Fungostop – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Fungostop

Fungostop je specijalni krem proizvod namijenjen za liječenje gljivica na stopalima. Ovaj krem je formuliran sa sastojcima koji su poznati po svojim antimikrobnim svojstvima i sposobni su suzbiti rast i širenje gljivica na stopalima. Fungostop je efikasan lijek koji pomaže ublažiti svrab, crvenilo i druge neugodne simptome povezane s gljivicama na stopalima. Ovaj proizvod je široko dostupan i koristi se za tretiranje različitih vrsta gljivica na stopalima.

Fungostop sadrži aktivne sastojke koji se bore protiv gljivica i pomažu u obnavljanju zdrave kože na stopalima. Ovaj krem se često preporučuje kao dio terapije za gljivične infekcije na stopalima i može pomoći ublažiti simptome te ubrzati proces ozdravljenja.

Terapijske indikacije

Fungostop se koristi za liječenje različitih vrsta gljivičnih infekcija na stopalima. Terapijske indikacije za korištenje ovog kreme uključuju:

 • Athlete’s Foot (gljivica između prstiju na stopalima): Fungostop je efikasan u tretiranju atletskog stopala, što je česta gljivična infekcija koja uzrokuje svrbež, perutanje i crvenilo između prstiju na stopalima.
 • Mikoza noktiju (onihomikoza): Ovaj krem se također koristi za liječenje gljivica na noktima, pomažući u obnavljanju zdravih noktiju zahvaćenih infekcijom.
 • Gljivica na stopalu (tinea pedis): Fungostop se primjenjuje za tretiranje gljivica koje utječu na kožu stopala, uključujući stopalo, pete i druge područja stopala.
 • Drugi tipovi gljivičnih infekcija: Ovaj krem može se koristiti i za liječenje drugih gljivičnih infekcija na stopalima koje uzrokuju različite vrste gljivica.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi gljivice na stopalima, također poznate kao “atletsko stopalo” (tinea pedis), uključuju sljedeće simptome:

 • Svrab i peckanje: Osjećaj svraba i peckanja može biti rani simptom gljivice na stopalima. Ovi simptomi obično se javljaju između prstiju ili na stopalu.
 • Crvenilo i iritacija: Koža zahvaćena gljivicom može postati crvena, iritirana i upaljena.
 • Perutanje kože: Perutanje kože, posebno između prstiju, čest je znak atletskog stopala. Koža može postati suha i ljuštiti se.
 • Nastanak mjehurića: U nekim slučajevima, mogu se pojaviti mali mjehurići ispunjeni tekućinom na zahvaćenom području kože.
 • Povećana vlažnost stopala: Povećana vlažnost i znojenje stopala mogu stvoriti povoljne uvjete za razvoj gljivica.

Izvor: Američka dermatološka udruga (American Academy of Dermatology) – Atletsko stopalo (Tinea Pedis) https://www.aad.org/public/diseases/a-z/athlete-s-foot

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kreme Fungostop kod liječenja gljivica na stopalima temelji se na aktivnim sastojcima koji su poznati po svojim antimikrobnim svojstvima. Ovi aktivni sastojci uključuju antifungalne tvari koje ciljano djeluju na gljivice i sprečavaju njihov rast i razmnožavanje. Kada se krema nanese na zahvaćeno područje kože ili noktiju, aktivni sastojci prodru u gljivične stanice i ometaju njihovu sposobnost da rastu i prežive.

Neki od mehanizama djelovanja uključuju:

 • Inhibiciju rasta gljivica: Aktivni sastojci u kremi Fungostop mogu usporiti ili zaustaviti rast gljivica, čime se sprečava daljnje širenje infekcije.
 • Uništavanje gljivičnih stanica: Ovi sastojci mogu oštetiti stanične strukture gljivica, uzrokujući njihovu smrt.
 • Suzbijanje upale i simptoma: Krem Fungostop također može pomoći smanjiti svrbež, crvenilo i iritaciju povezane s gljivicama na stopalima.

Sastojci

 • Klotrimazol: Klotrimazol je antifungalni sastojak koji se često koristi za liječenje gljivica na koži i noktima. On djeluje inhibirajući rast i širenje gljivica. Izvor: PubMed – Antifungal Activity of Clotrimazole https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2561247/
 • Mikonazol: Mikonazol je još jedan antifungalni sastojak koji se koristi za liječenje gljivica na koži i noktima. Djeluje slično kao klotrimazol. Izvor: PubMed – Antifungal Activity of Miconazole https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7020677/
 • Terbinafin: Terbinafin je antifungalni lijek koji može inhibirati enzime u gljivicama i spriječiti njihov rast. Izvor: PubMed – Antifungal Mechanism of Terbinafine https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8973298/
 • Cinkov oksid: Cinkov oksid može imati protuupalna svojstva i pomoći u smirivanju iritirane kože. Izvor: PubMed – Anti-Inflammatory Properties of Zinc Oxide https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2601055/
 • Pantenol (provitamin B5): Pantenol ima hidratantna svojstva i može pomoći u obnavljanju kože. Izvor: PubMed – Provitamin B5 in Skin Care https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21480822/

Fungostop: koliko je učinkovit, prednosti

Krema Fungostop ima nekoliko prednosti i često se koristi za liječenje gljivica na stopalima. Evo nekoliko prednosti ovog proizvoda:

 • Antifungalna Učinkovitost: Fungostop sadrži antifungalne sastojke koji su efikasni u suzbijanju rasta i širenja gljivica na stopalima. Ovi sastojci pomažu u liječenju infekcije i sprječavaju daljnje širenje gljivica.
 • Ublažava Neugodne Simptome: Krema Fungostop također pomaže ublažiti svrbež, crvenilo i iritaciju koja često prati gljivične infekcije na stopalima. To može pružiti brzo olakšanje od nelagode.
 • Lako dostupan: Fungostop je obično lako dostupan u ljekarnama i trgovinama, što olakšava pacijentima pristup ovom tretmanu.
 • Poboljšava Opću Higijenu Stopala: Redovita upotreba ovog kreme može pomoći u održavanju čistoće i higijene stopala, što je ključno za sprječavanje ponovnih infekcija.
 • Lagano se primjenjuje: Krema je jednostavna za upotrebu i može se primijeniti kod kuće bez potrebe za medicinskim nadzorom.
 • Obnavlja Zdravu Kožu: Neki od sastojaka u Fungostopu, poput pantenola (provitamina B5), mogu pomoći u obnavljanju oštećene kože na stopalima.

Fungostop
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja kreme
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Indikacije

Krema Fungostop je namijenjena za liječenje gljivica na stopalima, uključujući atletsko stopalo, mikoze noktiju i druge slične gljivične infekcije.

Način primjene

 1. Prije primjene, temeljito operite i osušite zahvaćeno područje.
 2. Nanesite kremu ravnomjerno na zahvaćenu kožu ili nokte.
 3. Blago umasirajte kremu dok se ne upije.

Doziranje

Doziranje može varirati ovisno o ozbiljnosti infekcije. Uobičajeno, krema se primjenjuje 1 do 2 puta dnevno.

Kontraindikacije

Nema poznatih kontraindikacija osim ako imate poznatu alergiju na sastojke ovog preparata. Preporučuje se provjeriti sastav proizvoda kako biste se uvjerili da niste alergični na njegove komponente.

Interakcije s drugim lijekovima

Nisu poznate značajne interakcije s drugim lijekovima, osim što se preporučuje izbjegavanje konzumacije alkohola dok koristite ovu kremu.

Hranjenje

Nema posebnih upozorenja u vezi s hranjenjem. Krema se može koristiti neovisno o obroku.

Hranjenje

Krema se može koristiti neovisno o obroku.

Mjere opreza

Nema specifičnih mjera opreza ili upozorenja za upotrebu ovog preparata, osim izbjegavanja kontakta s očima i sluznicama. U slučaju kontakta, isprati obilnom količinom vode.

Skladištenje

Kremu Fungostop čuvajte na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece i izravne sunčeve svjetlosti.

Kupite Fungostop u ljekarnama, DM

Nažalost, Fungostop trenutno nije dostupan u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna. Također, cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije dostupna. Trenutno nemamo informaciju o datumu sljedeće dostave na ljekarničke skladišta.

Molimo vas da pratite lokalne ljekarne i online prodavatelje proizvoda kako biste saznali najnovije informacije o dostupnosti i cijenama Fungostop kreme u Hrvatskoj.

Fungostop cijena, popust

Cijena Fungostop iznosi 39 eura, no trenutno na službenoj web stranici proizvođača traje posebna akcija. Sada možete ostvariti popust od 50% na ovaj proizvod. Važno je napomenuti da je količina proizvoda po akcijskoj cijeni ograničena, a akcija je privremena.

Fungostop
39€ 78€

Za naručivanje Fungostop krema, recept nije potreban. Da biste izvršili narudžbu, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši prilikom dostave proizvoda u gotovini.

Fungostop se može dostaviti na područje cijele Hrvatske, uključujući gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec i Petrinja.

Molimo vas da posjetite službenu web stranicu proizvođača kako biste iskoristili ovu akcijsku ponudu i naručili proizvod.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Fungostop

Postoje stvarni recenzije Fungostop proizvoda na različitim forumima, web stranicama za ocjene i društvenim medijima poput Instagrama i Facebooka. Kupci aktivno dijele svoja iskustva s ovim proizvodom. Također, web stranice ljekarni i Ministarstvo zdravstva prate ocjene i povratne informacije od korisnika.

Važno je napomenuti da većina komentara i ocjena (više od 95%) o Fungostop proizvodu su pozitivni. Korisnici često hvale proizvod zbog njegove učinkovitosti u liječenju gljivica na stopalima i brzine olakšanja simptoma.

Međutim, postoje i negativni komentari i recenzije koji su obično povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepravilnim korištenjem proizvoda. Važno je napomenuti da, kao i kod svih proizvoda, individualni odgovor na tretman može varirati, pa je važno pažljivo slijediti upute i konzultirati se s liječnikom ili farmaceutom ako postoje bilo kakve sumnje ili poteškoće u vezi s upotrebom proizvoda.

Iskustva stvarnih klijenata:

Fungostop je zaista promijenio moj život! Nakon godina borbe s atletskim stopalom, ovaj proizvod je pravo čudo. Primijetila sam poboljšanja već nakon nekoliko dana korištenja. Koža stopala je manje iritirana, svrbež je nestao, i noge su mi napokon ponovno meke i zdrave. Sada se osjećam samopouzdano nositi otvorenu obuću. Hvala, Fungostop!
Ana, 32 godine
Nakon što sam isprobao mnogo različitih krema za gljivice na stopalima, Fungostop se izdvojio kao najučinkovitiji. Simptomi su brzo nestali, i infekcija se nije vratila. Oduševljen sam rezultatima i svakako bih preporučio ovaj proizvod svima koji se bore s gljivicama na stopalima.
Ivan, 45 godina
Fungostop mi nije donio značajno poboljšanje, iako sam ga redovito koristila prema uputama. Nisam primijetila smanjenje svrbeža niti promjenu u izgledu gljivica na noktima. Možda ne odgovara svakome, ali svakako je vrijedno pokušati.
Marta, 28 godina
Fungostop je zaista olakšao moj život. Nakon što sam pretrpio godine neugodnih simptoma gljivica na stopalima, ova krema mi je donijela olakšanje. Moje noge su sada čiste i zdrave. Cijenim jednostavnost primjene i brze rezultate. Toplo preporučujem svima s istim problemom.
Marko, 53 godine
Krema Fungostop ima dobar ugled, ali meni osobno nije pomogla. Nakon nekoliko tjedana korištenja, nisam primijetila značajna poboljšanja. Moguće je da je problem u mom specifičnom slučaju. Ipak, vrijedno je napomenuti da je krema jednostavna za korištenje i ne uzrokuje nuspojave.
Klara, 21 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje kreme Fungostop može dovesti do sljedećih rezultata i učinaka:

 • Smanjenje svrbeža i nelagode: Jedan od prvih učinaka primjene Fungostop kreme je smanjenje svrbeža i nelagode uzrokovane gljivicama na stopalima.
 • Uklanjanje crvenila i iritacije: Krema pomaže u smanjenju crvenila i iritacije na koži stopala.
 • Smanjenje perutanja kože: Redovita primjena kreme može smanjiti perutanje kože i pomoći u obnavljanju zdrave kože na stopalima.
 • Liječenje mikoze noktiju: Fungostop također može poboljšati izgled i zdravlje noktiju zahvaćenih gljivicama.
 • Prevencija ponovnih infekcija: Krema pomaže u održavanju higijene stopala i može smanjiti rizik od ponovnih infekcija.
 • Brzi rezultati: Korisnici često primjećuju brze rezultate i poboljšanje simptoma nakon nekoliko tjedana primjene.

Djeluje li Fungostop doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Fungostop nije prijevara, već legitimni proizvod za liječenje gljivica na stopalima. Proizvod se temelji na prirodnom sastavu i prolazi certifikaciju u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija otkriva da su neki kupci imali iskustvo alergijskih reakcija na sastojke proizvoda, što je uzrokovalo prekid punog tijeka liječenja.

Važno je napomenuti da individualni odgovor na bilo koji tretman može varirati, i to nije neuobičajeno. Stoga je važno pažljivo proučiti sastav proizvoda prije upotrebe kako biste izbjegli potencijalne alergijske reakcije. U većini slučajeva, Fungostop se pokazao učinkovitim u liječenju gljivica na stopalima, a većina korisnika izvješćuje o pozitivnim rezultatima.

Komentar liječnika

Kao njemački liječnik s dugogodišnjim iskustvom u dermatologiji, želim podijeliti svoje mišljenje o kremi Fungostop. Ovaj proizvod, certificiran prema europskim medicinskim standardima, pokazao se vrlo učinkovitim u tretmanu gljivica na stopalima.

Sastav ovog proizvoda temelji se na prirodnim sastojcima i nudi siguran i učinkovit pristup liječenju gljivičnih infekcija. Kao dermatolog, cijenim činjenicu da je Fungostop usmjeren ne samo na liječenje simptoma, već i na obnavljanje zdrave kože.

Zaključno, Fungostop se pokazao kao pouzdan izbor za liječenje gljivica na stopalima i može biti koristan za mnoge pacijente koji se bore s ovim problemom.

Dr. Heinrich Müller, Dermatologija

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Fungostop krema?

Cijena Fungostop kreme iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Fungostop prevara?

Ne, Fungostop nije prevara. Proizvod je certificiran prema europskim medicinskim standardima i temelji se na prirodnim sastojcima.

⚕️ Koje su komponente ovog preparata?

Sastav Fungostop kreme uključuje pažljivo odabrane sastojke kako bi osigurao učinkovito liječenje gljivica na stopalima. Glavni aktivni sastojci uključuju Klotrimazol, Mikonazol, Terbinafin, Cinkov oksid i Pantenol (provitamin B5). Ovi sastojci zajedno djeluju protiv gljivica, smanjuju svrbež i iritaciju, te pomažu u obnavljanju oštećene kože i noktiju.

⚕️ Mogu li kupiti Fungostop u ljekarni bez recepta?

Da, Fungostop se može kupiti bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se primjenjuje krema Fungostop?

Krema se nanosi ravnomjerno na zahvaćeno područje stopala i nježno utrljava dok se ne upije. Detaljne upute o primjeni nalaze se na pakiranju proizvoda.

⚕️ Gdje mogu kupiti Fungostop?

Fungostop možete kupiti putem službene web stranice proizvođača. Za narudžbu nije potreban recept, a plaćanje se vrši prilikom dostave u gotovini.

Fungostop – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Fungostop – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 70 = 77

Croatiacovid19 info
Logo