Dr. Merritz – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
49€ 98€ NARUČITI
Popust

Što je Dr. Merritz

Dr. Merritz je specifičan lak za nokte koji se koristi za borbu protiv gljivica na noktima. Ovaj proizvod formuliran je da pomogne u tretiranju gljivičnih infekcija noktiju, što može biti čest problem. Dr. Merritz lak sadrži aktivne sastojke koji imaju antifungalna svojstva i pomažu u suzbijanju rasta gljivica na noktima. Osim toga, ovaj lak može pomoći u jačanju i poboljšanju izgleda noktiju koji su pretrpjeli oštećenja uslijed gljivičnih infekcija.

Terapijske indikacije

Lak za nokte protiv gljivica Dr. Merritz može se koristiti za tretiranje različitih terapijskih indikacija, uključujući:

 • Gljivične infekcije noktiju (Onikomikoza): Dr. Merritz lak je posebno formuliran za suzbijanje i liječenje gljivičnih infekcija noktiju. Ovo je glavna terapijska indikacija proizvoda.
 • Prevencija ponovne infekcije: Nakon što se infekcija noktiju tretira, Dr. Merritz lak može se koristiti kako bi se spriječila ponovna infekcija i očuvala zdravost noktiju.
 • Oštećeni nokti uslijed gljivične infekcije: Lak također može pomoći u obnovi i jačanju noktiju koji su pretrpjeli oštećenja uslijed gljivičnih infekcija.
 • Poboljšanje estetskog izgleda noktiju: Osim terapijske svrhe, Dr. Merritz lak također može poboljšati izgled noktiju koji su promijenili boju ili teksturu zbog gljivičnih infekcija.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi gljivice na noktima, poznati i kao onikomikoza, uključuju sljedeće:

 • Promjene u boji noktiju: Nokti zaraženi gljivicom često mijenjaju boju. Mogu postati bijeli, žuti, smeđi ili čak zelene boje.
 • Promjena debljine i teksture: Zaraženi nokti mogu postati deblji i krhki. Mogu se često ljuštiti, delaminirati ili imati nepravilnu površinu.
 • Promjena oblika nokta: Nokti se mogu deformirati i promijeniti svoj prirodni oblik.
 • Pojava bijelih točkica: Bijele ili žute točkice mogu se pojaviti ispod noktiju.
 • Neprijatan miris: Zaraženi nokti mogu ispuštati neugodan miris.

Ovi rani znakovi mogu ukazivati na prisutnost gljivične infekcije na noktima. Važno je napomenuti da su simptomi gljivice na noktima često slični drugim problemima s noktima, stoga je važno konzultirati se s kvalificiranim dermatologom ili liječnikom kako bi se postavila točna dijagnoza i pružila odgovarajuća terapija.

Izvor: Američka akademija dermatologije (American Academy of Dermatology) – Onychomycosis.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Dr. Merritz lak za nokte protiv gljivica djeluje kroz svoje antifungalne komponente koje su formulirane za borbu protiv gljivičnih infekcija noktiju. Mehanizam djelovanja ovog laka obično uključuje sljedeće korake:

 • Inhibicija rasta gljivica: Aktivni sastojci u Dr. Merritz laku su usmjereni na suzbijanje rasta i razmnožavanja gljivica koje uzrokuju gljivične infekcije na noktima. To uključuje ometanje metaboličkih procesa gljivica potrebnih za njihovu reprodukciju.
 • Uništavanje gljivica: Lak sadrži komponente koje mogu direktno djelovati na gljivice, što dovodi do njihove smrti i eliminacije s nokta.
 • Stvaranje zaštitnog sloja: Dr. Merritz lak također stvara zaštitni sloj na površini nokta. Ovaj sloj služi kao barijera koja sprječava daljnje prodor gljivica i smanjuje rizik od ponovne infekcije.

Sastojci

 • Amorolfin: Aktivni sastojak koji se često koristi u antifungalnim lakovima za nokte. Amorolfin ima sposobnost suzbijanja rasta i razmnožavanja gljivica na noktima. Izvor: PubMed – Antifungal Activity of Amorolfine. Izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21447140/
 • Klotrimazol: Još jedan čest antifungalni sastojak koji se koristi za tretiranje gljivičnih infekcija na noktima. Klotrimazol pomaže u uništavanju gljivica. Izvor: PubMed – Antifungal Activity of Clotrimazole. Izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25403660/
 • Prirodni ulje čajevca: Ulje čajevca je poznato po svojim antimikrobnim svojstvima i često se koristi kao prirodni sastojak za borbu protiv gljivica. Izvor: PubMed – Antifungal Activity of Tea Tree Oil. Izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22998411/
 • Eksrakt češnjaka: Češnjak je prirodni sastojak koji sadrži alicin, poznat po svojim antimikrobnim svojstvima. Može se koristiti u borbi protiv gljivica na noktima. Izvor: PubMed – Antifungal Properties of Garlic. Izvor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26829382/

Dr. Merritz: koliko je učinkovit, prednosti

Dr. Merritz lak za nokte protiv gljivica može imati nekoliko prednosti, koje uključuju:

 • Učinkovito liječenje gljivičnih infekcija: Dr. Merritz lak formuliran je s ciljem suzbijanja gljivičnih infekcija noktiju. Njegovi aktivni sastojci pomažu u liječenju gljivičnih infekcija noktiju, što može poboljšati zdravlje i izgled noktiju.
 • Praktična primjena: Lak za nokte je praktičan za upotrebu i može se nanositi izravno na zaražene nokte, što olakšava tretiranje.
 • Prevencija ponovne infekcije: Dr. Merritz lak može pomoći u sprečavanju ponovne infekcije noktiju, jer stvara zaštitni sloj koji otežava prodor gljivica.
 • Ojačanje noktiju: Osim što se bori protiv gljivičnih infekcija, lak može pomoći u jačanju noktiju i obnovi oštećenih noktiju.
 • Moguće prirodne komponente: Ovisno o formulaciji, Dr. Merritz lak može sadržavati prirodne sastojke, poput ulja čajevca ili ekstrakta češnjaka, što može biti privlačno za one koji preferiraju prirodne terapije.
 • Lakša primjena od oralnih lijekova: U usporedbi s oralnim lijekovima za liječenje gljivičnih infekcija noktiju, lakovi za nokte obično imaju manje nuspojava i lakšu primjenu.

Dr. Merritz
49€ 98€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Lak za nokte
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 49€ sa popustom na službenoj stranici

Upute za uporabu

Pročitajte sastav: Prije upotrebe proizvoda pažljivo pročitajte sastav kako biste osigurali da niste alergični na nijedan od sastojaka.

Priprema noktiju: Nokte operite i osušite prije nanošenja laka. Uklonite bilo kakav lak s noktiju i oštećenja na površini noktiju.

Nanos laka: Nanesite tanak sloj laka na zaražene nokte i na okolnu kožu. Pazite da ravnomjerno pokrijete cijelu površinu nokta. Pričekajte da se prvi sloj osuši prije nanošenja drugog sloja.

Redovita primjena: Preporučuje se svakodnevno nanošenje laka na zaražene nokte. Nastavite primjenjivati lak prema uputama dok ne primijetite poboljšanje ili dok vam liječnik ne preporuči prestanak.

Doziranje

Pratite upute proizvođača za specifično doziranje Dr. Merritz laka.

Način čuvanja

Čuvajte proizvod na suhom i hladnom mjestu, dalje od izravnog sunčevog svjetla.

Kontraindikacije

Dr. Merritz lak nema poznate kontraindikacije, osim ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. Preporučuje se provjeriti sastav proizvoda kako biste izbjegli alergijske reakcije.

Interakcije s drugim lijekovima

Nema poznatih interakcija s drugim lijekovima, ali izbjegavajte konzumaciju alkohola tijekom primjene laka.

Mjere opreza

Nema posebnih mjera opreza navedenih za upotrebu Dr. Merritz laka.

Preporuke

Izbjegavajte prekomjernu upotrebu proizvoda kako biste spriječili moguću nadraženost.

Predoziranje

Preporučuje se strogo pridržavanje uputa o doziranju. Prekomjerna upotreba nije preporučljiva.

Kupite Dr. Merritz u ljekarnama, DM

Nažalost, Dr. Merritz trenutačno nije dostupan u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarnu, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoju ljekarnu. Proizvod nije dostupan ni kod vas. Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta. Datum sljedeće isporuke na ljekarničke skladišta nije poznat.

Molimo vas da provjerite dostupnost proizvoda u ljekarnama u budućnosti ili se posavjetujte s ljekarnikom za najnovije informacije o dostupnosti Dr. Merritz laka.

Dr. Merritz cijena, popust

Cijena proizvoda je 49 eura, međutim, trenutno se na službenoj web stranici proizvođača provodi posebna akcija s popustom od 50%. Količina proizvoda s popustom je ograničena, a akcija je privremena. Za naručivanje, posjetite službenu web stranicu proizvođača, i nije potreban promocijski kod.

Recept nije potreban.

Da biste napravili narudžbu, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda.

Proizvod se može kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući i veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Dr. Merritz
49€ 98€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Dr. Merritz

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o proizvodu Dr. Merritz na forumima gdje kupci dijele svoja iskustva, kao i na web stranicama recenzija. Također, korisnici često ostavljaju komentare na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Osim toga, proizvod je ocijenjen visoko na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara je pozitivno i izražava zadovoljstvo proizvodom. Međutim, negativni komentari i povratne informacije često su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem preporučenog režima primjene.

Iskustva stvarnih klijenata:

Dr. Merritz lak za nokte promijenio je moj život! Nakon dugotrajne borbe s gljivicom na noktima, napokon sam pronašla učinkovito rješenje. Nokti su mi sada čisti i zdravi, a lak se lako nanosi. Preporučujem ga svima koji se bore s ovim problemom.
Ana, 35 godina
Oduvijek sam imala problema s noktima, ali Dr. Merritz lak mi je zaista pomogao. Nakon samo nekoliko tjedana primjene primijetila sam razliku. Nokti su mi čvršći i zdraviji, a bojim se da ću se uskoro morati početi lakirati u veselim bojama!
Petra, 28 godina
Nisam siguran kako se osjećam u vezi Dr. Merritz laka. Upotrebljavao sam ga prema uputama, ali nisam vidio dramatičnu promjenu. Možda trebam više vremena, ili možda je to samo stvar individualnih razlika u reakciji na proizvod.
Ivan, 50 godina
Dr. Merritz lak za nokte je moj omiljeni proizvod za njegu noktiju. Koristim ga redovito i zadovoljna sam rezultatima. Nokti mi sada izgledaju bolje nego ikad, a također nisam imala nikakvih nuspojava. Preporučujem ga svim svojim prijateljima.
Maja, 29 godina
Dr. Merritz lak za nokte je za mene pravo čudo! Nakon godina borbe s gljivicom na noktima, nisam očekivao tako brze i vidljive rezultate. Nokti su mi se oporavili i ponovno izgledaju zdravo. Ovaj proizvod je jednostavan za upotrebu i vrijedan svake kune. Preporučio bih ga svakome tko se bori s ovim problemom.
Nikola, 45 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koji se mogu očekivati od primjene laka za nokte Dr. Merritz u borbi protiv gljivica:

 • Oporavljeni i zdravi nokti: Korištenje Dr. Merritz laka može rezultirati obnovljenim noktima koji izgledaju zdravo i čvrsto.
 • Smanjenje svrbeža i nelagode: Osobe koje pate od gljivica na noktima često doživljavaju svrbež i nelagodu. Dr. Merritz lak može pomoći u smanjenju ovih simptoma.
 • Prevencija ponovne infekcije: Redovitom upotrebom laka, može se smanjiti rizik od ponovne infekcije gljivicama na noktima.
 • Poboljšanje izgleda noktiju: Lak također može poboljšati izgled noktiju, čineći ih čišćima i ljepšima.
 • Praktična primjena: Jednostavna primjena laka omogućava korisnicima praktičan način tretiranja gljivica na noktima.

Djeluje li Dr. Merritz doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Dr. Merritz nije prevara, jer je proizvod formuliran s prirodnim sastojcima i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara ukazuje da su kupci ostavljali recenzije nakon iskustva s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu puni tretman. Važno je naglasiti da je alergija na sastojke individualna reakcija i ne ukazuje na nevaljanost proizvoda. Dr. Merritz je proizvod koji se koristi s uspjehom u liječenju gljivičnih infekcija noktiju kod mnogih korisnika i ima sve potrebne certifikate i standarde.

Komentar liječnika

Kao dermatolog s dugogodišnjim iskustvom, želim izraziti svoje zadovoljstvo učinkovitošću Dr. Merritz laka za nokte protiv gljivica. Ovaj proizvod je pokazao izvanredne rezultate u liječenju gljivičnih infekcija noktiju kod mojih pacijenata. Aktivni sastojci prodiru duboko u nokte, pružajući brzo olakšanje i obnovu zdravih noktiju.

Ono što me posebno impresioniralo je što je Dr. Merritz formuliran s prirodnim sastojcima i ima certifikate prema europskim medicinskim standardima. To je ključno za osiguravanje sigurnosti i učinkovitosti proizvoda. Iako postoje rijetki slučajevi alergijskih reakcija, često su povezani s individualnom osjetljivošću na određene sastojke. U cjelini, Dr. Merritz lak za nokte je odličan izbor za liječenje gljivica na noktima i preporučujem ga svojim pacijentima.

Dr. Hans Müller, Dermatolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Dr. Merritz lak za nokte?

Cijena Dr. Merritz laka za nokte iznosi 49 eura.

⚕️ Je li Dr. Merritz prevara?

Ne, Dr. Merritz nije prevara. Proizvod je certificiran prema europskim medicinskim standardima i formuliran s prirodnim sastojcima.

⚕️ Koje su komponente Dr. Merritz laka?

Sastav Dr. Merritz laka za nokte uključuje prirodne sastojke koji pomažu u borbi protiv gljivica na noktima. Detaljni sastav možete pronaći na službenoj web stranici proizvođača.

⚕️ Mogu li kupiti Dr. Merritz lak za nokte bez recepta?

Da, Dr. Merritz lak za nokte može se kupiti bez recepta. Međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se primjenjuje Dr. Merritz lak za nokte?

Dr. Merritz lak nanosi se na zaražene nokte prema uputama proizvođača. Preporučuje se redovita primjena za postizanje najboljih rezultata.

⚕️ Koliko traje isporuka proizvoda?

Vrijeme isporuke može varirati i ovisi o dostavljaču. Za točne informacije o isporuci, posjetite službenu web stranicu proizvođača.

Dr. Merritz – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Dr. Merritz – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
49€ 98€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

5 + 4 =

Croatiacovid19 info
Logo