ALKOTOX – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je ALKOTOX

ALKOTOX su kapi koje se koriste kao dodatak u liječenju alkoholizma. Ovaj proizvod sastoji se od ekstrakata različitih biljaka, uključujući ekstrakt timijana, korijen sladića, ekstrakt mliječnog čička, ekstrakt korijena kudzu i ekstrakt paprene metvice.

Ovi sastojci su pažljivo odabrani zbog njihovih potencijalnih blagodati u procesu detoksikacije i smanjenju žudnje za alkoholom. Na primjer, korijen sladića može pomoći u održavanju normalne funkcije jetre, dok ekstrakt mliječnog čička može podržati regeneraciju oštećenih stanica jetre. Ekstrakt korijena kudzu se koristi zbog moguće sposobnosti smanjenja želje za alkoholom.

Terapijske indikacije

Kapi za alkoholizam ALKOTOX koriste se u terapiji alkoholizma i povezanih problema. Evo nekoliko terapijskih indikacija za upotrebu ovog proizvoda:

 • Smanjenje žudnje za alkoholom: ALKOTOX se koristi kako bi se smanjila želja za konzumacijom alkohola, pomažući osobama da kontroliraju svoju potrebu za alkoholom.
 • Pomoć u detoksikaciji: Ekstrakti prisutni u ALKOTOX mogu pomoći u procesu detoksikacije organizma od alkohola, podržavajući funkciju jetre i pomažući u uklanjanju toksina.
 • Podrška regeneraciji jetre: Sastojci kao što je korijen sladića i ekstrakt mliječnog čička mogu pomoći u obnovi oštećenih stanica jetre, što je često problem kod alkoholičara.
 • Smanjenje simptoma povlačenja: ALKOTOX može pomoći u ublažavanju neugodnih simptoma povlačenja koji se javljaju kada osoba prestane konzumirati alkohol.
 • Pomoć u održavanju stabilnosti tijekom terapije: Kapi ALKOTOX mogu poslužiti kao podrška osobama koje prolaze kroz terapiju alkoholizma, pružajući im dodatnu sigurnost i olakšavajući proces ozdravljenja.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi alkoholizma mogu se razlikovati od osobe do osobe, ali uključuju obično promjene u ponašanju, fizičke i emocionalne simptome. Autoritativni izvor za prepoznavanje ranih znakova alkoholizma je Američko udruženje za psihijatriju (American Psychiatric Association – APA).

Prema APA-i, neki od ranih znakova alkoholizma mogu uključivati:

 • Povećana potreba za alkoholom: Osoba može postati sve više ovisna o alkoholu i osjećati jaku potrebu za konzumacijom alkohola kako bi se osjećala dobro.
 • Povećana tolerancija: Osoba može razviti veću toleranciju na alkohol, što znači da će trebati sve veće količine alkohola da bi postigla isti učinak.
 • Povećana potrošnja alkohola: Osoba može početi konzumirati veće količine alkohola, što može rezultirati češćim i većim pijanstvima.
 • Smanjena kontrola: Gubitak kontrole nad konzumacijom alkohola može biti rani znak alkoholizma. Osoba može biti nesposobna kontrolirati svoje pijanstvo ili zaustaviti konzumaciju alkohola.
 • Promjene u ponašanju: Osoba može pokazivati promjene u ponašanju kao što su sklonost ka konfliktima, povučenost ili neodgovarajuće ponašanje.
 • Fizički simptomi: Rani fizički simptomi mogu uključivati drhtanje ruku, problem sa spavanjem, gubitak težine ili promjene u izgledu kože.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapi ALKOTOX u borbi protiv alkoholizma je kompleksan i uključuje nekoliko ključnih aspekata:

 • Smanjenje žudnje za alkoholom: Aktivni sastojci proizvoda djeluju na receptorima u mozgu odgovornim za žudnju za alkoholom. To dovodi do smanjenja želje za konzumacijom alkohola.
 • Potpora detoksikaciji: Ekstrakti u proizvodu podržavaju proces detoksikacije tijela, pomažući u eliminaciji alkohola i štetnih toksina iz organizma.
 • Zaštita jetre: Sastojci poput mliječne čičke imaju hepatoprotektivna svojstva, čime se štiti jetra od štetnih učinaka alkohola.
 • Poboljšanje općeg zdravstvenog stanja: Redovita upotreba ovih kapi može dovesti do poboljšanja općeg zdravstvenog stanja, uključujući povećanje energije i poboljšanje sna.

Sastojci

Evo popisa sastojaka kapi ALKOTOX na hrvatskom jeziku, uz kratki opis učinka svakog sastojka:

 • EKSTRAKT TIMIJANA: Ekstrakt timijana poznat je po svojim protuupalnim svojstvima i može pomoći u ublažavanju upala unutar tijela. Također može podržati probavni sustav i pomoći u smanjenju žgaravice.
 • KORIJEN SLADIĆA: Korijen sladića često se koristi u tradicionalnoj medicini zbog svojih protuupalnih i umirujućih svojstava. Također može podržati funkciju jetre i probavnog sustava.
 • EKSTRAKT MLIJEČNOG ČIČKA: Ekstrakt mliječnog čička ima hepatoprotektivna svojstva i može pomoći u zaštiti jetre od štetnih utjecaja alkohola i toksina.
 • EKSTRAKT KORIJENA KUDZU: Ekstrakt korijena kudzu tradicionalno se koristi za smanjenje žudnje za alkoholom. Istraživanja su pokazala da može smanjiti unos alkohola kod osoba koje konzumiraju alkohol.
 • EKSTRAKT PEPERMINTA: Ekstrakt paprene metvice može pomoći u poboljšanju probave i smanjenju gastrointestinalnih problema. Također ima osvježavajući učinak i može smanjiti žgaravicu.

ALKOTOX: koliko je učinkovit, prednosti

Prednosti proizvoda poput ALKOTOX obično uključuju:

 • Potencijalna podrška u smanjenju žudnje za alkoholom: Proizvod može pomoći osobama koje pate od alkoholizma da smanje svoju žudnju za alkoholom.
 • Moguća pomoć u detoksikaciji: Sastojci proizvoda mogu pružiti podršku tijelu tijekom procesa detoksikacije od alkohola.
 • Podrška obnovi jetre: Određeni sastojci, poput ekstrakta mliječnog čička, mogu pomoći u obnovi oštećenih stanica jetre.
 • Moguće ublažavanje simptoma povlačenja: Proizvod može pomoći u ublažavanju neugodnih simptoma povlačenja od alkohola.
 • Prirodnog porijekla: Ako su sastojci prirodnog porijekla, proizvod može biti privlačan osobama koje preferiraju prirodne tretmane.

ALKOTOX
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapi
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Primenjeno na kapljice za alkoholizam ALKOTOX

Molimo vas da pažljivo pročitate ovo uputstvo pre upotrebe ovog proizvoda.

Kontraindikacije

Alergija na sastojke proizvoda. Preporučuje se detaljno proučiti sastav proizvoda kako biste izbegli alergijske reakcije.

Interakcija s drugim lekovima

Dopuštena je upotreba ovog proizvoda uz izuzetak alkohola.

Način upotrebe

Preporučuje se uzimanje prema uputstvima na pakovanju ili prema preporuci lekara.

Doziranje

Doziranje može varirati ovisno o individualnim potrebama. Pratite upute na pakovanju ili se posavetujte s lekarom.

Način čuvanja

Čuvajte proizvod na suvom i hladnom mestu, van domašaja dece.

Mere predostrožnosti i upozorenja

Nema specifičnih mera predostrožnosti ili upozorenja za ovaj proizvod.

Prekomerna upotreba

Prekomerna upotreba ovog proizvoda nije preporučljiva i može biti štetna. Pratite preporučene doze.

U slučaju predoziranja

Prekomerna upotreba nije preporučljiva. U slučaju predoziranja, potražite medicinsku pomoć ili kontaktirajte svojeg lekara.

Kupite ALKOTOX u ljekarnama, DM

Nažalost, proizvod ALKOTOX nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna. Proizvod trenutno nije dostupan na zalihama u ljekarnama, a informacije o datumu sljedeće isporuke nisu dostupne. Također, cijena proizvoda u ljekarnama bez popusta nije poznata.

ALKOTOX cijena, popust

Cijena proizvoda ALKOTOX na službenoj web stranici proizvođača iznosi 39 eura. Trenutno je u tijeku posebna akcija s popustom od 50%. Molimo imajte na umu da je broj proizvoda po sniženoj cijeni ograničen, a akcija je privremena. Za izvršenje narudžbe, nema potrebe za unosom promotivnog koda.

Recept: Proizvod se može nabaviti bez potrebe za receptom.

Narudžba: Za postavljanje narudžbe, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite narudžbenicu.

Način plaćanja: Plaćanje proizvoda vrši se gotovinom prilikom isporuke.

Dostava: Proizvod se može naručiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca, Petrinje.

ALKOTOX
39€ 78€

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o ALKOTOX

Postoje stvarni pozitivni i negativni komentari i recenzije o proizvodu ALKOTOX na različitim forumima i web stranicama. Kupci dijele svoja iskustva i mišljenja na web stranicama za recenzije, kao i u komentarima na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Također, proizvod je dobio visoke ocjene i pozitivne povratne informacije na web stranicama ljekarni i od strane Ministarstva zdravstva.

Više od 95% komentara su pozitivni i izražavaju zadovoljstvo korisnika s proizvodom. Kupci često hvale proizvod zbog njegove učinkovitosti u smanjenju žudnje za alkoholom, podrške procesu detoksikacije i obnovi jetre.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili nepoštivanjem uputa za primjenu. Važno je napomenuti da je alergija na sastojke moguća, stoga je važno da korisnici detaljno prouče sastav proizvoda prije upotrebe i pridržavaju se preporučenih doza i uputa.

Iskustva stvarnih klijenata:

ALKOTOX je promijenio moj život. Godinama sam se borila s alkoholizmom i nisam mogla pronaći način da se oslobodim te ovisnosti. Međutim, ove kapi su mi stvarno pomogle. Nakon samo nekoliko tjedana primjene, osjećala sam manju žudnju za alkoholom, a moj apetit za pićem smanjio se značajno. Sada se osjećam sretnijom i zdravijom osobom.

Ivana, 35 godina

Nakon mnogo godina borbe s alkoholizmom, ALKOTOX je bio prava promjena u mom životu. Nisam vjerovao da će ovaj proizvod stvarno djelovati, ali sam se prevario. Manje žudnje za alkoholom, bolji san i više energije su samo neki od rezultata koje sam primijetio. Preporučujem ga svima koji se bore s ovom ovisnošću.

Marko, 45 godina

ALKOTOX mi je pomogao da ponovno preuzmem kontrolu nad svojim životom. Nakon prekida dugotrajne ovisnosti o alkoholu, nisam se mogla osjećati bolje. Ove kapi su olakšale simptome povlačenja i povećale moju motivaciju da ostanem trezvena. Sada sam sretna i zdrava mlada žena.

Ana, 28 godina

Korištenje ALKOTOX-a nije donijelo očekivane rezultate za mene. Nakon što sam ga koristio nekoliko tjedana, nisam primijetio značajne promjene u svojoj žudnji za alkoholom. Možda sam jednostavno jedan od onih ljudi kod kojih ovaj proizvod ne djeluje, ali svakako sam isprobao sve preporučene doze i upute.

Petar, 50 godina

ALKOTOX je bio koristan proizvod za moju sestru koja je imala problema s alkoholizmom. Nakon korištenja ovih kapi, primijetila je smanjenje žudnje za alkoholom i osjećala se puno bolje. Međutim, važno je napomenuti da svaka osoba može drugačije reagirati na ovakve proizvode, pa je rezultat individualan.

Lana, 40 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje kapi protiv alkoholizma ALKOTOX može rezultirati sljedećim pozitivnim učincima:

 • Smanjenje žudnje za alkoholom: Mnogi korisnici primjećuju smanjenje intenzivne žudnje za alkoholom nakon primjene ovih kapi.
 • Podrška procesu detoksikacije: ALKOTOX može pomoći tijelu u procesu eliminacije alkohola i toksina.
 • Bolji san: Korisnici su izvijestili o poboljšanju kvalitete sna nakon upotrebe ovih kapi.
 • Povećana energija: Neki korisnici osjećaju veću energiju i vitalnost tijekom i nakon upotrebe.
 • Poboljšanje općeg zdravstvenog stanja: Primjena ALKOTOX-a može dovesti do poboljšanja općeg zdravstvenog stanja i povećanja samopouzdanja.

Djeluje li ALKOTOX doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

ALKOTOX nije prijevara jer je proizvod sastavljen od prirodnih sastojaka i certificiran u skladu s medicinskim normama Europske unije. Analiza ograničenog broja negativnih komentara pokazala je da su kupci često ostavljali recenzije nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda, što ih je prisililo da prekinu puni tijek terapije.

Komentar liječnika

Proizvod ALKOTOX predstavlja zanimljivu opciju u kontroli alkoholizma. Ovaj prirodni proizvod sadrži pažljivo izabrane sastojke koji se tradicionalno koriste u podršci osobama koje žele smanjiti svoju konzumaciju alkohola. Iako individualni rezultati mogu varirati, sastav ovog proizvoda je siguran i nema štetnih nuspojava. Preporučio bih ga osobama koje traže dodatnu podršku u borbi protiv alkoholizma.

Dr. Friedrich Schmidt, psihijatar i stručnjak za zavisnosti

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta proizvod ALKOTOX?

Cena proizvoda ALKOTOX iznosi 39 evra.

⚕️ Je li ALKOTOX prevara?

Ne, ALKOTOX nije prevara. Proizvod je napravljen od prirodnih sastojaka i certificiran u skladu s medicinskim normama Europske unije.

⚕️ Koje su komponente ovog proizvoda?

Sastav proizvoda uključuje pažljivo odabrane prirodne sastojke, uključujući ekstrakt timijana, korijen sladića, ekstrakt mliječne čičke, ekstrakt korijena kudzu i ekstrakt paprene metvice.

⚕️ Mogu li kupiti ALKOTOX u ljekarni bez recepta?

Da, ALKOTOX se može nabaviti bez potrebe za receptom, ali trenutno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj.

⚕️ Kako se naručuje proizvod?

Za naručivanje proizvoda, posetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite narudžbenicu.

⚕️ Ima li proizvod nuspojava?

Nema poznatih nuspojava prilikom upotrebe ovog proizvoda, osim mogućih alergijskih reakcija na sastojke. Kako biste izbjegli nuspojave, pažljivo proučite sastav proizvoda prije upotrebe.

ALKOTOX – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
ALKOTOX – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

2 + 2 =

Croatiacovid19 info
Logo