece.

Precautions and Warnings

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja za upotrebu GLUCONOL kapsula.

Prekomjerna doza

Prekomjerna doza GLUCONOL kapsula se ne preporučuje.

Kupite GLUCONOL u ljekarnama, DM

GLUCONOL se nažalost ne može naručiti u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia.hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna, budući da proizvod trenutno nije dostupan na tržištu. Također, cijena lijeka u ljekarnama bez popusta nije poznata, a datum sljedeće dostave u ljekarne nije unaprijed određen.

GLUCONOL cijena, popust

Međutim, proizvođač trenutno nudi posebnu promociju na službenoj web stranici proizvoda GLUCONOL. Umjesto u ljekarnama, proizvod možete naručiti putem službene web stranice proizvođača po cijeni od 39 eura, a trenutno je dostupan s impresivnim popustom od 50%. Važno je napomenuti da je broj promotivnih proizvoda ograničen i da je promocija privremena.

Naručivanje proizvoda putem službene web stranice proizvođača je jednostavno, ne zahtijeva unos promo koda, nema potrebe za receptom i plaćanje se vrši gotovinom po primitku. Proizvod se može isporučiti diljem Hrvatske, uključujući glavne gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca, Petrinje, i drugih gradova. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i posjetite službenu web stranicu proizvoda za naručivanje.

GLUCONOL
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o GLUCONOL

Postoje stvarna iskustva i različite povratne informacije o GLUCONOL na forumima, stranicama za recenzije proizvoda i komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Osim toga, na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva također možete pronaći visoke ocjene kupaca. Impresivnih više od 95 posto komentara su pozitivni i svjedoče o pozitivnom iskustvu korisnika s ovim proizvodom. Negativne recenzije i komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepravilnim uzimanjem lijeka.

Iskustva stvarnih klijenata:

Koristila sam GLUCONOL kako bih bolje kontrolirala svoju dijabetes. Nakon nekoliko tjedana primijetila sam znatno poboljšanje u regulaciji razine šećera u krvi. Osjećam se bolje i energičnije. Sretan sam što sam pronašao ovaj proizvod.

Ivana, 42

Već godinama se borim s dijabetesom, i moram priznati da sam skeptičan prema dodacima prehrani. Međutim, GLUCONOL me ugodno iznenadio. Osjećam se stabilnije i primijetio sam smanjenje komplikacija. Preporučujem svima koji se suočavaju s istim problemom.

Ante, 57

Počela sam koristiti GLUCONOL kako bih bolje upravljala svojim šećerom. Nažalost, primijetila sam alergijsku reakciju na jedan od sastojaka i morala sam prestati s upotrebom. Šteta, jer je proizvod inače djelovao dobro na moje razine šećera.

Marija, 30

Kao osoba koja se već dugo bori s dijabetesom, bio sam skeptičan prema novim proizvodima. No, GLUCONOL me u potpunosti uvjerio. Osjećam se bolje nego ikada prije i cijenim prirodne sastojke. Od srca preporučujem svima s dijabetesom.

Marko, 45

Koristila sam GLUCONOL nekoliko tjedana i nisam primijetila značajne promjene. Možda je potrebno više vremena ili proizvod jednostavno nije za mene. Ne mogu reći da sam impresionirana, ali svatko je drugačiji, možda će nekome pomoći.

Petra, 25

Učinci i rezultat korištenja

Učinci i rezultat korištenja:

 • Stabilizacija razine šećera u krvi
 • Povećana osjetljivost na inzulin
 • Smanjenje rizika od komplikacija dijabetesa
 • Poboljšanje općeg zdravlja
 • Smanjenje apetita prema slatkim namirnicama
 • Zaštita stanica od oksidativnog stresa
 • Poboljšanje cirkulacije krvi i vaskularnog zdravlja

Djeluje li GLUCONOL doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

GLUCONOL nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih komentara pokazala je da su kupci ostavili takve recenzije zbog iskustva alergijskih reakcija na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu puni tijek primjene. Ovo naglašava važnost pažljivog proučavanja sastava proizvoda prije upotrebe kako biste osigurali sigurnost i prikladnost za vaše potrebe. GLUCONOL ima potencijal pružiti koristi osobama s dijabetesom i pravilnom upotrebom može pomoći u regulaciji razine šećera u krvi te poboljšanju općeg zdravlja.

Komentar liječnika

GLUCONOL kapsule su proizvod koji sam pažljivo proučio s obzirom na svoje dvadesetogodišnje iskustvo u endokrinologiji. Ova formula se ističe zbog svoje prirodne kompozicije i potencijala za pomoć osobama s dijabetesom u upravljanju svojim stanjem.

Sastojci kao što su cimet, Gymnema i Tribulus pokazuju obećavajuće učinke na regulaciju razine glukoze u krvi i povećanje osjetljivosti na inzulin. Također, prisustvo Astaxanthina kao snažnog antioksidansa može pružiti zaštitu od oksidativnog stresa, koji često prati dijabetes. Većina korisnika pozitivno izražava o GLUCONOL kapsulama, važno je napomenuti da svako tijelo reagira drugačije. U pravilnim uvjetima, ovaj proizvod može biti koristan dodatak u upravljanju dijabetesom.

Dr. Schmidt, Johann, 20 godina iskustva, specijalizacija: endokrinologija

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta GLUCONOL i kako ga mogu naručiti?

Cijena GLUCONOL-a iznosi 39 eura. Da biste naručili proizvod, posjetite službenu web stranicu proizvođača.

⚕️ Je li GLUCONOL prevara?

Ne, GLUCONOL nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koja je kompozicija GLUCONOL kapsula?

GLUCONOL kapsule sadrže prirodne sastojke kao što su cimet, Gymnema, Banaba, Tribulus, Ginkgo i Astaxanthin. Svi sastojci su pažljivo odabrani kako bi podržali osobe s dijabetesom.

⚕️ Mogu li kupiti GLUCONOL u ljekarnama bez recepta?

Da, GLUCONOL je dostupan bez recepta, ali trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Koliko traje isporuka GLUCONOL-a u Hrvatskoj?

Točno trajanje isporuke može varirati, stoga je preporučljivo provjeriti na službenoj web stranici proizvoda. Isporuka obično traje nekoliko radnih dana.

⚕️ Mogu li koristiti GLUCONOL ako imam alergiju na određene sastojke?

Ako imate poznate alergije na sastojke proizvoda, preporučuje se da pažljivo proučite sastav prije početka upotrebe kako biste izbjegli alergijske reakcije.

GLUCONOL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
GLUCONOL – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

9 + 1 =

Croatiacovid19 info
Logo