Exofeet – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Exofeet

Exofeet su kapi koje se koriste za liječenje gljivičnih infekcija na stopalima. Ovaj proizvod formuliran je kako bi se borio protiv simptoma gljivica na stopalima, uključujući svrab, crvenilo, pukotine i neugodan miris. Exofeet kapi sadrže kombinaciju aktivnih sastojaka koji pomažu u suzbijanju gljivica i ublažavaju simptome ove neugodne infekcije.

Terapijske indikacije

Exofeet kapi koriste se za liječenje gljivičnih infekcija na stopalima. Terapijske indikacije za upotrebu ovih kapi uključuju:

 • Gljivične infekcije stopala: Exofeet kapi su namijenjene za tretiranje infekcija uzrokovanih gljivicama na stopalima. To uključuje infekcije poput atletskog stopala (tinea pedis) i drugih sličnih stanja.
 • Svrab i svrbež: Ovaj proizvod pomaže u ublažavanju svraba i nelagode uzrokovane gljivičnim infekcijama na stopalima.
 • Crvenilo i upala: Exofeet kapi mogu pomoći u smanjenju crvenila i upale na zahvaćenim područjima stopala.
 • Pukotine i oštećenja kože: Osim što se bore protiv gljivica, ove kapi također mogu pomoći u zacjeljivanju pukotina i oštećenja kože uzrokovanih infekcijama.
 • Neugodan miris: Proizvod također pomaže u suzbijanju neugodnog mirisa koji često prati gljivične infekcije stopala.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi gljivice na stopalima mogu uključivati:

 • Svrab i peckanje: Početni znakovi gljivične infekcije na stopalima često uključuju svrab i peckanje na zahvaćenim područjima. To može biti prva indikacija da nešto nije u redu.
 • Crvenilo i upala: Zahvaćena područja često postaju crvena i upaljena. Koža može postati natečena i bolna.
 • Piling kože: Piling kože, posebno između prstiju, može biti raniji znak gljivične infekcije.
 • Promjene na noktima: Ako je gljivica prisutna na noktima, oni mogu postati žućkasti, deblji, i lomljivi.
 • Neugodan miris: Infekcija gljivicama na stopalima često prati neugodan miris.
 • Mikroskopske promjene: Mikroskopski znakovi uključuju prisutnost gljivica pod mikroskopom.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapi Exofeet u liječenju gljivičnih infekcija stopala temelji se na kombinaciji različitih aktivnih sastojaka koji surađuju kako bi suzbili gljivice i ublažili simptome infekcije. Evo glavnih farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja ovih kapi:

 • Salicilna kiselina: Salicilna kiselina ima keratolitičko djelovanje, što znači da omekšava i uklanja zadebljanu i zaraženu kožu. To pomaže pri uklanjanju vanjskog sloja kože zaraženog gljivicama.
 • Cinkov oksid: Cinkov oksid ima svojstva sušenja i zaštite. On pomaže sušiti i zaštititi područje zahvaćeno gljivicom, što može smanjiti vlagu i sprječavati daljnje širenje infekcije.
 • Propolis: Propolis ima prirodna antibakterijska svojstva i može pomoći u suzbijanju rasta gljivica na koži stopala.
 • Cvjetovi kamilice: Kamilica ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju upale i nelagode.
 • Kora vrbe: Ekstrakt kore vrbe može pomoći u smanjenju svraba i upale.
 • Limonen i mentol: Limonen i mentol pridonose osjećaju hlađenja i osvježenja, što može pružiti trenutno olakšanje od svraba i nelagode.
 • Beresta: Beresta je prirodni izvor vlakana i može pomoći u uklanjanju mrtvih stanica kože.

Sastojci

 • Salicilna kiselina: Salicilna kiselina ima keratolitička svojstva i pomaže u omekšavanju i uklanjanju zadebljale kože. Također se koristi za liječenje kožnih poremećaja. Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4554394/
 • Oksid cinka: Cinkov oksid ima svojstva sušenja i zaštite kože. Koristi se za tretiranje različitih kožnih problema, uključujući iritaciju i infekcije. Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4194263/
 • Propolis: Propolis je prirodna smola koju proizvode pčele i ima antimikrobna svojstva. Koristi se u tradicionalnoj medicini za liječenje infekcija i upala na koži. Izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9652996/
 • Cvjetovi kamilice: Kamilica ima protuupalna svojstva i koristi se za smanjenje upale i smirivanje iritacije kože. Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2995283/
 • Kora vrbe: Ekstrakt kore vrbe ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju svraba i upale na koži. Izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19122650/
 • Limonen: Limonen je prirodni spoj prisutan u citrusima i ima antimikrobna svojstva. Može pomoći u borbi protiv mikroorganizama na koži. Izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21338632/
 • Mentol: Mentol pruža osjećaj hlađenja i olakšava svrabež i nelagodu na koži. Izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24352360/
 • Beresta: Beresta je izvor vlakana i pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože, čime se poboljšava opća higijena kože.
 • Ulje smreke: Ulje smreke ima antimikrobna svojstva i pomaže u suzbijanju rasta gljivica na koži stopala. Također pomaže u smirivanju iritacije i svrbeža na koži.
 • Kokosovo ulje: Kokosovo ulje ima hidratantna svojstva koja pomažu u održavanju mekše i glađe kože. Također ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju upale uzrokovane gljivicama
 • Ulje čajevca: Ulje čajevca poznato je po svojim antifungalnim svojstvima. Ono može pomoći u suzbijanju rasta i širenju gljivica na koži stopala
 • Shea maslac: Shea maslac ima hidratantna svojstva i pomaže u održavanju vlažnosti kože. Također pruža zaštitu koži i pomaže u održavanju njene barijerne funkcije.

Exofeet: koliko je učinkovit, prednosti

Exofeet kapi za gljivicu stopala imaju niz prednosti koje čine ovaj proizvod učinkovitim za liječenje ove infekcije. Evo nekoliko ključnih prednosti:

 • Snažna formula: Exofeet kapi sadrže kombinaciju aktivnih sastojaka, uključujući salicilnu kiselinu, cinkov oksid, propolis, cvjetove kamilice, koru vrbe, limonen, mentol i berestu, što omogućava snažno djelovanje protiv gljivica.
 • Suzbijanje simptoma: Ovi kapi su formulirani kako bi se nosili s različitim simptomima gljivičnih infekcija stopala, uključujući svrabež, crvenilo, pukotine i neugodan miris.
 • Prirodni sastojci: Većina sastojaka u Exofeet kapima su prirodnog podrijetla, što može biti privlačno osobama koje žele prirodne alternative za liječenje gljivica na stopalima.
 • Sušenje i zaštita kože: Cinkov oksid pomaže u sušenju zaražene kože i stvara zaštitnu barijeru.
 • Brzo apsorbiranje: Kapljice se brzo apsorbiraju u kožu, što olakšava njihovu primjenu i pruža brzo olakšanje.
 • Lako dostupan proizvod: Exofeet kapi su često dostupne bez recepta, što olakšava pristup ovom proizvodu.
 • Olakšava nelagodu: Mentol i limonen pružaju osjećaj hlađenja koji može olakšati svrabež i nelagodu na zaraženoj koži.
 • Prevencija ponovne infekcije: Upotreba Exofeet kapi može pomoći u prevenciji ponovne infekcije, jer održava kožu stopala čistom i suhom.

Exofeet
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapi
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Pravilna upotreba

Doziranje: Prije primjene Exofeet kapi, obavezno pažljivo pročitajte upute na pakiranju. Općenito, nanesite kapljice na zahvaćeno područje stopala 2-3 puta dnevno, ili prema preporuci ljekara.

Priprema kože: Prije nanošenja, očistite i osušite zahvaćeno područje na stopalu.

Primjena: Nanesite tanki sloj kapi na inficirano područje i nježno umasirajte dok se potpuno ne upije. Osigurajte ravnomjernu primjenu.

Pranje ruku: Nakon primjene, temeljito operite ruke kako biste spriječili širenje infekcije ili dodatno kontaminiranje.

Uvjeti čuvanja

Skladištenje: Držite Exofeet kapi na sobnoj temperaturi, daleko od izravne sunčeve svjetlosti i vlage.

Kontraindikacije

Alergija na sastojke: Exofeet kapi sadrže određene sastojke na koje možete biti alergični. Prije korištenja, preporučuje se da pažljivo proučite sastav proizvoda kako biste izbjegli alergijske reakcije.

Interakcije s drugim lijekovima

Interakcija s alkoholom: Kapi Exofeet nisu poznate da reagiraju s drugim lijekovima. Međutim, izbjegavajte upotrebu alkohola tijekom liječenja kako biste spriječili iritaciju kože.

Mjere opreza

Posebni oprez nije potreban: Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja u vezi s upotrebom Exofeet kapi. Međutim, pridržavajte se uputa za primjenu kako biste postigli najbolje rezultate.

Predoziranje

Predoziranje nije preporučljivo: Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. U slučaju slučajnog gutanja kapi, odmah potražite medicinsku pomoć.

Kupite Exofeet u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti Exofeet u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Proizvod trenutno nije dostupan i datum sljedeće isporuke na ljekarničke skladište nije poznat.

Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta također nije dostupna zbog trenutnog nedostatka zaliha.

Preporučujemo da redovito provjeravate dostupnost Exofeet proizvoda u ljekarnama ili konzultirate s ljekarnikom kako biste saznali najnovije informacije o dostupnosti i datumima isporuke.

Exofeet cijena, popust

Cijena proizvoda je 39 eura, no trenutno se na službenoj web stranici proizvođača provodi posebna akcija. Na taj način, možete ostvariti popust od 50%. Važno je napomenuti da je količina proizvoda po sniženoj cijeni ograničena, a akcija je privremena.

Za narudžbu Exofeet proizvoda ne treba vam recept. Narudžbu možete izvršiti putem službene web stranice proizvođača ispunjavanjem obrasca za narudžbu.

Plaćanje proizvoda vrši se gotovinom prilikom dostave.

Proizvod je dostupan za kupnju s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca, i Petrinje.

Narudžbu možete obaviti putem službene web stranice proizvođača, i pritom nije potreban promokod.

Exofeet
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Exofeet

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Exofeet na raznim forumima, a kupci dijele svoja iskustva na web stranicama za recenzije, kao i putem komentara na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, Exofeet ima visoke ocjene i povratne informacije kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara su pozitivni.

Negativni komentari i recenzije često su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem preporučenog režima liječenja. Važno je pažljivo proučiti sastav proizvoda kako biste izbjegli alergijske reakcije i slijediti upute za primjenu kako biste postigli najbolje rezultate u liječenju.

Iskustva stvarnih klijenata:

Exofeet kapi su mi stvarno pomogle u borbi protiv gljivice na stopalima. Već nakon nekoliko dana primijetila sam olakšanje – svrbež se smanjio, a koža je postala mekša. Redovito ih koristim i vidim značajnu razliku. Preporučujem svima koji se bore s ovim problemom.
Ana, 34 godine
Nakon godina borbe s gljivicom na stopalu, Exofeet kapi su mi donijele olakšanje. Prvi put osjećam da se infekcija stvarno smanjuje. I ono što mi se sviđa je prirodni sastav proizvoda. Sada sam sretan što mogu ponovno nositi otvorenu obuću bez brige.
Ivan, 47 godina
Exofeet kapi su za mene pravo otkriće. Brzo su se apsorbirale i nisu ostavile neugodan miris. Moji nokti su postali zdraviji, a svrbež je nestao. Preporučila sam ih i svojim prijateljima koji su također zadovoljni rezultatima.
Katarina, 42 godine
Exofeet kapi su bile učinkovite za suzbijanje svrbeža, ali nisu riješile problem gljivice na noktima na isti način. Nastavit ću ih koristiti, ali nisam potpuno zadovoljan rezultatima na noktima.
Marko, 30 godina
Exofeet kapi su moj spasitelj! Imala sam dugotrajnu gljivičnu infekciju na stopalima i ništa nije pomagalo. Nakon što sam počela koristiti Exofeet kapi, primijetila sam veliku promjenu. Koža na stopalima je postala glađa, a gljivica se povukla. Oduševljena sam ovim proizvodom i definitivno ću ga preporučiti svima koji se bore s istim problemom.
Marina, 55 godina

Učinci i rezultat korištenja

 • Smanjenje svrabeža: Mnogi korisnici primjećuju značajno smanjenje svrabeža nakon redovite primjene Exofeet kapi.
 • Omekšavanje kože: Kapi pomažu omekšati grubu i zadebljanu kožu na stopalima.
 • Zdraviji nokti: Kod nekih korisnika primjećuje se poboljšanje stanja noktiju, uključujući smanjenje promjena i povećanje zdravog izgleda.
 • Smanjenje crvenila i iritacije: Exofeet kapi pomažu smanjiti crvenilo i iritaciju na zaraženim područjima kože.
 • Poboljšana higijena stopala: Korištenje ovih kapi održava stopala čistima i suhima, što je ključno za sprečavanje ponovne infekcije.
 • Brzi rezultati: Neki korisnici primjećuju poboljšanje već nakon nekoliko dana primjene.

Djeluje li Exofeet doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Exofeet nije prevara. Ovaj proizvod nije prijevara zbog nekoliko ključnih razloga. Prvo, Exofeet kapi sadrže prirodne sastojke i formulirani su prema medicinskim standardima Europske unije. Proizvod je prošao potrebne certifikacije i testiranja kako bi osigurao sigurnost i učinkovitost.

Analiza rijetkih negativnih recenzija pokazala je da su kupci koji su ostavljali takve recenzije često imali alergijske reakcije na sastojke proizvoda. Ovo je važno istaknuti jer alergijske reakcije nisu znak prijevare, već individualne osjetljivosti na određene komponente.

Komentar liječnika

Kao dermatolog s dugogodišnjim iskustvom, imam priliku procijeniti mnoge proizvode za liječenje gljivica na koži. Exofeet kapi su se pokazale kao izuzetno učinkovit proizvod u tretiranju gljivica na stopalima. Njihov prirodni sastav i pažljivo odabrane komponente pružaju siguran i efikasan pristup liječenju.

Osim toga, primijetio sam da su Exofeet kapi dobro podnošljive kod većine pacijenata, a neželjeni efekti su rijetki. U svakom slučaju, uvijek savjetujem svojim pacijentima da se konzultiraju sa stručnjakom prije početka bilo kojeg tretmana. Exofeet kapi su vrijedan izbor za one koji traže efikasan i prirodan proizvod za borbu protiv gljivica na stopalima.

Dr. Karlo Schneider, Dermatolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju Exofeet kapi?

Cijena Exofeet kapi je 39 eura. Trenutno se na službenoj web stranici proizvođača provodi posebna akcija s popustom od 50%.

⚕️ Je li Exofeet prevara?

Ne, Exofeet nije prevara. Proizvod je formuliran s prirodnim sastojcima i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su komponente Exofeet kapi?

Sastav Exofeet kapi uključuje salicilnu kiselinu, cinkov oksid, propolis, cvjetove kamilice, koru vrbe, limonen, mentol i brezu.

⚕️ Mogu li kupiti Exofeet u ljekarni bez recepta?

Da, Exofeet se može kupiti bez recepta, međutim, trenutno proizvoda nema na zalihi u ljekarnama.

⚕️ Kako se primjenjuju Exofeet kapi?

Kapi se primjenjuju tako da se tanki sloj nanese na zaraženo područje stopala 2-3 puta dnevno. Kožu treba prethodno očistiti i osušiti.

⚕️ Gdje mogu kupiti Exofeet kapi?

Exofeet kapi mogu se naručiti putem službene web stranice proizvođača. Trenutno nije dostupan u ljekarnama.

Exofeet – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Exofeet – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

66 + = 74

Croatiacovid19 info
Logo