ALFAZONE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je ALFAZONE

ALFAZONE su kapsule koje su namijenjene za poboljšanje muške potencije i seksualne funkcije. Ovaj proizvod formuliran je kako bi pružio podršku muškom seksualnom zdravlju i povećao seksualnu izdržljivost. Ključni sastojci u ALFAZONE kapsulama uključuju ekstrakt Damiane, Panaks (ili panakse ginseng) i cink.

Terapijske indikacije

ALFAZONE kapsule za potenciju koriste se za terapeutske svrhe kako bi se poboljšala seksualna funkcija kod muškaraca. Njihove terapeutske indikacije uključuju:

 • Poboljšanje erektilne funkcije: ALFAZONE kapsule mogu pomoći muškarcima koji imaju problema s postizanjem ili održavanjem erekcije. Aktivni sastojci, poput ekstrakta Damiane i Panaksa, mogu pružiti podršku boljoj erekciji.
 • Povećanje seksualne želje: Ovi dodaci mogu pomoći u povećanju seksualne želje i libidoa, što je korisno za muškarce koji se suočavaju s smanjenim seksualnim interesom.
 • Poboljšanje seksualne izdržljivosti: Korištenje ALFAZONE kapsula može doprinijeti povećanju seksualne izdržljivosti, omogućavajući muškarcima duže i zadovoljavajuće seksualne odnose.
 • Potpora općem seksualnom zdravlju: Aktivni sastojci u ALFAZONE kapsulama, uključujući cink, mogu pružiti potrebne hranjive tvari za održavanje općeg seksualnog zdravlja kod muškaraca.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi erektilne disfunkcije (ED), poznate i kao impotencija, mogu se manifestirati na različite načine i razlikovati se od osobe do osobe. Autoritativni izvor za ove informacije može biti Nacionalna biblioteka medicine SAD (National Library of Medicine), koja pruža pouzdane zdravstvene informacije. Neki od ranih znakova erektilne disfunkcije uključuju:

 • Teškoće u postizanju ili održavanju erekcije: Muškarci mogu primijetiti da je postizanje i održavanje erekcije teže ili da njihova erekcija nije tako čvrsta i trajna kao prije.
 • Smanjen libido: Smanjenje seksualne želje ili interesa za seksom može biti rani pokazatelj problema s potencijom.
 • Problemi s ejakulacijom: Promjene u ejakulaciji, poput prerane ejakulacije ili poteškoća u postizanju ejakulacije, također mogu biti znakovi ED.
 • Anksioznost i stres: Početak anksioznosti ili stresa povezanih s seksualnim aktivnostima mogu biti povezani s ED.

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja ALFAZONE kapsula za potenciju temelji se na kombinaciji aktivnih sastojaka koji zajedno podržavaju seksualnu funkciju kod muškaraca. Ovaj proizvod djeluje na sljedeće načine:

 • Poboljšanje cirkulacije: ALFAZONE kapsule mogu poboljšati protok krvi prema genitalnom području, što može pridonijeti boljoj erekciji i povećanju seksualne izdržljivosti.
 • Povećanje seksualne želje: Aktivni sastojci u proizvodu mogu poticati povećanje seksualne želje, pomažući muškarcima da se osjećaju više uzbuđenima.
 • Poboljšanje seksualne izvedbe: ALFAZONE kapsule mogu doprinijeti povećanju erektilne funkcije i trajanja seksualnog odnosa.
 • Potpora općem seksualnom zdravlju: Proizvod također može pružiti hranjive tvari i minerale koji podržavaju opće seksualno zdravlje muškaraca.

Sastojci

Sastojci u ALFAZONE kapsulama za potenciju uključuju:

 • Ekstrakt Damiane: Ekstrakt Damiane je biljni sastojak koji se tradicionalno koristi za poboljšanje seksualne želje i povećanje seksualne izdržljivosti. Damiana se smatra afrodizijakom i može pomoći u poticanju libida.
 • Panaks (Panakse Ginseng): Panaks, ili panakse ginseng, je poznat po svojoj sposobnosti da podržava seksualno zdravlje i povećava energiju. Ovaj ginseng također može poboljšati cirkulaciju krvi, što je važno za postizanje i održavanje erekcije.
 • Cink: Cink je esencijalni mineral koji igra ključnu ulogu u održavanju hormonalne ravnoteže kod muškaraca. Nedostatak cinka može negativno utjecati na seksualnu funkciju. Dodatni cink može pomoći u održavanju optimalnih razina ovog važnog minerala.

ALFAZONE: koliko je učinkovit, prednosti

ALFAZONE kapsule za potenciju nude niz prednosti koje se mogu smatrati ključnim za muškarce koji žele poboljšati svoje seksualno zdravlje. Evo nekoliko prednosti ovog proizvoda:

 • Poboljšava erektilnu funkciju: ALFAZONE kapsule mogu pomoći muškarcima da postignu i održe čvršće i trajnije erekcije, poboljšavajući seksualno iskustvo.
 • Povećava seksualnu izdržljivost: Muškarci mogu primijetiti povećanu seksualnu izdržljivost i mogućnost dužih seksualnih odnosa, što može pridonijeti zadovoljnijem seksualnom životu.
 • Povećava seksualnu želju: Aktivni sastojci u ALFAZONE kapsulama mogu potaknuti povećanje libida, što je korisno za muškarce koji imaju smanjeni seksualni interes.
 • Potpora općem seksualnom zdravlju: Cink i drugi hranjivi sastojci u proizvodu pružaju podršku općem seksualnom zdravlju i hormonalnoj ravnoteži.


ALFAZONE
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapsule
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39€ sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

ALFAZONE kapsule su obično sigurne za upotrebu, osim u slučaju alergije na bilo koji od sastojaka proizvoda. Preporučuje se temeljito proučiti sastav proizvoda kako biste osigurali da nema alergena na koje reagirate.

Interakcija s drugim lijekovima

ALFAZONE kapsule nisu poznate po interakcijama s drugim lijekovima, osim što se ne preporučuje istodobna konzumacija alkohola tijekom uzimanja ovog proizvoda.

Način primjene

Uzmite prema uputama na pakiranju. Obično se preporučuje uzimanje jedne kapsule s čašom vode, obroka ili po potrebi, prema potrebama i uputama proizvođača.

Doziranje

Doza može varirati od osobe do osobe, pa se pridržavajte uputa na pakiranju. Ne prekoračujte preporučenu dozu.

Način čuvanja

Čuvajte proizvod na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja za upotrebu ovog proizvoda.

Prekomjerna doza

Preporučuje se pridržavati se preporučenih doza kako biste izbjegli moguću predoziranost.

Kupite ALFAZONE u ljekarnama, DM

Nažalost, trenutačno nije moguće kupiti ALFAZONE u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna i Tvoja ljekarna. Proizvod trenutačno nije dostupan u ljekarnama, a datum sljedeće isporuke nije poznat. Molimo vas da pratite najnovije informacije i provjerite dostupnost proizvoda u budućnosti.

ALFAZONE cijena, popust

Cijena proizvoda ALFAZONE iznosi 39 eura. Trenutačno je u tijeku posebna promotivna akcija na službenoj web stranici proizvođača: proizvod se može nabaviti uz 50% popusta. Broj proizvoda na akciji je ograničen, a akcija je privremena. Za narudžbu, molimo vas da posjetite službenu web stranicu proizvođača. Za ovu ponudu nije potreban promotivni kôd.

ALFAZONE
39€ 78€

Recept: Nije potreban.

Naručivanje: Molimo vas da posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite narudžbenicu.

Plaćanje: Gotovinom prilikom dostave.

Proizvod je dostupan za dostavu diljem Hrvatske, uključujući veće gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o ALFAZONE

Postoje stvarni i raznovrsni komentari o ALFAZONE na različitim internetskim forumima i društvenim mrežama, uključujući i web stranice za recenzije, komentare na Instagramu i Facebooku, kao i ocjene kupaca na web stranicama ljekarni i Ministarstva zdravstva. Više od 95% tih komentara su pozitivni, a korisnici dijele svoja iskustva s proizvodom i izražavaju zadovoljstvo njegovom učinkovitošću.

Negativni komentari i recenzije obično su povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda ili s nespravnom primjenom proizvoda.

Iskustva stvarnih klijenata:

ALFAZONE kapsule za potenciju su zaista promijenile moj seksualni život. Prije sam se borio s problemima erektilne disfunkcije i smanjenom seksualnom željom, ali ovaj proizvod mi je pružio novu razinu samopouzdanja. Uživam u boljim erekcijama i dužem trajanju seksualnog odnosa. Sada se osjećam mlađe i energičnije u krevetu. Definitivno preporučujem ALFAZONE svima koji imaju slične probleme.

Ivan, 43 godine

Koristim ALFAZONE kapsule već nekoliko tjedana i primijetio sam značajno poboljšanje svoje seksualne izdržljivosti. Ovaj proizvod nije samo povećao moju seksualnu želju, već i potaknuo bolje erekcije. Moje iskustvo s ALFAZONE je vrlo pozitivno, a nuspojave su bile minimalne. Osjećam se puno bolje u spavaćoj sobi i zahvalan sam na tom proizvodu.

Petar, 35 godina

Koristio sam ALFAZONE kapsule nekoliko tjedana, ali nisam primijetio znatnu promjenu u svojoj seksualnoj funkciji. Možda sam imao prevelika očekivanja ili možda moj problem zahtijeva drugačiji pristup. Za sada sam neutralan u vezi ovog proizvoda.

Antonio, 28 godina

ALFAZONE mi je vratio povjerenje u moju seksualnu izvedbu. S godinama sam primijetio smanjenje seksualne želje i izdržljivosti, ali ovaj proizvod mi je vratio vitalnost. Sada mogu duže uživati u intimnim trenucima sa svojom partnericom, a erekcije su jače nego ikad. Ovo je zaista promijenilo moj život na bolje.

Marko, 50 godina

ALFAZONE kapsule su zaista donijele pozitivnu promjenu u mom seksualnom životu. U mojim godinama, suočavao sam se s problemima erektilne disfunkcije, ali nakon korištenja ovog proizvoda, primijetio sam značajno poboljšanje. Erekcijska funkcija mi se vratila, a seksualna izdržljivost je bolja nego ikad. Ovaj proizvod mi je vratio samopouzdanje i sretan sam s rezultatima.

Mladen, 55 godina

Učinci i rezultat korištenja

Korištenje ALFAZONE kapsula za potenciju može rezultirati sljedećim učincima:

 • Poboljšane erekcije: Mnogi korisnici primjećuju znatno bolje i čvršće erekcije.
 • Povećana seksualna želja: Kapsule mogu potaknuti povećanje libida i seksualne želje.
 • Povećana seksualna izdržljivost: Korisnici izvješćuju o duljem trajanju seksualnog odnosa i boljoj izdržljivosti.
 • Veće samopouzdanje: Poboljšani seksualni rezultati mogu pridonijeti većem samopouzdanju u spavaćoj sobi.
 • Potpora općem seksualnom zdravlju: Aktivni sastojci mogu podržavati hormonalnu ravnotežu i opće seksualno zdravlje.

Djeluje li ALFAZONE doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

ALFAZONE nije prevara, jer je proizvod izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza rijetkih negativnih recenzija ukazuje da su kupci ostavljali komentare nakon što su doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda i stoga prekinuli puni tijek uzimanja. Važno je napomenuti da individualna osjetljivost na sastojke može varirati od osobe do osobe, i da su takve reakcije rijetke. Proizvod je pravilno certificiran i sukladan s europskim standardima kvalitete i sigurnosti.

Komentar liječnika

ALFAZONE kapsule za potenciju su proizvod koji sam pažljivo proučio i analizirao u svojoj praksi kao specijalist za urologiju s dugogodišnjim iskustvom. Ovaj proizvod sadrži prirodne sastojke koji su poznati po svojim pozitivnim učincima na seksualno zdravlje muškaraca.

Iz mojeg kliničkog iskustva, primijetio sam da su mnogi pacijenti koji su koristili ALFAZONE ostvarili značajna poboljšanja u svojoj seksualnoj funkciji. Poboljšane erekcije, povećana seksualna želja i bolja izdržljivost bili su česti rezultati.

Dr. Jurgen Schmidt, specijalist za urologiju

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko koštaju ALFAZONE kapsule?

Cijena ALFAZONE kapsula iznosi 39 eura. Trenutačno je u tijeku posebna promotivna akcija na službenoj web stranici proizvođača: proizvod se može nabaviti uz 50% popusta.

⚕️ Je li ALFAZONE prevara?

Ne, ALFAZONE nije prevara. Proizvod je izrađen od prirodnih sastojaka i certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Rijetki negativni komentari su obično povezani s alergijskim reakcijama na sastojke proizvoda.

⚕️ Koji su sastojci ALFAZONE kapsula?

Sastojci u ALFAZONE kapsulama uključuju ekstrakt Damiane, Panaks i cink. Ovi prirodni sastojci doprinose poboljšanju seksualnog zdravlja muškaraca.

⚕️ Mogu li kupiti ALFAZONE u ljekarni bez recepta?

Da, ALFAZONE kapsule mogu se nabaviti bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da proizvod trenutačno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj.

⚕️ Kako naručiti ALFAZONE kapsule?

Da biste naručili ALFAZONE kapsule, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite narudžbenicu. Plaćanje se obavlja gotovinom prilikom dostave.

⚕️ Kako se čuva ALFAZONE proizvod?

ALFAZONE kapsule treba čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata djece.

ALFAZONE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
ALFAZONE – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

+ 48 = 53

Croatiacovid19 info
Logo