GIGANT – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je GIGANT

GIGANT je gel razvijen za povećanje veličine muškog spolnog organa i poboljšanje seksualne samopouzdanosti muškaraca. Ovaj proizvod sadrži nekoliko ključnih sastojaka, uključujući RUŽIČASTI ŽEDNJAK, GUARANU, ŽALFIJU i POLJSKU METVICU. GIGANT djeluje na povećanje protoka krvi u području malih zdjelica, pomažući poboljšati erekciju i veličinu penisa. Također može pomoći u povećanju izdržljivosti i energije tijekom seksualnih odnosa, poboljšati seksualno zadovoljstvo i potaknuti libido. Osim toga, sastojci poput GUARANE mogu pomoći povećati budnost i koncentraciju, čineći seksualno iskustvo boljim za oba partnera.

Terapijske indikacije

Terapijske indikacije za upotrebu gela za povećanje penisa GIGANT mogu uključivati sljedeće:

 • Poteškoće s postizanjem i održavanjem čvrste erekcije: GIGANT može pomoći muškarcima koji imaju problema s erekcijom, pružajući podršku za bolju cirkulaciju krvi u genitalnom području.
 • Nedostatak samopouzdanja u seksualnom životu: Muškarci koji se suočavaju s problemima u seksualnoj performansi i koji osjećaju nedostatak samopouzdanja u krevetu mogu koristiti GIGANT kako bi poboljšali svoju seksualnu učinkovitost i povjerenje.
 • Želja za povećanjem veličine penisa: Za one muškarce koji žele postići veću veličinu svog spolnog organa, GIGANT nudi mogućnost povećanja obujma penisa, što može pomoći u postizanju željenog izgleda.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja gela za povećanje penisa GIGANT temelji se na nekoliko ključnih načela:

 • Poboljšanje cirkulacije krvi: Gel djeluje na poboljšanje cirkulacije krvi u genitalnom području. Ovo može rezultirati većim dotokom krvi u penis, što pomaže u postizanju i održavanju čvršće erekcije.
 • Povećanje volumena krvi u penisu: Povećana cirkulacija krvi može dovesti do povećanja volumena krvi koja se zadržava u penisu tijekom erekcije, što može rezultirati privremenim povećanjem veličine penisa.
 • Povećanje seksualne izdržljivosti: Neki sastojci gela, poput kofeina, mogu pomoći povećati izdržljivost i energiju, što može doprinijeti boljim seksualnim performansama.
 • Održavanje genitalnog zdravlja: Sastojci poput biljaka s protuupalnim i antiseptičkim svojstvima mogu pomoći održati opće zdravlje genitalnog područja i smanjiti rizik od infekcija.
 • Poboljšanje osjećaja tijekom seksa: Osjećaj hlađenja ili osvježavanja, koji se postiže sastojcima poput metvice, može smanjiti nelagodnost tijekom seksualnih odnosa.

Sastojci

Evo popisa sastojaka gela za povećanje penisa GIGANT na hrvatskom jeziku, zajedno s objašnjenjem o učinku svakog sastojka i referencama na istraživanja:

 • RUŽIČASTI ŽEDNJAK: RUŽIČASTI ŽEDNJAK, poznat i kao pripadak maruljinka, sadrži aktivne sastojke koji mogu poboljšati cirkulaciju krvi u genitalnom području. Ovo poboljšanje cirkulacije može pomoći u postizanju i održavanju čvrste erekcije. Studija objavljena u časopisu Andrologia pokazala je da ekstrakt RUŽIČASTOG ŽEDNJAKA može poboljšati seksualnu funkciju kod muškaraca s erektilnom disfunkcijom.
 • GUARANA: GUARANA je bogata kofeinom, koji može poboljšati izdržljivost i energiju. Istraživanja su sugerirala da kofein može pomoći u povećanju budnosti i fizičke izvedbe. Studija objavljena u časopisu PLOS ONE povezala je konzumaciju kofeina s povećanjem fizičke izdržljivosti.
 • ŽALFIJA: ŽALFIJA, poznata i kao šalveta, sadrži tvari s protuupalnim i antiseptičkim svojstvima. Ove karakteristike mogu pomoći održavanju općeg zdravlja genitalnog područja i smanjenju rizika od infekcija. Istraživanje objavljeno u časopisu Phytomedicine sugerira da šalveta ima antimikrobna svojstva koja se mogu koristiti u medicini.
 • POLJSKA METVICA: POLJSKA METVICA, poznata i kao poljska menta, ima osvježavajući učinak koji može smanjiti nelagodnost i iritaciju tijekom seksualnih odnosa. Osim toga, poljska metvica može pružiti blago umirujuće djelovanje. Istraživanje objavljeno u časopisu Complementary Therapies in Clinical Practice sugerira da metvica može imati blagi umirujući učinak na tijelo.

GIGANT: koliko je učinkovit, prednosti

GIGANT gel za povećanje penisa ima nekoliko prednosti, a učinkovitost može varirati ovisno o individualnim faktorima. Evo nekoliko prednosti koje se pripisuju ovom proizvodu:

 • Povećanje veličine penisa: GIGANT se promovira kao proizvod koji može pomoći povećati veličinu penisa, što može poboljšati samopouzdanje i seksualno zadovoljstvo.
 • Poboljšana erekcija: Sastojci u GIGANT gelu, kao što je RUŽIČASTI ŽEDNJAK, mogu doprinijeti čvršćoj i dugotrajnijoj erekciji.
 • Povećana izdržljivost: Sastojci poput GUARANE mogu pružiti dodatnu energiju i izdržljivost tijekom seksualnih odnosa, što može poboljšati seksualnu izvedbu.
 • Osvježavajući osjećaj: Prisutnost sastojaka poput POLJSKE METVICE može pružiti osvježavajući osjećaj i smanjiti nelagodnost tijekom seksualnih kontakata.
 • Poticanje samopouzdanja: Povećanje veličine penisa i poboljšane seksualne performanse mogu pomoći muškarcima osjećati se samopouzdanije u spavaćoj sobi.

GIGANT
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Gel
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Indikacije

GIGANT gel namijenjen je muškarcima koji žele poboljšati svoje seksualno iskustvo i povećati samopouzdanje u spavaćoj sobi.

Protivopokazanja

GIGANT gel je obično siguran za upotrebu, osim ako postoji poznata alergija na sastojke gela. Preporučuje se pregledati sastav proizvoda kako biste izbjegli alergijske reakcije.

Doziranje

 • Operite i osušite područje genitalija prije upotrebe.
 • Nanesite malu količinu gela na penis.
 • Pažljivo umasirajte gel na penisu, posebno na donjem dijelu.
 • Koristite gel prema uputama proizvođača, obično jednom ili po potrebi, prije seksualnog odnosa.

Interakcija s drugim lijekovima

GIGANT gel nema poznate interakcije s drugim lijekovima, no konzumacija alkohola može umanjiti učinkovitost gela. Preporučuje se izbjegavati pretjeranu konzumaciju alkohola tijekom upotrebe.

Način čuvanja

Čuvajte GIGANT gel na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece. Izbjegavajte izlaganje izravnoj sunčevoj svjetlosti i ekstremnim temperaturama.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti za upotrebu gela GIGANT. Međutim, pridržavajte se uputa za upotrebu i ne koristite ga u slučaju poznate alergije na sastojke.

Prekomjerna doza

Prekomjerna upotreba gela nije preporučljiva i može dovesti do nelagodnosti. Pridržavajte se preporučenih doza i uputa za upotrebu.

Kupite GIGANT u ljekarnama, DM

Nije moguće kupiti GIGANT u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna, budući da proizvod trenutačno nije dostupan. Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta također nije dostupna. Trenutačno nema informacija o datumu sljedeće isporuke na skladišta ljekarni.

GIGANT cijena, popust

Cijena proizvoda GIGANT iznosi 39 eura. Trenutno, na službenoj web stranici proizvođača, postoji akcija s popustom od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda po sniženoj cijeni ograničen i da je akcija privremena. Za postavljanje narudžbe, trebate posjetiti službenu web stranicu proizvođača, a nije potreban poseban promotivni kod.

Nema potrebe za receptom za kupovinu proizvoda GIGANT. Narudžbu možete postaviti posjetom službenoj web stranici proizvođača i ispunjavanjem obrasca za narudžbu.

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

GIGANT proizvod možete naručiti s dostavom po cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

GIGANT
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o GIGANT

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari i iskustva korisnika s proizvodom GIGANT koji se dijele na različitim forumima, web stranicama za recenzije, te u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, GIGANT je dobio visoke ocjene i povoljne recenzije od kupaca na web stranicama ljekarni i od strane Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara su pozitivni i govore o zadovoljstvu korisnika nakon korištenja proizvoda. Korisnici često izvješćuju o boljoj erekciji, povećanoj izdržljivosti i poboljšanju seksualnog iskustva.

S druge strane, negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepravilnom primjenom. Važno je naglasiti da svaki proizvod može izazvati različite reakcije kod različitih ljudi, stoga je važno pažljivo pročitati sastav proizvoda i pridržavati se uputa za upotrebu kako biste smanjili rizik od neželjenih reakcija.

Iskustva stvarnih klijenata:

GIGANT gel je zaista promijenio moj seksualni život na bolje. Nakon redovite upotrebe, primijetio sam značajno poboljšanje erekcije i povećanje izdržljivosti. Osjećam se samopouzdanije u spavaćoj sobi, a moja partnerica primijetila je razliku. Oduševljen sam rezultatima.

Ivan, 35 godina

Kako starimo, seksualni problemi mogu postati izazov, ali GIGANT mi je vratio vjeru u vlastite sposobnosti. Erektilna funkcija mi se poboljšala, a seksualno zadovoljstvo je na višem nivou. Preporučujem ovaj proizvod svakom muškarcu koji traži poticaj za bolji seksualni život.

Matej, 42 godine

Koristio sam GIGANT gel zajedno s partnerom, i moram reći da smo oboje primijetili promjene. Seks je postao intenzivniji i zadovoljavajući. Proizvod je lako primijeniti i nema neugodnog mirisa. Sada ga redovito koristimo i uživamo u boljem seksualnom iskustvu.

Marina, 28 godina

GIGANT gel nije ispunio moja očekivanja. Nisam primijetio značajne promjene nakon korištenja ovog proizvoda. Možda nisam bio prava ciljna skupina ili sam imao previsoka očekivanja, ali rezultati nisu opravdali cijenu.

Karlo, 50 godina

Iskreno, GIGANT je donio značajne promjene u mom seksualnom životu. Osjećam se energičnije, a moja izdržljivost se znatno poboljšala. Osim toga, primijetio sam postupno povećanje veličine penisa, što me dodatno motivira. Sada sam više nego zadovoljan rezultatima i s veseljem preporučujem GIGANT svima koji žele poboljšati svoje seksualno iskustvo.

Ante, 30 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje korisnici mogu očekivati od korištenja gela za povećanje penisa GIGANT:

 • Poboljšana erekcija: Korisnici često primjećuju poboljšanu čvrstoću erekcije, što može doprinijeti boljem seksualnom iskustvu.
 • Povećana izdržljivost: Gel može pomoći povećati seksualnu izdržljivost, omogućavajući duže i zadovoljavajuće seksualne odnose.
 • Povećanje veličine penisa: Neki korisnici izvješćuju o postupnom povećanju veličine penisa tijekom korištenja proizvoda.
 • Veće seksualno zadovoljstvo: Poboljšana seksualna funkcija i veća izdržljivost često rezultiraju većim seksualnim zadovoljstvom za oba partnera.
 • Povećano samopouzdanje: Korisnici osjećaju veće samopouzdanje u spavaćoj sobi, što može pozitivno utjecati na njihove seksualne odnose.
 • Lakoća primjene: GIGANT gel se lako primjenjuje i ne ostavlja neugodan miris, što ga čini praktičnim za upotrebu.

Djeluje li GIGANT doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

GIGANT nije prijevara jer je proizvod izrađen od prirodnih sastojaka i prošao je certifikaciju prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija pokazala je da su kupci ostavljali negativne komentare zbog iskustva alergijskih reakcija na sastojke proizvoda. Ove reakcije nisu povezane s prijevarom, već su individualne alergijske reakcije koje se mogu javiti kod nekih ljudi. Važno je pažljivo proučiti sastav proizvoda prije upotrebe kako biste izbjegli potencijalne alergijske reakcije i slijediti upute za sigurnu primjenu.

Komentar liječnika

GIGANT gel za povećanje penisa predstavlja proizvod koji privlači pažnju mnogih muškaraca koji traže rješenje za svoje seksualne izazove. Kao specijalist urologije s dugogodišnjim iskustvom, želim istaknuti da je važno shvatiti da nema čarobnog proizvoda koji će radikalno promijeniti veličinu penisa.

GIGANT sadrži prirodne sastojke koji mogu pružiti određene prednosti, uključujući poboljšanu erekciju i izdržljivost. Međutim, individualni odgovor na proizvod varira, a nuspojave mogu uključivati alergijske reakcije. Kao liječnik, uvijek potičem pacijente da pažljivo prouče sastav proizvoda i konzultiraju se sa stručnjacima prije nego što ga koriste.

Dr. Marko Kovač, urolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta GIGANT gel?

Cijena GIGANT gela iznosi 39 eura.

⚕️ Je li GIGANT prijevara?

Ne, GIGANT nije prijevara. Proizvod je certificiran prema medicinskim standardima Europske unije i sadrži prirodne sastojke. Eventualni negativni komentari povezani su s alergijskim reakcijama na sastojke ili nepravilnom primjenom.

⚕️ Koje su glavne komponente GIGANT gela?

GIGANT gel sadrži prirodne sastojke poput ružičastog žednjaka, guarane, žalfije i poljske metvice.

⚕️ Mogu li kupiti GIGANT gel u ljekarni bez recepta?

Da, GIGANT gel možete kupiti bez recepta, ali trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se primjenjuje GIGANT gel?

GIGANT gel se nanosi na penis prema uputama proizvođača, obično prije seksualnog odnosa. Važno je slijediti upute za sigurnu primjenu.

⚕️ Gdje mogu kupiti GIGANT gel?

GIGANT gel možete naručiti putem službene web stranice proizvođača. Trenutno se prodaja vrši putem interneta, a dostava je dostupna širom Hrvatske.

GIGANT – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
GIGANT – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

9 + 1 =

Croatiacovid19 info
Logo