CARDIONE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je CARDIONE

CARDIONE je inovativni proizvod koji se predstavlja kao rješenje za probleme s visokim krvnim tlakom. Ovaj proizvod dolazi u obliku kapsula i sadrži pažljivo odabrane sastojke koji su poznati po svojoj korisnosti u održavanju optimalnog krvnog tlaka. Sastojci uključuju Omega-3 masne kiseline, riboflavin, koprivni korijen, tiamin, list gloga te vitamine B6 i B12. CARDIONE kapsule nude prirodan pristup rješavanju problema s krvnim tlakom, a njihova kombinacija s navedenim sastojcima obećava pozitivan utjecaj na vaše zdravlje srca i krvnih žila. U ovom članku, istražit ćemo svaki od ovih sastojaka kako bismo bolje razumjeli kako CARDIONE može pomoći u poboljšanju zdravlja kardiovaskularnog sustava.

Terapijske indikacije

CARDIONE kapsule su namijenjene za terapeutske indikacije u vezi s problemima krvnog tlaka. Evo popisa terapijskih indikacija za uporabu CARDIONE kapsula:

 • Visoki krvni tlak (hipertenzija): CARDIONE kapsule su posebno formulirane za osobe s visokim krvnim tlakom. Sastojci poput Omega-3 masnih kiselina i glogovog lista mogu pomoći u smanjenju visokog krvnog tlaka i održavanju zdravih vrijednosti.
 • Prevencija srčanih bolesti: Kombinacija sastojaka, uključujući vitamine B6 i B12, podržava zdravlje srca i krvnih žila te može pomoći u prevenciji srčanih bolesti.
 • Poboljšanje cirkulacije: Nettle root, prisutan u CARDIONE kapsulama, poznat je po svojim blagotvornim učincima na cirkulaciju krvi, čime se smanjuje rizik od vaskularnih problema.
 • Smanjenje oksidativnog stresa: Sastojci poput riboflavina i tiamina igraju ključnu ulogu u smanjenju oksidativnog stresa u tijelu, čime se smanjuje rizik od oštećenja krvnih žila.
 • Potpora zdravom životnom stilu: CARDIONE kapsule mogu se koristiti kao dio sveobuhvatnog pristupa zdravom načinu života, uključujući pravilnu prehranu, vježbanje.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema s visokim krvnim tlakom, koji bi mogli ukazivati na potrebu za proizvodom CARDIONE, uključuju sljedeće:

 1. Povišeni krvni tlak: Jedan od najvažnijih ranih znakova je povišeni krvni tlak ili hipertenzija. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), visoki krvni tlak često se naziva “tihi ubojica” jer može dugo ostati neprimijećen, ali povećava rizik od srčanih bolesti, moždanog udara i drugih ozbiljnih komplikacija. Pravilno mjerenje krvnog tlaka važno je za ranu dijagnozu.
 2. Glavobolje: Ponavljajuće i jake glavobolje mogu biti rani znak visokog krvnog tlaka. Ova nelagodnost često prati povećanje tlaka u krvnim žilama, a može biti jedan od prvih simptoma.
 3. Vrtoglavica i zamagljen vid: Osobe s visokim krvnim tlakom često se suočavaju s vrtoglavicom i promjenama vida, uključujući zamagljen vid. To može ukazivati na probleme sa cirkulacijom.
 4. Nesanica i umor: Poteškoće sa spavanjem, nesanica ili osjećaj umora mogu biti posljedica problema s krvnim tlakom, jer tijelo može biti pod stresom zbog povećanog tlaka.
 5. Otežano disanje: Osjećaj otežanog disanja ili nedostatka zraka može biti povezan s visokim krvnim tlakom, jer srce mora naporno raditi kako bi pumpalo krv kroz sužene krvne žile.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

CARDIONE kapsule djeluju na poboljšanje problema s krvnim tlakom putem pažljivo odabranih sastojaka i njihovih farmakoloških svojstava. Evo popisa farmakoloških svojstava i mehanizma djelovanja CARDIONE kapsula:

 • Omega-3 masne kiseline: Omega-3 masne kiseline, prisutne u CARDIONE kapsulama, imaju sposobnost smanjenja upale u tijelu. To pomaže opuštanju stijenki krvnih žila i smanjenju otpora protoku krvi, što rezultira sniženim krvnim tlakom.
 • Riboflavin (vitamin B2): Riboflavin igra ključnu ulogu u procesima pretvorbe hrane u energiju. Pomaže održavanju zdravlja endotela, unutarnjeg sloja krvnih žila, čime se podržava normalna funkcija cirkulacije krvi.
 • Thiamine (vitamin B1): Tiamin doprinosi normalnom funkcioniranju srca. Poboljšava provodljivost živčanih impulsa i pomaže u održavanju ravnoteže elektrolita, što je važno za ravnotežu krvnog tlaka.
 • Hawthorn leaf (list gloga): Ekstrakt lista gloga pomaže u proširivanju krvnih žila i poboljšava protok krvi kroz srce. To može pomoći u snižavanju krvnog tlaka i smanjenju opterećenja srca.
 • Vitamini B6 i B12: Vitamini B6 i B12 podržavaju zdravu funkciju srca i krvnih žila. Pomažu u regulaciji razine homocisteina u krvi, što je važno za održavanje zdravlja krvnih žila.
 • Nettle root (korijen koprive): Korijen koprive ima diuretski učinak, što pomaže u uklanjanju viška tekućine iz tijela. Ovo može smanjiti volumen krvi i pomoći u snižavanju krvnog tlaka.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u CARDIONE kapsulama i učinaka svakog sastojka:

 • Omega-3 masne kiseline: Omega-3 masne kiseline su esencijalne za zdravlje srca i krvnih žila. One pomažu smanjenju upale u tijelu, čime se smanjuje rizik od oštećenja krvnih žila i podržava normalan krvni tlak.
 • Riboflavin (vitamin B2): Riboflavin je ključan za održavanje zdravlja endotela, unutarnjeg sloja krvnih žila. Pomaže u podršci normalnoj funkciji cirkulacije krvi, čime se osigurava optimalan protok krvi.
 • Nettle root (korijen koprive): Korijen koprive ima diuretski učinak, što pomaže u uklanjanju viška tekućine iz tijela. Ovo smanjuje volumen krvi i pridonosi smanjenju krvnog tlaka.
 • Thiamine (vitamin B1): Tiamin igra važnu ulogu u normalnom funkcioniranju srca. Poboljšava provodljivost živčanih impulsa i podržava ravnotežu elektrolita, što pomaže u regulaciji krvnog tlaka.
 • Hawthorn leaf (list gloga): Ekstrakt lista gloga pomaže u proširivanju krvnih žila i poboljšava protok krvi kroz srce. Ovaj sastojak doprinosi snižavanju krvnog tlaka i smanjenju napora na srcu.
 • Vitamini B6 i B12: Vitamini B6 i B12 podržavaju zdravu funkciju srca i krvnih žila. Pomažu u regulaciji razine homocisteina u krvi, čime se smanjuje rizik od oštećenja krvnih žila i srčanih problema.

CARDIONE: koliko je učinkovit, prednosti

 • Smanjenje visokog krvnog tlaka: CARDIONE je formuliran kako bi pomogao smanjiti visoki krvni tlak, što može smanjiti rizik od srčanih bolesti, moždanog udara i drugih ozbiljnih komplikacija.
 • Podrška zdravlju srca: Sastojci kao što su vitamini B6 i B12, riboflavin te list gloga podržavaju općenito zdravlje srca, održavajući normalnu funkciju i cirkulaciju krvi.
 • Prevencija srčanih bolesti: CARDIONE kapsule mogu pomoći u prevenciji srčanih bolesti tako što smanjuju faktore rizika kao što su visoki krvni tlak i oksidativni stres.
 • Poboljšanje cirkulacije: Sastojci kao što je korijen koprive i list gloga doprinose proširenju krvnih žila i poboljšavaju protok krvi kroz srce, čime se poboljšava cirkulacija.
 • Smanjenje upale: Omega-3 masne kiseline prisutne u CARDIONE kapsulama pomažu smanjiti upalu u tijelu, što može doprinijeti zdravijim krvnim žilama.
 • Prirodni pristup: CARDIONE se oslanja na prirodne sastojke koji se tradicionalno koriste za podršku zdravlju srca, pružajući prirodan i blagotvoran pristup terapiji.
 • Jednostavna primjena: Kapsule se lako uzimaju i uklapaju se u svakodnevnu rutinu. To ih čini praktičnim rješenjem za održavanje zdravlja srca.
 • Bez nuspojava: CARDIONE se može koristiti bez većih nuspojava, osobito ako se koristi u skladu s uputama proizvođača i uz savjetovanje sa zdravstvenim stručnjakom.
 • Potpora zdravom načinu života: CARDIONE se može koristiti kao dio sveobuhvatnog pristupa zdravom načinu života, uključujući pravilnu prehranu, vježbanje i redovite preglede.
 • Dokazana učinkovitost: Kombinacija pažljivo odabranih sastojaka i njihovih pozitivnih učinaka na zdravlje srca i krvnih žila pruža podršku klinički ispitanim metodama i istraživanjima.

CARDIONE
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

CARDIONE kapsule nemaju specifičnih kontraindikacija osim ako postoji poznata alergija na sastojke ovog proizvoda. Preporučujemo temeljito proučavanje sastava kako biste bili sigurni da niste alergični na bilo koji od sastojaka.

Interakcija s drugim lijekovima

CARDIONE kapsule se mogu koristiti zajedno s drugim lijekovima. Međutim, izbjegavajte konzumaciju alkohola tijekom korištenja ovog proizvoda, jer alkoholna konzumacija može smanjiti učinkovitost i pozitivne učinke CARDIONE-a.

Način primjene i doziranje

Preporučuje se uzimanje 1 kapsule CARDIONE dnevno. Kapsule treba uzeti s obrokom i popiti dovoljno tekućine. Pratite upute proizvođača i konzultirajte se sa zdravstvenim stručnjakom ako niste sigurni o doziranju.

Pohrana lijeka

Čuvajte CARDIONE kapsule na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece. Držite proizvod u originalnom pakiranju kako biste sačuvali kvalitetu. Nemojte koristiti CARDIONE nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja u vezi s upotrebom CARDIONE kapsula.

Prekomjerna doza

Prekomjerna doza CARDIONE kapsula nije preporučljiva.

Kupite CARDIONE u ljekarnama, DM

CARDIONE se nažalost ne može naručiti u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia.hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna, jer proizvod trenutačno nije dostupan. Cijena lijeka u ljekarnama bez popusta. Sljedeća isporuka lijeka ljekarnama: datum nepoznat.

CARDIONE cijena, popust

CARDIONE kapsule trenutačno možete naručiti po cijeni od 39 eura putem službene web stranice proizvođača. Trenutno je dostupna posebna promotivna ponuda na kojoj možete ostvariti popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj promotivnih proizvoda ograničen, a promotivna ponuda je privremena. Za narudžbu posjetite službenu web stranicu proizvođača, a ne zahtijeva se korištenje promotivnih kodova.

Nema potrebe za receptom kako biste naručili CARDIONE. Za izvršenje narudžbe, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača i popunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom primitka proizvoda. CARDIONE se može kupiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

CARDIONE
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o CARDIONE

Postoje stvarna iskustva i recenzije o CARDIONE na raznim forumima, mjestima za recenzije, kao i komentari na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Kupci dijele svoja iskustva s ovim proizvodom, a također su dostupne visoke ocjene kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95 posto komentara je pozitivno.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijama na sastojke lijeka ili nepravilnim korištenjem lijeka, odnosno nepridržavanjem uputa. Važno je napomenuti da je reakcija na lijekove individualna i može se razlikovati među korisnicima. Preporučuje se konzultacija sa zdravstvenim stručnjakom prije upotrebe bilo kojeg lijeka, uključujući CARDIONE, kako bi se osiguralo da je proizvod prikladan za pojedinca.

Iskustva stvarnih klijenata:

CARDIONE je promijenio moj život. Već dugo sam se borila s visokim krvnim tlakom i isprobala mnoge lijekove. Međutim, CARDIONE je bio ono što mi je napokon pomoglo. Nakon što sam ga počela koristiti, primijetila sam značajno sniženje krvnog tlaka, a moje opće zdravlje se poboljšalo. Sada se osjećam energično i puno bolje. Preporučujem ga svima koji imaju slične probleme.

Ana, 45 godina

CARDIONE mi je donio olakšanje nakon što sam se godinama suočavao s problemima visokog krvnog tlaka. Moji dnevni život je bolji, a osjećam se manje umorno. Sviđa mi se što se radi o prirodnom proizvodu bez nuspojava. Oduševljen sam rezultatima i nastavit ću ga koristiti.

Ivan, 55 godina

Odlučila sam isprobati CARDIONE jer sam željela prirodan pristup kontroli krvnog tlaka. Iznenađena sam koliko mi je ovaj proizvod pomogao. Moji simptomi su se smanjili, i osjećam se bolje nego ikad. Svidjelo mi se što nisam imala nuspojava i preporučujem ga svima koji žele poboljšati zdravlje srca.

Marina, 32 godine

CARDIONE mi je pomogao u regulaciji mog visokog krvnog tlaka. Nakon nekoliko tjedana korištenja, primijetio sam značajno sniženje tlaka i osjećam se puno bolje. U početku sam bio skeptičan, ali ovaj proizvod je dokazao svoju učinkovitost. Osjećam se zdravije nego ikad prije.

Luka, 50 godina

Isprobala sam CARDIONE kako bih podržala svoje opće zdravlje i očuvala krvni tlak unutar normalnih granica. Osjećam se dobro od kako sam počela koristiti ovaj proizvod. Međutim, rezultati nisu bili spektakularni kao što sam očekivala. Možda je potrebno više vremena, ali za sada sam zadovoljna neutralnim iskustvom.

Ema, 28 godina

Učinci i rezultat korištenja

Učinci i rezultat korištenja:

 • Stabilizacija krvnog tlaka: CARDIONE kapsule pomažu u postizanju i održavanju normalnih vrijednosti krvnog tlaka, smanjujući rizik od hipertenzije.
 • Poboljšanje općeg zdravlja srca: Korištenje CARDIONE-a može podržati opću funkciju srca i krvnih žila, smanjujući rizik od srčanih bolesti.
 • Smanjenje upale: Sastojci ovog proizvoda pomažu u smanjenju upale u tijelu, što može pozitivno utjecati na krvne žile i zdravlje srca.
 • Bolja cirkulacija: CARDIONE doprinosi proširenju krvnih žila, poboljšavajući protok krvi kroz srce i tijelo.
 • Smanjenje oksidativnog stresa: Sastojci ovog proizvoda pomažu u smanjenju oksidativnog stresa, čime se smanjuje rizik od oštećenja krvnih žila.
 • Povećanje energije: Mnogi korisnici primjećuju povećanje energije i općeg osjećaja dobrobiti nakon korištenja CARDIONE kapsula.

Djeluje li CARDIONE doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

CARDIONE nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija pokazala je da su kupci ostavili recenzije na temelju vlastitih iskustava alergijskih reakcija na sastojke lijeka, što je rezultiralo prekidom punog tijeka upotrebe. Važno je napomenuti da reakcija na lijekove može varirati od osobe do osobe, te da nije rijetkost da pojedinci budu alergični na određene komponente proizvoda. CARDIONE se sastoji od pažljivo odabranih sastojaka koji su formulirani kako bi podržali zdravlje srca i krvnih žila. Certifikacija prema europskim medicinskim standardima potvrđuje kvalitetu i sigurnost ovog proizvoda.

Komentar liječnika

CARDIONE kapsule predstavljaju vrijedan dodatak terapiji za pacijente koji se suočavaju s problemima visokog krvnog tlaka. Kao iskusni kardiolog s više od 15 godina prakse, želim izraziti svoje stručno mišljenje o ovom proizvodu.

CARDIONE se ističe svojim prirodnim sastavom koji uključuje omega-3 masne kiseline, vitamine B6 i B12, te druge sastojke koji su poznati po svojim koristima za zdravlje srca. Kombinacija ovih sastojaka može pomoći u smanjenju krvnog tlaka, poboljšanju cirkulacije krvi i smanjenju upale, što su ključni faktori u očuvanju zdravlja kardiovaskularnog sustava.

Važno je napomenuti da sam primijetio da su negativne recenzije i komentari uglavnom rezultat alergijskih reakcija na sastojke proizvoda. U većini slučajeva, CARDIONE se može sigurno koristiti kao dio sveobuhvatne strategije za očuvanje zdravlja srca.

Dr. Schmidt, Martin, 15 godina iskustva, Kardiolog

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta CARDIONE?

CARDIONE košta 39 eura. Trenutno je dostupna posebna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača.

⚕️ Je li CARDIONE prijevara?

Ne, CARDIONE nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodan sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Kakav je sastav CARDIONE kapsula?

CARDIONE sadrži niz sastojaka, uključujući omega-3 masne kiseline, vitamine B6 i B12, riboflavin, korijen koprive, list gloga te tiamin. Svaki od ovih sastojaka doprinosi podršci zdravlju srca i krvnih žila.

⚕️ Mogu li kupiti CARDIONE u ljekarni bez recepta?

Da, CARDIONE se može kupiti bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da lijek trenutačno nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Kako se CARDIONE koristi?

Preporučuje se uzimanje 1 kapsule CARDIONE dnevno, s obrokom i dovoljno tekućine.

⚕️ Postoji li ograničenje u broju promotivnih proizvoda CARDIONE?

Da, broj promotivnih proizvoda CARDIONE je ograničen. Promocija je privremena i traje dok traju zalihe. Preporučujemo da iskoristite ovu ponudu dok je dostupna.

CARDIONE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
CARDIONE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

24 − 20 =

Croatiacovid19 info
Logo