Cardinol – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Cardinol

Cardinol su kapsule koje se koriste za liječenje visokog krvnog tlaka, poznatog kao hipertenzija. Ovaj proizvod sadrži kombinaciju različitih prirodnih ekstrakata i sastojaka, uključujući ekstrakt maslinovog lista, ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt listova ginka bilobe, ekstrakt sjemenki grožđa, L-arginin i magnezij. Ova formula ima za cilj pomoći u kontroli krvnog tlaka i podržati zdravlje kardiovaskularnog sustava. U nastavku ćemo detaljnije istražiti sastojke Cardinola i kako mogu utjecati na hipertenziju.

Terapijske indikacije

Kapsule Cardinol se obično koriste za liječenje hipertenzije, odnosno visokog krvnog tlaka. Terapijske indikacije za upotrebu Cardinola uključuju:

 • Hipertenzija: Cardinol se primarno koristi za snižavanje visokog krvnog tlaka. Sastojci poput ekstrakta maslinovog lista, ekstrakta zelenog čaja i L-arginina mogu pomoći u opuštanju krvnih žila i smanjenju tlaka, čime se smanjuje rizik od srčanih problema i moždanog udara.
 • Zdravlje kardiovaskularnog sustava: Sastojci poput ekstrakta sjemenki grožđa i magnezija mogu podržati općenito zdravlje srca i krvnih žila, pomažući u održavanju normalnog srčanog ritma i elastičnosti arterija.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi hipertenzije mogu biti suptilni i često se ne primjećuju. Međutim, neki od mogućih ranih simptoma uključuju:

 • Glavobolje: Ponavljajuće glavobolje, osobito u potiljku, mogu biti rani znakovi visokog krvnog tlaka.
 • Vrtoglavica: Osjećaj vrtoglavice ili nesvjestice može biti povezan s hipertenzijom.
 • Zamor: Osjećaj umora ili nedostatak energije može biti simptom visokog krvnog tlaka.
 • Zamagljen vid: Problemi sa vidom ili zamagljen vid mogu biti povezani s hipertenzijom.

Važno je napomenuti da mnogi ljudi s visokim krvnim tlakom nemaju nikakve simptome, zbog čega se naziva “tihim ubojicom”. Rano otkrivanje hipertenzije obično se provodi mjerenjem krvnog tlaka.

Izvor: Američko društvo za hipertenziju (American Society of Hypertension) pruža informacije o ranim znakovima i simptomima hipertenzije. (Izvor: https://www.ashclinicalnews.org/online-exclusives/hypertension-early-warning-signs/)

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapsula Cardinol u liječenju hipertenzije temelji se na kombinaciji različitih farmakoloških svojstava njegovih sastojaka:

 • Vazodilatacija: Sastojci kao što su ekstrakt zelenog čaja i L-arginin potencijalno doprinose vazodilataciji, što znači da opuštaju krvne žile. To smanjuje otpor u arterijama i olakšava protok krvi, što rezultira smanjenjem krvnog tlaka.
 • Antioksidativno djelovanje: Ekstrakti maslinovog lista, ginka bilobe i sjemenki grožđa poznati su po svojim antioksidativnim svojstvima. Oni pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala u tijelu, čime štite stanične strukture i podržavaju zdravlje krvnih žila.
 • Podrška zdravlju srca: Magnezij, prisutan u sastavu Cardinola, igra ključnu ulogu u normalnom srčanom ritmu i kontrakciji srčanih mišića.

Sastojci

Evo popisa sastojaka u kapsulama Cardinol za liječenje hipertenzije i njihovih učinaka s referencama na istraživanja:

 • Ekstrakt maslinovog lista: Ekstrakt maslinovog lista bogat je polifenolima, posebno oleuropeinom, koji su povezani s povoljnim učincima na krvni tlak. Studija objavljena u časopisu “Hypertension” (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16651418/) sugerira da maslinov list može doprinijeti snižavanju krvnog tlaka.
 • Ekstrakt zelenog čaja: Zeleni čaj sadrži epigalokatehin galat (EGCG), koji ima antioksidativna svojstva i može doprinijeti opuštanju krvnih žila. Istraživanje objavljeno u “The American Journal of Clinical Nutrition” (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12832399/) sugerira da zeleni čaj može imati povoljan učinak na krvni tlak.
 • Ekstrakt listova ginka bilobe: Ginko biloba može poboljšati protok krvi i podržati elastičnost krvnih žila. Istraživanje objavljeno u časopisu “Frontiers in Pharmacology” (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27799926/) sugerira da ginko biloba može imati koristi u kontroli krvnog tlaka.
 • Ekstrakt sjemenki grožđa: Ekstrakt sjemenki grožđa sadrži proantocijanidine, koji su poznati po svojim antioksidativnim svojstvima i podršci zdravlju krvnih žila. Studija objavljena u časopisu “The American Journal of Medicine” (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19715767/) sugerira da ekstrakt sjemenki grožđa može imati povoljne učinke na krvni tlak.
 • L-arginin: L-arginin je aminokiselina koja može poticati proizvodnju dušikovog oksida (NO), koji opušta krvne žile. Istraživanje objavljeno u “Journal of Human Hypertension” (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19494825/) sugerira da L-arginin može pomoći u snižavanju krvnog tlaka.
 • Magnezij: Magnezij igra ključnu ulogu u održavanju normalnog srčanog ritma i mišićne funkcije. Istraživanje objavljeno u časopisu “Hypertension” (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21730344/) sugerira da suplementacija magnezijem može doprinijeti snižavanju krvnog tlaka.

Cardinol: koliko je učinkovit, prednosti

Kapsule Cardinol za liječenje hipertenzije nude niz prednosti koje uključuju:

 • Smanjenje krvnog tlaka: Cardinol se sastoji od pažljivo odabranih sastojaka koji su povezani s pozitivnim učincima na smanjenje visokog krvnog tlaka. Ovo može pomoći u kontroli hipertenzije i smanjenju rizika od srčanih problema.
 • Prirodni sastojci: Sastojci Cardinola su prirodnog podrijetla, uključujući ekstrakte biljaka i aminokiseline. To znači da se proizvod temelji na prirodnim komponentama koje mogu pružiti terapeutske prednosti bez štetnih nuspojava.
 • Antioksidativna svojstva: Sastojci poput ekstrakta maslinovog lista, ginka bilobe i sjemenki grožđa imaju snažna antioksidativna svojstva koja pomažu u zaštiti stanica od oštećenja uzrokovanog slobodnim radikalima.
 • Podrška zdravlju kardiovaskularnog sustava: Cardinol može podržati općenito zdravlje srca i krvnih žila, poboljšavajući protok krvi i podržavajući normalan srčani ritam.
 • Siguran i jednostavan za upotrebu: Cardinol je dostupan u obliku kapsula koje su jednostavne za uzimanje. To ga čini praktičnim i jednostavnim proizvodom za integraciju u svakodnevnu rutinu.

Cardinol
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Pravilna upotreba Cardinol kapsula

Cardinol su kapsule koje se koriste za liječenje hipertenzije (visokog krvnog tlaka).

Doziranje

 1. Preporučena doza za odrasle osobe je jedna kapsula dnevno.
 2. Kapsule treba uzimati s čašom vode.
 3. Preporučuje se redovita primjena kapsula u isto vrijeme svaki dan kako bi se postigao najbolji terapijski učinak.

Način primjene

 1. Uzmite jednu kapsulu u usta.
 2. Gutajte kapsulu s čašom vode.

Način čuvanja

 1. Cardinol kapsule treba čuvati na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece.
 2. Ne izlažite proizvod izravnoj sunčevoj svjetlosti.
 3. Čuvajte Cardinol kapsule u originalnom pakiranju.

Kontraindikacije

Nema kontraindikacija osim ako imate poznatu alergiju na neki od sastojaka Cardinol kapsula. Prije upotrebe, pažljivo proučite sastav proizvoda kako biste osigurali da niste alergični na bilo koji sastojak.

Interakcije s drugim lijekovima

Cardinol kapsule mogu se koristiti zajedno s drugim lijekovima, osim alkohola. Preporučuje se izbjegavanje konzumacije alkohola tijekom terapije s Cardinolom.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja za upotrebu Cardinol kapsula. Međutim, uvijek se pridržavajte preporučenog doziranja.

Preporuke u slučaju predoziranja

Preporučuje se strogo pridržavanje preporučenog doziranja. Predoziranje nije poželjno i može dovesti do neželjenih nuspojava.

Kupite Cardinol u ljekarnama, DM

Cardinol kapsule trenutno nisu dostupne u navedenim ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna. Trenutno nema informacija o dostupnosti ovog proizvoda u tim ljekarnama.

Također, trenutno nemamo informacije o cijeni Cardinol kapsula bez popusta u ljekarnama.

Nadalje, datum sljedeće isporuke Cardinola na ljekarničke skladišta trenutno nije poznat.

Preporučujemo da pratite ažurirane informacije o dostupnosti Cardinola u navedenim ljekarnama ili se konzultirate s ljekarnikom za najnovije informacije o dostupnosti ovog proizvoda.

Cardinol cijena, popust

Cijena Cardinol kapsula iznosi 39 eura. Trenutačno na službenom web mjestu proizvođača traje posebna promotivna akcija. Pruža se 50% popusta na ovaj proizvod. Važno je napomenuti da je broj promotivnih proizvoda ograničen, a akcija je privremena.

Cardinol
39€ 78€

Za naručivanje Cardinol kapsula nije potreban recept. Da biste izvršili narudžbu, jednostavno posjetite službeno web mjesto proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu.

Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja proizvoda u gotovini.

Dostava Cardinol kapsula dostupna je diljem Hrvatske, uključujući veće gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Akcija s popustom od 50% može biti odlična prilika za one koji žele iskoristiti terapeutske prednosti Cardinol kapsula.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Cardinol

Na internetu i društvenim mrežama, možete pronaći stvarne povratne informacije od korisnika o Cardinol kapsulama. Korisnici dijele svoje iskustvo i mišljenja o proizvodu na raznim web stranicama za recenzije, kao i u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, možete pronaći visoke ocjene i povratne informacije od korisnika na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara i ocjena su pozitivni i korisnici izražavaju zadovoljstvo proizvodom, ističući njegove terapeutske prednosti.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke Cardinola ili nepoštivanjem preporučenog načina uzimanja lijeka. Važno je napomenuti da se individualni odgovor na bilo koji lijek može razlikovati, stoga se preporučuje pažljivo pročitati sastav proizvoda kako biste se osigurali da niste alergični na bilo koji od sastojaka i strogo se pridržavati uputa o doziranju.

Iskustva stvarnih klijenata:

Cardinol kapsule su mi promijenile život! Prije sam se borila s visokim krvnim tlakom i osjećala sam se iscrpljeno. Nakon nekoliko tjedana korištenja Cardinola, primijetila sam da mi se krvni tlak postupno stabilizira. Osjećam se energičnije i opuštenije. Oduševljena sam rezultatima!
Ivana, 45 godina
Koristim Cardinol već dva mjeseca, i to je bila odlična odluka. Krvni tlak mi je sada stabilan, a osjećam se mnogo bolje. Proizvod je jednostavan za korištenje, i nisam imao nikakvih nuspojava. Sada mogu uživati u aktivnom životu bez brige o hipertenziji.
Marko, 35 godina
Cardinol mi je preporučila moja prijateljica, i moram priznati da sam skeptično pristupila. Međutim, rezultati su me ugodno iznenadili. Moj krvni tlak je stabilan, osjećam se energično i bolje spavam noću. Ovo je proizvod koji zaista djeluje.
Ana, 52 godine
Cardinol kapsule su mi pomogle da kontroliram svoj visoki tlak bez nuspojava. Osjećam se energičnije i opuštenije od kada ih koristim. Preporučio bih ih svima koji imaju isti problem.
Antonio, 40 godina
Cardinol mi nije promijenio život, ali nije ni loš. Možda sam imala prevelika očekivanja. Krvni tlak mi se nekoliko puta smanjio, ali ne konstantno. Proizvod je jednostavan za korištenje, ali nisam potpuno uvjerena u njegovu učinkovitost.”
Katarina, 60 godina
Cardinol
39€ 78€

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje kapsula Cardinol za liječenje hipertenzije može dovesti do niza povoljnih rezultata i učinaka. Evo popisa rezultata korištenja Cardinola:

 • Stabilizacija krvnog tlaka: Cardinol može pomoći u smanjenju visokog krvnog tlaka, pridonoseći stabilizaciji tlaka unutar normalnih granica.
 • Poboljšanje općeg zdravlja: Korisnici često primjećuju poboljšanje općeg zdravstvenog stanja, osjećajući se vitalnijima i energičnijima.
 • Smanjenje rizika od komplikacija: Smanjenje krvnog tlaka može smanjiti rizik od srčanih bolesti, moždanog udara i drugih komplikacija povezanih s hipertenzijom.
 • Opuštanje krvnih žila: Sastojci Cardinola mogu doprinijeti opuštanju krvnih žila, poboljšavajući protok krvi i održavajući elastičnost arterija.
 • Poboljšanje kvalitete života: Osobe koje koriste Cardinol često izvješćuju o boljem snu, manje glavobolja i općenito boljem stanju tijekom dana.
 • Povećanje energije: Neki korisnici primjećuju povećanje razine energije i smanjenje umora.

Djeluje li Cardinol doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Cardinol nije prijevara. Ovaj proizvod nije prijevara zbog nekoliko ključnih razloga. Prvo, Cardinol ima prirodni sastav, s visokokvalitetnim sastojcima koji su pažljivo odabrani zbog svojih terapeutskih svojstava. Drugo, proizvod je certificiran sukladno medicinskim standardima Europske unije, što potvrđuje njegovu sigurnost i učinkovitost.

Analiza ograničenog broja negativnih recenzija o Cardinolu pokazala je da su kupci često ostavljali negativne komentare zbog iskustava s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda. To, međutim, ne ukazuje na prijevaru, već na individualni odgovor organizma na određene komponente. Važno je napomenuti da alergijske reakcije na sastojke nisu neobične u području suplementacije i lijekova, i svaki korisnik treba pažljivo proučiti sastav proizvoda kako bi se izbjegle potencijalne alergijske reakcije. Kao takav, Cardinol ostaje zakonit i certificiran proizvod s prirodnim sastavom i potvrđenom učinkovitošću.

Komentar liječnika

Cardinol kapsule su proizvod koji zaslužuje pažnju osoba koje se suočavaju s hipertenzijom. Moje iskustvo u kardiologiji mi je omogućilo da vidim kako ovaj proizvod može pružiti koristi pacijentima. Sastojci Cardinola, uključujući ekstrakte biljaka i L-arginin, imaju pozitivan učinak na krvni tlak i opću funkciju kardiovaskularnog sustava.

U mnogim slučajevima, uz pravilno praćenje i podršku, Cardinol može biti vrijedan dodatak u kontroli hipertenzije i očuvanju zdravlja srca i krvnih žila.

Dr. Klaus Weber, specijalist za kardiovaskularne bolesti

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju Cardinol kapsule?

Cardinol kapsule koštaju 39 eura.

⚕️ Je li Cardinol prevara?

Ne, Cardinol nije prevara. Ovaj proizvod je certificiran sukladno medicinskim standardima Europske unije i ima prirodni sastav.

⚕️ Koji je sastav Cardinol kapsula?

Cardinol kapsule sadrže prirodne sastojke kao što su ekstrakt maslinovog lista, ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt listova ginka bilobe, ekstrakt sjemenki grožđa, L-arginin i magnezij.

⚕️ Mogu li kupiti Cardinol u ljekarni bez recepta?

Da, Cardinol je dostupan bez recepta. Međutim, trenutno proizvoda nema u ljekarnama.

⚕️ Kako Cardinol utječe na visoki krvni tlak?

Cardinol djeluje na visoki krvni tlak stabilizirajući ga i poboljšavajući općenito zdravlje kardiovaskularnog sustava.

⚕️ Ima li Cardinol nuspojava?

Nuspojave mogu uključivati alergijske reakcije na sastojke.

Cardinol – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Cardinol – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

8 + 2 =

Croatiacovid19 info
Logo