Cardiform – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Cardiform

Cardiform je inovativni dodatak prehrani u obliku kapsula, dizajniran za podršku zdravlju kardiovaskularnog sustava i normalizaciju krvnog tlaka. Ovaj proizvod kombinira prirodne sastojke poznate po svojim blagotvornim učincima na srce i krvne žile. Sadrži ekstrakt ehinaceje, vitamin C, ekstrakt cvijeta hibiskusa i kompleks vitamina B. Cardiform je razvijen kako bi pomogao osobama koje se suočavaju s problemima visokog krvnog tlaka, pružajući prirodnu podršku za održavanje zdravlja kardiovaskularnog sustava.

Terapijske indikacije

Cardiform kapsule su namijenjene kao dodatak prehrani za osobe koje se suočavaju s različitim izazovima vezanim uz krvni tlak i kardiovaskularno zdravlje. Njihove terapijske indikacije uključuju:

 • Regulacija Krvnog Tlaka: Primarna upotreba Cardiforma je pomoć u normalizaciji visokog krvnog tlaka. Sastojci poput ekstrakta hibiskusa pokazali su se učinkovitima u smanjenju krvnog tlaka.
 • Podrška Kardiovaskularnom Zdravlju: Zbog prisutnosti antioksidanata i vitamina, Cardiform može pridonijeti općem zdravlju srca i krvnih žila.
 • Jačanje Imunološkog Sustava: Ehinaceja, jedan od ključnih sastojaka, poznata je po svojim imunomodulatornim svojstvima, što može biti korisno u jačanju imunološkog sustava.
 • Smanjenje Umora i Iscrpljenosti: B vitamini u sastavu Cardiforma pomažu u smanjenju umora i iscrpljenosti, što je posebno korisno za osobe s kardiovaskularnim problemima.
 • Prevencija Srčanih Bolesti: Redovita upotreba Cardiforma može pridonijeti smanjenju rizika od razvoja određenih srčanih bolesti, zahvaljujući regulaciji homocisteina i drugih faktora rizika.

Koji postoje rani znakovi?

Hipertenzija, poznata i kao visoki krvni tlak, često se naziva “tihi ubojica” jer može biti prisutna bez vidljivih simptoma. Međutim, postoje određeni rani znakovi i simptomi na koje treba obratiti pažnju. Prema Američkoj udruzi za srce (American Heart Association), neki od ranih znakova hipertenzije mogu uključivati:

 • Glavobolje: Posebno one koje se javljaju ujutro mogu biti znak povišenog krvnog tlaka.
 • Vrtoglavica: Iako nije uvijek direktno povezana s hipertenzijom, vrtoglavica može biti rani znak problema s krvnim tlakom.
 • Promjene u vidu: Zamućenje vida ili vizualne smetnje mogu biti povezane s nekontroliranom hipertenzijom.
 • Krvarenje iz nosa: Iako nije uobičajen simptom, neki ljudi s visokim krvnim tlakom mogu iskusiti epizode krvarenja iz nosa.
 • Kratkoća daha: Ovo može biti znak kada hipertenzija utječe na srce.
 • Palpitacije srca: Nepravilni otkucaji srca ili osjećaj lupanja u prsima mogu biti povezani s visokim krvnim tlakom.
 • Umor ili konfuzija: Opća slabost, umor ili osjećaj zbunjenosti mogu također biti rani znakovi hipertenzije.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Farmakološka svojstva dodataka prehrani poput Cardiform kapsula za normalizaciju krvnog tlaka temelje se na njihovom jedinstvenom sastavu koji utječe na kardiovaskularni sustav na više načina:

 • Vazodilatacija: Neki sastojci u dodacima poput Cardiforma mogu poticati opuštanje glatkih mišića u krvnim žilama, što dovodi do njihovog širenja (vazodilatacija). Ovaj proces može pomoći u smanjenju perifernog vaskularnog otpora i posljedično snižavanju krvnog tlaka.
 • Diuretički učinak: Neke komponente mogu djelovati kao blagi diuretici, povećavajući izlučivanje vode i soli iz tijela. To može pomoći u smanjenju volumena krvi i tlaka unutar krvnih žila.
 • Antioksidativno djelovanje: Antioksidansi prisutni u nekim sastojcima mogu smanjiti oksidativni stres, koji je jedan od faktora u razvoju hipertenzije. Smanjenjem oksidativnog stresa, može se poboljšati funkcija endotela (unutarnjeg sloja krvnih žila) i tako pridonijeti boljoj regulaciji krvnog tlaka.
 • Modulacija srčanog ritma: Određeni sastojci mogu imati umirujući učinak na srčani mišić, što može pomoći u regulaciji srčanog ritma i smanjenju srčanog opterećenja.
 • Utiču na renin-angiotenzin-aldosteronski sustav (RAAS): Neki sastojci mogu utjecati na ovaj sustav koji igra ključnu ulogu u regulaciji krvnog tlaka i volumena tekućine u tijelu.

Sastojci

Cardiform kapsule sadrže pažljivo odabrane sastojke koji zajednički djeluju na podršku kardiovaskularnom zdravlju i normalizaciju krvnog tlaka. Svaki od ovih sastojaka ima specifične učinke koji doprinose ukupnom terapeutskom djelovanju proizvoda:

 • Ekstrakt ehinaceje: Ehinaceja je poznata po svojim imunostimulirajućim svojstvima. Iako se primarno koristi za jačanje imunološkog sustava, istraživanja su pokazala da ehinaceja može imati i blagotvoran učinak na kardiovaskularni sustav. Studija objavljena u “Phytotherapy Research” ukazuje na potencijal ehinaceje u smanjenju upalnih procesa koji su povezani s kardiovaskularnim bolestima. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/ptr.3226
 • Vitamin C: Vitamin C je snažan antioksidans koji igra ključnu ulogu u zaštiti krvnih žila od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Studije su pokazale da vitamin C može pomoći u smanjenju visokog krvnog tlaka, kao i u poboljšanju endotelne funkcije, što je važno za zdravlje krvnih žila. https://academic.oup.com/ajcn/article/76/1/172/4689459
 • Ekstrakt cvijeta hibiskusa: Hibiskus je poznat po svojim antihipertenzivnim svojstvima. Istraživanja su pokazala da ekstrakt hibiskusa može pomoći u smanjenju sistoličkog i dijastoličkog krvnog tlaka. U jednoj studiji, objavljenoj u “Journal of Ethnopharmacology”, utvrđeno je da hibiskus smanjuje krvni tlak kod pacijenata s blagom do umjerenom hipertenzijom. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0378874109005728
 • B vitamini: Kompleks B vitamina, uključujući B6, B12 i folnu kiselinu, igra važnu ulogu u regulaciji razine homocisteina, aminokiseline koja je povezana s povećanim rizikom od srčanih bolesti. Smanjenjem razine homocisteina, B vitamini mogu doprinijeti smanjenju rizika od srčanih bolesti. Studija objavljena u “Journal of the American Medical Association” ističe važnost B vitamina u smanjenju rizika od srčanih bolesti. https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/195120

Ovi sastojci zajedno čine Cardiform kapsule snažnim saveznikom u održavanju kardiovaskularnog zdravlja i regulaciji krvnog tlaka.

Cardiform: koliko je učinkovit, prednosti

Cardiform kapsule su dizajnirane kako bi pružile podršku osobama koje se bore s pitanjima krvnog tlaka i kardiovaskularnog zdravlja. Njihova učinkovitost i prednosti proizlaze iz pažljivo odabranih sastojaka i njihovih sinergijskih učinaka. Evo nekoliko ključnih prednosti koje Cardiform nudi:

 • Podrška u Regulaciji Krvnog Tlaka: Cardiform pomaže u normalizaciji krvnog tlaka, što je ključno za smanjenje rizika od hipertenzije i povezanih zdravstvenih problema.
 • Poboljšanje Kardiovaskularnog Zdravlja: Sastojci poput vitamina C i ekstrakta hibiskusa doprinose zdravlju srca i krvnih žila, smanjujući rizik od razvoja kardiovaskularnih bolesti.
 • Antioksidativna Zaštita: Vitamin C i drugi antioksidansi u Cardiformu štite krvne žile od oštećenja uzrokovanih oksidativnim stresom.
 • Podrška Imunološkom Sustavu: Ehinaceja u sastavu Cardiforma pomaže u jačanju imunološkog sustava, što je posebno korisno tijekom sezona prehlada i gripe.
 • Smanjenje Umora i Iscrpljenosti: B vitamini u Cardiformu pomažu u smanjenju umora i iscrpljenosti, pružajući više energije i poboljšavajući opće stanje organizma.
 • Prirodni Sastojci: Korištenje prirodnih sastojaka čini Cardiform privlačnim izborom za one koji preferiraju prirodne pristupe zdravlju.
 • Jednostavnost Korištenja: Cardiform dolazi u obliku kapsula, što olakšava doziranje i konzumaciju kao dio svakodnevne rutine.
 • Dopuna Tradicionalnim Tretmanima: Cardiform može služiti kao dopuna standardnim medicinskim tretmanima za hipertenziju, pružajući dodatnu podršku u upravljanju krvnim tlakom.


Cardiform
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Protivopokazanja i mogući nuspojave

Cardiform kapsule generalno nemaju značajnih protivopokazanja ili nuspojava, osim u slučaju alergije na bilo koji od sastojaka proizvoda. Preporučuje se pažljivo proučiti sastav prije upotrebe kako bi se izbjegle alergijske reakcije.

Interakcija s drugim lijekovima

Interakcija Cardiform kapsula s drugim lijekovima smatra se sigurnom, no preporučuje se izbjegavanje konzumacije alkohola tijekom korištenja ovog dodatka prehrani.

Upute za upotrebu i doziranje

Preporučena doza Cardiform kapsula je jedna kapsula dnevno. Kapsulu je najbolje uzimati uz obrok, s čašom vode. Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu.

Skladištenje

Cardiform kapsule treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, daleko od izravnog sunčevog svjetla i izvan dohvata djece. Ne čuvati u hladnjaku.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti pri korištenju Cardiform kapsula.

Predoziranje

Predoziranje Cardiform kapsulama nije preporučljivo.

Kupite Cardiform u ljekarnama, DM

Cardiform trenutno nije dostupan za kupnju u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući popularne lanace i online ljekarne kao što su DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Nažalost, trenutno nema informacija o dostupnosti Cardiforma u ovim ljekarnama, kao ni o datumu sljedeće isporuke na apotečke skladište. Cijena proizvoda u ljekarnama je bez uključenih popusta. Preporučujemo redovito provjeravanje dostupnosti ili kontaktiranje ljekarni za najnovije informacije o dostupnosti proizvoda.

Cardiform cijena, popust

Cijena Cardiform proizvoda iznosi 39 eura. Trenutno je na službenoj web stranici proizvođača u tijeku akcijska ponuda s 50% popusta. Količina proizvoda po akcijskoj cijeni je ograničena, a sama akcija je vremenski ograničena. Za narudžbu je potrebno posjetiti službenu web stranicu proizvođača; pritom nije potreban nikakav promokod.

Cardiform
39€ 78€

Recept za kupnju Cardiforma nije potreban. Za izvršenje narudžbe, potrebno je otići na službenu web stranicu proizvođača i ispuniti obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja proizvoda, gotovinom.

Cardiform je moguće kupiti s dostavom po cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove kao što su Zagreb, Pula, Solin, Šibenik, Vodice, Rijeka, Vukovar, Varaždin, Trogir, Split, Vrboska, Makarska, Zadar, Pag, Slavonski Brod, Cres, Osijek, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Karlovac, Čakovec, Petrinja.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Cardiform

Postoje stvarna iskustva i recenzije o Cardiformu na različitim forumima, gdje kupci dijele svoje dojmove. Osim na forumima, komentari i recenzije mogu se pronaći i na web stranicama s recenzijama, kao i u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, Cardiform je dobio visoke ocjene od strane kupaca na web stranicama ljekarni i od strane Ministarstva zdravstva.

Većina komentara i recenzija o Cardiformu su pozitivni, s više od 95% korisnika koji izražavaju zadovoljstvo proizvodom. Korisnici često hvale učinkovitost proizvoda u regulaciji krvnog tlaka i poboljšanju općeg zdravstvenog stanja.

Međutim, postoje i neki negativni komentari i recenzije. Ovi negativni komentari uglavnom su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili s nepravilnim korištenjem proizvoda, što može uključivati prekid ili neredovito uzimanje propisanog tijeka liječenja. Važno je napomenuti da je, kao i kod svakog dodatka prehrani ili lijeka, važno pridržavati se uputa za uporabu.

Iskustva stvarnih klijenata:

Već neko vrijeme koristim Cardiform kapsule i moram priznati da sam iznenađena učinkovitošću. Prije sam imala problema s visokim krvnim tlakom, ali otkako sam počela uzimati ove kapsule, moje stanje se znatno poboljšalo. Osjećam se energičnije i moji su tlakovi stabilniji. Preporučila bih Cardiform svakome tko traži prirodno rješenje za kontrolu krvnog tlaka.

Ivana, 52 godine

Kao osoba srednjih godina koja vodi aktivan život, Cardiform mi je pomogao da održim svoj krvni tlak pod kontrolom. Uz redovitu tjelovježbu i zdravu prehranu, Cardiform kapsule su postale neizostavni dio moje dnevne rutine. Nakon nekoliko tjedana upotrebe, primijetio sam značajno poboljšanje u svom općem zdravstvenom stanju.

Marko, 35 godina

Koristim Cardiform već nekoliko mjeseci i zadovoljna sam rezultatima. Moji tlakovi su se stabilizirali, a i općenito se osjećam bolje. Posebno mi se sviđa što su sastojci prirodni, što mi daje dodatnu sigurnost pri upotrebi. Definitivno bih preporučila Cardiform svima koji imaju slične probleme.

Maja, 47 godina

Od kada sam u mirovini, više pažnje posvećujem svom zdravlju. Cardiform mi je preporučio prijatelj i odlučio sam ga isprobati. Rezultati su bili odlični – moj krvni tlak je sada redovito u normalnim granicama. Osjećam se puno bolje i imam više energije za svakodnevne aktivnosti.

Josip, 60 godina

Isprobala sam Cardiform iz znatiželje, jer sam čula puno pozitivnih stvari. Iako nisam imala ozbiljnih problema s krvnim tlakom, primijetila sam blago poboljšanje u svom općem zdravstvenom stanju. Nisam primijetila nikakve nuspojave, ali isto tako nisam osjetila ni dramatične promjene. Mislim da je Cardiform dobar proizvod, posebno za one koji traže prirodnu alternativu.

Ana, 30 godina

Učinci i rezultat korištenja

 • Normalizacija Krvnog Tlaka: Redovita upotreba Cardiform kapsula može pridonijeti stabilizaciji i normalizaciji krvnog tlaka.
 • Poboljšanje Kardiovaskularnog Zdravlja: Kapsule mogu pomoći u održavanju zdravlja srca i krvnih žila, smanjujući rizik od kardiovaskularnih bolesti.
 • Smanjenje Umora i Iscrpljenosti: Zahvaljujući B vitaminima, korisnici mogu iskusiti smanjenje osjećaja umora i iscrpljenosti.
 • Jačanje Imunološkog Sustava: Ehinaceja u sastavu može pridonijeti jačanju imunološkog sustava.
 • Antioksidativna Zaštita: Vitamin C i drugi antioksidansi u Cardiformu štite tijelo od oksidativnog stresa.
 • Poboljšanje Općeg Zdravstvenog Stanja: Mnogi korisnici izvještavaju o poboljšanju općeg zdravstvenog stanja i većoj razini energije.
 • Podrška Zdravom Načinu Života: Cardiform može biti koristan dodatak zdravom načinu života, uključujući uravnoteženu prehranu i redovitu tjelesnu aktivnost.
 • Prevencija Hipertenzivnih Komplikacija: Redovitim korištenjem Cardiforma može se smanjiti rizik od komplikacija povezanih s visokim krvnim tlakom, kao što su moždani udar i srčani udar.

Djeluje li Cardiform doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Cardiform nije prijevara, već proizvod koji ima prirodni sastav i certificiran je u skladu s medicinskim standardima Europske unije. Njegovi sastojci su pažljivo odabrani i testirani kako bi osigurali njihovu učinkovitost i sigurnost za korisnike.

Analiza nekoliko negativnih komentara otkrila je da su neki korisnici imali alergijske reakcije na sastojke Cardiforma. Ovo nije neobično, jer kao i kod svakog proizvoda, postoji mogućnost alergijskih reakcija kod osoba osjetljivih na određene sastojke. U takvim slučajevima, korisnici su prekidali puni tijek uzimanja proizvoda.

Važno je naglasiti da, iako Cardiform sadrži prirodne sastojke, uvijek postoji mogućnost individualne netolerancije ili alergijske reakcije.

Komentar liječnika

Kao kardiolog s dugogodišnjim iskustvom, često sam svjedok izazova s kojima se suočavaju pacijenti s hipertenzijom. Cardiform kapsule su proizvod koji mi je privukao pažnju zbog svog prirodnog sastava i pozitivnih povratnih informacija od pacijenata. U svojoj praksi sam primijetio da pacijenti koji koriste Cardiform, uz redovitu medicinsku terapiju i zdrav način života, pokazuju znakove poboljšanja u regulaciji krvnog tlaka. Također, preporučujem oprez kod pacijenata s alergijama na bilo koji od sastojaka. Sve u svemu, Cardiform se čini kao obećavajući dodatak prehrani za podršku kardiovaskularnom zdravlju.

Dr. Thomas Müller, kardiolog s 20 godina iskustva

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Cardiform?

Cardiform kapsule trenutno koštaju 39 eura. Cijena može varirati ovisno o trenutnim promocijama i popustima dostupnim na službenoj web stranici proizvođača.

⚕️ Je li Cardiform prijevara?

Ne, Cardiform nije prijevara. To je dodatak prehrani s prirodnim sastojcima, certificiran prema medicinskim standardima Europske unije.

⚕️ Koji je sastav Cardiforma?

Cardiform sadrži ekstrakt ehinaceje, vitamin C, ekstrakt cvijeta hibiskusa i kompleks B vitamina. Ovi sastojci zajedno djeluju na podršku kardiovaskularnom zdravlju i normalizaciji krvnog tlaka.

⚕️ Mogu li kupiti Cardiform u ljekarni bez recepta?

Da, Cardiform se može kupiti bez recepta. Međutim, trenutno nije dostupan u ljekarnama. Preporučuje se kupnja putem službene web stranice proizvođača.

⚕️ Kako se koristi Cardiform?

Preporučena doza Cardiforma je jedna kapsula dnevno, najbolje uzeti uz obrok. Važno je ne prekoračiti preporučenu dnevnu dozu i koristiti ga kao dio uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

⚕️ Je li Cardiform siguran za dugotrajnu upotrebu?

Cardiform je dizajniran za sigurnu dugotrajnu upotrebu, ali kao i kod svakog dodatka prehrani. Posebnu pažnju treba obratiti ako imate postojeće zdravstvene probleme ili uzimate druge lijekove.

Cardiform – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Cardiform – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

46 + = 54

Croatiacovid19 info
Logo