Erectil – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Erectil

Erectil su kapsule namijenjene poboljšanju muške potencije. Ovaj proizvod kombinira pažljivo odabrane prirodne sastojke kako bi pružio podršku muškom seksualnom zdravlju. Neki od ključnih sastojaka u Erectil kapsulama uključuju Citrulin, Peruanski mak, Ginko Bilobu i Tropske trave.

Terapijske indikacije

Kapsule za potenciju Erectil imaju terapijske indikacije za muškarce koji se suočavaju s problemima erektilne disfunkcije ili smanjenom seksualnom performansom. Ovaj proizvod se koristi kako bi se poboljšala muška potencija i seksualna funkcija. Pomaže muškarcima da postignu i održe čvrstu erekciju tijekom seksualnog odnosa te da povećaju seksualno zadovoljstvo i samopouzdanje. Erectil se preporučuje kao dodatak prehrani za poboljšanje seksualnog zdravlja.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema sa seksualnom funkcijom mogu uključivati smanjenje seksualne želje, poteškoće u postizanju i održavanju erekcije te smanjenje seksualnog zadovoljstva. Važno je napomenuti da problemi sa seksualnom funkcijom mogu biti posljedica različitih faktora, uključujući stres, tjeskobu, hormonalne promjene i fizičke uzroke.

Američko udruženje za muško seksualno zdravlje” (The American Association of Male Sexual Health)

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula za potenciju Erectil usmjeren je na poboljšanje protoka krvi u penisu, što igra ključnu ulogu u postizanju i održavanju erekcije. Kapsule sadrže odabrane prirodne sastojke koji potiču proizvodnju dušikovog oksida (NO) u tijelu. Dušikov oksid opušta krvne žile u penisu i omogućava veći dotok krvi, što rezultira čvrstom erekcijom.

Osim toga, Erectil također može pomoći u povećanju seksualne želje i smanjenju stresa i tjeskobe povezanih s seksualnom aktivnošću. Ovaj proizvod pruža podršku seksualnom zdravlju muškaraca na prirodan način, bez upotrebe štetnih kemikalija.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u kapsulama za potenciju Erectil i njihovih učinaka:

 • CITRULIN: Citrulin je aminokiselina koja se pretvara u arginin u tijelu. Arginin potiče širenje krvnih žila, poboljšava protok krvi i pomaže u održavanju čvrste erekcije. Citrulin također može pomoći smanjenju tjeskobe i povećanju seksualnog zadovoljstva.
 • PERUANSKI MAK: Peruanski mak, također poznat kao Lepidium meyenii, smatra se adaptogenom biljkom koja može pomoći u povećanju seksualne želje i povećanju energije i izdržljivosti. Također se vjeruje da pomaže u balansiranju hormona.
 • GINKO BILOBA: Ginko biloba je biljka koja poboljšava cirkulaciju krvi i potiče protok krvi prema genitalijama. Ovo može pomoći muškarcima u postizanju i održavanju erekcije. Također se smatra da Ginko biloba pomaže u poboljšanju mentalne jasnoće i smanjenju stresa.
 • TROPSKE TRAVE: Tropske trave su često među sastojcima koji se koriste za poticanje libida. Mogu pomoći u povećanju seksualne želje i zadovoljstva tijekom seksualnih aktivnosti.

Erectil: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule za potenciju Erectil nude niz prednosti za muško seksualno zdravlje:

 • Poboljšava erekciju: Sastojci poput Citrulina i Ginko bilobe poboljšavaju protok krvi prema penisu, što može pomoći muškarcima u postizanju i održavanju čvrste erekcije.
 • Povećava seksualnu želju: Peruanski mak i tropske trave poznati su po svojoj sposobnosti povećanja seksualne želje i libida.
 • Smanjuje stres i tjeskobu: Ginko biloba i druge komponente mogu pomoći u smanjenju stresa i tjeskobe povezane s seksualnom aktivnošću, što doprinosi boljem seksualnom iskustvu.
 • Poboljšava seksualno zadovoljstvo: Kombinacija ovih sastojaka može dovesti do povećanog seksualnog zadovoljstva i povjerenja u seksualnim odnosima.

Erectil
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Erectil kapsule za potenciju su obično siguran proizvod. Međutim, postoji jedna glavna kontraindikacija:

Alergija na sastojke: Osobe koje su alergične na bilo koji od sastojaka u Erectil kapsulama trebaju izbjegavati uporabu ovog proizvoda. Preporučuje se temeljito proučavanje sastava kako bi se izbjegla alergijska reakcija.

Interakcije s drugim lijekovima

Dopuštena interakcija: Erectil kapsule se mogu uzimati istovremeno s drugim lijekovima, osim alkohola. Preporučuje se izbjegavanje konzumacije alkohola tijekom uzimanja ovog proizvoda kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost.

Upute za uporabu i doziranje

 1. Uzmite 1 kapsulu Erectil dnevno.
 2. Kapsulu treba progutati s dovoljnom količinom vode, obično prije ili nakon obroka.
 3. Preporučuje se redovita uporaba proizvoda kako bi se postigla najbolja učinkovitost.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti koje se primjenjuju na upotrebu Erectil kapsula.

Kako čuvati

Erectil kapsule treba čuvati na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25 °C.

Držite proizvod izvan dohvata djece.

Prekomjerna doza

Preporučuje se pridržavati se preporučene doze. Prekomjerna doza nije poželjna i može uzrokovati neželjene nuspojave.

Kupite Erectil u ljekarnama, DM

Da biste kupili Erectil u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna, trenutno nije moguće jer proizvod nije dostupan na skladištima. Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije poznata, a datum sljedeće isporuke na skladišta nije poznat.

Erectil cijena, popust

Cijena proizvoda Erectil iznosi 39€. Trenutno se provodi akcija na službenoj web stranici proizvođača, gdje se nudi impresivan popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda s popustom ograničen, a akcija je privremena. Za narudžbu proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača, a pritom nije potreban promocijski kod.

Erectil
39€ 78€

Nema potrebe za receptom za kupnju Erectil proizvoda. Za narudžbu, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Proizvod se može platiti gotovinom prilikom dostave. Dostava je dostupna u cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Erectil

Postoje stvarna iskustva korisnika o proizvodu Erectil, kako pozitivna, tako i negativna. Korisnici dijele svoje iskustvo na različitim forumima, web stranicama za recenzije, te u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, visoke ocjene i komentari kupaca dostupni su na web stranicama ljekarni i Ministarstvu zdravstva. Više od 95% komentara je pozitivno. Negativni komentari uglavnom su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepropisnim načinom primjene.

Iskustva stvarnih klijenata:

Kao muškarac u srednjim godinama, primijetio sam da mi seksualna izdržljivost opada. Odlučio sam isprobati Erectil kapsule i bio sam ugodno iznenađen rezultatima. Nakon redovite upotrebe, primijetio sam poboljšanje erekcije i općeg seksualnog zadovoljstva. Sada se osjećam samopouzdanije u spavaćoj sobi. Preporučujem ovaj proizvod svim muškarcima koji imaju slične brige.

Ivan, 45 godina

Erectil kapsule su mi pomogle vratiti seksualnu želju koju sam nedavno izgubio. Primijetio sam da mi je libido porastao, a erekcije su postale čvršće i trajnije. Ovo je zaista promijenilo moj seksualni život na bolje. Veoma sam zadovoljan rezultatima.

Marko, 32 godine

Nakon mnogo godina braka, moja supruga i ja primijetili smo da je naša intimna veza postala manje strastvena. Odlučio sam isprobati Erectil i rezultati su bili iznenađujući. Osjećam se kao da smo ponovno u zaljubljenosti. Proizvod je za nas obnovio strast i intenzitet u odnosu.

Antonio, 55 godina

Koristio sam Erectil kapsule i primijetio sam blago poboljšanje u svojoj seksualnoj izdržljivosti, ali ništa spektakularno. Možda sam imao previsoka očekivanja. S obzirom na cijenu, očekivao sam više. U svakom slučaju, svaka osoba može imati različite rezultate, pa možda samo nije bio pravi proizvod za mene.

Petar, 37 godina

Moram priznati da sam skeptično pristupio korištenju Erectil kapsula, no rezultati su me u potpunosti osvojili. Nakon nekoliko tjedana upotrebe, primijetio sam znatno poboljšanje erekcije i seksualnog zadovoljstva. Sada se osjećam mladoliko i puno energije u spavaćoj sobi. Preporučujem Erectil svim muškarcima koji traže prirodno rješenje za poboljšanje svoje seksualne funkcije.

Tomislav, 50 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje kapsula za potenciju Erectil može dovesti do niza pozitivnih rezultata:

 • Poboljšane erekcije: Mnogi korisnici primijetili su znatno poboljšane i čvršće erekcije, što im je pomoglo da postignu veće zadovoljstvo i samopouzdanje u spavaćoj sobi.
 • Povećana seksualna želja: Kapsule mogu potaknuti povećanje seksualne želje i libida, čineći seksualno iskustvo intenzivnijim.
 • Veća izdržljivost: Muškarci su izvijestili o povećanoj izdržljivosti tijekom seksualnih aktivnosti, što je rezultiralo dugotrajnijim seksualnim iskustvima.
 • Poboljšano seksualno zadovoljstvo: Korisnici su izrazili više zadovoljstva i bolje seksualno iskustvo nakon upotrebe Erectil kapsula.

Djeluje li Erectil doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Erectil nije prijevara. Proizvod sadrži prirodne sastojke i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza malog broja negativnih komentara pokazala je da su neki kupci iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda, zbog čega su prekinuli puni tijek upotrebe. Ove reakcije nisu povezane s varanjem ili nepouzdanošću proizvoda.

Komentar liječnika

Kao liječnik sa dugogodišnjim iskustvom u području seksualnog zdravlja, želim izraziti svoje mišljenje o proizvodu Erectil. Ovaj prirodni dodatak prehrani pruža potencijalne koristi za muškarce koji se suočavaju s problemima erektilne disfunkcije ili smanjenim seksualnim performansama. Sastav kapsula sadrži prirodne sastojke, uključujući citrulin, peruanski mak, ginko bilobu i tropske trave, koji su poznati po svom pozitivnom utjecaju na seksualnu funkciju.

Važno je napomenuti da, iako Erectil može pružiti poboljšanje seksualne funkcije za mnoge muškarce, individualni rezultati mogu varirati.

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta proizvod Erectil?

Cijena proizvoda iznosi 39€.

⚕️ Je li Erectil prijevara?

Ne, Erectil nije prijevara. Proizvod ima prirodni sastav i certifikaciju prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji su sastojci u Erectil kapsulama?

Sastojci uključuju CITRULIN, PERUANSKI MAK, GINKO BILOBA, i TROPSKE TRAVE.

⚕️ Mogu li kupiti Erectil u apoteci bez recepta?

Da, proizvod se može kupiti bez recepta, međutim, važno je napomenuti da proizvod trenutno nije dostupan u apotekama.

⚕️ Kako se koristi Erectil?

Preporučena doza je uzimanje 1 kapsule dnevno s dovoljnom količinom vode, obično prije ili nakon obroka.

⚕️ Ima li nuspojava pri korištenju Erectil kapsula?

Većina korisnika ne prijavljuje nuspojave. Međutim, neki ljudi mogu iskusiti alergijske reakcije na sastojke proizvoda, stoga se preporučuje provjeriti sastav i konzultirati se s liječnikom prije upotrebe.

Erectil – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Erectil – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

67 + = 69

Croatiacovid19 info
Logo