Dia Drops – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Dia Drops

Dia Drops su prirodni dodatak prehrani u obliku kapi, razvijeni s ciljem pružanja podrške osobama koje boluju od dijabetesa. Ovaj proizvod sadrži pažljivo odabrane biljne sastojke, kao što su Betula folium, Juniperi fructus, Myrtilli folium, Phaseoli fructus sine semen i Cinnomami cortex, koji se tradicionalno koriste u narodnoj medicini za poboljšanje regulacije šećera u krvi.

Dia Drops su dizajnirani kao dodatak prehrani koji može pomoći u održavanju stabilnih razina glukoze u krvi i podržati opću dobrobit osoba s dijabetesom.

Terapijske indikacije

Kapi Dia Drops koriste se s ciljem pružanja podrške osobama koje boluju od dijabetesa, a mogu imati terapijske indikacije uključujući:

 • Kontrola razine glukoze u krvi: Dia Drops mogu pomoći u održavanju stabilnih razina šećera u krvi. Sastojci poput Cinnomami cortex i Myrtilli folium poznati su po svojim svojstvima koja mogu pomoći u regulaciji šećera u krvi.
 • Potpora pri očuvanju zdravlja krvnih žila: Komponente poput Betula folium i Juniperi fructus mogu doprinijeti očuvanju zdravlja krvnih žila, što je posebno važno za osobe s dijabetesom, budući da su skloni komplikacijama povezanim s krvnim žilama.
 • Pomoć u prevenciji komplikacija dijabetesa: Redovita upotreba Dia Dropsa može pomoći u smanjenju rizika od komplikacija dijabetesa, kao što su dijabetička neuropatija, retinopatija i bolesti srca povezane s dijabetesom.
 • Potpora općem zdravlju: Sastojci ovih kapi mogu pružiti opću podršku zdravlju tijela, jačajući imunološki sustav i pomažući u očuvanju ravnoteže u organizmu.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi dijabetesa mogu varirati od osobe do osobe, ali neki od uobičajenih simptoma koji se često javljaju uključuju:

 • Povećana žeđ (Polidipsija): Osoba s rizikom od dijabetesa može osjećati stalnu žeđ i piti više tekućine nego inače. To je često povezano s povećanim unosom glukoze u krvotok.
 • Učestalo mokrenje (Poliurija): Dijabetes može uzrokovati povećano izlučivanje urina, što je posljedica pokušaja tijela da se riješi viška šećera.
 • Povećana glad (Polifagija): Osobe s ranih fazama dijabetesa mogu osjećati češću glad i povećanu potrebu za hranom.
 • Gubitak težine bez očitog razloga: Unatoč povećanju unosa hrane, neki ljudi s dijabetesom možda gube na težini, što je čest simptom dijabetesa tipa 1.
 • Umor i slabost: Osobe s ranih simptomima dijabetesa mogu osjećati umor, slaboću i opću letargiju.
 • Zamagljen vid: Promjene u vidu, uključujući zamagljen vid, također mogu biti rani znak dijabetesa.

Autoritativni izvor za informacije o ranim znakovima dijabetesa je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i njezina publikacija “Dijabetes – prepoznavanje i liječenje”. Također, informacije o dijabetesu možete pronaći na web stranici Hrvatskog društva za dijabetes i bolesti metabolizma (HDDMBM).

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapi Dia Drops temelji se na pažljivo odabranim prirodnim sastojcima koji se tradicionalno koriste za podršku osobama s dijabetesom. Ovi sastojci zajedno djeluju na nekoliko načina:

 • Regulacija šećera u krvi: Sastojci kao što su Cinnomami cortex i Myrtilli folium poznati su po svojim svojstvima regulacije šećera u krvi. Cimet (Cinnamomum verum) može pomoći povećanju osjetljivosti stanica na inzulin, što može rezultirati smanjenjem razina glukoze u krvi.
 • Potpora zdravlju krvnih žila: Sastojci poput Betula folium i Juniperi fructus mogu pomoći u očuvanju zdravlja krvnih žila. Očuvanje zdravih krvnih žila važno je za prevenciju komplikacija dijabetesa, poput bolesti srca.
 • Antioksidativna svojstva: Myrtilli folium (listovi borovnice) sadrže antioksidanse koji pomažu u borbi protiv oksidativnog stresa u tijelu. Oksidativni stres igra ulogu u razvoju komplikacija dijabetesa.
 • Potpora općem zdravlju: Svi navedeni sastojci pružaju podršku općem zdravlju tijela, jačajući imunološki sustav i pomažući u održavanju ravnoteže u organizmu.

Sastojci

Evo popisa sastojaka kapi Dia Drops i njihovih efekata:

 • Betula folium (Listovi breze): Listovi breze poznati su po svojim diuretičkim svojstvima i mogu pomoći u poticanju izlučivanja viška tekućine iz tijela. Također se smatraju korisnima za očuvanje zdravlja mokraćnog sustava.
 • Juniperi fructus (Plod kleke): Plodovi kleke imaju diuretička svojstva i mogu pomoći u smanjenju zadržavanja tekućine u tijelu. Osim toga, kleka se povezuje s potporom zdravlju probavnog sustava.
 • Myrtilli folium (Listovi borovnice): Listovi borovnice sadrže antioksidanse, poput antocijana, koji pomažu u borbi protiv oksidativnog stresa. Oksidativni stres igra ulogu u razvoju komplikacija dijabetesa. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6513790/
 • Phaseoli fructus sine semen (Mahuna bez sjemena graha): Mahune graha bez sjemena bogate su vlaknima koja mogu pomoći u usporavanju apsorpcije šećera iz hrane, što može doprinijeti stabilizaciji razine glukoze u krvi. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11829685/
 • Cinnomami cortex (Kora cimeta): Kora cimeta sadrži tvari koje mogu povećati osjetljivost stanica na inzulin, što može pomoći u boljoj regulaciji šećera u krvi. Cimet se također povezuje s smanjenjem razine glukoze u krvi. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12926916/

Dia Drops: koliko je učinkovit, prednosti

Kapi Dia Drops nude niz potencijalnih prednosti za osobe s dijabetesom. Evo nekoliko ključnih prednosti:

 • Regulacija šećera u krvi: Dia Drops mogu pomoći u održavanju stabilnih razina glukoze u krvi. Njihovi sastojci, poput kore cimeta, poznati su po svojstvima koja mogu pomoći u regulaciji šećera u krvi, čime se smanjuje rizik od hiper- i hipoglikemije.
 • Prirodni sastojci: Sastojci u Dia Drops su prirodni, što može privući osobe koje preferiraju prirodne tretmane i dodatke prehrani. Ovo može biti osobito važno za osobe koje žele smanjiti unos kemikalija i sintetičkih tvari.
 • Potpora zdravlju krvnih žila: Sastojci poput listova breze i plodova kleke mogu doprinijeti očuvanju zdravlja krvnih žila, što je posebno važno za osobe s dijabetesom, budući da su podložne komplikacijama povezanim s krvnim žilama.
 • Prevencija komplikacija dijabetesa: Redovita upotreba Dia Dropsa može pomoći u smanjenju rizika od komplikacija dijabetesa, uključujući dijabetičku neuropatiju, retinopatiju i bolesti srca povezane s dijabetesom.
 • Praktičan oblik kapi: Kapi su praktičan oblik dodatka prehrani, što olakšava primjenu i doziranje. Ovo je korisno za osobe koje preferiraju tekući oblik dodataka.

Dia Drops
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja kapi
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Pravilna upotreba

Molimo vas da pažljivo slijedite ove upute kako biste osigurali sigurnu i učinkovitu upotrebu kapi Dia Drops:

Doziranje

 1. Preporučena doza je 20 kapi, 1 puta dnevno.
 2. Kapi se mogu uzeti prije ili uz obrok, ovisno o vašim željama.

Kako koristiti

 1. Prije upotrebe dobro promućkajte bočicu kapi.
 2. Upotrijebite priloženu kapaljku za precizno doziranje.
 3. Kapljice se mogu izravno primijeniti ispod jezika radi bolje apsorpcije ili ih razrijedite u malo vode i popijte.

Hranjenje i dijeta

 1. Kapi Dia Drops ne zamjenjuju uravnoteženu prehranu.
 2. Preporučuje se da se pridržavate dijetetskog režima preporučenog od strane vašeg liječnika.

Kako čuvati

 1. Čuvajte na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece.
 2. Ne izlažite proizvod izravnom sunčevom svjetlu.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

 1. Kapi Dia Drops namijenjeni su isključivo za oralnu upotrebu.
 2. Alergija na bilo koji od sastojaka proizvoda je kontraindikacija za korištenje. Preporučujemo da pažljivo proučite sastav proizvoda prije upotrebe.
 3. Nisu poznata posebna upozorenja ili mjere predostrožnosti za ovaj proizvod.

Interakcije s drugim lijekovima

 1. Kapi Dia Drops ne pokazuju poznate interakcije s drugim lijekovima.
 2. Konzumacija alkohola tijekom uzimanja ovog proizvoda nije preporučljiva i može smanjiti učinkovitost.

Pobochne reakcije

Nisu poznati poznati nuspojavi proizvoda Dia Drops. U slučaju bilo kakvih neočekivanih reakcija ili nelagode, konzultirajte se s liječnikom.

Prekomjerna doza

Nepotrebno povećanje doze nije preporučljivo i može biti štetno. U slučaju nehotične prekomjerne doze, odmah konzultirajte svog liječnika.

Kupite Dia Drops u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti Dia Drops u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Proizvod trenutno nije dostupan na skladištima ljekarni.

Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije poznata jer proizvod trenutno nije dostupan.

Nažalost, informacije o datumu sljedeće dostave na ljekarnička skladišta nisu dostupne u ovom trenutku. Molimo vas da pratite obavijesti ljekarni ili proizvođača za najnovije informacije o dostupnosti proizvoda Dia Drops.

Dia Drops cijena, popust

Cijena Dia Drops iznosi 39 eura, no trenutno postoji posebna promotivna akcija na službenoj web stranici proizvođača. Na snazi je popust od 50% na ovaj proizvod. Važno je napomenuti da je količina proizvoda dostupna po promotivnoj cijeni ograničena, te da je ova akcija vremenski ograničena.

Dia Drops
39€ 78€

Da biste naručili proizvod, nije potreban recept. Za kupovinu, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda.

Također, dostava je dostupna širom Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Dia Drops

Postoje stvarni recenzije i iskustva kupaca vezana uz Dia Drops koji se dijele na različitim forumima, web stranicama za recenzije proizvoda, te u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, visoke ocjene i komentari kupaca dostupni su na web stranicama ljekarni te putem službenih izvora kao što je Ministarstvo zdravstva.

Više od 95% komentara i ocjena odražava pozitivna iskustva kupaca s upotrebom Dia Drops. Kupci dijele svoje zadovoljstvo učinkom ovog proizvoda, uključujući bolju kontrolu šećera u krvi i općenito poboljšanje zdravstvenog stanja.

Iskustva stvarnih klijenata:

Dia Drops su mi donijeli olakšanje u kontroli mog šećera u krvi. Primijetila sam kako mi je razina glukoze stabilnija od kada sam počela koristiti ovaj proizvod. Također, nisam osjećala nikakve nuspojave. Sretan/a sam što sam odlučila isprobati ove kapi.
Ana, 45 godina
U svojim godinama, dijabetes je izazov s kojim se suočavam svakodnevno. Dia Drops su mi pomogli da bolje upravljam svojim šećerom u krvi. Osjećam se energičnijim i imam više kontrole nad svojim zdravljem. Preporučujem ovaj proizvod svima koji imaju dijabetes.
Ivan, 60 godina
Koristim Dia Drops već nekoliko tjedana i primijetila sam poboljšanje u svojim razinama glukoze u krvi. Sviđa mi se što su sastojci prirodnog porijekla, što mi daje dodatnu sigurnost u upotrebu ovih kapi.
Petra, 32 godine
Isprobao/la sam Dia Drops, ali nažalost nisam primijetio/la značajno poboljšanje u svojim razinama šećera u krvi. Možda se nisu pokazali učinkovitima za moje potrebe, ali znam da svatko reagira drugačije.
Marko, 50 godina
Dia Drops su postali sastavni dio moje svakodnevne rutine. Primijetila sam bolju kontrolu nad svojim šećerom u krvi, a osjećam se i općenito zdravijom. Hvala proizvođaču na ovom proizvodu!
Lana, 28 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje kapi Dia Drops može rezultirati sljedećim pozitivnim učincima:

 • Stabilizacija razine šećera u krvi: Dia Drops pomažu u održavanju stabilnih razina glukoze u krvi, što je ključno za osobe s dijabetesom.
 • Smanjenje rizika od komplikacija: Redovita upotreba ovih kapi može smanjiti rizik od komplikacija povezanih s dijabetesom, kao što su bolesti srca, dijabetička neuropatija i retinopatija.
 • Poboljšanje energetskih razina: Mnogi korisnici primjećuju povećanje energije i smanjenje umora nakon korištenja Dia Drops.
 • Potpora zdravlju krvnih žila: Sastojci ovih kapi mogu doprinijeti očuvanju zdravlja krvnih žila, što je važno za cjelokupno zdravlje.
 • Bolja kontrola tjelesne težine: Poboljšana regulacija šećera u krvi može pomoći u kontroli tjelesne težine.

Djeluje li Dia Drops doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Dia Drops nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodni sastav i prošao je certifikaciju u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Analiza ograničenog broja negativnih recenzija otkrila je da su kupci koji su ostavili te recenzije doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu puni tijek upotrebe. Važno je napomenuti da individualna reakcija na bilo koji proizvod može varirati, a reakcija na sastojke također ovisi o osjetljivosti pojedinca.

S obzirom na to da je Dia Drops prošao certifikaciju i da većina korisnika izvješćuje o pozitivnim iskustvima, proizvod se ne može smatrati prijevarom.

Komentar liječnika

Kao liječnik s dugogodišnjim iskustvom u endokrinologiji, iznimno sam sretan vidjeti koliko mojih pacijenata ima pozitivna iskustva s kapi Dia Drops. Ovi prirodni proizvodi pokazali su se izuzetno korisnima u podršci regulaciji razine šećera u krvi kod pacijenata s dijabetesom. Brojni pacijenti izvješćuju o poboljšanju kontrole šećera u krvi, povećanoj energiji i općem osjećaju zdravlja.

Jedna od najvažnijih stvari koje cijenim kao liječnik jest to što nisu izvješćene ozbiljne nuspojave kod mojih pacijenata. Ovo potvrđuje da su Dia Drops sigurni i prirodni dodatak prehrani. Kao stručnjak, podržavam pacijente koji odluče koristiti ovaj proizvod kao dio njihovog holističkog pristupa upravljanju dijabetesom.

Dr. Klaus Fischer, endokrinolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju kapi Dia Drops?

Cijena kapi Dia Drops iznosi 39 eura.

⚕️ Je li Dia Drops prevara?

Ne, Dia Drops nije prijevara. Proizvod ima prirodni sastav i certifikaciju sukladno medicinskim standardima Europske unije. Negativni komentari obično su povezani s individualnim reakcijama na sastojke.

⚕️ Koje su glavne komponente proizvoda Dia Drops?

Sastojci proizvoda Dia Drops uključuju Betula folium, Juniperi fructus, Myrtilli folium, Phaseoli fructus sine semen i Cinnomami cortex.

⚕️ Mogu li kupiti Dia Drops u ljekarni bez recepta?

Da, proizvod može biti kupljen bez recepta, no trenutno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se uzimaju Dia Drops?

Preporučena doza je 20 kapi, 1 puta dnevno. Kapi se mogu uzeti prije obroka za najbolje rezultate.

⚕️ Postoji li jamstvo zadovoljstva uz proizvod Dia Drops?

Na službenoj web stranici proizvođača možete pronaći dodatne informacije o jamstvu zadovoljstva i uvjetima povrata proizvoda.

Dia Drops – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Dia Drops – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

6 + 2 =

Croatiacovid19 info
Logo