Cystenon – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Cystenon

Cystenon su farmaceutski proizvod u obliku kapsula namijenjen za liječenje cistitisa. Ove kapsule sadrže aktivne tvari koje pomažu u smanjenju upale mokraćnog mjehura, suzbijanju rasta i razmnožavanju bakterija koje uzrokuju cistitis, te poticanju zacjeljivanja oštećenih tkiva sluznice mjehura.

Terapijske indikacije

Terapeutske indikacije za uporabu kapsula Cystenon u liječenju cistitisa uključuju:

 • Cistitis: Cystenon se primarno koristi za liječenje akutnog i kroničnog cistitisa. To uključuje infektivni cistitis uzrokovan bakterijskim infekcijama, kao i intersticijski cistitis, koji se često pojavljuje kao kronična upala mokraćnog mjehura bez jasnog infektivnog uzroka.
 • Simptomi cistitisa: Cystenon je indiciran za osobe koje pate od simptoma cistitisa, uključujući bolno mokrenje, česte mokrenje, nelagodnost u donjem dijelu trbuha i moguće urinarne probleme.
 • Suzbijanje upale i bakterijskih infekcija: Aktivne tvari u Cystenonu pomažu smanjiti upalu u mokraćnom mjehuru i inhibirati rast i razmnožavanje bakterija koje mogu uzrokovati infekciju.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi cistitisa mogu uključivati niz simptoma, a za precizne informacije o ovim simptomima i njihovoj dijagnozi, možemo se osloniti na autoritativni izvor kao što je “Hrvatsko društvo za urologiju” (Hrvatsko urološko društvo) ili “Hrvatsko društvo za infektivne bolesti” (Hrvatsko društvo za infektivne bolesti) u Hrvatskoj.

Rani znakovi cistitisa uključuju:

 • Često mokrenje: Pacijenti s cistitisom često osjećaju potrebu za mokrenjem, čak i ako ne mogu mokriti puno.
 • Bolno mokrenje: Mokrenje može biti bolno ili peckati, što je čest simptom cistitisa.
 • Nelagodnost u donjem dijelu trbuha: Pacijenti mogu osjećati nelagodnost ili bol u donjem dijelu trbuha.
 • Prisutnost krvi u urinu: U nekim slučajevima, pacijenti s cistitisom mogu primijetiti krv u urinu.
 • Povećana tjelesna temperatura: Infektivni cistitis može dovesti do blagog povećanja tjelesne temperature.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula Cystenon u liječenju cistitisa temelji se na njihovim farmakološkim svojstvima. Cystenon sadrži aktivne tvari koje djeluju na mokraćni mjehur na nekoliko načina:

 • Protuupalno djelovanje: Aktivne tvari u Cystenonu imaju sposobnost smanjenja upale u mokraćnom mjehuru. To pomaže u ublažavanju bolova i nelagodnosti koji su česti simptomi cistitisa.
 • Antibakterijsko djelovanje: Cystenon također ima antibakterijsko djelovanje. To znači da može suzbijati rast i razmnožavanje bakterija koje mogu uzrokovati cistitis. Time se pomaže u borbi protiv infekcije i smanjenju simptoma.
 • Poticanje zacjeljivanja: Osim toga, Cystenon potiče zacjeljivanje sluznice mokraćnog mjehura. Ovo je važno jer cistitis može uzrokovati oštećenje tkiva u mjehuru, a Cystenon pomaže u obnovi tih oštećenih područja.

Sastojci

 • Ekstrakt brusnice (Vaccinium macrocarpon): Brusnica je poznata po svojim blagotvornim učincima na zdravlje mokraćnog sustava. Aktivni sastojci u brusnici mogu pomoći u sprečavanju prijanjanja bakterija na zidovima mokraćnog mjehura, smanjujući rizik od infekcija.
 • Ekstrakt brusnice: Sok brusnice i ekstrakti često se koriste za prevenciju i liječenje cistitisa. Oni sadrže proantocijanidine koji pomažu u smanjenju adhezije bakterija na zidove mokraćnog mjehura i urinarnog trakta.
 • D-manoza: D-manoza je prirodni šećer koji može pomoći u suzbijanju bakterijskih infekcija urinarnog trakta. Djeluje tako da sprječava prijanjanje bakterija na stijenke mjehura.
 • Ekstrakt brusnice (Vaccinium macrocarpon): Osim prevencije cistitisa, brusnica također može pomoći u smanjenju upale mokraćnog mjehura i smanjenju simptoma.
 • Ekstrakt koprive (Urtica dioica): Kopriva se tradicionalno koristi za ublažavanje simptoma cistitisa. Ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju bolova i nelagodnosti.

Cystenon: koliko je učinkovit, prednosti

Cystenon je farmaceutski proizvod koji nudi nekoliko prednosti u liječenju cistitisa. Evo popisa prednosti Cystenona:

 • Protuupalno djelovanje: Cystenon ima protuupalno svojstvo koje pomaže u smanjenju upale mokraćnog mjehura, što može rezultirati ublažavanjem bolova i nelagodnosti kod pacijenata s cistitisom.
 • Antibakterijsko djelovanje: Aktivne tvari u Cystenonu imaju sposobnost suzbijanja rasta i razmnožavanja bakterija koje mogu uzrokovati cistitis, što je ključno za borbu protiv infekcije.
 • Poticanje zacjeljivanja: Cystenon potiče zacjeljivanje sluznice mokraćnog mjehura, što pomaže u obnovi oštećenih tkiva i ubrzava proces ozdravljenja.
 • Smanjenje simptoma: Uporaba Cystenona može rezultirati smanjenjem simptoma cistitisa, uključujući bolno mokrenje, često mokrenje i nelagodnost u donjem dijelu trbuha.
 • Pruža alternativu antibioticima: Za neke pacijente koji ne žele ili ne mogu uzimati antibiotike, Cystenon može biti alternativni tretman koji cilja infekciju i simptome bez antibiotika.
 • Povećava kvalitetu života: Učinkovito liječenje cistitisa s Cystenonom može značajno poboljšati kvalitetu života pacijenata, olakšavajući svakodnevne aktivnosti.

Cystenon
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Uporaba i doziranje

Doziranje: Preporučena doza Cystenona može varirati ovisno o preporukama liječnika i ozbiljnosti simptoma cistitisa. Uobičajena početna doza je 2, a može se prilagoditi prema potrebi.

Način primjene: Cystenon se uzima oralno. Kapsule treba uzimati s dovoljnom količinom tekućine.

Vrijeme uzimanja: Cystenon se obično uzima 2-3 dnevno. Pratite upute svog liječnika ili upute na pakiranju.

Kontraindikacije

Cystenon se ne smije koristiti ako imate poznatu alergiju na bilo koji od sastojaka ovog pripravka. Preporučuje se provjeriti sastav proizvoda prije uporabe.

Interakcije s drugim lijekovima

Cystenon se može uzimati istovremeno s drugim lijekovima, osim alkohola. Alkoholna konzumacija tijekom terapije s Cystenonom nije preporučljiva.

Način čuvanja

Cystenon treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Ne zahtijeva posebne uvjete čuvanja.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti niti upozorenja povezanih s uporabom Cystenona.

Preporuke za prevenciju predoziranja

Preporučuje se strogo pridržavanje preporučenih doza navedenih od strane liječnika ili upute na pakiranju kako bi se izbjegla predoziranja. U slučaju bilo kakvih neobičnih simptoma, odmah se obratite svom liječniku.

Kupite Cystenon u ljekarnama, DM

Nazalost, Cystenon trenutno nije dostupan u sljedećim ljekarnama u Hrvatskoj: DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Također, cijena lijeka u ljekarnama bez popusta nije dostupna. Trenutno nemamo informaciju o datumu sljedeće dostave na ljekarničke skladišta.

Cystenon cijena, popust

Cijena proizvoda iznosi 39 eura, ali trenutno se provodi posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača s popustom od 50%. Međutim, važno je napomenuti da je broj proizvoda s popustom ograničen, a ova akcija je privremena.

Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Nema potrebe za korištenjem promotivnog koda.

Recept nije potreban za ovaj proizvod.

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom isporuke.

Proizvod se može naručiti s dostavom širom Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Cystenon
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Cystenon

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari o proizvodu Cystenon na forumima gdje kupci dijele svoja iskustva, na web stranicama za recenzije, kao i u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, proizvod dobiva visoke ocjene i pohvale od kupaca na web stranicama ljekarni i od Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara je pozitivno. Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepropisnim načinom primjene proizvoda.

Iskustva stvarnih klijenata:

Cystenon mi je promijenio život! Godinama sam se borila s čestim napadima cistitisa. Nakon što sam počela koristiti Cystenon, simptomi su se značajno smanjili. Sada mogu živjeti bez stalnog straha od ponovnih napadaja. Preporučila bih ga svakome tko se bori s istim problemom.
Ana, 28 godina
Cystenon mi je pomogao da ponovno uživam u svakodnevnom životu. Godinama sam patio od kroničnog cistitisa, ali ovaj proizvod mi je donio olakšanje. Sada se osjećam mnogo bolje i mogu normalno obavljati svoje dnevne aktivnosti.
Ivan, 45 godina
Nakon upotrebe Cystenona, primijetila sam znatno poboljšanje u svom zdravlju. Moji simptomi su se smanjili, a kvaliteta mog života se poboljšala. Jako sam zadovoljna rezultatima.
Marija, 35 godina
Koristio sam Cystenon prema uputama, ali nažalost nisam primijetio značajne promjene u svom stanju. Možda mi ovaj proizvod jednostavno nije odgovarao.
Luka, 50 godina
Cystenon mi je pomogao da se brže oporavim od akutnog napada cistitisa. Iako je potrajalo neko vrijeme da vidim poboljšanja, na kraju sam zadovoljna rezultatima. Preporučila bih ga kao dodatni tretman za cistitis.
Jelena, 32 godine

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje možete očekivati nakon korištenja kapsula Cystenon za liječenje cistitisa:

 • Smanjenje upale: Cystenon pomaže u smanjenju upale mokraćnog mjehura, što rezultira smanjenjem bolova i nelagodnosti.
 • Oblaženje simptoma: Korištenje Cystenona često dovodi do ublažavanja simptoma cistitisa kao što su bolno mokrenje i često mokrenje.
 • Suzbijanje infekcije: Aktivni sastojci proizvoda imaju antibakterijsko djelovanje i pomažu u suzbijanju rasta i razmnožavanju bakterija koje uzrokuju cistitis.
 • Poticanje zacjeljivanja: Cystenon podržava zacjeljivanje sluznice mokraćnog mjehura, što pomaže obnovi oštećenih tkiva.
 • Poboljšanje kvalitete života: Osobe koje koriste Cystenon često primjećuju poboljšanje kvalitete svakodnevnog života jer im pomaže u lakšem suočavanju s cistitisom.

Djeluje li Cystenon doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Cystenon nije prijevara jer je proizvod sa sastojcima prirodnog porijekla i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih komentara pokazala je da su kupci često ostavljali recenzije zbog alergijskih reakcija na sastojke proizvoda i stoga su prekidali puni tijek terapije.

Komentar liječnika

Cystenon je proizvod koji se često koristi u liječenju cistitisa. Kao iskusni urolog, imam priliku pratiti učinke ovog proizvoda na pacijente s cistitisom tijekom godina. Moje iskustvo pokazuje da je Cystenon koristan u ublažavanju simptoma cistitisa, uključujući bolno mokrenje i česte infekcije mokraćnog mjehura.

Sastojci Cystenona, koji su prirodnog porijekla, imaju protuupalna i antibakterijska svojstva, što pomaže u suzbijanju upale i infekcije. Također, ovaj proizvod potiče zacjeljivanje sluznice mokraćnog mjehura.

Dr. Hans Müller, specijalist za urologiju

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Cystenon?

Cystenon košta 39 eura.

⚕️ Je li Cystenon prijevara?

Ne, Cystenon nije prijevara. Proizvod ima prirodne sastojke i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koje su komponente proizvoda?

Cystenon kapsule sastoje se samo od prirodnih sastojaka. Evo nekih od njih: Ekstrakt brusnice, D-manoza, Ekstrakt koprive.

⚕️ Mogu li kupiti Cystenon u ljekarni bez recepta?

Da, mogli ste kupiti Cystenon u ljekarni bez recepta, ali trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se koristi Cystenon?

Cystenon se obično uzima oralno prema uputama proizvođača ili preporukama liječnika.

⚕️ Je li Cystenon dostupan s dostavom u cijeloj Hrvatskoj?

Da, Cystenon se može naručiti s dostavom po cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Cystenon – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Cystenon – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

69 + = 72

Croatiacovid19 info
Logo