Cardioactive – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Cardioactive

Cardioactive je proizvod koji je namijenjen podršci zdravlju kardiovaskularnog sustava. Ovaj proizvod je dostupan u obliku kapi i formuliran je kako bi pomogao u održavanju optimalnog krvnog tlaka. Sastav ovih kapi uključuje ekstrakte biljaka kao što su glog, valerijana, hmelj, kantarion, te cvjetovi lipe, zajedno s ekstraktom rastavića poljskog. Svaka od ovih komponenti igra važnu ulogu u podršci zdravlju srca i krvnih žila. Kroz pažljivo odabrane sastojke, Cardioactive pruža prirodnu alternativu za održavanje zdravog krvnog tlaka i općenito poboljšanje kardiovaskularnog zdravlja.

Terapijske indikacije

Terapijske indikacije za upotrebu Cardioactive kapi u kontekstu podrške krvnom tlaku uključuju:

 • Hipertenzija (visoki krvni tlak): Cardioactive kapi mogu pomoći u normalizaciji povišenog krvnog tlaka, čime se smanjuje rizik od srčanih problema.
 • Prevencija kardiovaskularnih bolesti: Korištenje ovog proizvoda može doprinijeti prevenciji razvoja kardiovaskularnih bolesti kao što su srčani udar i moždani udar.
 • Opća podrška kardiovaskularnom zdravlju: Cardioactive kapi mogu poslužiti kao dodatak zdravom načinu života, pomažući održavanju optimalnog funkcioniranja srca i krvnih žila.
 • Stres i anksioznost: Sastojci kao što su valerijana i hmelj mogu pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti, što također može pozitivno utjecati na zdravlje srca.
 • Potpora cjelokupnom blagostanju: Cardioactive kapi pružaju prirodnu podršku zdravom kardiovaskularnom sustavu te doprinose općem osjećaju blagostanja.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema s visokim krvnim tlakom, koji su indikacija za upotrebu Cardioactive kapi za podršku krvnom tlaku, uključuju:

 1. Glavobolja: Česte glavobolje, posebno u potiljku glave, mogu biti rani znakovi visokog krvnog tlaka.
 2. Vrtoglavica: Osjećaj vrtoglavice ili nestabilnosti može ukazivati na problem s krvnim tlakom.
 3. Umor: Osjećaj umora i iscrpljenosti, bez očiglednog razloga, može biti povezan s visokim krvnim tlakom.
 4. Promjene vida: Problemi s vidom kao što su zamagljen vid ili dvostruki vid mogu biti rani znakovi visokog krvnog tlaka.
 5. Nedostatak daha: Osjećaj nedostatka daha ili teškoće u disanju može biti povezan s visokim krvnim tlakom.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Cardioactive kapi za podršku krvnom tlaku djeluju putem kombinacije farmakoloških svojstava i mehanizama, uključujući:

 • Glog je poznat po svojim pozitivnim učincima na srce i krvne žile. Pomaže opuštanju krvnih žila i poboljšava protok krvi, čime se smanjuje opterećenje srca.
 • Valerijana ima sedativna svojstva i pomaže u smanjenju stresa i anksioznosti, što može doprinijeti snižavanju krvnog tlaka.
 • Hmelj također ima umirujuće učinke i može pomoći u smanjenju napetosti, čime se olakšava srčani rad.
 • Ovi ekstrakti doprinose opuštanju mišića i potiču bolju cirkulaciju krvi, što je važno za regulaciju krvnog tlaka.
 • Rastavić poljski je bogat fitonutrijentima koji podržavaju zdravlje kardiovaskularnog sustava, poboljšavajući protok krvi i smanjujući upalu.

Sastojci

Evo popisa sastojaka Cardioactive kapi i njihovih učinaka:

 • Ekstrakt plodova gloga: Glog ima pozitivan učinak na srce i krvne žile. Pomaže u opuštanju krvnih žila i poboljšava protok krvi, čime se smanjuje opterećenje srca. Također može pomoći u snižavanju krvnog tlaka.
 • Ekstrakt valerijane: Valerijana ima sedativna svojstva koja pomažu u smanjenju stresa i anksioznosti. Ovo može doprinijeti opuštanju tijela i smanjenju napetosti, što je važno za regulaciju krvnog tlaka.
 • Ekstrakt hmelja: Hmelj također ima umirujuće učinke i može pomoći u smanjenju stresa i napetosti. Osim toga, pomaže opuštanju mišića i može podržati bolju cirkulaciju krvi.
 • Ekstrakti kantariona i cvetova lipe: Ovi ekstrakti doprinose opuštanju mišića i potiču bolju cirkulaciju krvi. To je važno za regulaciju krvnog tlaka i podršku zdravlju srca.
 • Ekstrakt rastavića poljskog: Rastavić poljski bogat je fitonutrijentima koji podržavaju zdravlje kardiovaskularnog sustava. Poboljšava protok krvi i pomaže u smanjenju upale.

Cardioactive: koliko je učinkovit, prednosti

Cardioactive donosi niz prednosti koje ga čine učinkovitim proizvodom za podršku krvnom tlaku. Evo popisa prednosti:

 • Prirodni sastojci: Cardioactive sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke poput ekstrakta gloga, valerijane, hmelja, kantariona, cvetova lipe i ekstrakta rastavića poljskog, čime se osigurava sigurna i prirodna podrška zdravlju srca i krvnih žila.
 • Normalizacija krvnog tlaka: Kapi pomažu u normalizaciji visokog krvnog tlaka, smanjenju rizika od srčanih problema te održavanju zdravog kardiovaskularnog sustava.
 • Prevencija kardiovaskularnih bolesti: Korištenje Cardioactive kapi može doprinijeti prevenciji razvoja ozbiljnih kardiovaskularnih bolesti kao što su srčani udar i moždani udar.
 • Smanjenje stresa i anksioznosti: Sastojci poput valerijane i hmelja pomažu u smanjenju stresa i anksioznosti, što pozitivno utječe na zdravlje srca.
 • Bolji protok krvi: Ekstrakti kantariona i cvetova lipe doprinose opuštanju mišića i potiču bolji protok krvi, što je ključno za regulaciju krvnog tlaka.
 • Potpora cjelokupnom blagostanju: Cardioactive kapi pružaju prirodnu potporu kardiovaskularnom zdravlju, što dovodi do općeg osjećaja blagostanja.
 • Lakoća korištenja: Proizvod dolazi u obliku kapi, što ga čini jednostavnim za primjenu i doziranje.
 • Dobro podupire zdrav način života: Cardioactive se može koristiti kao dodatak zdravom načinu života, uključujući uravnoteženu prehranu i redovitu tjelovježbu.
 • Kvaliteta i sigurnost: Proizvod se temelji na vrhunskim standardima kvalitete i sigurnosti te je razvijen uzimajući u obzir najnovija znanstvena istraživanja.

Cardioactive
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapi
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Cardioactive nema poznatih kontraindikacija, osim ako postoji poznata alergija na sastojke lijeka. Prije upotrebe, preporučuje se temeljito proučavanje sastava lijeka kako biste se uvjerili da ne sadrži sastojke na koje ste alergični.

Interakcija s drugim lijekovima

Korištenje Cardioactive kapi ne pokazuje poznate interakcije s drugim lijekovima, osim alkohola. Preporučuje se izbjegavanje konzumacije alkohola dok koristite ovaj proizvod radi optimalnog učinka.

Način primjene i doziranje

Cardioactive kapi se uzimaju oralno. Preporučena doza je 20 kapi dnevno. Preporučuje se uzimanje kapi uz obrok radi bolje apsorpcije.

Pohrana lijeka

Cardioactive kapi treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, dalje od izravne sunčeve svjetlosti. Čuvajte ih izvan dohvata djece.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja u vezi s korištenjem Cardioactive kapi.

Prekomjerna uporaba

Prekomjerna uporaba Cardioactive kapi nije preporučljiva i može rezultirati nepoželjnim učincima.

Kupite Cardioactive u ljekarnama, DM

Cardioactive se nažalost ne može naručiti u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia.hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna, jer ovaj proizvod nije dostupan. Također, trenutno nema informacija o datumu sljedeće dostave u ljekarne.

Cardioactive cijena, popust

Cijena proizvoda Cardioactive iznosi 39 eura. Trenutno, postoji posebna promotivna ponuda na službenoj web stranici proizvođača, gdje je dostupan popust od 50%. Broj proizvoda na promotivnoj ponudi je ograničen, a promocija je privremena. Za naručivanje proizvoda, posjetite službenu web stranicu proizvođača, i nema potrebe za unosom promotivnog koda.

Recept za kupnju nije potreban. Za izvršenje narudžbe, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja robe u gotovini. Proizvod je dostupan s dostavom diljem Hrvatske, uključujući velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Cardioactive
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Cardioactive

Postoje stvarna iskustva korisnika koja se dijele na forumima, recenzijama na web stranicama, te komentari na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka u vezi s Cardioactive proizvodom. Osim toga, na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva možete pronaći visoke ocjene i recenzije korisnika. Više od 95 posto komentara su pozitivni i izražavaju zadovoljstvo proizvodom.

Negativne recenzije i komentari često se odnose na alergijske reakcije na sastojke proizvoda ili na nepoštivanje preporučenog režima uzimanja. Važno je napomenuti da, kao i kod svakog proizvoda, individualni odgovor na Cardioactive može varirati, stoga se uvijek preporučuje pažljivo proučavanje sastava kako biste izbjegli alergijske reakcije. Također, važno je strogo pridržavati se uputa za uporabu kako biste postigli najbolje rezultate i izbjegli moguće komplikacije.

Iskustva stvarnih klijenata:

Koristila sam Cardioactive već nekoliko mjeseci, i moram reći da sam vrlo zadovoljna rezultatima. Krvni tlak mi se stabilizirao, a osjećam se puno energičnije i manje podložno stresu. Osim toga, nisam primijetila nikakve nuspojave. Definitivno bih preporučila Cardioactive svima koji žele održavati zdrav krvni tlak i podržati svoje srce.

Ana, 42 godine

Već godinama sam se borio s visokim krvnim tlakom. Isprobao sam mnoge proizvode, ali Cardioactive je bio pravo otkriće. Krvni tlak mi se znatno poboljšao, a osjećam se mnogo bolje. Osim toga, nemam alergijske reakcije na sastojke. Cardioactive je postao neizostavan dio moje svakodnevne rutine.

Ivan, 56 godina

Koristila sam Cardioactive iz znatiželje jer moja obitelj ima povijest visokog krvnog tlaka. Iako nemam problema s krvnim tlakom, primijetila sam da mi se poboljšala koncentracija i osjećam se manje stresno. Za mene je to postalo sjajno sredstvo za opću dobrobit.

Lara, 30 godina

Nažalost, nisam primijetio značajne promjene koristeći Cardioactive. Možda sam očekivao previše, ali moj krvni tlak nije pokazao znatne promjene. S obzirom na pozitivne recenzije, očekivao sam bolje rezultate. Ne mogu reći da je loš proizvod, ali jednostavno nije djelovao za mene.

Marko, 48 godina

Cardioactive mi je promijenio život. Nakon godina borbe s visokim krvnim tlakom i uzimanjem različitih lijekova, odlučila sam isprobati ovaj proizvod. Rezultati su bili izvanredni. Moj krvni tlak se znatno smanjio, osjećam se vitalnije i imam više energije. Ovo je proizvod koji ću rado preporučiti svojim prijateljima i obitelji.

Elena, 52 godine

Učinci i rezultat korištenja

 • Stabilizacija krvnog tlaka: Upotreba Cardioactive kapi može rezultirati stabilizacijom krvnog tlaka i smanjenjem rizika od hipertenzije.
 • Smanjenje stresa i anksioznosti: Sastojci kao što su valerijana i hmelj mogu pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti, čime se poboljšava opće mentalno zdravlje.
 • Bolja cirkulacija: Ekstrakti kantariona i cvetova lipe podržavaju bolju cirkulaciju krvi, što može poboljšati zdravlje srca i krvnih žila.
 • Povećana energija: Mnogi korisnici primjećuju povećanje energije i općeg osjećaja vitalnosti nakon korištenja Cardioactive.
 • Smanjenje rizika od srčanih problema: Redovita upotreba ovih kapi može smanjiti rizik od srčanih bolesti kao što su srčani udar i moždani udar.

Djeluje li Cardioactive doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Cardioactive nije prijevara, već je proizvod koji ima prirodni sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija pokazala je da su kupci ostavili takve komentare zbog svojih osobnih iskustava alergijskih reakcija na sastojke proizvoda, što je rezultiralo prekidom punog tijeka uzimanja. Važno je naglasiti da kvalitetni proizvodi, poput Cardioactive, prolaze rigorozne kontrole i udovoljavaju standardima sigurnosti i učinkovitosti. S obzirom na prirodne sastojke, pojedinci s poznatim alergijama na te sastojke trebaju voditi poseban oprez. Proizvod je namijenjen podršci kardiovaskularnom zdravlju i normalizaciji krvnog tlaka te ima pozitivne recenzije i zadovoljne korisnike koji su iskusili njegove koristi.

Komentar liječnika

Cardioactive, proizvod za podršku krvnom tlaku, zaslužuje pažnju jer se temelji na prirodnim sastojcima i pruža potencijalne koristi za očuvanje kardiovaskularnog zdravlja. Moje ime je Dr. Karl-Heinz Müller, i imam više od 20 godina iskustva u kardiologiji.

Prvo, želim napomenuti da Cardioactive nije zamjena za tradicionalne metode liječenja visokog krvnog tlaka, ali može biti koristan dodatak. Sastojci poput ekstrakta plodova gloga, valerijane i hmelja poznati su po svom povoljnom utjecaju na srce i krvne žile. Glog, primjerice, može pomoći u opuštanju krvnih žila, što može rezultirati smanjenjem krvnog tlaka.

Međutim, važno je naglasiti da svaka osoba može reagirati drugačije na ovakve prirodne proizvode. U nekim slučajevima, korisnici su iskusili alergijske reakcije na sastojke, pa je važno proučiti sastav proizvoda prije upotrebe. U zaključku, Cardioactive može biti koristan proizvod za podršku kardiovaskularnom zdravlju.

Dr. Müller, Karl-Heinz, iskustvo: 20 godina, specijalizacija: Kardiologija

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju Cardioactive kapi?

Cardioactive kapi za podršku krvnom tlaku koštaju 39 eura.

⚕️ Je li Cardioactive prijevara?

Ne, Cardioactive nije prijevara. Ovaj proizvod ima prirodni sastav i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koja je kompozicija Cardioactive kapi?

Cardioactive kapi sadrže ekstrakt plodova gloga, ekstrakt valerijane, ekstrakt hmelja, ekstrakte kantariona i cvetova lipe, te ekstrakt rastavića poljskog.

⚕️ Mogu li kupiti Cardioactive kapi u ljekarnama bez recepta?

Da, Cardioactive kapi se mogu kupiti u ljekarnama bez recepta, međutim, trenutno proizvod nije dostupan u ljekarnama.

⚕️ Koje su prednosti korištenja Cardioactive za zdravlje srca?

Korištenje Cardioactive kapi može dovesti do stabilizacije krvnog tlaka, smanjenja stresa i anksioznosti, bolje cirkulacije krvi, povećane energije i smanjenja rizika od srčanih problema.

⚕️ Kako se koristi Cardioactive proizvod?

Preporučena doza je 20 kapi dnevno. Kapi se uzimaju oralno uz obrok radi bolje apsorpcije. Za izvršenje narudžbe, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja robe u gotovini. Proizvod je dostupan s dostavom diljem Hrvatske, uključujući velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Cardioactive – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Cardioactive – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 66 = 70

Croatiacovid19 info
Logo