DIATEA – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je DIATEA

DIATEA je čajna formulacija razvijena s ciljem stabilizacije razine šećera u krvi. Ovaj proizvod namijenjen je osobama s dijabetesom ili onima koji su skloni tom stanju. DIATEA kombinira prirodne sastojke kako bi podržao optimalno zdravlje glukoze u krvi.

Terapijske indikacije

DIATEA čaj ima različite terapijske indikacije za korištenje:

 • Dijabetes: DIATEA čaj preporučuje se osobama koje pate od dijabetesa, kako bi pomogao u održavanju stabilne razine šećera u krvi.
 • Predijabetes: Osobe s predijabetesom, stanjem koje ih stavlja pod povećani rizik od razvoja dijabetesa, također mogu koristiti DIATEA čaj kako bi podržale svoje zdravlje glukoze u krvi.
 • Kontrola težine: Ovaj čaj može biti koristan i za one koji žele kontrolirati svoju težinu, jer stabilizacija razine šećera u krvi može doprinijeti boljoj regulaciji apetita.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi dijabetesa mogu varirati, ali neki od uobičajenih simptoma uključuju:

 • Povećana žeđ i učestalo mokrenje: Osjećaj konstantne žeđi i potrebu za čestim mokrenjem mogu biti znakovi visokog šećera u krvi.
 • Povećana glad: Osobe koje pate od dijabetesa često osjećaju povećanu glad čak i nakon obroka.
 • Gubitak težine bez očiglednog razloga: Gubitak tjelesne težine, iako se osoba možda ne trudi smršavjeti, može biti znak nekontroliranog dijabetesa.
 • Umor i letargija: Osjećaj konstantnog umora, bez obzira na odmor, može biti simptom visokog šećera u krvi.
 • Promjene vida: Problemi s vidom, kao što su zamagljen vid, mogu se pojaviti kao rani znakovi dijabetesa.

Ovi simptomi trebali bi se uzeti ozbiljno i osoba koja ih primijeti treba potražiti medicinsku pomoć. Izvor ovih informacija može se pronaći na web stranici Američkog udruženja za dijabetes (American Diabetes Association) na www.diabetes.org.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja DIATEA čaja za stabilizaciju razine šećera u krvi temelji se na prirodnim sastojcima koji su pažljivo odabrani zbog svojih farmakoloških svojstava. Ovaj čaj radi na sljedeći način:

DIATEA čaj ima sposobnost reguliranja metabolizma glukoze u tijelu. Kroz svoj mehanizam djelovanja, ovaj čaj pomaže tijelu bolje upravljati šećerom iz hrane i održava ravnotežu šećera u krvi. To može pomoći u sprečavanju naglih skokova i padova razine glukoze, što je ključno za kontrolu dijabetesa i predijabetesa.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u DIATEA čaju za stabilizaciju razine šećera u krvi i njihovih učinaka:

 • Betula folium (List breze): Listovi breze poznati su po svojim diuretičkim svojstvima, što pomaže povećati izlučivanje viška tekućine iz organizma. Također se vjeruje da doprinose smanjenju razine šećera u krvi.
 • Juniperi fructus (Bobice kleke): Bobice kleke imaju diuretički učinak i pomažu u kontroli šećera u krvi. Također mogu pridonijeti boljoj cirkulaciji.
 • Myrtilli folium (Listovi borovnice): Listovi borovnice sadrže tvari koje mogu pomoći u smanjenju upale i potpori zdravlju krvnih žila. To može biti korisno za osobe s dijabetesom.
 • Phaseoli fructus sine semen (Mahunarke): Mahunarke, kao izvor vlakana i proteina, mogu usporiti apsorpciju šećera iz hrane, pomažući stabilizaciji razine šećera u krvi.
 • Petroselin radix (Korijen peršina): Peršinov korijen može pomoći u poboljšanju metabolizma i potpori probavnom sustavu, što može indirektno utjecati na kontrolu razine šećera u krvi.
 • Mali fructus (Jabuke): Jabuke su bogate vlaknima i antioksidansima, što može pomoći u održavanju ravnoteže šećera u krvi i poboljšanju općeg zdravlja.
 • Cinnomami cortex (Kora cimeta): Kora cimeta poznata je po svojoj sposobnosti da poboljša osjetljivost na inzulin i regulira razinu šećera u krvi.

DIATEA: koliko je učinkovit, prednosti

DIATEA čaj za stabilizaciju razine šećera u krvi ima niz prednosti i učinkovitih svojstava:

 • Prirodni sastojci: DIATEA sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke, što ga čini sigurnim proizvodom bez kemikalija ili umjetnih dodataka.
 • Stabilizacija razine šećera: Jedna od ključnih prednosti DIATEA čaja je njegova sposobnost održavanja stabilne razine šećera u krvi, što je ključno za osobe s dijabetesom ili predijabetesom.
 • Podrška zdravlju krvnih žila: Sastojci poput listova borovnice i kleke mogu pomoći u održavanju zdravlja krvnih žila, što je važno za osobe s dijabetesom.
 • Dijuretički učinak: Dijuretički učinak bobica kleke i lista breze može pomoći u uklanjanju viška tekućine iz tijela, što može biti korisno za osobe s edemom.
 • Poboljšanje metabolizma: Sastojci kao što su korijen peršina i kora cimeta mogu pomoći u poboljšanju metabolizma i probave.


DIATEA
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Čaj
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Pravilna Uporaba

Priprema čaja: Stavite 2 žlice DIATEA čaja u šalicu kipuće vode. Namakanje: Pustite čaj da se namakne 5-7 minuta kako bi se svi aktivni sastojci izvukli. Konzumacija: Popijte čaj dok je još topao. Preporučuje se konzumirati 1-2 šalice dnevno, po mogućnosti prije obroka.

Doziranje

Doza DIATEA čaja ovisi o vašim individualnim potrebama. Preporučena doza je 1-2 šalice dnevno.

Uvjeti Čuvanja

DIATEA čaj treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, dalje od izravne sunčeve svjetlosti. Čuvajte proizvod izvan dohvata djece.

Kontraindikacije

DIATEA čaj je općenito siguran proizvod, ali može izazvati alergijske reakcije kod osoba koje su alergične na sastojke u čaju. Preporučuje se provjeriti sastav čaja kako biste se uvjerili da niste alergični na bilo koji od sastojaka.

Interakcija s Drugim Lijekovima

DIATEA čaj ne pokazuje ozbiljne interakcije s drugim lijekovima, ali treba izbjegavati konzumaciju alkohola tijekom terapije kako bi se izbjegle nepredviđene reakcije.

Mjere Predostrožnosti i Upozorenja

Nema specifičnih mjera predostrožnosti niti posebnih upozorenja za upotrebu DIATEA čaja.

Prekomjerna Doza

Prekomjerna doza DIATEA čaja nije poželjna. Uvijek se pridržavajte preporučenih doza kako biste izbjegli moguće nuspojave ili neželjene reakcije.

Kupite DIATEA u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti DIATEA čaj u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Trenutno proizvod nije dostupan na tržištu, a datum sljedeće isporuke na apotekarske skladišne centre nije poznat.

DIATEA cijena, popust

Cijena proizvoda DIATEA iznosi 39 eura. Trenutno na službenoj web stranici proizvođača traje posebna akcija s popustom od 50%. Količina proizvoda na akciji je ograničena, a akcija je privremena. Za naručivanje proizvoda, potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača, a pritom nije potreban nikakav promotivni kod.

DIATEA
39€ 78€

Nema potrebe za liječničkim receptom kako biste kupili ovaj proizvod. Narudžba se može obaviti putem službene web stranice proizvođača. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave.

Proizvod DIATEA može se kupiti s dostavom na područje cijele Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o DIATEA

Postoje stvarni komentari i povratne informacije o DIATEA proizvodu na različitim forumima, web stranicama za recenzije, društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i visoke ocjene i recenzije od strane kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% ovih komentara su pozitivni i iskazuju zadovoljstvo korisnika.

Neki od pozitivnih komentara uključuju izvještaje o boljoj kontroli razine šećera u krvi, poboljšanju općeg zdravstvenog stanja i zadovoljstvu proizvodom kao prirodnim dodatkom za dijabetičare.

Iskustva stvarnih klijenata:

DIATEA čaj mi je donio značajno poboljšanje u kontroli mog šećera u krvi. Već nakon nekoliko tjedana primijetila sam razliku. Sada se osjećam energičnije i svakodnevni život mi je puno lakši. Preporučujem svima sličnih problema.

Ivana, 42 godine

Kao dugogodišnji dijabetičar, bio sam skeptičan prema mnogim proizvodima, ali DIATEA me ugodno iznenadio. Nakon što sam počeo koristiti ovaj čaj, primijetio sam poboljšanje u razini šećera u krvi i osjećam se puno bolje. Sada je to redoviti dio moje rutine.

Marko, 58 godina

DIATEA čaj nije imao znatnog utjecaja na moju razinu šećera u krvi. Možda nije odgovarao mom tijelu, ali nisam primijetila nikakve pozitivne promjene. Možda je potrebno više vremena ili nije za svakoga.

Elena, 35 godina

Oduševljen sam DIATEA čajem! Razine šećera su mi se stabilizirale i osjećam se puno bolje. Sada mogu bolje kontrolirati svoju prehranu bez drastičnih oscilacija u šećeru.

Ivan, 50 godina

DIATEA čaj mi je pomogao da se osjećam bolje, ali rezultati nisu bili spektakularni. Možda će drugima bolje odgovarati, ali za mene je bilo samo blago poboljšanje.

Marina, 28 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa učinaka i rezultata korištenja DIATEA čaja za stabilizaciju razine šećera u krvi:

 • Stabilizacija razine šećera: Jedan od glavnih učinaka ovog čaja je postizanje stabilnije razine šećera u krvi kod osoba s dijabetesom ili predijabetesom.
 • Poboljšanje energetske razine: Mnogi korisnici primjećuju povećanu razinu energije i manji osjećaj umora nakon što su počeli koristiti DIATEA čaj.
 • Bolja kontrola apetita: Proizvod može pomoći u boljoj kontroli apetita, što je korisno za one koji žele regulirati težinu.
 • Poboljšanje općeg zdravlja: Mnogi korisnici izvješćuju o poboljšanju općeg zdravstvenog stanja, uključujući bolju probavu i san.
 • Podrška krvnim žilama: Sastojci u čaju mogu pridonijeti zdravlju krvnih žila, što je posebno važno za osobe s dijabetesom.

Djeluje li DIATEA doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

DIATEA nije prijevara jer je proizvod izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza ograničenog broja negativnih recenzija pokazuje da su kupci podnijeli te recenzije nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu puni tijek terapije.

Proizvod je siguran za uporabu kada se pridržavate uputa proizvođača i provjerite sastav kako biste izbjegli moguće alergijske reakcije. Važno je napomenuti da individualni odgovor na proizvod može varirati, ali DIATEA je razvijena s pažnjom kako bi pomogla osobama s dijabetesom ili predijabetesom u kontroli razine šećera u krvi.

Komentar liječnika

DIATEA čaj predstavlja zanimljiv dodatak u kontroli razine šećera kod osoba s dijabetesom ili predijabetesom. Sastojci čaja su pažljivo odabrani i svaki od njih može doprinijeti boljoj regulaciji metabolizma glukoze. Cijenim prirodni pristup ovom proizvodu, bez upotrebe umjetnih dodataka ili kemikalija.

Važno je napomenuti da svaka osoba može reagirati drugačije na dodatke prehrani, pa je potrebno pažljivo pratiti kako tijelo reagira na DIATEA čaj. U svakom slučaju, DIATEA čaj može biti dio sveobuhvatnog pristupa za bolju kontrolu šećera u krvi.

Dr. Karlo Schmidt, Specijalist za endokrinologiju

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta DIATEA čaj?

DIATEA čaj košta 39 eura.

⚕️ Je li DIATEA čaj prijevara?

Ne, DIATEA čaj nije prijevara. Proizvod je izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke ili neslijedom uputa za uporabu.

⚕️ Koji su sastojci DIATEA čaja?

Sastojci DIATEA čaja uključuju Betula folium, Juniperi fructus, Myrtilli folium, Phaseoli fructus sine semen, Petroselin radix, Mali fructus, i Cinnomami cortex.

⚕️ Mogu li kupiti DIATEA čaj u ljekarni bez recepta?

Da, DIATEA čaj može se kupiti bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da proizvod trenutno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj.

⚕️ Kako koristiti DIATEA čaj?

DIATEA čaj koristi se tako da se 2 žlice čaja stavi u šalicu kipuće vode, ostavi da se namakne 5-7 minuta, ukloni vrećica, a zatim popije dok je još topao. Preporučuje se konzumiranje 1-2 šalice dnevno.

⚕️ Ima li kakvih nuspojava ili kontraindikacija?

Proizvod je općenito siguran, ali nuspojave se mogu pojaviti kod osoba koje su alergične na sastojke. Preporučuje se pregledati sastav čaja kako biste se uvjerili da niste alergični.

DIATEA – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
DIATEA – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 62 = 64

Croatiacovid19 info
Logo