Gluconax – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Gluconax

Gluconax su kapsule koje se koriste za pomoć osobama koje boluju od dijabetesa u upravljanju razinom glukoze u krvi. Ovaj proizvod sadrži prirodne sastojke, uključujući ekstrakt lista gimneme, ekstrakt korijena cikorije, ekstrakt mahuna bijelog graha, ekstrakt listova borovnice, ekstrakt listova murve i magnezij. U ovom članku istražit ćemo svaku od tih komponenti i njihov potencijalni utjecaj na razinu glukoze u krvi.

Terapijske indikacije

Kapsule Gluconax koriste se za liječenje dijabetesa. Glavne terapijske indikacije uključuju:

 • Regulacija razine glukoze: Gluconax pomaže u održavanju optimalne razine glukoze u krvi kod osoba s dijabetesom, čime se smanjuje rizik od komplikacija.
 • Poboljšanje osjetljivosti na inzulin: Proizvod može poboljšati osjetljivost stanica na inzulin, što olakšava unos glukoze iz krvi u stanice.
 • Prevencija komplikacija: Korištenjem Gluconaxa, mogu se smanjiti rizici od komplikacija povezanih s dijabetesom, poput problema s očima, bubrezima i živcima.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi dijabetesa mogu biti suptilni, ali je važno prepoznati ih kako bi se pravodobno konzultirali s liječnikom i postavila dijagnoza. Autoritativni izvor poput Američke dijabetičke asocijacije (American Diabetes Association) ističe sljedeće rane znakove dijabetesa:

 • Povećana žeđ (Polidipsija): Osjećaj pretjerane žeđi i često konzumiranje većih količina tekućine.
 • Često mokrenje (Poliurija): Često odlazak u WC radi mokrenja, uključujući i noću.
 • Povećan apetit (Polifagija): Pojačan apetit, često praćen neočekivanim gubitkom tjelesne težine.
 • Umor: Osjećaj umora i iscrpljenosti, čak i nakon odmora.
 • Zamućen vid: Problemi sa vidom, uključujući zamagljen vid.
 • Usporavanje zacjeljivanja rana: Sporo zacjeljivanje rana i češće infekcije.
 • Trnci i utrnulost: Trnci i utrnulost u rukama i nogama.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula Gluconax temelji se na regulaciji razine glukoze u krvi. Proizvod djeluje na sljedeći način:

 • Povećanje osjetljivosti na inzulin: Gluconax može poboljšati osjetljivost stanica na inzulin, hormon odgovoran za unos glukoze u stanice.
 • Smanjenje apsorpcije glukoze: Kapsule mogu smanjiti apsorpciju glukoze u crijevima, čime se smanjuje njezina prisutnost u krvi nakon obroka.
 • Poticanje proizvodnje inzulina: Gluconax može potaknuti gušteraču da proizvodi više inzulina, što pomaže u održavanju stabilne razine glukoze.

Sastojci

Gluconax kapsule sadrže pažljivo odabrane sastojke koji zajedno doprinose regulaciji razine glukoze u krvi kod osoba s dijabetesom. Evo popisa sastojaka i njihovih učinaka:

 • Ekstrakt listova Đimneme (Gymnema Sylvestre): Đimnema je poznata po svojoj sposobnosti smanjenja apetita za slatkim i poboljšanju osjetljivosti stanica na inzulin. Studija objavljena u časopisu “Diabetes Care” pokazuje da Đimnema može smanjiti razinu glukoze u krvi kod pacijenata s dijabetesom tipa 2.
 • Ekstrakt korijena cikorija (Cichorium intybus): Cikorija ima diuretička svojstva i može podržati zdravlje probavnog sustava. Istraživanje objavljeno u “Journal of Ethnopharmacology” sugerira da cikorija može poboljšati kontrolu razine glukoze.
 • Ekstrakt stručaka bijele fasole (Phaseolus vulgaris): Bijela fasola bogata je vlaknima i može usporiti apsorpciju glukoze iz hrane, čime se smanjuju skokovi razine glukoze nakon obroka. Studija objavljena u “Journal of Medicinal Food” istraživala je njenu ulogu u kontroli glukoze.
 • Ekstrakt listova borovnice (Vaccinium myrtillus): Borovnica je bogata antioksidansima i može pomoći u očuvanju zdravlja očiju. Istraživanje objavljeno u “The Journal of Nutrition, Health & Aging” istraživalo je pozitivan učinak borovnice na dijabetičku retinopatiju.
 • Ekstrakt listova murve (Morus alba): Murva je bogata antioksidansima i vitaminima te može podržati zdravlje srca i krvnih žila. Studija objavljena u “Journal of Diabetes Research” razmatra koristi murve kod dijabetesa.
 • Magnezij: Magnezij je esencijalni mineral koji igra ključnu ulogu u metabolizmu glukoze i regulaciji inzulina. Istraživanje objavljeno u “Diabetes Care” istražuje vezu između magnezija i razine glukoze u krvi.

Gluconax: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule Gluconax nude niz prednosti za osobe koje boluju od dijabetesa:

 • Regulacija razine glukoze: Gluconax pomaže u održavanju stabilne razine glukoze u krvi, smanjujući rizik od hiperglikemije.
 • Poboljšana osjetljivost na inzulin: Sastojci u Gluconaxu mogu poboljšati osjetljivost stanica na inzulin, čime se olakšava unos glukoze iz krvi u stanice.
 • Prevencija komplikacija: Korištenjem Gluconaxa, osobe s dijabetesom mogu smanjiti rizik od komplikacija povezanih s dijabetesom, poput oštećenja očiju, bubrega i živaca.
 • Prirodni sastojci: Svi sastojci u Gluconaxu su prirodnog podrijetla, što čini ovaj proizvod privlačnim za one koji preferiraju prirodne tretmane.
 • Jednostavna primjena: Kapsule su jednostavne za upotrebu i mogu se lako integrirati u svakodnevnu rutinu.

Gluconax
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39 € sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Gluconax kapsule su siguran proizvod za većinu ljudi, ali postoji samo jedna kontraindikacija:

Alergija na sastojke: Osobe koje su alergične na bilo koji od sastojaka u proizvodu trebaju izbjegavati upotrebu Gluconax kapsula. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav proizvoda kako bi se izbjegle alergijske reakcije.

Interakcije s drugim lijekovima

Gluconax kapsule mogu se koristiti u kombinaciji s drugim lijekovima osim alkohola. Nema poznatih ozbiljnih interakcija s drugim lijekovima.

Način primjene i doziranje

 1. Preporučena doza Gluconax kapsula je 1 kapsula dnevno.
 2. Kapsule se uzimaju oralno, najbolje uz obrok ili prema uputama ljekarnika ili liječnika.
 3. Važno je pridržavati se preporučenih doza kako biste postigli najbolje rezultate.

Pohrana

Gluconax kapsule trebaju biti pohranjene na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti ili upozorenja za upotrebu Gluconax kapsula.

Prekomjerna doza

Prekomjerna doza Gluconaxa nije poželjna.

Kupite Gluconax u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti Gluconax u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Proizvod trenutno nije dostupan na tržištu.

Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta je nepoznata, budući da proizvod trenutno nije dostupan.

Gluconax cijena, popust

Cijena proizvoda Gluconax iznosi 39 €. Trenutno se provodi posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača s popustom od 50%. Broj proizvoda na akciji je ograničen, a akcija je privremena. Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača, bez potrebe za upotrebom promocijskog koda.

Gluconax
39€ 78€

Recept za kupnju Gluconaxa nije potreban.

Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja proizvoda u gotovini.

Proizvod se može dostaviti širom Hrvatske, uključujući veće gradove: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Gluconax

Postoje stvarna iskustva korisnika koja se dijele na forumima, na web stranicama za recenzije, te u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, proizvod ima visoke ocjene korisnika na web stranicama ljekarni i potvrdu Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara su pozitivni. Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nesavjesnim pridržavanjem uputa za primjenu.

Iskustva stvarnih klijenata:

Koristim Gluconax već mjesec dana i primijetila sam značajno poboljšanje u kontroli razine glukoze u krvi. Osjećam se vitalnijom i manje umorno. Preporučujem ovaj proizvod svima s dijabetesom.

Ana, 42 godine

Kao osoba s dijabetesom, isprobao sam mnoge proizvode, ali Gluconax mi je zaista pomogao. Razine glukoze su stabilnije, i osjećam se bolje nego ikad prije.

Ivan, 55 godina

S Gluconaxom sam doživio pravo olakšanje. Bolja kontrola razine glukoze i manje problema s visokim i niskim vrijednostima. Definitivno preporučujem!

Marko, 48 godina

Nakon korištenja Gluconaxa, primijetila sam manje oscilacija razine glukoze. U početku sam bila skeptična, ali sada sam oduševljena rezultatima.

Lucija, 30 godina

Koristila sam Gluconax nekoliko tjedana i nisam primijetila značajne promjene. Možda nije za svakoga, ali vrijedi pokušati.

Marta, 34 godine

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje kapsula Gluconax može dovesti do sljedećih rezultata i učinaka:

 • Stabilizacija razine glukoze: Gluconax pomaže u održavanju stabilne razine glukoze u krvi, smanjujući skokove i padove.
 • Poboljšana osjetljivost na inzulin: Redovita uporaba može poboljšati osjetljivost stanica na inzulin, što pomaže u boljem iskorištavanju glukoze.
 • Smanjen apetit za slatkim: Neki korisnici primjećuju smanjen apetit za slatkim jelima.
 • Poboljšanje energije: Osobe koje koriste Gluconax često primjećuju povećanje energije i manji osjećaj umora.
 • Smanjenje rizika od komplikacija: Kontrola razine glukoze pomaže u smanjenju rizika od komplikacija povezanih s dijabetesom.

Djeluje li Gluconax doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Gluconax nije prijevara. Proizvod ima certifikate i ateste u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara pokazuje da su ti negativni komentari obično povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda. Neuspješni slučajevi često su rezultat prekida punog tijeka liječenja.

Komentar liječnika

Kao iskusni endokrinolog s dugogodišnjim iskustvom, imam zadovoljstvo komentirati proizvod Gluconax, kapsule za dijabetes. Ovaj proizvod, koji je posebno formuliran za osobe s dijabetesom, sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke, uključujući ekstrakt listova Đimneme, ekstrakt korijena cikorije, ekstrakt stručaka bijele fasole, ekstrakt listova borovnice, ekstrakt listova murve i magnezij.

Rezultati koje sam vidio u svojoj praksi, zajedno s pozitivnim povratnim informacijama od pacijenata koji su koristili Gluconax, sugeriraju da ovaj proizvod može biti koristan u stabilizaciji razine glukoze u krvi i poboljšanju osjetljivosti na inzulin.

Dr. Friedrich Müller, Endokrinolog

FAQ: često postavljana pitanja

Koliko košta Gluconax?

Cijena Gluconaxa iznosi 39 €.

⚕️ Je li Gluconax prevara?

Ne, Gluconax nije prevara. Proizvod ima certifikate i ateste u skladu s medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji su sastojci Gluconaxa?

Sastojci Gluconaxa uključuju ekstrakt listova Đimneme, ekstrakt korijena cikorije, ekstrakt stručaka bijele fasole, ekstrakt listova borovnice, ekstrakt listova murve i magnezij.

⚕️ Mogu li kupiti Gluconax u ljekarni bez recepta?

Da, Gluconax se može kupiti u ljekarni bez recepta, ali trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako Gluconax utječe na razinu glukoze u krvi?

Gluconax može pomoći u stabilizaciji razine glukoze u krvi, poboljšanju osjetljivosti na inzulin i smanjenju apetita za slatkim.

⚕️ Gdje mogu naručiti Gluconax?

Proizvod se može naručiti putem službene web stranice proizvođača. Ispunite obrazac za narudžbu na njihovoj web stranici, a plaćanje se vrši prilikom preuzimanja gotovinom. Proizvod se može dostaviti na područje cijele Hrvatske, uključujući veće gradove.

Gluconax – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Gluconax – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

− 2 = 1

Croatiacovid19 info
Logo