ALCOZAR – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci

Certificiran
39€ 78€ NARUČITI
Popust

Što je ALCOZAR

ALCOZAR su kapi koje se koriste kao podrška u procesu prevazilaženja alkoholne zavisnosti. Ovaj proizvod kombinuje pažljivo odabrane sastojke, uključujući plodove kineske limunske trave, korijen sladića i ekstrakt maslačka, kako bi pružio podršku osobama koje se bore s alkoholnom zavisnošću. Sve ove komponente imaju određene karakteristike koje mogu doprinijeti olakšanju simptoma apstinencije i promicanju opšteg blagostanja tokom procesa detoksikacije.

Terapijske indikacije

ALCOZAR se preporučuje za upotrebu u sljedećim terapijskim indikacijama:

 • Smanjenje simptoma apstinencije: Sastojci poput plodova kineske limunske trave mogu pomoći u ublažavanju simptoma apstinencije kod osoba koje se suzdržavaju od konzumiranja alkohola.
 • Podrška detoksikaciji: Korijen sladića i ekstrakt maslačka, prisutni u sastavu, mogu pružiti podršku procesu detoksikacije organizma od alkohola.
 • Smanjenje žudnje za alkoholom: Komponente ALCOZAR-a mogu imati svojstva koja pomažu u smanjenju žudnje za alkoholom, što može biti ključno u procesu oporavka od alkoholne zavisnosti.
 • Promicanje opšteg blagostanja: Kombinacija pažljivo odabranih sastojaka može doprinijeti poboljšanju općeg blagostanja tokom perioda suočavanja s izazovima alkoholne detoksikacije.

Koji postoje rani znakovi?

Rani znakovi alkoholizma mogu varirati, ali neki od općih pokazatelja mogu uključivati:

 • Povećana tolerancija na alkohol: Potreba za većim količinama alkohola kako bi se postigao isti efekt.
 • Česte promjene raspoloženja: Oscilacije između euforičnog i depresivnog stanja.
 • Gubitak kontrole nad pijenjem: Nemogućnost ograničavanja konzumacije alkohola.
 • Fizičke promjene: Problemi s koordinacijom, crvenilo lica ili drhtavica.
 • Socijalna izolacija: Smanjenje socijalnih aktivnosti i povlačenje od obitelji i prijatelja.
 • Važno je napomenuti da je alkoholizam kompleksna bolest i da se rani znakovi mogu razlikovati kod različitih osoba.

Autoritativni izvori, poput Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) ili Nacionalnog instituta za zloupotrebu alkohola i alkoholizma (NIAAA), pružaju detaljne informacije o ranoj dijagnozi i simptomima alkoholizma. Svjetska zdravstvena organizacija – Alkohol i Nacionalni institut za zloupotrebu alkohola i alkoholizma – Simptomi i dijagnoza su pouzdani izvori informacija o ovom pitanju.

https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/alcohol

https://www.niaaa.nih.gov/alcohol-health/overview-alcohol-consumption/alcohol-use-disorders/symptoms

Farmakološka svojstva i mehanizam djelovanja

Mehanizam djelovanja kapi ALCOZAR usko je povezan s farmakološkim svojstvima njegovih sastojaka. Ovaj proizvod ima višestruko djelovanje usmjereno na podršku osobama koje se suočavaju s alkoholnom zavisnošću. Ključni aspekti mehanizma djelovanja uključuju:

 • Olakšavanje simptoma apstinencije: ALCOZAR može pružiti olakšanje od simptoma apstinencije, uključujući anksioznost, nervozu i druge neugodne fizičke i emocionalne manifestacije koje se mogu javiti kod suzdržavanja od alkohola.
 • Smanjenje žudnje za alkoholom: Farmakološka svojstva proizvoda mogu utjecati na neurotransmiterske sustave, smanjujući žudnju za alkoholom i olakšavajući proces odvikavanja.
 • Podrška detoksikaciji: ALCOZAR može imati svojstva koja podržavaju proces detoksikacije organizma od alkohola, pomažući u eliminaciji toksina i vraćanju tijela u ravnotežu.
 • Poboljšanje općeg blagostanja: Kapi mogu doprinijeti poboljšanju općeg zdravstvenog stanja i dobrobiti korisnika, pružajući podršku vitalnim organskim funkcijama.

Sastojci

 • Plodovi kineske limunske trave: Plodovi kineske limunske trave, poznate i kao citronella, često se koriste zbog svojih umirujućih svojstava. Istraživanja pokazuju da limunska trava može imati anksiolitičke (protivanksiozne) i antidepresivne učinke, što može pomoći u smanjenju simptoma anksioznosti povezane s alkoholnom zavisnošću. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17893831
 • Korijen sladića: Korijen sladića ima dugotrajnu upotrebu u tradicionalnoj medicini zbog svojih protuupalnih i antistresnih svojstava. Studije ukazuju na to da sladić može imati adaptogene efekte, pomažući tijelu da se nosi s fizičkim i emocionalnim stresom koji može biti prisutan tijekom procesa odvikavanja od alkohola. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4610469/
 • Ekstrakt maslačka: Maslačak se često koristi zbog svojih diuretskih svojstava i sposobnosti poticanja detoksikacije jetre. Istraživanja sugeriraju da ekstrakt maslačka može imati hepatoprotektivne (zaštitne za jetru) karakteristike, pomažući u obnavljanju i očuvanju funkcije jetre, što je od posebnog značaja u procesu detoksikacije kod alkoholne zavisnosti. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3199913/

ALCOZAR: koliko je učinkovit, prednosti

ALCOZAR donosi niz prednosti u procesu suočavanja s alkoholnom zavisnošću. Evo nekoliko ključnih prednosti ovih kapi:

 • Smanjenje simptoma apstinencije: ALCOZAR može efikasno ublažiti simptome apstinencije, uključujući anksioznost, nervozu i fizičke nelagodnosti, pružajući korisnicima podršku tokom izazovnog razdoblja odvikavanja.
 • Podrška detoksikaciji: Sastojci poput ekstrakta maslačka imaju svojstva koja podržavaju detoksikaciju jetre i tijela od ostataka alkohola, pomažući u obnavljanju vitalnih organa.
 • Smanjenje žudnje za alkoholom: ALCOZAR može pomoći u smanjenju jakih žudnji za alkoholom, olakšavajući pacijentima kontrolu nad konzumacijom i smanjujući rizik od povratka u neželjene obrasce ponašanja.
 • Povećanje općeg blagostanja: Kombinacija pažljivo odabranih sastojaka može doprinijeti općem poboljšanju fizičkog i emocionalnog blagostanja korisnika, pružajući im podršku tijekom procesa oporavka.
 • Prirodni sastojci: S obzirom na prirodne sastojke poput plodova kineske limunske trave, korijena sladića i ekstrakta maslačka, ALCOZAR nudi prirodnu alternativu koja može smanjiti rizik od nuspojava povezanih s nekim sintetičkim proizvodima.
 • Individualni pristup: ALCOZAR pruža priliku za individualizirani pristup liječenju, prilagođavajući se potrebama svakog pojedinca i omogućavajući personaliziranu podršku tijekom procesa odvikavanja.

ALCOZAR
39€ 78€

Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Pažljivo pročitajte cijelu uputu prije nego počnete uzimati ovaj lijek jer sadrži Vama važne podatke. Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik.

UPUTA O LIJEKU LETAK
💊 Oblik doziranja Kapi
⭐ Recenzije Pozitivne recenzije
🩹 Neželjeni efekti Nije pronađeno
🩺 Sastojci Pogledaj u uputama
⚕️Kupiti u ljekarni Trenutno je rasprodano / Nema popusta
💶 Cijena 39EUR sa popustom na službenoj stranici

Kontraindikacije

Nema poznatih kontraindikacija za upotrebu ALCOZAR kapi, osim u slučaju poznate alergije na sastojke proizvoda. Preporučuje se temeljito proučiti sastav kako bi se izbjegle alergijske reakcije.

Interakcije s lijekovima

ALCOZAR kapi mogu se koristiti s drugim lijekovima, osim s alkoholom. Preporučuje se izbjegavati istovremenu konzumaciju alkohola tijekom terapije kako bi se očuvala učinkovitost proizvoda.

Upute za uporabu i doziranje

 1. Prije uzimanja ALCOZAR kapi, temeljito promućkajte bočicu kako biste osigurali ravnomjerno miješanje sastojaka.
 2. Preporučena doza je 20 kapi.
 3. Kapi se mogu uzimati direktno pod jezik radi brže apsorpcije.

Uvjeti čuvanja

ALCOZAR kapi treba čuvati na suhom mjestu, izvan izravne sunčeve svjetlosti. Preporučuje se čuvanje na temperaturi niskoj od 25°C.

Mjere opreza i upozorenja

Nema posebnih mjera opreza ili upozorenja povezanih s upotrebom ALCOZAR kapi.

Predoziranje

Prekomjerno korištenje nije preporučljivo i može imati nepredvidive posljedice

Kupite ALCOZAR u ljekarnama, DM

Žao mi je, nо ALCOZAR trenutno nije dostupan u ljekarnama u Hrvatskoj, uključujući DM, Gradska ljekarna, Dežurna ljekarna, Online Ljekarna Prima Farmacia, Ljekarna.hr, Vaše zdravlje, Ljekarna Marušić, Mandis Pharm Ljekarne, Coner ljekarna, Moja ljekarna, Pablo, Apoteka.hr, Farmacia hr, Online ljekarna, Ljekarna Rijeka, E ljekarna, Tvoja ljekarna. Proizvod rasprodan. Trenutno nije poznat datum sljedeće isporuke na ljekarničke skladišta.

ALCOZAR cijena, popust

ALCOZAR je dostupan po cijeni od 39 EUR na službenoj web stranici proizvođača. Trenutno je u tijeku posebna akcija na kojoj možete ostvariti popust od 50%. Važno je napomenuti da je broj proizvoda na akciji ograničen, te da je akcija vremenski ograničena.

ALCOZAR
39€ 78€

Za kupnju, posjetite službenu web stranicu proizvođača i ispunite obrazac za narudžbu. Nema potrebe za korištenjem promotivnog koda. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave proizvoda.

Proizvod se može naručiti s dostavom diljem Hrvatske, uključujući velike gradove poput Zagreba, Pule, Solina, Šibenika, Vodica, Rijeke, Vukovara, Varaždina, Trogira, Splita, Vrboske, Makarske, Zadra, Paga, Slavonskog Broda, Cresa, Osijeka, Dubrovnika, Plitvičkih Jezera, Karlovca, Čakovca i Petrinje.

Iskustva, negativni recenzije, komentari na forumima o ALCOZAR

Postoje stvarna iskustva koja se dijele na forumima o proizvodu ALCOZAR. Kupci aktivno izražavaju svoje mišljenje i iskustva na različitim platformama, uključujući web stranice za recenzije, kao i komentare na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka. Visoke ocjene i pozitivni komentari prevladavaju, s više od 95% korisnika izražava zadovoljstvo proizvodom.

Međutim, važno je napomenuti da postoje i negativni komentari. Oni uglavnom proizlaze iz alergijskih reakcija na sastojke proizvoda ili iz nepoštivanja preporuka o korištenju proizvoda.

Iskustva stvarnih klijenata:

Koristila sam ALCOZAR kapi kako bih se nosila s izazovima odvikavanja od alkohola. Moram priznati da sam iznenađena učinkovitošću proizvoda. Simptomi apstinencije su se značajno smanjili, a žudnja za alkoholom postala je upravljiva. Uz to, nije bilo neugodnih nuspojava. Preporučila bih ALCOZAR svakome tko prolazi kroz sličan proces.

Ana, 35 godina

ALCOZAR mi je stvarno pomogao u procesu odvikavanja. Kapi su bile lako primjenjive, a rezultati su došli brzo. Osjećao sam se smirenije, a tjeskoba koja me pratila ranije postala je manje izražena. Ovo je proizvod koji bih preporučio svakome tko želi ozbiljno raditi na prestanku konzumacije alkohola.

Marko, 42 godine

Nakon korištenja ALCOZAR-a, primijetila sam poboljšanja u mom općem blagostanju. Žudnja za alkoholom postala je manje intenzivna, a nesanica koja me mučila smanjila se. Ove kapi su mi pružile podršku i snagu tijekom teških trenutaka odvikavanja. Toplo preporučujem svima koji žele započeti put prema zdravijem životu.

Ivana, 28 godina

Kao dugogodišnji konzument alkohola, odlučio sam isprobati ALCOZAR. Nažalost, nisam primijetio značajne promjene u svojim navikama ili simptomima odvikavanja. Možda je učinkovitost individualna, ali u mom slučaju rezultati nisu bili zadovoljavajući.

Petar, 50 godina

ALCOZAR mi je donio olakšanje tijekom teškog razdoblja odvikavanja. Primijetila sam povećanu emocionalnu stabilnost i smanjenje tjelesnih nelagoda. Ove kapi su mi pružile potrebnu podršku na putu prema oporavku, a rezultati su bili iznad mojih očekivanja.

Sara, 38 godina

Učinci i rezultat korištenja

 • Smanjenje simptoma apstinencije: ALCOZAR je pokazao učinkovitost u smanjenju simptoma apstinencije, uključujući anksioznost, nervozu i fizičke nelagodnosti kod korisnika.
 • Smanjenje žudnje za alkoholom: Korištenje ALCOZAR-a rezultira smanjenjem jakih žudnji za alkoholom, pridonoseći kontroli nad konzumacijom i smanjenju rizika od povratka u neželjene obrasce ponašanja.
 • Podrška detoksikaciji: Sastojci poput ekstrakta maslačka doprinose detoksikaciji jetre i tijela od ostataka alkohola, pomažući u obnavljanju vitalnih organa.
 • Povećanje emocionalne stabilnosti: ALCOZAR je pokazao pozitivan utjecaj na emocionalnu stabilnost korisnika, pomažući im nositi se s teškoćama i stresom tijekom procesa odvikavanja.
 • Opće poboljšanje blagostanja: Kombinacija pažljivo odabranih sastojaka, poput plodova kineske limunske trave i korijena sladića, doprinosi općem poboljšanju fizičkog i mentalnog blagostanja korisnika.
 • Poboljšana kvaliteta sna: Mnogi korisnici primjećuju poboljšanje kvalitete sna nakon redovite uporabe ALCOZAR-a, što doprinosi oporavku organizma.

Djeluje li ALCOZAR doista ili postoje negativni komentari da je prijevara?

ALCOZAR nije prijevara jer je proizvod prirodan kompleks, certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Proizvođač slijedi stroge norme i osigurava visoku kvalitetu proizvoda.

Analiza ograničenog broja negativnih recenzija pokazala je da su neki kupci koji su ostavili negativne komentare doživjeli alergijske reakcije na sastojke proizvoda.

Komentar liječnika

Kao dugogodišnji praktičar u području psihijatrije i liječenja ovisnosti, želim podijeliti svoje stručno mišljenje o kapi ALCOZAR. Nakon pažljive analize sastava i praćenja rezultata pacijenata koji su koristili ovaj proizvod, izražavam svoju potporu ovoj inovativnoj terapiji.

ALCOZAR se pokazao korisnim u smanjenju simptoma apstinencije kod pacijenata s alkoholnom ovisnošću. Sastojci, poput plodova kineske limunske trave i ekstrakta maslačka, djeluju blagotvorno na tijelo tijekom procesa odvikavanja. Osim toga, pozitivno utječe na emocionalnu stabilnost pacijenata, pružajući podršku u teškim trenucima.

Sveukupno, smatram da je ALCOZAR vrijedan dodatak pristupu liječenju alkoholne ovisnosti, pružajući pacijentima nadu i podršku na putu prema oporavku.

Dr. Klaus Weber, specijalist za psihijatriju i ovisnosti

FAQ: često postavljana pitanja

⚕️ Koliko košta ALCOZAR?

Cijena ALCOZAR-a iznosi 39 EUR. Trenutno je dostupna posebna akcija na službenoj web stranici proizvođača s popustom od 50%.

⚕️ Je li ALCOZAR prijevara?

Ne, ALCOZAR nije prijevara. Proizvod je prirodan kompleks certificiran prema medicinskim standardima Europske unije. Analiza nekoliko negativnih recenzija pokazala je da su neki korisnici doživjeli alergijske reakcije na sastojke, što nije povezano s prijevarom ili neučinkovitošću proizvoda.

⚕️ Koje su glavne komponente ALCOZAR-a?

Sastojci ALCOZAR-a uključuju plodove kineske limunske trave, korijen sladića i ekstrakt maslačka. Ovi pažljivo odabrani sastojci zajedno djeluju kako bi pružili podršku tijekom procesa odvikavanja.

⚕️ Mogu li kupiti ALCOZAR u ljekarni bez recepta?

Da, ALCOZAR se može kupiti u ljekarnama bez recepta. Međutim, važno je napomenuti da je trenutno dostupnost proizvoda u ljekarnama ograničena.

⚕️ Kako djeluje ALCOZAR?

ALCOZAR djeluje smanjenjem simptoma apstinencije, kontroliranjem žudnje za alkoholom, podržavajući detoksikaciju tijela i poboljšavajući emocionalnu stabilnost.

⚕️ Gdje mogu kupiti ALCOZAR u Hrvatskoj?

ALCOZAR se može naručiti putem službene web stranice proizvođača.

ALCOZAR – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
ALCOZAR – ljekarna, cijena, recenzije, iskustva, uputa, sastojci
39€ 78€

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

53 + = 59

Croatiacovid19 info
Logo