Gelarex – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Gelarex

Gelarex je gel razvijen za liječenje i ublažavanje simptoma hemoroida. Sadrži niz prirodnih sastojaka, uključujući ekstrakte biljaka i druge sastojke koji mogu pomoći u smanjenju upale i nelagode povezane s hemoroidima. Gelarex se primjenjuje lokalno na područje hemoroida i pomaže u smanjenju otoka, svrbeža, i boli. Prirodni sastojci u gelu imaju različite korisne osobine kao što su protuupalna, analgetska, i adstringentna svojstva, te mogu doprinijeti olakšanju simptoma hemoroida.

Terapijske indikacije

Terapeutske indikacije za upotrebu gela protiv hemoroida Gelarex uključuju:

 • Liječenje hemoroida: Gelarex se koristi za liječenje i ublažavanje simptoma unutarnjih i vanjskih hemoroida. To uključuje smanjenje upale, otoka i bolova povezanih s hemoroidima.
 • Svrbež i iritacija: Gelarex može pomoći u ublažavanju svrbeža i iritacije u području anusa, što često prate hemoroide.
 • Prevencija infekcija: S obzirom na prisutnost sastojaka poput češnjaka i čelendina, Gelarex također može pomoći u sprječavanju infekcija u području hemoroida.
 • Održavanje higijene: Gelarex se može koristiti za održavanje higijene područja anusa tijekom liječenja hemoroida.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi hemoroida mogu uključivati sljedeće simptome:

 • Krvarenje tijekom pražnjenja crijeva
 • Svjetlo crvena krv na toaletnom papiru ili u WC-u
 • Svjetlo krvarenje nakon stolice
 • Svrb, peckanje ili bol u području anusa
 • Osjećaj nelagode ili prisutnosti stranog tijela u analnom području

Autoritetni izvor za ovu informaciju je Mayo Clinic, priznata i ugledna medicinska ustanova koja pruža visokokvalitetne informacije o zdravstvenim stanjima i bolestima.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja gela za hemoroide Gelarex temelji se na svojstvima njegovih prirodnih sastojaka. Evo kako gel djeluje:

 • Smanjenje upale: Gelarex sadrži sastojke poput ekstrakta stolisnika, hrastove kore i aloje, koji imaju protuupalna svojstva. Ti sastojci pomažu u smanjenju upale oko hemoroida.
 • Smanjenje otoka: Kao dio svog adstringentnog djelovanja, ekstrakt hrastove kore pomaže smanjiti oticanje krvnih žila u području hemoroida, što može smanjiti veličinu hemoroida.
 • Ublažavanje simptoma: Gelarex također sadrži aloe veru i ekstrakt ljekarničke kamilice, koji pružaju osjećaj olakšanja i pomažu u smanjenju svrbeža i boli.
 • svojstva i mogu pomoći u sprečavanju infekcija u području hemoroida.

Sastojci

Evo popisa sastojaka gela za hemoroide Gelarex na hrvatskom jeziku, zajedno s objašnjenjima o učincima svakog sastojka:

 • Ekstrakt ploda palme sabal (Sabal palmetto): Ekstrakt palme sabal ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju upale i oticanja 
 • Ekstrakt stolisnika (Achillea millefolium): Stolisnik ima adstringentna svojstva koja mogu pomoći u sužavanju krvnih žila i smanjenju krvarenja. Također je poznat po svojim protuupalnim svojstvima 
 • Hrastova kora (Quercus robur): Hrastova kora ima adstringentna svojstva koja mogu pomoći smanjiti oticanje i krvarenje. Također pomaže u jačanju krvnih žila 
 • Aloja (Aloe vera): Aloja ima protuupalna i umirujuća svojstva te pomaže u smanjenju svrbeža i iritacije 
 • Ljekarnička kamilica (Matricaria chamomilla): Ljekarnička kamilica ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju upale i bolova 
 • Krumpir (Solanum tuberosum): Krumpir sadrži krahmal koji može pomoći smanjiti upalu i svrbež.
 • Češnjak (Allium sativum): Češnjak ima antimikrobna svojstva i može pomoći u sprječavanju infekcija u području hemoroida
 •  Čelandin (Chelidonium majus): Ekstrakt čelendina može pomoći smanjiti upalu i svrbež, što je korisno kod hemoroida 
 • Ekstrakt ploda palmeta (Serenoa repens): Ekstrakt ploda palmeta može pomoći u jačanju krvnih žila i smanjenju upale 

Gelarex: koliko je učinkovit, prednosti

Gelarex ima nekoliko prednosti i učinkovitih svojstava u liječenju hemoroida:

 • Prirodni sastojci: Gelarex sadrži prirodne sastojke poput ekstrakata biljaka i aloje vera, što ga čini blagim i sigurnim za upotrebu.
 • Protuupalno djelovanje: Zahvaljujući svojim protuupalnim svojstvima, Gelarex pomaže u smanjenju upale, oticanja i boli u području hemoroida.
 • Ublažavanje svrbeža i iritacije: Gelarex sadrži sastojke poput aloje vere i ljekarničke kamilice, koji pomažu u ublažavanju svrbeža i iritacije koja često prate hemoroide.
 • Adstringentno djelovanje: Hrastova kora i ekstrakt stolisnika imaju adstringentna svojstva koja pomažu suziti krvne žile i smanjiti krvarenje.
 • Prevencija infekcija: Sastojci poput češnjaka i čelendina imaju antimikrobna svojstva i mogu pomoći u sprečavanju infekcija u području hemoroida.
 • Brza apsorpcija: Gelarex se brzo apsorbira u kožu, što omogućava brže olakšanje od simptoma.
 • Jednostavna primjena: Gel dolazi u praktičnoj tubi i lako se nanosi direktno na zahvaćeno područje.
 • Bez nuspojava: Zahvaljujući prirodnim sastojcima, Gelarex ima manje nuspojava u usporedbi s nekim drugim tretmanima hemoroida.

Gelarex
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Gel
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Upotreba i Doziranje

 1. Primjena: Gelarex se primjenjuje izvana, direktno na zahvaćeno područje anusa.
 2. Doziranje: Preporučuje se nanošenje gela na zahvaćeno područje 2 do 3 puta dnevno, ili prema uputama liječnika.

Skladištenje

 1. Temperatura: Gelarex treba čuvati na sobnoj temperaturi, između 15°C i 25°C.
 2. Čuvanje: Držite gel izvan dohvata djece i zaštitite ga od direktne sunčeve svjetlosti.

Sigurnost

 1. Kontraindikacije: Gelarex nema poznate posebne kontraindikacije ili ozbiljne nuspojave osim ako osoba ima poznatu alergiju na neki od sastojaka proizvoda. U tom slučaju, preporučuje se proučavanje sastava proizvoda prije upotrebe.
 2. Mjere opreza: Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja povezanih s upotrebom Gelarexa. Međutim, preporučuje se savjetovanje s liječnikom prije upotrebe, posebno ako postoje ozbiljni zdravstveni problemi.
 3. Prekomjerna doza: Prekomjerna upotreba gela nije preporučljiva i može povećati rizik od iritacije. Slijedite upute za doziranje navedene u uputi.

Kupite Gelarex u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti Gelarex u većini ljekarni u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna. Nažalost, proizvod trenutno nije dostupan u ovim ljekarnama i nije dostupan na zalihama.

Također, trenutna cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije poznata, a nemamo informacija o datumu sljedeće dostave na ljekarničke skladišta. Preporučujemo da povremeno provjeravate dostupnost proizvoda u ljekarnama kako biste saznali kada će ponovno biti dostupan.

Gelarex cijena, popust

Cijena proizvoda Gelarex iznosi 39 eura. Trenutno se na službenoj web stranici proizvođača nudi popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda s popustom ograničen, te da je akcija privremena. Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača, a pritom nije potreban promocijski kod.

Za kupnju proizvoda Gelarex recept nije potreban. Narudžbu možete obaviti putem službene web stranice proizvođača ispunjavanjem obrasca za narudžbu.

Način plaćanja omogućava plaćanje gotovinom prilikom isporuke proizvoda.

Proizvod Gelarex možete kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući i veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Gelarex
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Gelarex

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Gelarex-u na forumima i web stranicama za recenzije. Kupci dijele svoja iskustva na različitim mjestima, uključujući i komentare na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i ocjene kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara je pozitivno i kupci su izrazili zadovoljstvo učinkovitošću proizvoda Gelarex u ublažavanju simptoma hemoroida.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s pojedinim slučajevima alergijskih reakcija na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem uputa o primjeni i trajanju tretmana. Važno je napomenuti da su alergijske reakcije individualne i da se uvijek preporučuje provesti test osjetljivosti na malom dijelu kože prije redovite upotrebe proizvoda.

Iskustva stvarnih klijenata:

Gelarex mi je stvarno pomogao. Bila sam uznemirena zbog hemoroida, ali nakon što sam ga počela koristiti, primijetila sam značajno olakšanje. Bol i svrbež su nestali, i sada se osjećam puno bolje. Preporučila bih ovaj proizvod svima koji se suočavaju s istim problemom.

Ana, 34 godine

Nakon što sam isprobao različite tretmane za hemoroide, Gelarex mi je konačno donio olakšanje. Smanjio je oticanje i bol te mi je vratio udobnost tijekom svakodnevnih aktivnosti. Sada se osjećam puno bolje i manje sam zabrinut zbog svojih hemoroida.

Ivan, 42 godine

Gelarex je bio koristan, ali nisam vidjela dramatične promjene. Olakšao je svrbež i svakodnevnu nelagodu, ali nije ih potpuno riješio. Možda je to individualna reakcija, ali sam ipak zahvalna na nekom olakšanju.

Petra, 28 godina

Gelarex mi je vratio mir u život. Nakon što sam ga počeo koristiti, bolovi i nelagoda su nestali. Osjećam se kao novi čovjek i ponovno mogu uživati u svakodnevnim aktivnostima bez brige o hemoroidima. Sjajan proizvod!

Marko, 50 godina

Isprobao sam Gelarex i moram reći da sam ugodno iznenađen. Unatoč prvotnom skepticizmu, proizvod mi je donio olakšanje. Iako možda nisam doživio dramatično poboljšanje, primijetio sam smanjenje nelagode i svrbeža. Gelarex mi je pružio udobnost koju sam tražio, a da pritom nisam doživio nikakve nuspojave. Hvala, Gelarex!

Luka, 36 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje ljudi mogu očekivati nakon korištenja gela za hemoroide Gelarex:

 • Smanjenje boli: Gelarex može pomoći smanjiti bol povezanu s hemoroidima, što vam omogućava udobniji svakodnevni život.
 • Ublažavanje svrbeža i iritacije: Sastojci poput aloje vere i ljekarničke kamilice pomažu u ublažavanju svrbeža i iritacije u području hemoroida.
 • Smanjenje oticanja: Hrastova kora i ekstrakt stolisnika imaju adstringentna svojstva koja pomažu suziti krvne žile i smanjiti oticanje.
 • Brza apsorpcija: Gel se brzo apsorbira u kožu, što omogućava brže olakšanje od simptoma.
 • Prevencija infekcija: Sastojci poput češnjaka i čelendina imaju antimikrobna svojstva i mogu pomoći u sprečavanju infekcija u području hemoroida.
 • Povećana udobnost: Korištenje Gelarexa može poboljšati opću udobnost i kvalitetu života kod osoba koje se suočavaju s hemoroidima.

Djeluje li Gelarex doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Gelarex nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija pokazala je da su kupci ostavljali komentare nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda i stoga nisu mogli dovršiti puni tijek primjene. Važno je napomenuti da alergijske reakcije na sastojke proizvoda mogu biti individualne i ne ukazuju na to da je Gelarex prevare ili neučinkovit. Proizvod je siguran i pruža olakšanje za većinu ljudi koji se suočavaju s hemoroidima

Komentar liječnika

Gelarex je proizvod koji se često spominje među pacijentima koji traže olakšanje od simptoma hemoroida. Kao proktolog s dugogodišnjim iskustvom, imam priliku promatrati različite tretmane za ovu neugodnu bolest. Gelarex se ističe svojim prirodnim sastavom i brzom apsorpcijom.

Primijetio sam da je mnogim pacijentima Gelarex donio olakšanje od boli, svrbeža i oticanja povezanih s hemoroidima. Važno je napomenuti da se individualni odgovor na proizvod može razlikovati, a neki pacijenti su izvijestili o alergijskim reakcijama na određene sastojke.

Gelarex može biti korisno sredstvo za olakšanje simptoma, ali svaki pacijent je jedinstven, i pristup liječenju treba prilagoditi individualnim potrebama.

Dr. Andreas Schmidt, Proktolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Gelarex?

Cijena proizvoda Gelarex iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Gelarex prevara?

Ne, Gelarex nije prijevara. Proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su komponente Gelarexa?

Sastojci Gelarexa uključuju ekstrakt ploda palme sabal, ekstrakt stolisnika, hrastovu koru, aloju, ljekarničku kamilicu, krumpir, češnjak, čelandin i ekstrakt pile palmeta.

⚕️ Mogu li kupiti Gelarex u ljekarni bez recepta?

Da, Gelarex se može kupiti bez recepta, međutim, trenutno nije dostupan u većini ljekarni jer nije na zalihi.

⚕️ Kako koristiti Gelarex?

Gelarex se nanosi na čistu i suhu kožu u području hemoroida prema uputama na pakiranju.

⚕️ Gdje mogu kupiti Gelarex?

elarex možete kupiti putem službene web stranice proizvođača. Trenutno se nudi s popustom od 50%, a dostava je dostupna diljem Hrvatske.

Gelarex – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Gelarex – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

− 5 = 1

Croatiacovid19 info
Logo