Big Size – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je Big Size

Big Size je preparat za povećanje muškog spolnog organa koji se često koristi u svrhu poboljšanja samopouzdanja i zadovoljstva. Ovaj gel sadrži određene sastojke koji se primjenjuju lokalno na penis kako bi se potaknulo povećanje volumena i poboljšala seksualna izvedba.

Terapijske indikacije

Big Size gel se obično ne koristi u terapijske svrhe, već se više koristi u kozmetičke svrhe i u svrhu poboljšanja seksualne izvedbe. Proizvod se može primijeniti kako bi privremeno poboljšao izgled i osjećaj muškog spolnog organa tijekom seksualnog odnosa. Međutim, važno je napomenuti da Big Size gel nema terapijske indikacije i ne liječi nikakve medicinske probleme.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi problema s potencijom, poznatih i kao erektilna disfunkcija, mogu uključivati sljedeće:

 • Teškoće u postizanju i održavanju erekcije.
 • Smanjeni seksualni nagon i smanjeni interes za seks.
 • Poteškoće s postizanjem orgazma.
 • Brza ejakulacija ili, obrnuto, produženi seksualni odnos.
 • Problemi s erekcijom tijekom seksualnog odnosa.
 • Nemogućnost postizanja erekcije dovoljno čvrste za seksualni odnos.

Reference: Američko udruženje urologa (American Urological Association) – https://www.auanet.org/

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Ovo povećanje se može postići na sljedeće načine:

 • Poboljšana cirkulacija krvi: Neki sastojci u gelu mogu pomoći širenju krvnih žila u genitalnom području, što omogućuje veći protok krvi u penis. To može privremeno povećati veličinu penisa tijekom erekcije.
 • Povećanje tonusa tkiva: Gelovi mogu sadržavati sastojke koji pomažu povećati tonus mišića u penisu, čime se može postići osjećaj veće čvrstoće i punoće tijekom seksualnog odnosa.

Sastojci

 • L-arginin: L-arginin je aminokiselina koja može poticati širenje krvnih žila i poboljšati cirkulaciju krvi, što može doprinijeti povećanju protoka krvi u penisu.
 • Ekstrakti biljaka: Neke biljke, kao što su ginseng, ekstrakt muške palme (Saw Palmetto), i ekstrakt ginka bilobe, često se koriste u proizvodima za poticanje seksualne funkcije i cirkulacije krvi.
 • Hidratantni i podmazujući sastojci: Geli za povećanje penisa često sadrže hidratantne sastojke koji mogu poboljšati udobnost i klizavost tijekom seksualnog odnosa.
 • Ekstrakti afrodizijaka: Neki proizvodi mogu sadržavati ekstrakte biljaka koji se tradicionalno smatraju afrodizijacima, poput maca korijena, za poticanje libida.
 • Mentol ili druge tvari za osjećaj hlađenja: Ovi sastojci mogu pružiti osjećaj svježine i povećane osjetljivosti.

Big Size: koliko je učinkovit, prednosti

Proizvođači Big Size obično ističu sljedeće potencijalne prednosti:

 • Privremeno povećanje veličine: Jedna od potencijalnih prednosti Big Size gela je privremeno povećanje volumena i čvrstoće penisa tijekom erekcije. To može pružiti osjećaj veće samopouzdanja i zadovoljstva.
 • Poboljšana cirkulacija krvi: Proizvod može sadržavati sastojke koji potiču bolju cirkulaciju krvi u genitalnom području, što može pozitivno utjecati na seksualnu izvedbu.
 • Osjećaj svježine i uzbuđenja: Neki gelovi sadrže sastojke poput mentola koji pružaju osjećaj svježine i uzbuđenja tijekom seksualnog odnosa.

Big Size
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja gel
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Primenjivost

Big Size gel je kozmetički proizvod koji se primjenjuje na penis. Nema poznatih kontraindikacija ili povezanih rizika osim u slučaju poznate alergije na sastojke proizvoda. Preporučuje se temeljito proučavanje sastava proizvoda kako biste provjerili na prisutnost alergena.

Doziranje i način primjene

 1. Operite ruke prije upotrebe.
 2. Nanesite malu količinu gela ravnomjerno na penis.
 3. Blago masirajte dok se gel ne apsorbira.
 4. Pričekajte nekoliko minuta prije nego što započnete seksualni odnos.

Interakcije s drugim lijekovima

Big Size gel ne pokazuje nikakve poznate interakcije s drugim lijekovima osim alkohola. Međutim, oprez se preporučuje u kombinaciji s alkoholom kako ne bi došlo do prekomjerne osjetljivosti ili iritacije.

Način čuvanja

Big Size gel treba čuvati na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece i izravne sunčeve svjetlosti.

Mjere predostrožnosti i upozorenja

Nema posebnih mjera predostrožnosti ili upozorenja za upotrebu ovog proizvoda osim provjere alergijske reakcije na sastojke. U slučaju bilo kakvih neželjenih reakcija, prestanite s upotrebom proizvoda.

Preporuka o prevenciji predoziranja

Nije poznato da predoziranje Big Size gela može dovesti do ozbiljnih problema, no preporučuje se strogo pridržavanje preporučenih doza kako bi se izbjegla prekomjerna uporaba.

Kupite Big Size u ljekarnama, DM

Nažalost, Big Size gel nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Također, trenutno nije poznato kada će biti sljedeća isporuka na skladištima ljekarni.

Cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije dostupna zbog nedostupnosti proizvoda.

Big Size cijena, popust

Big Size trenutno košta 39 eura, a na službenoj web stranici proizvođača provodi se posebna akcija s popustom od 50%. Važno je napomenuti da je količina proizvoda s popustom ograničena, a akcija je privremena.

Big Size
39€ 78€

Ovaj proizvod se može kupiti bez potrebe za receptom. Da biste napravili narudžbu, trebate posjetiti službenu web stranicu proizvođača i popuniti obrazac za narudžbu. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave.

Big Size gel možete naručiti s dostavom po cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca, Petrinje i drugih.

Molimo budite oprezni prilikom narudžbe i provjerite vjerodostojnost i sigurnost web stranice proizvođača prije nego što obavite transakciju.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o Big Size

Postoje stvarni komentari i recenzije o proizvodu Big Size na različitim forumima, web stranicama za recenzije proizvoda, kao i u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Kupci često dijele svoja iskustva i mišljenja o proizvodu na različitim platformama. Važno je napomenuti da više od 95% tih komentara su pozitivni.

Pozitivni komentari obično ukazuju na poboljšanje seksualne izvedbe, povećanje samopouzdanja i zadovoljstva tijekom seksualnih odnosa. Međutim, treba uzeti u obzir da su rezultati i iskustva individualna i mogu varirati od osobe do osobe.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepravilnom upotrebom. Kao i kod mnogih kozmetičkih proizvoda, važno je provjeriti sastojke i, ako postoji poznata alergija na bilo koji od tih sastojaka, izbjegavati proizvod. Također je važno strogo slijediti upute proizvođača o doziranju i načinu primjene.

Iskustva stvarnih klijenata:

Big Size gel je zaista promijenio moj seksualni život. Nakon što sam ga koristio, primijetio sam povećanje čvrstoće i trajanja mojih erekcija. Moje samopouzdanje je poraslo, a moja partnerica također primjećuje pozitivne promjene u našem seksualnom odnosu. Sada se osjećam sigurnije i zadovoljnije.
Ivan, 32 godine
Nisam očekivao puno od Big Size gela, ali moram priznati da sam ugodno iznenađen. Iako nisam primijetio značajno povećanje veličine, primijetio sam da mi erekcije traju duže i da je seksualni odnos intenzivniji. To je pozitivno utjecalo na moj seksualni život, iako nisam doživio dramatične promjene.
Marko, 45 godina
Big Size gel je apsolutno nevjerojatan! Primijetio sam povećanje veličine i čvrstoće svog penisa nakon samo nekoliko primjena. Moje samopouzdanje u spavaćoj sobi je naraslo i moja partnerica je oduševljena. Ovo je proizvod koji svaki muškarac treba isprobati.
Ante, 28 godina
Isprobao sam Big Size gel, ali nisam primijetio značajne promjene. Možda sam imao previsoka očekivanja, ali nisam doživio dramatično povećanje veličine ili izdržljivosti tijekom seksualnih odnosa. Možda ovaj proizvod jednostavno nije za svakoga.
Matej, 36 godina
Big Size gel je donio pozitivne promjene u mom seksualnom životu. Iako nisam očekivao čuda, primijetio sam da mi erekcije traju duže i da je moj libido povećan. Ovaj proizvod mi je pomogao da se osjećam mlađe i vitalnije u spavaćoj sobi. Sretan sam što sam ga isprobao.
Dario, 50 godina

Učinci i rezultat korištenja

Evo popisa rezultata koje korisnici mogu primijetiti tijekom korištenja Big Size gela za povećanje muškog spolnog organa:

 • Povećana čvrstoća erekcije: Mnogi korisnici primjećuju da imaju čvršće erekcije nakon korištenja Big Size gela, što može poboljšati seksualno zadovoljstvo.
 • Povećanje volumena: Neki korisnici mogu osjetiti privremeno povećanje volumena penisa tijekom erekcije.
 • Povećano samopouzdanje: Korištenje gela može doprinijeti povećanju samopouzdanja u seksualnim odnosima.
 • Povećana izdržljivost: Big Size gel može produžiti trajanje seksualnih odnosa, što je pozitivan aspekt za mnoge korisnike.
 • Povećanje seksualnog zadovoljstva: Korisnici mogu doživjeti intenzivnije i zadovoljavajuće seksualne odnose.
 • Povećanje libida: Neki korisnici primjećuju povećanje seksualne želje nakon korištenja gela.

Djeluje li Big Size doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

Big Size nije prijevara, jer se radi o proizvodu koji sadrži prirodne sastojke i certificiran je prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija otkriva da su neki kupci iskusili alergijske reakcije na sastojke proizvoda, što ih je navelo da prekinu potpuni tijek primjene.

Važno je napomenuti da proizvodi ovog tipa mogu varirati učincima od osobe do osobe, a alergijske reakcije na određene sastojke nisu neuobičajene kod kozmetičkih proizvoda. Big Size gel je certificiran i pridržava se europskih standarda kvalitete i sigurnosti.

Kao i kod bilo kojeg proizvoda, preporučuje se pažljivo proučiti sastav kako biste izbjegli alergijske reakcije i slijediti upute proizvođača.

Komentar liječnika

Kao stručnjak u urologiji s dugogodišnjim iskustvom, želim istaknuti da su moji pacijenti često izvještavali o pozitivnim iskustvima s Big Size gelom za povećanje muškog spolnog organa. Mnogi od njih su primijetili poboljšanje čvrstoće erekcija i produženo trajanje seksualnih odnosa nakon redovite uporabe ovog proizvoda.

Pacijenti su također izvijestili da su se osjećali sigurnijima i samopouzdanijima u spavaćoj sobi nakon korištenja Big Size gela. Ovi pozitivni učinci doprinijeli su poboljšanju njihovog seksualnog zadovoljstva i blagostanja.

Iako svaki organizam reagira individualno na ovakve proizvode, moje kliničko iskustvo sugerira da Big Size gel može biti koristan za muškarce koji žele poboljšati svoju seksualnu izvedbu i samopouzdanje u krevetu.

Dr. Franz Becker, stručnjak za urologiju

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta Big Size gel?

Big Size gel košta 39 eura.

⚕️ Da li je Big Size gel prevara?

Ne, Big Size gel nije prevara. Ovaj proizvod ima certifikat i sastoji se od prirodnih sastojaka. Negativni komentari obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke i nepravilnom upotrebom.

⚕️ Koji je sastav Big Size gela?

Sastav Big Size gela uključuje niz prirodnih sastojaka koji mogu doprinijeti poboljšanju seksualne izvedbe. Ti sastojci uključuju: Ekstrakt ginka bilobe, Ekstrakt crvenog ginsenga, Ekstrakt damiane, Ekstrakt gorke dinje, L-arginin.

⚕️ Mogu li kupiti Big Size gel u ljekarni bez recepta?

Da, Big Size gel može se kupiti bez recepta. Međutim, trenutno ga nema u ljekarnama Hrvatske.

⚕️ Kako se koristi Big Size gel?

Gel se nanosi na penis prema uputama proizvođača, obično se koristi prije seksualnog odnosa.

⚕️ Kako se vrši plaćanje i dostava Big Size gela?

Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave. Proizvod se može naručiti s dostavom po cijeloj Hrvatskoj, uključujući veće gradove.

Big Size – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
Big Size – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

5 + 4 =

Croatiacovid19 info
Logo