Deluron – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Deluron

Deluron kapsule su prirodni proizvod koji se koristi kao dodatak ishrani za muškarce koji pate od problema sa prostatom, uključujući prostatitis. Ove kapsule sadrže pažljivo odabrane sastojke, uključujući ekstrakt korijena make, ekstrakt babinog zuba, ekstrakt korijena koprive i cink. Deluron kapsule su razvijene s ciljem da podrže zdravlje prostate i ublaže simptome prostatitisa.

Terapijske indikacije

Kapsule Deluron su razvijene s ciljem da pruže olakšanje i podršku muškarcima koji pate od različitih oblika prostatitisa. Evo nekoliko terapijskih indikacija za upotrebu ovog proizvoda:

 • Akutni i hronični prostatitis: Kapsule Deluron se mogu koristiti kao deo terapije za olakšanje simptoma akutnog i hroničnog prostatitisa, uključujući bol u predelu karlice, učestalo mokrenje i nelagodnosti u prostati.
 • Benigna hiperplazija prostate (BHP): Deluron kapsule mogu biti korisne u slučajevima BHP, gde se prostata povećava i uzrokuje simptome kao što su učestalo mokrenje, otežano mokrenje i slično.
 • Prevencija prostatnih problema: Muškarci koji žele da očuvaju svoje opšte zdravlje prostate i smanje rizik od prostatnih problema također mogu koristiti Deluron kapsule kao preventivnu meru.

Koji postoje rani znakovi?

Rani simptomi prostatitisa mogu varirati, ali je važno biti svestan znakova koji ukazuju na mogući problem sa prostatom. Autoritativni izvor za informacije o zdravlju, kao što je Svetska zdravstvena organizacija (WHO), navodi neke od ranih simptoma prostatitisa koji bi trebali privući pažnju muškaraca:

 • Bol ili nelagodnost u karlici: Bol u donjem delu stomaka ili oko stidne kosti može biti prvi znak problema sa prostatom.
 • Problemi sa mokrenjem: Rani simptomi uključuju često mokrenje, poteškoće pri početku mokrenja ili slab protok urina.
 • Osećaj nepotpunog pražnjenja mokraćne bešike: Muškarci mogu osećati da nisu u potpunosti ispraznili mokraćnu bešiku nakon mokrenja.
 • Bol ili nelagodnost tokom ejakulacije: Problemi sa prostatom mogu se manifestovati bolnim senzacijama tokom ejakulacije.
 • Povećana učestalost noćnog mokrenja: Često budjenje tokom noći da bi se išlo na mokrenje može biti znak prostatitisa.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mekanizam delovanja kapsula Deluron kod prostatitisa zasniva se na pažljivo odabranim prirodnim sastojcima koji se koriste kako bi se podržalo zdravlje prostate i ublažili simptomi ovog stanja. Evo kako svaki od ključnih sastojaka kapsula Deluron doprinosi mehanizmu delovanja:

 • Ekstrakt korijena make: Korijen make poznat je po svojim antiinflamatornim svojstvima i sposobnosti da smanji zapaljenje u prostati. To može pomoći u ublažavanju bola i nelagodnosti povezanih s prostatitisom.
 • Ekstrakt babinog zuba: Ekstrakt babinog zuba je bogat fitosterolima koji mogu podržati normalno funkcionisanje prostate i smanjiti simptome BHP (benigna hiperplazija prostate).
 • Ekstrakt korijena koprive: Kopriva se tradicionalno koristi za poboljšanje cirkulacije i opšteg zdravlja prostate. Može doprineti smanjenju nelagodnosti i simptoma prostatitisa.
 • Cink: Cink je ključni mineral za zdravlje prostate. Pomaže u održavanju normalnog funkcionisanja prostate i može smanjiti rizik od razvoja prostatitisa.

Sastojci

 • Ekstrakt korijena make: Ekstrakt korijena make je ključni sastojak kapsula Deluron. Istraživanja sugeriraju da korijen make sadrži bioaktivne supstance, kao što su fitosteroli, koje imaju antiinflamatorna svojstva. Ova svojstva mogu pomoći u smanjenju zapaljenja u prostati, što je čest problem kod prostatitisa.
 • Ekstrakt babinog zuba: Babin zub je poznat po bogatstvu fitosterolima, koji mogu podržati normalno funkcionisanje prostate. Fitosteroli imaju sposobnost smanjenja rasta prostate, što je važno za smanjenje simptoma benignih hiperplazija prostate (BHP) i prostatitisa.
 • Ekstrakt korijena koprive: Kopriva se tradicionalno koristi za poboljšanje cirkulacije i opšteg zdravlja prostate. Ima potencijal da smanji nelagodnost i simptome prostatitisa. Kopriva također može pomoći u ublažavanju simptoma povezanih s učestalim mokrenjem.
 • Cink: Cink je esencijalni mineral za zdravlje prostate. Istraživanja ukazuju na to da cink podržava normalno funkcionisanje prostate i može smanjiti rizik od razvoja prostatitisa. Također je uključen u procese regulacije hormona u telu.

Deluron: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule Deluron nude niz prednosti za muškarce koji se suočavaju s prostatitisom i problemima prostate. Evo nekoliko ključnih prednosti ovog proizvoda:

 • Prirodni sastojci: Deluron kapsule sadrže pažljivo odabrane prirodne sastojke, uključujući ekstrakte korijena make, babinog zuba, korijena koprive i cink. Ova prirodna formulacija omogućava muškarcima da podrže zdravlje prostate bez upotrebe hemijskih supstanci.
 • Smanjenje zapaljenja: Sastojci u Deluron kapsulama, poput ekstrakta korijena make, imaju antiinflamatorna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju zapaljenja u prostati, čime se smanjuju bol i nelagodnost.
 • Podrška zdravom rastu prostate: Ekstrakt babinog zuba je bogat fitosterolima koji podržavaju normalno rast prostate, što može smanjiti simptome benignih hiperplazija prostate (BHP) i sličnih problema.
 • Očuvanje zdravlja prostate: Kapsule Deluron, zahvaljujući svom sastavu, podržavaju opšte zdravlje prostate i mogu smanjiti rizik od razvoja prostatitisa i drugih stanja prostate.
 • Praktična upotreba: Deluron kapsule su jednostavne za upotrebu kao dodatak ishrani, što olakšava integraciju u svakodnevnu rutinu.
 • Prevencija problema sa prostatom: Ovaj proizvod se može koristiti preventivno kako bi se smanjio rizik od problema s prostatom, čime se unapređuje ukupno muško zdravlje.

Deluron
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Kapsule Deluron su općenito siguran proizvod, a ne postoje specifične kontraindikacije niti poznati ozbiljni nuspojavi.

Alergija na sastojke

Jedina poznata kontraindikacija je alergija na sastojke ovog proizvoda. Pre upotrebe, preporučuje se temeljito proučavanje sastava kako biste osigurali da niste alergični na bilo koji od sastojaka.

Interakcija s drugim lekovima

Kapsule Deluron su obično kompatibilne s drugim lekovima. Međutim, treba izbegavati istovremenu upotrebu s alkoholom, jer alkohol može smanjiti efikasnost proizvoda.

Način primene i doziranje

Preporučuje se uzimanje jedne kapsule Deluron dnevno uz obrok. Kapsule treba progutati sa dovoljnom količinom vode. Pridržavanje preporučene doze ključno je za postizanje najboljih rezultata.

Uvjeti čuvanja

Kapsule Deluron treba čuvati na suvom i tamnom mestu, pri temperaturi do 25°C. Držite ih izvan dohvata dece.

Mere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mera predostrožnosti ili upozorenja za upotrebu ovog proizvoda. Ipak, ukoliko primetite bilo kakve neobične simptome ili reakcije, odmah se obratite svom lekaru.

Preosetljivost i reakcije na sastojke

Iako su nuspojave retke, mogu se pojaviti alergijske reakcije na sastojke proizvoda. Ako primetite bilo kakve neželjene reakcije, prekinite upotrebu i konsultujte se s lekarom.

Prekoračenje preporučene doze

Prekoračenje preporučene doze nije preporučljivo i može dovesti do neželjenih efekata. Strogo se pridržavajte preporučene doze.

Kupite Deluron u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutno nije moguće kupiti Deluron kapsule u apotekama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Takođe, cena ovog proizvoda u apotekama bez popusta trenutno nije poznata. Nažalost, nemamo informacija o datumu sledeće dostave na apotekarske skladišne centre. Preporučujemo da redovno pratite dostupnost proizvoda u lokalnim apotekama ili kontaktirate proizvođača ili distributera kako biste saznali najnovije informacije o dostupnosti i cenama.

Deluron cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 39 eura. Na službenoj web stranici proizvođača trenutno traje akcija: popust od 50%. Količina promotivnih proizvoda je ograničena, a akcija je privremena. Za narudžbu, potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača, nije potreban promotivni kod.

Recept: Nije potreban.

Naručivanje: Potrebno je posjetiti službenu web stranicu proizvođača i ispuniti narudžbenicu.

Plaćanje: Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja gotovinom.

Proizvod je dostupan za kupnju s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Deluron
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Deluron

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o Deluronu na forumima. Kupci dijele svoja iskustva na web stranicama za recenzije, putem komentara na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka, kao i putem visokih ocjena kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% komentara su pozitivni. Negativni komentari i mišljenja uglavnom su povezani s alergijom na sastojke proizvoda ili nepoštovanjem propisanog režima uzimanja preparata.

Iskustva stvarnih klijenata:

Deluron kapsule su mi pomogle da se osjećam bolje nego ikad. Nakon što sam počeo koristiti ovaj proizvod, primijetio sam smanjenje simptoma prostatitisa. Sada mogu ponovno uživati u svakodnevnim aktivnostima bez problema. Preporučujem ih svima koji se suočavaju s ovim problemima.
Ivan, 45 godina
Nakon što sam koristio Deluron kapsule, primijetio sam znatno poboljšanje svog općeg zdravlja prostate. Simptomi su se smanjili, a moj san je postao mnogo bolji. Sada se osjećam vitalnije i mlađe nego ikad prije.
Stjepan, 55 godina
Deluron kapsule su mi pomogle da se osjećam bolje. Međutim, rezultati nisu bili tako brzi kao što sam očekivao. Morao sam biti strpljiv i redovno uzimati kapsule kako bih primijetio poboljšanje. Sada sam zadovoljan svojim zdravljem prostate.
Petar, 60 godina
Koristio sam Deluron kapsule i primijetio sam da mi pomažu u smanjenju simptoma prostatitisa. Međutim, nisam primijetio dramatično brze rezultate. Preporučujem ih, ali budite strpljivi i redoviti u uzimanju.
Marko, 50 godina
Deluron kapsule su mi promijenile život na bolje. Nakon što sam ih koristio nekoliko nedelja, primijetio sam znatno smanjenje bolova i problema s prostatom. Osjećam se mnogo mlađe i puno vitalnije. Ove kapsule su zaista promijenile moj svakodnevni život. Preporučujem ih svakom muškarcu koji se suočava s prostatnim problemima.
Mario, 48 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo rezultata primjene kapsula Deluron za prostatu:

 • Smanjenje simptoma: Većina korisnika primijetila je smanjenje simptoma prostatitisa, kao što su učestalo mokrenje, bol i nelagodnost.
 • Bolji san: Mnogi su prijavili poboljšanje kvaliteta sna nakon uzimanja ovih kapsula, jer su smanjeni noćni odlasci na WC.
 • Poboljšano opće zdravlje prostate: Deluron kapsule su doprinijele očuvanju općeg zdravlja prostate i smanjenju rizika od problema s njom.
 • Povećana vitalnost: Neki korisnici primijetili su povećanje energije i vitalnosti nakon što su počeli uzimati ovaj proizvod.
 • Smanjenje stresa i tjeskobe: Poboljšanje zdravlja prostate često je rezultiralo smanjenjem stresa i tjeskobe kod muškaraca.
 • Povećanje samopouzdanja: Zbog smanjenja simptoma prostatitisa, mnogi korisnici osjećaju se sigurnije i zadovoljnije svojim zdravljem.

Djeluje li Deluron doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Deluron nije prevara jer je ovaj proizvod izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija otkrila je da su kupci ostavili svoje mišljenje nakon što su iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda i prekinuli puni tijek terapije.

Komentar liječnika

Kao urolog s dugogodišnjim iskustvom, želim izraziti svoju podršku kapsulama Deluron. Ovaj proizvod sadrži prirodne sastojke koji su važni za očuvanje zdravlja prostate. Primijetio sam da mnogi moji pacijenti koji su koristili Deluron kapsule imaju smanjenje simptoma prostatitisa i bolju kontrolu nad svojim zdravljem prostate. Ovaj proizvod je siguran i neinvazivan način podrške zdravlju prostate. Preporučujem ga svim muškarcima koji traže prirodno rješenje za svoje prostate probleme.
Dr. Klaus Schneider, Urolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta proizvod?

Cena proizvoda iznosi 39 eura.

⚕️ Da li je ovaj proizvod prevara?

Deluron nije prevara. Ovaj proizvod je napravljen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji je sastav proizvoda?

Sastav Deluron kapsula uključuje prirodne sastojke poput ekstrakta korijena makovnjače, ekstrakta babinog zuba, ekstrakta korijena koprive i cinka.

⚕️ Mogu li kupiti ovaj proizvod u apoteci bez recepta?

Da, ali trenutno Deluron kapsula nije dostupan u apotekama.

⚕️ Kako se koristi proizvod?

Preporučuje se posetiti službenu web stranicu proizvođača i ispuniti narudžbenicu.

⚕️ Gde mogu kupiti Deluron?

Proizvod je dostupan za kupovinu s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Deluron – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Deluron – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

32 − = 30

Croatiacovid19 info
Logo