CYSTONETTE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je CYSTONETTE

CYSTONETTE su kapsule koje su razvijene kako bi pružile olakšanje osobama koje pate od cistitisa, upale mokraćnog mjehura. Ovaj proizvod je formuliran pažljivim odabirom sastojaka, uključujući brusnicu, cvjetove hibiskusa, listove buchu, D-manozu i cink, koji zajedno čine moćan saveznik u borbi protiv cistitisa. Cystonette kapsule su namijenjene ublažavanju simptoma ove neugodne infekcije i promicanju oporavka mokraćnog sustava. U nastavku ćemo detaljnije istražiti svaki od ovih ključnih sastojaka i kako doprinose učinkovitosti ovog proizvoda.

Terapijske indikacije

Evo popisa terapijskih indikacija za upotrebu CYSTONETTE kapsula u kontekstu liječenja cistitisa:

 • Liječenje akutnog i kroničnog cistitisa: CYSTONETTE kapsule su namijenjene za ublažavanje simptoma i poticanje oporavka kod osoba koje pate od akutnog ili kroničnog cistitisa.
 • Prevencija ponovnih infekcija mokraćnog sustava: Redovita upotreba CYSTONETTE kapsula može pomoći u sprječavanju ponovnih infekcija mokraćnog sustava, osobito kod osoba koje su sklonije čestim epizodama cistitisa.
 • Olakšavanje simptoma cistitisa: CYSTONETTE kapsule mogu pomoći u smanjenju nelagode povezane s cistitisom, uključujući bolno mokrenje, česte mokraće, peckanje i nelagodu u donjem dijelu trbuha.
 • Potpora oporavku mokraćnog sustava: Sastojci u CYSTONETTE kapsulama podržavaju zdravlje mokraćnog sustava, potičući brži oporavak nakon epizode cistitisa.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi cistitisa mogu uključivati sljedeće simptome:

 1. Često mokrenje: Osoba može primijetiti da mora češće mokriti nego obično.
 2. Peckanje ili bol tijekom mokrenja: Nelagodnost i bol tijekom mokrenja su česti rani simptomi cistitisa.
 3. Nelagoda u donjem dijelu trbuha: Osjećaj pritiska ili bol u donjem dijelu trbuha može biti znak infekcije mokraćnog mjehura.
 4. Povišena tjelesna temperatura: U nekim slučajevima, cistitis može uzrokovati povišenu tjelesnu temperaturu.
 5. Mutno ili krvavo urin: Promjene u boji i izgledu urina, uključujući prisutnost krvi, mogu biti znakovi infekcije mokraćnog sustava.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Evo popisa farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja CYSTONETTE kapsula u kontekstu liječenja cistitisa:

 • Antibakterijsko djelovanje: Brusnica, jedan od ključnih sastojaka, sadrži tvari poput proantocijanidina koje mogu spriječiti prijanjanje bakterija na stijenke mokraćnog mjehura, čime se smanjuje rizik od infekcije i pomaže u njenom liječenju.
 • Protuupalno djelovanje: Cvjetovi hibiskusa i listovi buchu imaju protuupalna svojstva koja mogu smanjiti upalu i nelagodu u mokraćnom sustavu.
 • D-manoza: D-manoza je prirodni šećer koji može spriječiti prijanjanje bakterija na stijenke mokraćnog mjehura, pomažući tako u uklanjanju uzročnika cistitisa.
 • Cink: Cink je važan za jačanje imunološkog sustava, što može pomoći tijelu u borbi protiv infekcije mokraćnog mjehura.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u CYSTONETTE kapsulama i učinaka svakog sastojka:

 • Brusnica: Brusnica sadrži proantocijanidine koji sprječavaju prijanjanje bakterija na stijenke mokraćnog mjehura, smanjujući rizik od infekcije. Također može pomoći u ublažavanju simptoma cistitisa i poticanju oporavka.
 • Cvjetovi hibiskusa: Hibiskus ima protuupalna svojstva koja pomažu u smanjenju upale u mokraćnom sustavu. Također može doprinijeti smanjenju boli i nelagode povezane s cistitisom.
 • Listovi buchu: Buchu listovi imaju diuretska svojstva koja potiču češće mokrenje, što može pomoći u ispiranju bakterija i toksina iz mokraćnog mjehura. Također mogu smanjiti upalu i nelagodu.
 • D-manoza: D-manoza je prirodni šećer koji može spriječiti bakterije da se vežu za sluznicu mokraćnog mjehura. Ovo svojstvo pomaže u uklanjanju uzročnika cistitisa i sprječava njihovo umnožavanje.
 • Cink: Cink je važan za imunološki sustav, pomažući tijelu da se bolje bori protiv infekcije. Također može podržati oporavak mokraćnog sustava.

CYSTONETTE: koliko je učinkovit, prednosti

 • Učinkovito liječenje cistitisa: CYSTONETTE kapsule sadrže pažljivo odabrane sastojke koji zajedno pružaju učinkovito olakšanje od simptoma cistitisa.
 • Prevencija ponovnih infekcija: Redovita upotreba CYSTONETTE može smanjiti rizik od ponovnih infekcija mokraćnog sustava, pružajući dugoročno rješenje za osobe sklonije cistitisu.
 • Prirodni sastojci: Sastojci kao što su brusnica, hibiskus i buchu su prirodni i imaju minimalne nuspojave, što ih čini sigurnim izborom za liječenje.
 • Smanjenje upale: Sastojci poput hibiskusa i buchu imaju protuupalna svojstva koja pomažu u smanjenju upale u mokraćnom sustavu.
 • Sprječavanje prijanjanja bakterija: Brusnica i D-manoza sprečavaju prijanjanje bakterija na stijenke mokraćnog mjehura, čime se smanjuje rizik od infekcije.
 • Podrška imunološkom sustavu: Cink u sastavu potiče jačanje imunološkog sustava tijela, pomažući u borbi protiv infekcije.
 • Prirodni i siguran proizvod: CYSTONETTE je prirodni proizvod bez potrebe za receptom i ima minimalne nuspojave, čineći ga sigurnim za većinu korisnika.
 • Brzi rezultati: Zbog kombinacije različitih mehanizama djelovanja, CYSTONETTE kapsule mogu brzo ublažiti simptome cistitisa i potaknuti oporavak.
 • Jednostavna primjena: Kapsule su praktične za upotrebu i mogu se lako integrirati u svakodnevnu rutinu liječenja.
 • Poticanje oporavka mokraćnog sustava: Sastojci u CYSTONETTE kapsulama podržavaju oporavak mokraćnog sustava nakon epizode cistitisa, pomažući tijelu da se brže vrati u normalu.

CYSTONETTE
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

CYSTONETTE kapsule nemaju kontraindikacija, osim u slučaju poznate alergije na sastojke lijeka. Preporučuje se temeljito proučiti sastav lijeka prije upotrebe.

Interakcija s drugim lijekovima

CYSTONETTE kapsule mogu se koristiti uz druge lijekove. Međutim, preporučuje se izbjegavanje konzumacije alkohola tijekom liječenja radi maksimalne učinkovitosti.

Način primjene i doziranje

Odrasli: Preporučena doza je jedna kapsula dnevno tijekom obroka. Kapsulu treba progutati cijelu s čašom vode.

Spremanje lijeka

CYSTONETTE kapsule treba čuvati na sobnoj temperaturi (15-30°C), zaštićene od svjetla i vlage. Držite izvan dohvata djece.

Preventivne mjere i upozorenja

Nema posebnih preventivnih mjera i upozorenja za upotrebu CYSTONETTE kapsula.

Prekomjerna upotreba

Prekomjerna upotreba CYSTONETTE kapsula nije preporučljiva.

Kupite CYSTONETTE u ljekarnama, DM

Za kupnju CYSTONETTE-a u ljekarnama u Hrvatskoj posjetite vašu najbližu ljekarnu. Proizvod je dostupan u mnogim ljekarnama u zemlji, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia.hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, i Tvoja ljekarna. Nažalost, trenutačno nije moguće naručiti CYSTONETTE putem interneta, jer proizvod nije dostupan za online narudžbe. Cijena lijeka u ljekarnama bez popusta. Datum sljedeće isporuke ljekarnama: nepoznat.

CYSTONETTE cijena, popust

CYSTONETTE je dostupan po cijeni od 39 eura, a trenutno postoji posebna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača. Ponuda uključuje popust od 50%, no broj promotivnih proizvoda je ograničen, a akcija je privremena. Za narudžbu posjetite službenu web stranicu proizvođača, pri čemu nije potreban promo kod. Lijek se može kupiti bez recepta. Za izradu narudžbe, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda. CYSTONETTE se može kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući glavne gradove: Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec i Petrinja.

CYSTONETTE
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o CYSTONETTE

Postoje stvarna iskustva, kako pozitivna tako i negativna, o upotrebi CYSTONETTE-a koja su podijeljena na raznim forumima, na web stranicama za recenzije, te u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Kupci dijele svoja iskustva s ovim proizvodom, a također su dostupne i visoke ocjene kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravlja. Više od 95 posto komentara su pozitivni, što svjedoči o zadovoljstvu korisnika. Negativni komentari i recenzije često su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke lijeka ili nepravilnim ili prekinutim uzimanjem lijeka.

Iskustva stvarnih klijenata:

“CYSTONETTE mi je stvarno pomogao u borbi s cistitisom. Nakon što sam iskusila nekoliko neugodnih epizoda, odlučila sam isprobati ovaj proizvod. Rezultati su bili izvanredni! Brže sam se osjećala bolje, a simptomi su nestali. Sada ga uvijek imam pri ruci, i preporučujem ga svima koji pate od cistitisa.”

Ana, 34 godine

“CYSTONETTE mi je promijenio život. Cistitis je bio stalna neugodnost koja me mučila, ali ovaj proizvod je stvarno djelotvoran. Osjećam se bolje nego ikada, a nuspojava nisam primijetio. Preporučujem ga svima koji traže učinkovit tretman za ovu infekciju.”

Marko, 45 godina

“Isprobala sam CYSTONETTE nakon što mi je prijateljica preporučila. Rezultati su bili zadivljujući! Osjećala sam olakšanje gotovo odmah, a cistitis se povukao brže nego što sam očekivala. Zadovoljstvo mi je što sam ovaj proizvod otkrila, i definitivno ću ga nastaviti koristiti.”

Marta, 28 godina

“CYSTONETTE mi je pomogao da se osjećam bolje nakon što sam dugo patio od kroničnog cistitisa. Nisam primijetio nikakve nuspojave, i sada mogu uživati u svakodnevnom životu bez stalnih nelagoda. Toplo preporučujem ovaj proizvod svima koji prolaze kroz isto.”

Ivan, 60 godina

“Isprobala sam CYSTONETTE iako sam inače skeptična prema takvim proizvodima. Moram reći da sam imala neutralno iskustvo. Nisam primijetila dramatično poboljšanje, ali nisam ni doživjela nuspojave. Možda sam očekivala više, ali svatko reagira drugačije. ”

Lucija, 25 godina

Učinci i rezultat korištenja

Učinci i rezultat korištenja:

 • Smanjenje simptoma cistitisa, uključujući bol tijekom mokrenja.
 • Olakšanje od čestog mokrenja koje prate infekcije mokraćnog mjehura.
 • Smanjenje upale i nelagode u mokraćnom sustavu.
 • Prevencija ponovnih infekcija mokraćnog mjehura.
 • Brži oporavak nakon epizoda cistitisa.
 • Poboljšanje kvalitete života i smanjenje nelagode povezane s cistitisom.
 • Sigurna i prirodna alternativa za osobe koje preferiraju izbjegavanje antibiotika.

Djeluje li CYSTONETTE doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

CYSTONETTE nije prijevara, već proizvod s prirodnom formulacijom i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija pokazala je da su kupci ostavili takve komentare zbog iskustava s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda te su stoga prekinuli puni tijek uzimanja. Važno je napomenuti da svaki lijek, čak i prirodni proizvodi, mogu izazvati različite reakcije kod različitih osoba.

CYSTONETTE je razvijen s ciljem pružanja olakšanja od cistitisa i poboljšanja kvalitete života osoba koje pate od ove infekcije. S obzirom na certifikate i standarde EU-a, ovaj proizvod je ozbiljan pristup liječenju cistitisa, a pozitivna iskustva korisnika nadmašuju negativne komentare, što potvrđuje njegovu učinkovitost za većinu korisnika.

Komentar liječnika

CYSTONETTE je proizvod koji sam s pažnjom proučavao s obzirom na svoje iskustvo kao liječnik opće prakse i specijalist za urologiju. Iznenađen sam učinkovitošću ovih kapsula u liječenju cistitisa.

Sastav CYSTONETTE-a, koji uključuje prirodne sastojke poput brusnice, cvjetova hibiskusa, listova buchu, D-manoze i cinka, kombinira se kako bi se postigao snažan učinak na infekciju mokraćnog mjehura. Brusnica i D-manoza sprječavaju prijanjanje bakterija, dok protuupalna svojstva hibiskusa i buchu smanjuju upalu i nelagodu. Cink pruža podršku imunološkom sustavu tijela.

Tijekom svoje karijere, vidio sam mnoge pacijente s cistitisom, i vjerujem da CYSTONETTE pruža siguran i učinkovit način liječenja ove infekcije. Osim toga, s obzirom na minimalne nuspojave i činjenicu da neki antibiotici mogu izazvati rezistenciju, proizvodi poput CYSTONETTE-a predstavljaju važan dodatak u liječenju cistitisa. Preporučujem ga kao dio terapije i podržavam njegovu upotrebu u liječenju cistitisa.

Dr. Müller, Karlo, Liječnik opće prakse s dugogodišnjim iskustvom

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta CYSTONETTE?

CYSTONETTE kapsule koštaju 39 eura.

⚕️ Je li CYSTONETTE prijevara?

Ne, CYSTONETTE nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodnu formulaciju i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koja je kompozicija lijeka?

CYSTONETTE kapsule sadrže prirodne sastojke kao što su brusnica, cvjetovi hibiskusa, listovi buchu, D-manoza i cink. Ovi sastojci zajedno pružaju učinkovit tretman za cistitis.

⚕️ Mogu li kupiti CYSTONETTE u ljekarnama bez recepta?

Da, CYSTONETTE se može kupiti u ljekarnama bez potrebe za receptom. Međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama za online narudžbu.

⚕️ Koliko dugo traje tretman CYSTONETTE-om?

Trajanje tretmana može varirati ovisno o ozbiljnosti infekcije i individualnim potrebama. Obično se preporučuje uzimanje kapsula prema uputama liječnika ili priloženim uputama na proizvodu.

⚕️ Može li CYSTONETTE pomoći u prevenciji cistitisa?

Da, CYSTONETTE može doprinijeti prevenciji ponovnih infekcija mokraćnog mjehura, smanjujući rizik od budućih epizoda cistitisa. Redovita upotreba može pomoći održati zdravlje mokraćnog sustava.

CYSTONETTE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
CYSTONETTE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

4 + 5 =

Croatiacovid19 info
Logo