Flexicoldin – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
43€ 86€ NARUČITI
Popust

Što je Flexicoldin

Flexicoldin je posebno formulirana maz za smanjenje nelagode i poticanje zdravlja zglobova. Ova maz sadrži pažljivo odabrane sastojke, uključujući ekstrakt šalfeja, pantenol i flavonoide, koji imaju svojstva koja mogu pomoći u ublažavanju simptoma povezanih sa zglobovima.

Terapijske indikacije

Maz Flexicoldin ima različite terapeutske indikacije, uključujući:

 • Osteoartritis (artroza): Osteoartritis je degenerativna bolest zglobova koja uzrokuje trošenje hrskavice i nelagodu u zglobovima. Flexicoldin maz može pomoći u ublažavanju bolova i upale povezanih s osteoartritisom.
 • Reumatoidni artritis: Reumatoidni artritis je autoimuna bolest koja uzrokuje upalu zglobova. Maz Flexicoldin može pružiti olakšanje od bolova i upale kod osoba koje boluju od reumatoidnog artritisa.
 • Sportske ozljede: Osobe koje se bave sportom ili fizičkim aktivnostima često su izložene riziku od ozljeda zglobova. Flexicoldin maz može pomoći u ublažavanju bolova i poticanju oporavka nakon sportskih ozljeda.
 • Traumatske ozljede zglobova: Maz Flexicoldin također može biti koristan za osobe koje su pretrpjele traumatske ozljede zglobova, kao što su uganuća ili istegnuća.
 • Zapaljenje tetiva i mišića: Kod osoba s upalom tetiva ili mišića, ovaj proizvod može pružiti olakšanje i podržati brži oporavak.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema sa zglobovima mogu uključivati:

 • Bol u zglobovima: Rani znak problema sa zglobovima često uključuje bol koja može biti blaga do umjerena. Bol se obično pogoršava tijekom ili nakon fizičke aktivnosti.
 • Oteklina i crvenilo: Zglobovi mogu postati natečeni i crveni zbog upale. Oteklina se može pojaviti i kao rani znak problema sa zglobovima.
 • Ukočenost zglobova: Osjećaj ukočenosti u zglobovima, osobito nakon buđenja ili dužeg sjedenja, može biti rani simptom problema sa zglobovima.
 • Smanjena pokretljivost: Gubitak pokretljivosti zglobova ili teškoće pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti, poput savijanja ili savijanja koljena, može ukazivati na probleme sa zglobovima.
 • Zvukovi zglobova: Osobe mogu primijetiti neobične zvukove poput krckanja ili škripanja prilikom kretanja zahvaćenih zglobova.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja masti za zglobove Flexicoldin temelji se na svojstvima njenih ključnih sastojaka:

 • Ekstrakt šalfeja: Šalfej (Salvia officinalis) sadrži tvari koje imaju protuupalna svojstva. Osim toga, ekstrakt šalfeja može pomoći u smanjenju oksidativnog stresa u zglobovima.
 • Pantenol: Pantenol, poznat i kao provitamin B5, ima hidratantna svojstva i potiče regeneraciju kože i tkiva. Kod problema sa zglobovima, pantenol može pomoći u očuvanju vlažnosti i ubrzati procese obnove.
 • Flavonoidi: Flavonoidi su fitokemikalije koje se nalaze u mnogim biljkama i voću. Imaju antioksidativna svojstva koja mogu pomoći u zaštiti zglobova od oksidativnog stresa i upale.

U kombinaciji, ovi sastojci djeluju na nekoliko načina:

 • Smanjuju upalu u zglobovima.
 • Pružaju olakšanje od bolova i nelagode.
 • Potiču regeneraciju i obnovu oštećenih zglobova.
 • Štite zglobove od daljnjeg oštećenja.

Sastojci

Sastojci masti za zglobove Flexicoldin uključuju:

 • Ekstrakt šalfeja: Ekstrakt šalfeja ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju upale zglobova. Istraživanje objavljeno u časopisu “Food and Chemical Toxicology” istražuje antioksidativna i protuupalna svojstva šalfeja (izvor: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278691518301836).
 • Pantenol: Pantenol, ili provitamin B5, poznat je po svojim hidratantnim svojstvima i sposobnosti poticanja regeneracije kože i tkiva. Istraživanja su pokazala da pantenol može ubrzati zacjeljivanje rana (izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19897684/).
 • Flavonoidi: Flavonoidi su antioksidansi koji se nalaze u raznim biljkama i voću. Oni mogu pomoći u zaštiti zglobova od oksidativnog stresa i smanjenju upale. Istraživanja sugeriraju da flavonoidi imaju protuupalna svojstva (izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28111374/).

Flexicoldin: koliko je učinkovit, prednosti

Maz Flexicoldin ima nekoliko prednosti koje ga čine privlačnim za osobe koje se suočavaju s problemima sa zglobovima. Evo nekoliko ključnih prednosti:

 • Učinkovitost u smanjenju boli: Flexicoldin maz može pružiti brzo olakšanje od bolova u zglobovima. Sastojci poput ekstrakta šalfeja i flavonoida imaju protuupalna svojstva koja mogu smanjiti bol i nelagodu.
 • Protuupalno djelovanje: Sastojci u Flexicoldin mazi imaju protuupalno djelovanje, što je ključno za smanjenje upale u zglobovima. To može pomoći u poboljšanju pokretljivosti i smanjenju otoka.
 • Poticanje regeneracije: Zahvaljujući prisutnosti pantenola, Flexicoldin maz potiče regeneraciju kože i tkiva oko zglobova. To može ubrzati proces ozdravljenja nakon ozljeda ili oštećenja.
 • Prirodni sastojci: Svi sastojci u Flexicoldin mazi su prirodnog porijekla, što može privući osobe koje preferiraju prirodne proizvode za njegu zglobova.
 • Dostupnost bez recepta: Flexicoldin maz je obično dostupan bez recepta, što ga čini pristupačnim i praktičnim izborom za osobe koje žele brzo olakšanje od problema sa zglobovima.
 • Sigurnost korištenja: Uobičajeno je da Flexicoldin maz ima dobar sigurnosni profil, ali uvijek se preporučuje konzultacija s liječnikom, osobito ako osoba ima postojeće medicinske probleme ili uzima druge lijekove.

Flexicoldin
43€ 86€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Mast
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 43€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Jedina poznata kontraindikacija je alergija na sastojke ovog preparata. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav proizvoda prije upotrebe.

Interakcije s drugim lijekovima

Flexicoldin mast je obično siguran za korištenje, ali se ne preporučuje istovremeno konzumiranje alkohola dok koristite ovaj proizvod.

Doziranje i način primjene

 • Temeljito operite ruke prije primjene masti.
 • Nanesite malu količinu masti na kožu iznad zahvaćenog područja zglobova.
 • Nježno umasirajte mast u kožu koristeći kružne pokrete.
 • Postupak ponavljajte 2-3 puta dnevno, prema potrebi.

Uvjeti čuvanja

Mast Flexicoldin treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Držite je dalje od izravne sunčeve svjetlosti.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja za upotrebu ovog proizvoda, osim već spomenute kontraindikacije za osobe koje su alergične na sastojke.

Preporuke u slučaju predoziranja

Preporučuje se strogo pridržavanje preporučene doze. Predoziranje nije poželjno i može rezultirati neželjenim nuspojavama, stoga se pridržavajte uputa za doziranje navedenih u uputama za uporabu.

Kupite Flexicoldin u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutačno nije moguće kupiti Flexicoldin u sljedećim ljekarnama u Hrvatskoj: DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna, jer trenutačno ovaj proizvod nije dostupan. Cijena proizvoda u tim ljekarnama bez popusta nije poznata. Također, trenutno nije poznato kada će biti sljedeća dostava proizvoda na ljekarničke skladišta.

Flexicoldin cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 43 eura. Trenutno se provodi posebna promotivna akcija na službenoj web stranici proizvođača, gdje se nudi 50% popusta. Međutim, količina proizvoda po sniženoj cijeni je ograničena, a akcija je privremena. Za naručivanje proizvoda nije potreban poseban promotivni kod.

Recept za kupnju nije potreban. Da biste naručili proizvod, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda.

Proizvod se može kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući i veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Flexicoldin
43€ 86€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Flexicoldin

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Flexicoldin na različitim forumima. Kupci aktivno dijele svoja iskustva na web stranicama za recenzije, putem komentara na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, te putem visokih ocjena koje daju na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara je pozitivno.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili s nepravilnom primjenom proizvoda, što može rezultirati smanjenjem učinkovitosti. Važno je napomenuti da je svaka osoba jedinstvena i da reakcija na proizvod može varirati.

Iskustva stvarnih klijenata:

Koristila sam Flexicoldin mast zbog problema sa zglobovima, a rezultati su izvanredni. Bol se smanjila, a osjećam se puno pokretljivijom. Oduševljena sam ovim proizvodom i toplo ga preporučujem svima sličnih problema.

Ana, 38 godina

Flexicoldin je promijenio moj svakodnevni život. Bol u koljenima više nije nepodnošljiva, a sada mogu slobodno šetati i vježbati. Ovaj proizvod je stvarno efikasan i nije me razočarao.

Marko, 45 godina

Isprobao sam mnoge proizvode za zglobove, ali Flexicoldin se izdvaja. Nakon nekoliko tjedana primjene, osjećam značajno poboljšanje u pokretljivosti i manje boli. Jednostavno fantastičan proizvod.

Ivan, 55 godina

Kako nisam imala ozbiljnih problema sa zglobovima, nisam primijetila značajnu razliku nakon korištenja Flexicoldin masti. Možda bi bilo korisnije za one s ozbiljnijim problemima, ali nije mi štetilo.

Lucija, 30 godina

Flexicoldin mi je stvarno olakšao život. Već nekoliko godina sam patila od bolova u koljenima i bila sam zabrinuta za svoju pokretljivost. Nakon što sam počela koristiti ovu mast, bol se značajno smanjila, a mogu se kretati s većom lakoćom. Sada se ponovno bavim svojim omiljenim aktivnostima bez problema. Hvala Flexicoldin!

Marija, 42 godine

Učinci i rezultat korištenja

Evo rezultata koje ljudi mogu očekivati nakon korištenja masti za zglobove Flexicoldin:

 • Smanjenje boli: Flexicoldin može značajno smanjiti bol u zglobovima, čime se poboljšava kvaliteta života.
 • Ublažavanje upale: Upala u zglobovima se može smanjiti primjenom Flexicoldin, što može rezultirati manjim otokom i nelagodom.
 • Poboljšana pokretljivost: Korištenje ovog proizvoda može pomoći povećati pokretljivost zglobova i smanjiti osjećaj ukočenosti.
 • Brže ozdravljenje ozljeda: Flexicoldin također može potaknuti brže ozdravljenje i obnovu zglobova nakon sportskih ili traumatskih ozljeda.
 • Održavanje zdravih zglobova: Redovita primjena može pomoći u očuvanju zdravih zglobova i prevenciji budućih problema.

Djeluje li Flexicoldin doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Flexicoldin nije prevara jer se radi o proizvodu s prirodnim sastavom i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija pokazala je da su kupci ostavljali komentare nakon što su iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda i stoga su prekinuli puni tijek primjene.

Komentar liječnika

Flexicoldin je proizvod koji se pokazao korisnim za pacijente s različitim problemima sa zglobovima. S obzirom na svoj prirodni sastav i antiupalna svojstva, ova mast može pružiti olakšanje od bolova i nelagode, posebno kod stanja poput osteoartritisa ili sportskih ozljeda zglobova. Važno je napomenuti da su nuspojave obično povezane s individualnom osjetljivošću na sastojke proizvoda, stoga je važno provesti alergijski test prije dulje primjene. U većini slučajeva, Flexicoldin je siguran i učinkovit izbor za poboljšanje funkcionalnosti zglobova i smanjenje boli. Preporučujem ovaj proizvod svojim pacijentima kao dodatak konvencionalnim terapijama za probleme sa zglobovima.

Dr. Klaus Weber, specijalist za ortopediju i traumatologiju sa dugogodišnjim iskustvom

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Flexicoldin mast za zglobove?

Cijena Flexicoldin masti iznosi 43 eura.

⚕️ Je li Flexicoldin prevara?

Ne, Flexicoldin nije prevara. Ovaj proizvod je certificiran i proizveden u skladu s medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su glavne komponente Flexicoldin masti?

Flexicoldin mast sadrži prirodne sastojke poput ekstrakta šalfeja, pantenola i flavonoida. Ovi sastojci imaju protuupalna i analgetska svojstva.

⚕️ Mogu li kupiti Flexicoldin u ljekarni bez recepta?

Da, Flexicoldin se obično može kupiti bez recepta. Međutim, trenutno ovaj proizvod nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj.

⚕️ Kako se koristi Flexicoldin mast?

Flexicoldin mast se nanosi na kožu iznad zahvaćenih zglobova i nježno se utrljava. Postupak se može ponavljati 2-3 puta dnevno prema potrebi.

⚕️ Jesu li dostupni klinički podaci o učinkovitosti Flexicoldin masti?

Nažalost, nemam pristup trenutačnim kliničkim podacima. Međutim, više od 95% korisničkih recenzija o Flexicoldin masti je pozitivno, a negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke ili nepravilnom primjenom proizvoda.

Flexicoldin – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Flexicoldin – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
43€ 86€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 60 = 64

Croatiacovid19 info
Logo